Aboooo resmen bana laf çakmış hahahahaceren ezginin facebook sayfasında pembiş sözüne atıfta bulunmuş :) seviyorum bu kadını ya ama sana birşey söyleyim mi aslında herkese öyle değil bir bir arkadaşıma herkes pembe şeyler söylerken o gelir gider dedi gerçekten çocuk geldi sonra yine gitti. dinlemedim dinlemedim diyor : dün konuştuk da
Arkadaşlar bakıyorum da pembeci dediğiniz falcılara bende baktırdım ama hiç öyle pembe değildi... bakın bende tek tek yazayım iyi falcıları kötü falcıları abone oldum resmen ya bir koca bulsam da bıraksam fal işlerini...
Ceren Ezgi: Telefonda baktırdım kadın oturduğum masayı, saçlarımı üzerimdeki pijamayı tarif etti orada ben şok... ben bitik.. gecenin ikisi bir tırstım ama anlatamam.Sonra sevdiğim birini sormuştum ben bu adamı sevmedim dikkat et derdi cinsellik dedi zaten dönüp dönüp soruyor ulan telefonumu mu dinliyor dicem nerdeyse. Ertesi gün benimki aradı beni eve davet etti. kadının dediği geldi aklıma gitmedim kafeye gittim baktım niyeti bozuyor... Yok arkadaş ben saf saf gidecektim ya.Sevmedim dediğinden uzak durmak lazım bu kadının. Ama olumlu görüncede söylüyor kanka olcam ben bu kadınla ama kötü puan vereni, beğenmedim diyeni bir daha kabul etmiyormuş.. hak yemezmiş hatun :))
Elif Hanzade ; sitede yeni birkaç defada ona baktırdım. Kişi analizleri mükemmel. Hatta Ceren Ezgi benim hocam o kadın demişti.Tarzları benziyor. Ama bu kadında bambaşka karşımdaki adamı tarif etti. Ben şok... Benim göz rengimi bildiğinde daha bir şok. Hala ön yargılıyım düşünün.Bir de eskiden yaşadığım bir olay vardı eski kankam ile aramız bozuktu arayacak seni dedi. Hadi lan dedim ... fala inanmam ya verdiği süreden iki gün sonra aradı ama aradı. Barıştık. yok artık yaa. O kadar kişiyi denedim sitede hiç biri bu kadar şaşırtmamıştı.Sık sık baktırıyorum. Pembiş pembiş değil aksine dobra...
Lena koval: moskovada okumuş bir kadın. Türkçesi çok iyi değil ama katina baktırdım.Kartları da bildiği çok belli . İyi bakıyor onun da dediklerinden bazılarını yaşadım.Çok da saygılı ya pek sevdim. Genelde geceleri online oluyor arada da ona gitmek lazım.
Şennur yıldırım: Yıldırım hızıyla bıraktığım falcı oldu. Eskiden iyi bakardı. Ulan şimdi tınlamıyor ki yorumun başında başka sonunda başka konuşuyor. İnsan söylediklerini bir dinler.
Mercan Aslan: Hiç tavsiye etmem saygısız ben bir daha baktıracağımı sanmıyorum kaçın derim.
Selin Can: chate girer girmez süreyi başlatıyor. Selam versem para kadına. Yorumları fena değil ama sürenin çoğunu bu şekilde harcıyorsun.
Mert diye de biri var onu unutmayım bak iyi bakıyor ...
Bu arada aldığım tiyolara göre yazılı fallarda kelime adedi varmış.Bazıları o yüzden saçmalıyormuş. Ancak genel olarak iyi bir site...
kızlar bana da iyi gelenler;
Tarotta elif hanzade çok iyidir ama sürekli baktırınca saçmalayabiliyor.
katina ve kahvede sekan teki beğiniyorum. net ve öz bakıyor.
ama kahvede favorim sezgi candan o kadın gibi anı ve beyni okuyan başka birini görmedim.
sezgiye gelecek çıkmaz diyorlar ama yakın zamanda çok küçük dediği bir şeyi yaşadım.
ama sabırla beklediğim gelecek yorumlarını bekliyorum.
gece 2ye dogru saat kurdum kalktim :))Şu sezgi bir bulamıyorum ya...3 aydır peşindeyim.Baktıran nasıl baktırıyor..24 saat gözümü diksem kaçırırım gibi geliyor bana...
paramur nasıldı peki? çıktı mı hiç ? anda mı iyi?gece 2ye dogru saat kurdum kalktim :))
Kızlar , patlayan fal haberiiiiii :
Fal sepeti Rezzan , bir yolun var Aylin , tellwe Birkerebir ve Seruven ( ilk fali mukemmel ikinci rezalet :) )Binnaz Alev Tansel , Selin İmer ilk fali mükemmel , bildigi cok sey vardi ikinci falinda sapitmis :) Fal sepeti Gizem .
Cıkan fal haberi : Hiiiiccc aklimin ucuna bile gelmeyen, asla boyle bir sey olmaz dedigim önemli bir olayi Telwe Selena , Fal sepeti Nesibe , Bir yolun var İlkay vee 3 kere baktirdim 3 unde de ısrarla dedi Binnaz abla Asenat ...
Ve sunu farkettim Asenat fal attigimda eski fallarimi okumadi .
şöyle yap.faceden sayfasını beğen ve msj at cvpp veriyor.onlline olmadan bilgi verir muhtemelen.Şu sezgi bir bulamıyorum ya...3 aydır peşindeyim.Baktıran nasıl baktırıyor..24 saat gözümü diksem kaçırırım gibi geliyor bana...
Asenat bende bircok seyi bildi , an olarak da iyi . Yalniz tabii ki fal burda da defa larva soylendigi gibi enerji isi . Enerjiniz onunla tutmayabilir. Ben falcimi buldum gibi :)Asenatı beğendin yani? Asenat konusunda çok iyi geri bildirimler almaya başladım.Baktırsam mı bilemedim..Bugün alex'e attım..gece yarısı demiş ...yarın yazarım kızlar sonucu..
anda iyi cnm gelecege daha varparamur nasıldı peki? çıktı mı hiç ? anda mı iyi?
şuan kahinvanga var 15 tlye.benim enerjim onunla tutmamış olsada memnun kalanlar var.dene istersen.
Hayırlı olsun. Kadınların girişimci olması çok iyiGünaydın kızlar,
Ben ek bir iş yapmaya başlıyorum. Aylar önce sesli bakan birisi yaza doğru ek işler yapmaya başlayacaksın demişti. Kimdi hatırlamıyorum ve o kadar çok sesli fal var ki... Kimdi diye döne döne bi hal oldum :) Mart ayında Fama falında demişti; Mayıs ayında finansal konularda zora düşeceksin, finansal durumuna dikkat et. Feci sallamış dedim çünkü Nisan sonu olarak ayıptır söylemesi biraz yüksek prim alıyorum. Tam primi aldığım ay nasıl finansal zorluk olacak peh demiştim. Al işte iş kuruyorum şimdiden dağıldım, elime geçecek para dağıldı bile. Çıkmış oldu bu kısım yani. Bir de sana iş ya da ev değişikliği çıkıyor. Ev değilse iştir, işten ayrılacaksın ama gideceğin yer temiz bir yer dedi. İşten ayrılmıyorum, normal işime devam edeceğim ama dükkan kiraladım. Dekorasyon felan yapılıyor şu an. Bilmişten saysam mı? Derin2013 bana 2 falda da olumsuz birşeyi tutturdu, Fama da finansal durum berbat olacak dedi. İyi birşey çıkmaz zaten
o kadının hayat hikayesini biliyor musun? Kadının çok şaşırtıcı bir hikayesi var birg ün ben çok kötüydüm güçlü olmam için hem de beni kendime getirmek için anlattı birşeyler tabi buradan yazamam ama sana şu kadarını söyleyim dinleyince dedim ki onda birine ayakta kalamam.Aklımı başıma getirdi.Güç verdi sadece konuşmak için bile arıyorum arada ...Aboooo resmen bana laf çakmış hahahaha
Wuhuuuu.hazirandada benim londra seyahatim var. İlk gidişin olacak beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?