Canım ne yaptın memnun kaldın mı ilkaydan ?
Melek bana olumluda konuşsa olayın içinde verdiği detayda olumsuzluklarıda söyledi iki falımda da var bu.Görmediğinide asla söylemiyo.Tarihte bana ancak ikinci falda verdi ilkinda söylemedi herhalde emin değildi.Bence rahat olsun için çünkü negatifide söylüyo.
na kimi tavsiye edersiniz aslanlar?
anladımm tatlım banada tarih vermemiş ayyy inşallah olur çok güzel seyler söylemiş:)))
İnşallah canım güzel haberlere öyle ihtiyacımız varki.
Canım ilkaya baktıran ben değildim.Ama bende merak ediyorum o arkadaş memnun kaldımı acaba?Sonuçta bi kez baktıracaktı.
Sakın ha sakın paranı sokaktaki dilenciye ver daha iyi. En azından sevaba girersin.
Madem ilk ve tek falın olucak umarım sorularının karşılığını bulduğun bi fal olur.
Canım ilkaya baktıran ben değildim.Ama bende merak ediyorum o arkadaş memnun kaldımı acaba?Sonuçta bi kez baktıracaktı.
bana yorumladigi tum ruyalari yasadim canim ben
Ne güzel canım.Ama ben ne rüyasını ne de falını yaşamadım.
Ben Ilkay'a gecen yil 2 kere baktirdim. Insanlar kaba saba demis ama bana gayet saygiliydi. Dedikleri cikmadi, hicbiri cikmadi. Lakin spesifik bir konu ustune baktirmamistim, hayatima ne zaman birisi girer diye baktirmistim.
Valla ben herkese dua ederim, zaten duayla namazla hidayete ericem yakinda
:)))) dua ediyorum hepimize şekerim....
merhaba
ilkay hanım göndermiş yorumumu.
anlık durum analizlerini çok iyi yapmış beğendim. içinde bulunduğum durumu gayet iyi özetlemiş.
belirli zaman aralıkları verdi geleceğe dönük onları beklememi tavsiye etti.
çok sevgi dolu geldi bana kendisi, belki de aramızdaki o enerji tutmuştur. verdiği zamanlar çok uzun zamanlar değil yaşayıp görücem bakalım.
Memnun kalmana öyle sevindimki canım.İlk ve tek falındı(umarım tek kalır) seni tatmin etmesi çok hoşuma gitti.Güzel şeyler söylediysede inşallah çıkar.
bazen olmuyor iste canim ya.ne var ne yok iyimisiniz.klothonun dedikleryasayan varmi yada portakalin?
olumsuz şeyler söylemedi.
evet evet emin ol son falımdı. çok teşekkrler fikir veren herkese
Hakikaten bi o yok cherry nerdesin ya?Bide selinax ve òzgece.Tam kopardık burda.
Bence sevinmek gerek canım çünkü devam edenler olarak halimiz aynı.ah cnm yaa, öyle yoğunum ki eve bir geliyorum cnım çıkmış gibi :126: buraya giremiyorum bile, fal baktıramıyorum artık allam sevinsem miüzülsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?