Paraciklar yazacaktim tabi yazamam millete yedirmekten bana kalmadiOy benim parcaklar
MedyumSahandeye baktırmak ıstedı canım ama fıyatı yukselmıs .30 tl nedır yaa, allahtan fala 30 tl verecek zamanlarımı gecmısım
:)))) Arada rezilleşebiliyorum evetÇok güldüm ya:))
O yazdığın mesajı okuyup da kopmayanın alnından öperim:)))) Arada rezilleşebiliyorum evet
MedyumSahandeye baktırmak ıstedı canım ama fıyatı yukselmıs .30 tl nedır yaa, allahtan fala 30 tl verecek zamanlarımı gecmısım
Ben baktırdım ona, patlak. Yani durumları bildi ama pembeci. Boş koy :)
SEN VAR YA......Az değilsin...Sessiz sessiz durup ÇAT diye bir laf edip, beni mest ediyorsun....Bayılırım böyle nüktedan insanlara..."ayıplı malBence fal en fazla 20 TL olmalı, o bile çok, kaç dakika bakıyorlar ki? Ayrıca patır patır patlıyorlar, ayıplı mal
SEN VAR YA......Az değilsin...Sessiz sessiz durup ÇAT diye bir laf edip, beni mest ediyorsun....Bayılırım böyle nüktedan insanlara..."ayıplı mal" SÜPER YAKIŞTIRMA:)
Bence fal en fazla 20 TL olmalı, o bile çok, kaç dakika bakıyorlar ki? Ayrıca patır patır patlıyorlar, ayıplı mal
:)))))O yazdığın mesajı okuyup da kopmayanın alnından öperimKoptum yemin ederim
Müge bana hiç bilemiyor yaw...hep ümitleniyorum ama foss
Bence Müge ve Asenat sadece benim için yapılmış falcılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?