Binnaz Abla

Aboooo resmen bana laf çakmış hahahaha

Benim deneyimlerimde aşağıdaki gibi...biraz daha var onlarıda toparlayacağım..

ELANİ SOYLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURM %50 DOĞRU VERDİĞİ TARİHİ HALA BEKLİYORUM PEMBECİ BİRAZ

BENNA KÜÇÜKER ÇOK DETAYLI ANLIK BENİM DURUMUMU İYİ BİLEMEDİ AMA KARŞI TARAFI ACAYİP BİLDİ VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

ZEYNEP ASİL ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİHLER TUTMADI PEMBECİ

DESTAN ADA DETAYLI ANLIK BENİM DURUMUMU İYİ BİLEMEDİ AMA KARŞI TARAFI ACAYİP BİLDİ TARİH VERMEDİ GENEL KONUŞTU PEMBECİ

MİNE ERDEM DETAYLI ANLIK DURUM M UHTEŞEM ÇOK AYRINTI BİLDİ VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

eLİF HANZADE OK..GERÇEKTEN...AMA CEREN EZGİYE TAROT DEĞİLDE KAHVE BAKTIRMIŞTIM...YOK YA...BENDE TUTMADI..

Şu sezgi bir bulamıyorum ya...3 aydır peşindeyim.Baktıran nasıl baktırıyor..24 saat gözümü diksem kaçırırım gibi geliyor bana...

Kızlar , patlayan fal haberiiiiii :
Fal sepeti Rezzan , bir yolun var Aylin , tellwe Birkerebir ve Seruven ( ilk fali mukemmel ikinci rezalet :) )Binnaz Alev Tansel , Selin İmer ilk fali mükemmel , bildigi cok sey vardi ikinci falinda sapitmis :) Fal sepeti Gizem .
Cıkan fal haberi : Hiiiiccc aklimin ucuna bile gelmeyen, asla boyle bir sey olmaz dedigim önemli bir olayi Telwe Selena , Fal sepeti Nesibe , Bir yolun var İlkay vee 3 kere baktirdim 3 unde de ısrarla dedi Binnaz abla Asenat ...
Ve sunu farkettim Asenat fal attigimda eski fallarimi okumadi .

Asenatı beğendin yani? Asenat konusunda çok iyi geri bildirimler almaya başladım.Baktırsam mı bilemedim..Bugün alex'e attım..gece yarısı demiş ...yarın yazarım kızlar sonucu..

Asenatı beğendin yani? Asenat konusunda çok iyi geri bildirimler almaya başladım.Baktırsam mı bilemedim..Bugün alex'e attım..gece yarısı demiş ...yarın yazarım kızlar sonucu..
Asenat bende bircok seyi bildi , an olarak da iyi . Yalniz tabii ki fal burda da defa larva soylendigi gibi enerji isi . Enerjiniz onunla tutmayabilir. Ben falcimi buldum gibi :)

Hayırlı olsun. Kadınların girişimci olması çok iyi

Aboooo resmen bana laf çakmış hahahaha
o kadının hayat hikayesini biliyor musun? Kadının çok şaşırtıcı bir hikayesi var birg ün ben çok kötüydüm güçlü olmam için hem de beni kendime getirmek için anlattı birşeyler tabi buradan yazamam ama sana şu kadarını söyleyim dinleyince dedim ki onda birine ayakta kalamam.Aklımı başıma getirdi.Güç verdi sadece konuşmak için bile arıyorum arada ...

Alex daha bakmadı....Ama mügenin falı geldi.An muhteşem... Kişilik analizleri vs çok iyi...Ama bir iki aylık söyledikleri var hayırlısı... Ben eski eşimin niyetine asenata göndermişim yeni farkettim ve tekrar dinledim. Resmen eşime bakıyor gibi olduğu için beni anlatmış tabi ve o anki ruh halimi beklentilerimi vs birebir tasvir etmiş.resmen eşime benim o anki röntgenimi çekmiş vermiş...bravo... Deneyin bence...

Wuhuuuu.hazirandada benim londra seyahatim var. İlk gidişin olacak beybiler

Hmmm ilk kez gidilecekse programda Madame Tussaud ve London Of Eye'da büyük ihtimalle vardır. Bunların biletleri biraz pahalı. İkisi bir arada opsiyonlara bak. Madame Tussaud'da bu ikili opsiyonlar satılıyordu, böylece hem London of Eye'ın uçsuzzz kuyruğunu beklemiyorsun hem de nerdeyse ikisine 1 fiyat ödüyorsun. Ayrıca civarındaki büfelerde bilet promosyonlu içecekler olabiliyor (şaka gibi) bir kola fiyatına bedava bilet sahibi olabiliyorsun. (ben çıkışta görmüştüm)

Son gidişimin üzerinden çok zaman geçti, çok farklı opsiyonları internetten de bulabilirsin. Yakın zamanda gidenlere danışmakta fayda var. Gayet ekonomik imkanlar bulabilirsin. Hatta River Thames turları için de toplu biletler var galiba.

Keyifli yolculuklar şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…