Kesira katinada cidden muhtesem bencedebence de en iyi katina bakanlar asenat ve kesira sirel. Çok doğru yorumluyorlar kartları başka da yok baktıracağım zaman sadece bunlara baktırıcam artık . Tarotta da Serkan başka birine baktırmayı artık düşünmüyorum deneyimlerimle. Bir de kahvede emine kurtuluş , cinsellik falan diyor ama ikinci kez başka bişey için baktırdım biliyor evet ondan da emin oldum . tabi bunlar benim için olanlar:)
iskambilde şans ver katina enerjin uyuşmamıştır. iskambili ucuzda :))
Merhaba bitanem iyiyim stresli zamanlari biraz olsun hafiflettim cumartesi londraya gidiyorum her gun icin Allaha sukrediyorum umarim sende iyisindirVivianLeigh vivicim sesin soluğun çıkmıyor nasılsın?
Merhaba bitanem iyiyim stresli zamanlari biraz olsun hafiflettim cumartesi londraya gidiyorum her gun icin Allaha sukrediyorum umarim sende iyisindir
Bende polen hassasiyeti var bilirim:) Londra yagmuru iyi gelir bana simdi dikkat et kendine bol zencefil oneririmAman iyi ol, sevindim. Baharın bu dengesiz havalarının gelgitleri sonucu hasta olmam dışında iyiyim ben de şekercim sağol. Londra planı süpermiş
Bende polen hassasiyeti var bilirim:) Londra yagmuru iyi gelir bana simdi dikkat et kendine bol zencefil oneririm
Bende polen hassasiyeti var bilirim:) Londra yagmuru iyi gelir bana simdi dikkat et kendine bol zencefil oneririm
Bitanem sagol en sevdigim yer benim ulkem disindaAyyy Londra için güzel mevsimİyi eğlenceler şekercim
Limon ve balla hergun yiyorum ben en buyuk destekcimayy doğru dedin aklmdaydı da unuttum, şimdi çöktüm bildiğin enerji kalmadı ama abime söyleyeyim alsın bari gelirken sağol=)
Limon ve balla hergun yiyorum ben en buyuk destekcim
İyi ki hatırlattın şekercim, bu +10 yukarı -10 aşşa, kararsız, ayarsız havalarda hepimize şifa
Bende toz olarak kullaniuorum aslinda tazesi daha makbul canimzencefili toz mu kullanıyorsunVivianLeigh ? Nette zerdeçal, zencefil bal karıştırıp yiyin demiş ama toz sanırım orada bahsettiği.
Bende toz olarak kullaniuorum aslinda tazesi daha makbul canim
Gunde belli mg i var onu gecme canimTamam canım aldım sağol=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?