Binnaz Abla

selamlar millet durumlar şöyle; serkan tek... ı ıhh çıkmadı. birkere bir çıkmadı. bir ara ugga girdi bir gram positif bisey yazmadan soruları da cvplamadan paraları aldı gitti. kendi negatif enerjisini millete negatifliği yükleyerek mı atıyo anlamadım? sonucda hayatımızda görünen seylerin yuzde ellisi iyi yüzde ellisi kotudur.

ayrıca falcı sema duzgun baktı. ilk falı cıktı.ikinci falını bekliyorum. altıncıboyut, ayışıgın, hüseyin akdağ, nesibe, venüs amber hepsiiiii PATLADI.

Yorum sonrası bi dürtme bekliyorummmm Asenat deyince hemen kulak kabarttım

Ya kadına kötü diyemem canım ama geçen falımda da aynı şeyi yaşamıştım bu fal bana baktığı katinadan daha iyiydi ama hep 2-3 laf üzerinde döndürüyor falı, yani kendini çok sık tekrarlıyor falda o kısmını beğenmiyorum. Biraz daha detay bekliyor sanırım insan=)

Hadi ya bu da mı gol değil o Zaman sen asenata atma canım bi daha demek ki gerçekten enerjin tutmuyor. Kız senin falın geldiyse yer açılmıştır dur hemen bi bakim

Edit: açılmamış

Ceren Ezgi anneme baktı bir dediği tutarlı bir dediği nokta değildi arada msj sesleri telefon sesleri ııı mııı lar bildiğimiz olayı öyle bişey yok diye geçiştirdi benim için söylediği tek şey tutmadı hatta alakasız biri için sordum aşık dedi adamın bana bırak aşık olmasını gram duygusu yok... Sadece Elif hanzade geçmiş ve an bildi gerisi çıkmadı.. Ama ceren Ezgi direk soru bile sormadan iptal ettirdiğimiz tek falcıdır..

Bende de soru kisminda yanar doner meyve tabagi olmustu hic takilmam

Hadi ya bu da mı gol değil o Zaman sen asenata atma canım bi daha demek ki gerçekten enerjin tutmuyor. Kız senin falın geldiyse yer açılmıştır dur hemen bi bakim

Edit: açılmamış

Kadının hakkını yemeyeyim şimdi hani bildiği şeyler var da o bildiğini anlamamış başka bir ihtimale yormuş. Ama çok sık tekrarlıyor kendini falda. Söylediği şeyleri tekrar tekrar söylüyor. Geleceğe dair de sadece 2 tane şey söylemiş. Tatmin olmadım ama kötü de diyemiyorum kadına. (5 yıldız verdim zaten)

Ben dün gece atmıştım, öğleden sonra 4-5 gibi geldi canım falı. Gece açılır yine yer. Sen yine mi baktırcaksın?

Ahahahah öyle dedin ya ben bi durdum şimdi ama kahve baktırdım katina baktırayım dedim 15gün filan olmuş

Aynı şeyi ben de asenatta farkettim canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…