Binnaz Abla

kızlar bana da iyi gelenler;
Tarotta elif hanzade çok iyidir ama sürekli baktırınca saçmalayabiliyor.
katina ve kahvede sekan teki beğiniyorum. net ve öz bakıyor.
ama kahvede favorim sezgi candan o kadın gibi anı ve beyni okuyan başka birini görmedim.
sezgiye gelecek çıkmaz diyorlar ama yakın zamanda çok küçük dediği bir şeyi yaşadım.
ama sabırla beklediğim gelecek yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar bakıyorum da pembeci dediğiniz falcılara bende baktırdım ama hiç öyle pembe değildi... bakın bende tek tek yazayım iyi falcıları kötü falcıları abone oldum resmen ya bir koca bulsam da bıraksam fal işlerini...

Ceren Ezgi: Telefonda baktırdım kadın oturduğum masayı, saçlarımı üzerimdeki pijamayı tarif etti orada ben şok... ben bitik.. gecenin ikisi bir tırstım ama anlatamam.Sonra sevdiğim birini sormuştum ben bu adamı sevmedim dikkat et derdi cinsellik dedi zaten dönüp dönüp soruyor ulan telefonumu mu dinliyor dicem nerdeyse. Ertesi gün benimki aradı beni eve davet etti. kadının dediği geldi aklıma gitmedim kafeye gittim baktım niyeti bozuyor... Yok arkadaş ben saf saf gidecektim ya.Sevmedim dediğinden uzak durmak lazım bu kadının. Ama olumlu görüncede söylüyor kanka olcam ben bu kadınla ama kötü puan vereni, beğenmedim diyeni bir daha kabul etmiyormuş.. hak yemezmiş hatun :))

Elif Hanzade ; sitede yeni birkaç defada ona baktırdım. Kişi analizleri mükemmel. Hatta Ceren Ezgi benim hocam o kadın demişti.Tarzları benziyor. Ama bu kadında bambaşka karşımdaki adamı tarif etti. Ben şok... Benim göz rengimi bildiğinde daha bir şok. Hala ön yargılıyım düşünün.Bir de eskiden yaşadığım bir olay vardı eski kankam ile aramız bozuktu arayacak seni dedi. Hadi lan dedim ... fala inanmam ya verdiği süreden iki gün sonra aradı ama aradı. Barıştık. yok artık yaa. O kadar kişiyi denedim sitede hiç biri bu kadar şaşırtmamıştı.Sık sık baktırıyorum. Pembiş pembiş değil aksine dobra...

Lena koval: moskovada okumuş bir kadın. Türkçesi çok iyi değil ama katina baktırdım.Kartları da bildiği çok belli . İyi bakıyor onun da dediklerinden bazılarını yaşadım.Çok da saygılı ya pek sevdim. Genelde geceleri online oluyor arada da ona gitmek lazım.

Şennur yıldırım: Yıldırım hızıyla bıraktığım falcı oldu. Eskiden iyi bakardı. Ulan şimdi tınlamıyor ki yorumun başında başka sonunda başka konuşuyor. İnsan söylediklerini bir dinler.

Mercan Aslan: Hiç tavsiye etmem saygısız ben bir daha baktıracağımı sanmıyorum kaçın derim.

Selin Can: chate girer girmez süreyi başlatıyor. Selam versem para kadına. Yorumları fena değil ama sürenin çoğunu bu şekilde harcıyorsun.

Mert diye de biri var onu unutmayım bak iyi bakıyor ...

Bu arada aldığım tiyolara göre yazılı fallarda kelime adedi varmış.Bazıları o yüzden saçmalıyormuş. Ancak genel olarak iyi bir site...

Kesira katinada cidden muhtesem bencede

Merhaba bitanem iyiyim stresli zamanlari biraz olsun hafiflettim cumartesi londraya gidiyorum her gun icin Allaha sukrediyorum umarim sende iyisindir

Aman iyi ol, sevindim. Baharın bu dengesiz havalarının gelgitleri sonucu hasta olmam dışında iyiyim ben de şekercim sağol. Londra planı süpermiş

Emre dinç ile ilgili olayı okudum da arkadaş hangi cesareti yüzünü görmediğin bir adamın peşine gidersin ki.psikolog olsa muayehanesi olur ev ne alaka. Demek ki site bu yüzden telefonları dinliyor artık. En iyisi ben de diyorum bu adam niye kayboldu ortadan en iyisi sallamışlar işte...gerçi dinlenmezken numarasını istediğim bir iki falcı var sözleşmem var deyip çekildiler kenara. Adamın niyeti bozuk da giden ya çok saf ya beleş psikolog peşinde

Selam canim vivianleigh sedef celik binnazda nw baktirmistin ben katina atmistim xikmisti sana fali ne atmistin olaylari bilmismiydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…