Binnaz Abla

anladımm tatlım banada tarih vermemiş ayyy inşallah olur çok güzel seyler söylemiş:)))

Canım ilkaya baktıran ben değildim.Ama bende merak ediyorum o arkadaş memnun kaldımı acaba?Sonuçta bi kez baktıracaktı.

Ben Ilkay'a gecen yil 2 kere baktirdim. Insanlar kaba saba demis ama bana gayet saygiliydi. Dedikleri cikmadi, hicbiri cikmadi. Lakin spesifik bir konu ustune baktirmamistim, hayatima ne zaman birisi girer diye baktirmistim.

Valla ben herkese dua ederim, zaten duayla namazla hidayete ericem yakinda

Madem ilk ve tek falın olucak umarım sorularının karşılığını bulduğun bi fal olur.

Canım ilkaya baktıran ben değildim.Ama bende merak ediyorum o arkadaş memnun kaldımı acaba?Sonuçta bi kez baktıracaktı.

merhaba
ilkay hanım göndermiş yorumumu.
anlık durum analizlerini çok iyi yapmış beğendim. içinde bulunduğum durumu gayet iyi özetlemiş.
belirli zaman aralıkları verdi geleceğe dönük onları beklememi tavsiye etti.
çok sevgi dolu geldi bana kendisi, belki de aramızdaki o enerji tutmuştur. verdiği zamanlar çok uzun zamanlar değil yaşayıp görücem bakalım.

Aynen Cherry bende yazın iki fal baktırdım ikiside ç8kmadı ilkay ın.ama en küçük kaba konuşmasına denk gelmedim çokta saygılıydı.İlkay ın adı çıkmış dokuza inmez sekize.Canım dese canın çıksın gibi algılanıyor.

Memnun kalmana öyle sevindimki canım.İlk ve tek falındı(umarım tek kalır) seni tatmin etmesi çok hoşuma gitti.Güzel şeyler söylediysede inşallah çıkar.

Memnun kalmana öyle sevindimki canım.İlk ve tek falındı(umarım tek kalır) seni tatmin etmesi çok hoşuma gitti.Güzel şeyler söylediysede inşallah çıkar.

olumsuz şeyler söylemedi.
evet evet emin ol son falımdı. çok teşekkrler fikir veren herkese

bazen olmuyor iste canim ya.ne var ne yok iyimisiniz.klothonun dedikleryasayan varmi yada portakalin?

Canım burda aynen umutlar gerçeğe dönüşmeyi beklemeye devam ediyor.O umutlar fal âlemine sürüklüyor bizi. Herşey halâ aynı.

olumsuz şeyler söylemedi.
evet evet emin ol son falımdı. çok teşekkrler fikir veren herkese

Rica ederiz ne demek.Sen kendi iç sesini dinledin ve yakın hissettiğin insana baktırdın.Bu fal işi bize hayır getirmedi inşallah senin için ilk ve son falın mutluluk getirir ve gerçekleşir.

KYUBİ nerdesin?Astral mektubun gelmedimi?Bak nerdeyse bekle bekle en sonunda ben sana mektup yazıcam.

Hakikaten bi o yok cherry nerdesin ya?Bide selinax ve òzgece.Tam kopardık burda.

ah cnm yaa, öyle yoğunum ki eve bir geliyorum cnım çıkmış gibi :126: buraya giremiyorum bile, fal baktıramıyorum artık allam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

ah cnm yaa, öyle yoğunum ki eve bir geliyorum cnım çıkmış gibi :126: buraya giremiyorum bile, fal baktıramıyorum artık allam sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Bence sevinmek gerek canım çünkü devam edenler olarak halimiz aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…