Binnaz Abla

Nisan ayinin son gunlerinde nisan fal yayini ve bu ayi verenlerin durum degerlendirmesindeyim yayin baslar kizceler
Fal sepeti venus cok uzun vade demisti kizmistim ama dedikleri yolunda ilerliyor ona gore ben yeni birini bulup o dondugunde ben yol verecegim dinimiz amin
Fal sepeti yagmur bu kiside cok uzun vade beklersin o donmek isteyecek ama sen olmayacaksin artik cok pisman olacak dedi ama surede uzun ve durum analizinde dogruydu
Bir yolun var sema nisan temmuz arasi doner demisti kisin ben bu yuzden begenmedim ama bakalim durum tespitleri iyidi
Serkan tek 5 vade verdi gecen ay bakti temmuz agustosa kadar gideri var durumda ortanin ustu
Fahriye batladi
Elif isik bu kadinin bir fali ciksin oturup mutluluktan agliyacagim yemin ederim
Nil gunes durumu bildi tarih patladi
Emine kurtulus durum tespiti iyi ama tarih patladi
Aylin cok savundum kendisini ama kahve katinasi patladi su beklemede
Asenat iskambili dehset bu kadinin her bir dedigimi cikar katinasi beklemede ama durumu bildi
Selin imer tarih malesef patladi ki kahvede severdim

MedyumSahandeye baktırmak ıstedı canım ama fıyatı yukselmıs .30 tl nedır yaa, allahtan fala 30 tl verecek zamanlarımı gecmısım

Ben baktırdım ona, patlak. Yani durumları bildi ama pembeci. Boş koy :)

Aynen öyle, asla 30 etmez, bende de pembeciydi. Şubat falında herif 1,5 ay sürmeden gelecekti....Hani.....Nerde.....Geldi de ben mi görmedim.....

Bence fal en fazla 20 TL olmalı, o bile çok, kaç dakika bakıyorlar ki? Ayrıca patır patır patlıyorlar, ayıplı mal
SEN VAR YA......Az değilsin...Sessiz sessiz durup ÇAT diye bir laf edip, beni mest ediyorsun....Bayılırım böyle nüktedan insanlara..."ayıplı mal " SÜPER YAKIŞTIRMA:)

Kızlar dün müge'nin falında şunu farkettim geçmiş fallarımızı okuyup ona göre yorum yaptıklarını biliyoruz soru kısmında girip baktıkları tarih değiştiği için bende her fal sonrası girip eski fala bakıyorum eskiye göre mi yorum yapmışlar diye hepsi o şekilde yapıyor ama Müge yapmamış hiç bir falının tarihi değişmemiş yani kadın o gün ne hissediyorsa ona göre bakmış her seferinde valla tebrik ettim bunu yapmayan bir falcı olduğu için

Vallah kizlar bana da hic cikan fal yok bu aralar beklemede olan var cliviaxx vencaremos sedef celik ama ucu de fos cikacak galiba.Ani ve gecmisi bildiler ama is gelecege gelince tutmuyor bir cikan cliviaxx ask hayatindaki karmasa is hayatina da yansiycak dedi bu cikti ne hikmetse is konulari cikihor ask olaylarinda gram ilerleme yok .Nurbanu da iki ay icinde is hayatinda degidiklik yadaycaksin dedi olacak gibi cunku degistirmeyi dusunuyorum

Bence Müge ve Asenat sadece benim için yapılmış falcılar

bence de en iyi katina bakanlar asenat ve kesira sirel. Çok doğru yorumluyorlar kartları başka da yok baktıracağım zaman sadece bunlara baktırıcam artık . Tarotta da Serkan başka birine baktırmayı artık düşünmüyorum deneyimlerimle. Bir de kahvede emine kurtuluş , cinsellik falan diyor ama ikinci kez başka bişey için baktırdım biliyor evet ondan da emin oldum . tabi bunlar benim için olanlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…