Binnaz Abla

Kesire nin gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi?
Ben falimi okuduktan sonra aglamistim. Negatifdi cok...bilmiyorum belki kartlar oyleydi ama hic mi guzel bisey yoktu...
Bende bir kez cikti bir arkadasim baktirdi tamamen bilmisti cnm

kadın bende her şeyi bildi. sizi bilemem ama birçok arkadaşım baktırdı onlarda da herşeyi tek tek bildi ama

Bende polen hassasiyeti var bilirim:) Londra yagmuru iyi gelir bana simdi dikkat et kendine bol zencefil oneririm
18 ay Essex'de kaldım. Her hafta sonu Londra'ya kacardım. Liverpool Street'de bir lokantada saati 3.5 pound'a garsonluk yapar, akşam Oxford Street'e eğlenmeye giderdik arkadaşlarla. 16 yıl önce. Gençlik işte...

Günaydın kızlar,

Ben ek bir iş yapmaya başlıyorum. Aylar önce sesli bakan birisi yaza doğru ek işler yapmaya başlayacaksın demişti. Kimdi hatırlamıyorum ve o kadar çok sesli fal var ki... Kimdi diye döne döne bi hal oldum :) Mart ayında Fama falında demişti; Mayıs ayında finansal konularda zora düşeceksin, finansal durumuna dikkat et. Feci sallamış dedim çünkü Nisan sonu olarak ayıptır söylemesi biraz yüksek prim alıyorum. Tam primi aldığım ay nasıl finansal zorluk olacak peh demiştim. Al işte iş kuruyorum şimdiden dağıldım, elime geçecek para dağıldı bile. Çıkmış oldu bu kısım yani. Bir de sana iş ya da ev değişikliği çıkıyor. Ev değilse iştir, işten ayrılacaksın ama gideceğin yer temiz bir yer dedi. İşten ayrılmıyorum, normal işime devam edeceğim ama dükkan kiraladım. Dekorasyon felan yapılıyor şu an. Bilmişten saysam mı? Derin2013 bana 2 falda da olumsuz birşeyi tutturdu, Fama da finansal durum berbat olacak dedi. İyi birşey çıkmaz zaten

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...

Kesira Sirel nasıl begenilebilir arkadaşlar,burada kaç ke
Kesire nin gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi?
Ben falimi okuduktan sonra aglamistim. Negatifdi cok...bilmiyorum belki kartlar oyleydi ama hic mi guzel bisey yoktu...
Bende çıkmadı evet doğru bildkleri vardı ama olacak dedkleri OLMADI, Selcuksassa 'da da böyle olmuştu diye hatrlyorum. Forumda aratrsan rahatlıkla Kesira'nın herkese cıkmadgnı göreceksin.

Tamam pembecilere pembeci diyip kızıyoruz da ben bu kadının negatif olmadıgını söyleyen daha duymadım.Tarzı bu belki de...Anlık durumu-sorduğumuz sorunun o anki durumu zaten günlük-güneşlik olsa niye fal baktıralım. Kesira da zaten anı çok iyi biliyor ve haklı olarak fal baktıranın keyfinden baktırmadığını da....

Ben de beğenmedim Kesira'yı. Bana ex konusunda bi çok falcı olumsuz konuştu. Ama dürüstlüklerini öpüp başıma koydum, tamamen dürüstçeydi. Ama bu Kesira sırf olumsuz olmak için konuşmuyorsa ben de adam değilim Çünkü hiç bişey bilmiyor. Yaşadıklarımla ilgili aha bilmiş diyeceğim birşey olmamasına rağmen nerdeyse elime zehir verip al bunu iç lan diyecek gibi konuştu. Öf sevmedim :)

Çünkü hiç bişey bilmiyor. Yaşadıklarımla ilgili aha bilmiş diyeceğim birşey olmamasına rağmen nerdeyse elime zehir verip al bunu iç lan diyecek gibi konuştu. Öf sevmedim :)
Yerim seni:) Bu arada yeni işin hayırlı ve bol bereketli olsun inşallah,yürekten dilerim bunu

kızlarr bu kemal devrim herkese aynı mı fal bakıyor acaba?pembeci mi ?ben baktırmıştım daha önce olumlu bir faldı.dün arkadaşım attı.arkadaşın durumu çok karışık.sevgilisi benim bildiğim kadarıyla para avcısı ,güvensiz bir erkek.ayrılmışlardı dün attık kemale.acaip olumlu bir fal.siz barışacaksınız ,sana çok aşık falan felan...ama bana göre bu adamın Aşkla ilgisi yok.tek derdi para.aklıma şüphe düştü kemal herkese böyle olucak tatlım gelicek tatlım diyerek umut mu veiyor?
kemale baktırıp olumsuz yorum alan yada çıkan falı var mı kızlar?

Kemal'in face 'deki dünkü paylaşımını gördüm. Kendisi aşık ve biraz da umutsuz. Kafası da karışık sanırım. Bir süre uzak durmakta fayda var...

Aynen öyle kesira bende çok şeyi bilmişti, önceden kahve de bakıyordu heralde kahvesini buldum çünkü ilk falım o olmuş ama hiçbiri çıkmamış. Benimkiler tersine olumluydu ama sadece kart yorumcusu. Benim o anda seçtiğim kartlara göre konuşup his mis katmadan kendi de kart seçmeden öylece yorumlamıştı o yüzden güvenilecek biri değil. Olumsuz olup patlayan çok falını gördüm. Elif hanzade de tarot bakıyor mesela falı çıkar çıkmaz bilemem tarihleri var daha ama kadındaki his dehşetti böyle yorumcular daha samimi geliyor bana

Ceren Ezgi bende de bildi ama sonucu hep pembiş ya :)
ceren ezginin facebook sayfasında pembiş sözüne atıfta bulunmuş :) seviyorum bu kadını ya ama sana birşey söyleyim mi aslında herkese öyle değil bir bir arkadaşıma herkes pembe şeyler söylerken o gelir gider dedi gerçekten çocuk geldi sonra yine gitti. dinlemedim dinlemedim diyor : dün konuştuk da

Biryolunvar'da 15 TL'lik puanım var kime atsam 15 tl'lik iyi biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…