- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende bir kez cikti bir arkadasim baktirdi tamamen bilmisti cnmKesire nin gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi?
Ben falimi okuduktan sonra aglamistim. Negatifdi cok...bilmiyorum belki kartlar oyleydi ama hic mi guzel bisey yoktu...
kadın bende her şeyi bildi. sizi bilemem ama birçok arkadaşım baktırdı onlarda da herşeyi tek tek bildi amaCeren Ezgi anneme baktı bir dediği tutarlı bir dediği nokta değildi arada msj sesleri telefon sesleri ııı mııı lar bildiğimiz olayı öyle bişey yok diye geçiştirdi benim için söylediği tek şey tutmadı hatta alakasız biri için sordum aşık dedi adamın bana bırak aşık olmasını gram duygusu yok... Sadece Elif hanzade geçmiş ve an bildi gerisi çıkmadı.. Ama ceren Ezgi direk soru bile sormadan iptal ettirdiğimiz tek falcıdır..
18 ay Essex'de kaldım. Her hafta sonu Londra'ya kacardım. Liverpool Street'de bir lokantada saati 3.5 pound'a garsonluk yapar, akşam Oxford Street'e eğlenmeye giderdik arkadaşlarla. 16 yıl önce. Gençlik işte...Bende polen hassasiyeti var bilirim:) Londra yagmuru iyi gelir bana simdi dikkat et kendine bol zencefil oneririm
Ceren Ezgi bende de bildi ama sonucu hep pembiş ya :)kadın bende her şeyi bildi. sizi bilemem ama birçok arkadaşım baktırdı onlarda da herşeyi tek tek bildi ama
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...Günaydın kızlar,
Ben ek bir iş yapmaya başlıyorum. Aylar önce sesli bakan birisi yaza doğru ek işler yapmaya başlayacaksın demişti. Kimdi hatırlamıyorum ve o kadar çok sesli fal var ki... Kimdi diye döne döne bi hal oldum :) Mart ayında Fama falında demişti; Mayıs ayında finansal konularda zora düşeceksin, finansal durumuna dikkat et. Feci sallamış dedim çünkü Nisan sonu olarak ayıptır söylemesi biraz yüksek prim alıyorum. Tam primi aldığım ay nasıl finansal zorluk olacak peh demiştim. Al işte iş kuruyorum şimdiden dağıldım, elime geçecek para dağıldı bile. Çıkmış oldu bu kısım yani. Bir de sana iş ya da ev değişikliği çıkıyor. Ev değilse iştir, işten ayrılacaksın ama gideceğin yer temiz bir yer dedi. İşten ayrılmıyorum, normal işime devam edeceğim ama dükkan kiraladım. Dekorasyon felan yapılıyor şu an. Bilmişten saysam mı? Derin2013 bana 2 falda da olumsuz birşeyi tutturdu, Fama da finansal durum berbat olacak dedi. İyi birşey çıkmaz zaten
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın...
Bende çıkmadı evet doğru bildkleri vardı ama olacak dedkleri OLMADI,Kesire nin gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi?
Ben falimi okuduktan sonra aglamistim. Negatifdi cok...bilmiyorum belki kartlar oyleydi ama hic mi guzel bisey yoktu...
Ben de beğenmedim Kesira'yı. Bana ex konusunda bi çok falcı olumsuz konuştu. Ama dürüstlüklerini öpüp başıma koydum, tamamen dürüstçeydi. Ama bu Kesira sırf olumsuz olmak için konuşmuyorsa ben de adam değilimKesira Sirel nasıl begenilebilir arkadaşlar,burada kaç ke
Bende çıkmadı evet doğru bildkleri vardı ama olacak dedkleri OLMADI,Selcuksassa 'da da böyle olmuştu diye hatrlyorum. Forumda aratrsan rahatlıkla Kesira'nın herkese cıkmadgnı göreceksin.
Tamam pembecilere pembeci diyip kızıyoruz da ben bu kadının negatif olmadıgını söyleyen daha duymadım.Tarzı bu belki de...Anlık durumu-sorduğumuz sorunun o anki durumu zaten günlük-güneşlik olsa niye fal baktıralım. Kesira da zaten anı çok iyi biliyor ve haklı olarak fal baktıranın keyfinden baktırmadığını da....
Yerim seni:) Bu arada yeni işin hayırlı ve bol bereketli olsun inşallah,yürekten dilerim bunuÇünkü hiç bişey bilmiyor. Yaşadıklarımla ilgili aha bilmiş diyeceğim birşey olmamasına rağmen nerdeyse elime zehir verip al bunu iç lan diyecek gibi konuştu. Öf sevmedim :)
Kemal'in face 'deki dünkü paylaşımını gördüm. Kendisi aşık ve biraz da umutsuz. Kafası da karışık sanırım. Bir süre uzak durmakta fayda var...[/QUOTE
evet bende gördümccanım .haklısın.yalnız öyle bir fal ki okudum bana yazdığı falla aynı gibi.yani isim yazmasa herkese uyucak bir fal.kafamı karıtırdı resmen.
Yerim seni:) Bu arada yeni işin hayırlı ve bol bereketli olsun inşallah,yürekten dilerim bunu
Kesira Sirel nasıl begenilebilir arkadaşlar,burada kaç ke
Bende çıkmadı evet doğru bildkleri vardı ama olacak dedkleri OLMADI,Selcuksassa 'da da böyle olmuştu diye hatrlyorum. Forumda aratrsan rahatlıkla Kesira'nın herkese cıkmadgnı göreceksin.
Tamam pembecilere pembeci diyip kızıyoruz da ben bu kadının negatif olmadıgını söyleyen daha duymadım.Tarzı bu belki de...Anlık durumu-sorduğumuz sorunun o anki durumu zaten günlük-güneşlik olsa niye fal baktıralım. Kesira da zaten anı çok iyi biliyor ve haklı olarak fal baktıranın keyfinden baktırmadığını da....
ceren ezginin facebook sayfasında pembiş sözüne atıfta bulunmuş :) seviyorum bu kadını ya ama sana birşey söyleyim mi aslında herkese öyle değil bir bir arkadaşıma herkes pembe şeyler söylerken o gelir gider dedi gerçekten çocuk geldi sonra yine gitti. dinlemedim dinlemedim diyor : dün konuştuk daCeren Ezgi bende de bildi ama sonucu hep pembiş ya :)
şuan kahinvanga var 15 tlye.benim enerjim onunla tutmamış olsada memnun kalanlar var.dene istersen.Biryolunvar'da 15 TL'lik puanım var kime atsam 15 tl'lik iyi biri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?