- 22 Kasım 2013
- 467
- 613
- 103
Öyle yaptım ben de, herkes bir şansı daha hakeder. Bakalım bakalım=)
Gunde belli mg i var onu gecme canim
Tamam yeterHadi ya, ne kadar kullanmak lazım? 1'er çay kaşığı kullandım şimdilik, 1ini balla karıştırıp yedim ötekini de sıcak suya ekleyip içtim.
Yorum sonrası bi dürtme bekliyorummmm Asenat deyince hemen kulak kabarttım
Ya kadına kötü diyemem canım ama geçen falımda da aynı şeyi yaşamıştım bu fal bana baktığı katinadan daha iyiydi ama hep 2-3 laf üzerinde döndürüyor falı, yani kendini çok sık tekrarlıyor falda o kısmını beğenmiyorum. Biraz daha detay bekliyor sanırım insan=)
Arkadaşlar bakıyorum da pembeci dediğiniz falcılara bende baktırdım ama hiç öyle pembe değildi... bakın bende tek tek yazayım iyi falcıları kötü falcıları abone oldum resmen ya bir koca bulsam da bıraksam fal işlerini...
Ceren Ezgi: Telefonda baktırdım kadın oturduğum masayı, saçlarımı üzerimdeki pijamayı tarif etti orada ben şok... ben bitik.. gecenin ikisi bir tırstım ama anlatamam.Sonra sevdiğim birini sormuştum ben bu adamı sevmedim dikkat et derdi cinsellik dedi zaten dönüp dönüp soruyor ulan telefonumu mu dinliyor dicem nerdeyse. Ertesi gün benimki aradı beni eve davet etti. kadının dediği geldi aklıma gitmedim kafeye gittim baktım niyeti bozuyor... Yok arkadaş ben saf saf gidecektim ya.Sevmedim dediğinden uzak durmak lazım bu kadının. Ama olumlu görüncede söylüyor kanka olcam ben bu kadınla ama kötü puan vereni, beğenmedim diyeni bir daha kabul etmiyormuş.. hak yemezmiş hatun :))
Elif Hanzade ; sitede yeni birkaç defada ona baktırdım. Kişi analizleri mükemmel. Hatta Ceren Ezgi benim hocam o kadın demişti.Tarzları benziyor. Ama bu kadında bambaşka karşımdaki adamı tarif etti. Ben şok... Benim göz rengimi bildiğinde daha bir şok. Hala ön yargılıyım düşünün.Bir de eskiden yaşadığım bir olay vardı eski kankam ile aramız bozuktu arayacak seni dedi. Hadi lan dedim ... fala inanmam ya verdiği süreden iki gün sonra aradı ama aradı. Barıştık. yok artık yaa. O kadar kişiyi denedim sitede hiç biri bu kadar şaşırtmamıştı.Sık sık baktırıyorum. Pembiş pembiş değil aksine dobra...
Lena koval: moskovada okumuş bir kadın. Türkçesi çok iyi değil ama katina baktırdım.Kartları da bildiği çok belli . İyi bakıyor onun da dediklerinden bazılarını yaşadım.Çok da saygılı ya pek sevdim. Genelde geceleri online oluyor arada da ona gitmek lazım.
Şennur yıldırım: Yıldırım hızıyla bıraktığım falcı oldu. Eskiden iyi bakardı. Ulan şimdi tınlamıyor ki yorumun başında başka sonunda başka konuşuyor. İnsan söylediklerini bir dinler.
Mercan Aslan: Hiç tavsiye etmem saygısız ben bir daha baktıracağımı sanmıyorum kaçın derim.
Selin Can: chate girer girmez süreyi başlatıyor. Selam versem para kadına. Yorumları fena değil ama sürenin çoğunu bu şekilde harcıyorsun.
Mert diye de biri var onu unutmayım bak iyi bakıyor ...
Bu arada aldığım tiyolara göre yazılı fallarda kelime adedi varmış.Bazıları o yüzden saçmalıyormuş. Ancak genel olarak iyi bir site...
Bende polen hassasiyeti var bilirim:) Londra yagmuru iyi gelir bana simdi dikkat et kendine bol zencefil oneririm
Ceren Ezgi anneme baktı bir dediği tutarlı bir dediği nokta değildi arada msj sesleri telefon sesleri ııı mııı lar bildiğimiz olayı öyle bişey yok diye geçiştirdi benim için söylediği tek şey tutmadı hatta alakasız biri için sordum aşık dedi adamın bana bırak aşık olmasını gram duygusu yok... Sadece Elif hanzade geçmiş ve an bildi gerisi çıkmadı.. Ama ceren Ezgi direk soru bile sormadan iptal ettirdiğimiz tek falcıdır..
Wuhuuuu.hazirandada benim londra seyahatim var. İlk gidişin olacak beybiler
Mutlaka git gor canim cok seviceksinWuhuuuu.hazirandada benim londra seyahatim var. İlk gidişin olacak beybiler
Hadi ya bu da mı gol değil o Zaman sen asenata atma canım bi daha demek ki gerçekten enerjin tutmuyor. Kız senin falın geldiyse yer açılmıştır dur hemen bi bakim
Edit: açılmamış
Kadının hakkını yemeyeyim şimdi hani bildiği şeyler var da o bildiğini anlamamış başka bir ihtimale yormuş. Ama çok sık tekrarlıyor kendini falda. Söylediği şeyleri tekrar tekrar söylüyor. Geleceğe dair de sadece 2 tane şey söylemiş. Tatmin olmadım ama kötü de diyemiyorum kadına. (5 yıldız verdim zaten)
Ben dün gece atmıştım, öğleden sonra 4-5 gibi geldi canım falı. Gece açılır yine yer. Sen yine mi baktırcaksın?
Ahahahah öyle dedin ya ben bi durdum şimdi ama kahve baktırdım katina baktırayım dedim 15gün filan olmuş
Yaaaa kıskandımmmm
Kıskanma bebeğimm en güzel yerlere gitmeyi nasip etsin sanada Allah...
Kahveyi kime baktırmıştın? Famaydı di mi? 15 gün oldu mu yaa daha yakınmış gibi geliyor bana=)
Aynı şeyi ben de asenatta farkettim canım:)Kızlar dün müge'nin falında şunu farkettim geçmiş fallarımızı okuyup ona göre yorum yaptıklarını biliyoruz soru kısmında girip baktıkları tarih değiştiği için bende her fal sonrası girip eski fala bakıyorum eskiye göre mi yorum yapmışlar diye hepsi o şekilde yapıyor ama Müge yapmamış hiç bir falının tarihi değişmemiş yani kadın o gün ne hissediyorsa ona göre bakmış her seferinde valla tebrik ettim bunu yapmayan bir falcı olduğu için
Aynı şeyi ben de asenatta farkettim canım:)
Kesira katinada cidden muhtesem bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?