- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Günaydın kızlar,
Ben ek bir iş yapmaya başlıyorum. Aylar önce sesli bakan birisi yaza doğru ek işler yapmaya başlayacaksın demişti. Kimdi hatırlamıyorum ve o kadar çok sesli fal var ki... Kimdi diye döne döne bi hal oldum :) Mart ayında Fama falında demişti; Mayıs ayında finansal konularda zora düşeceksin, finansal durumuna dikkat et. Feci sallamış dedim çünkü Nisan sonu olarak ayıptır söylemesi biraz yüksek prim alıyorum. Tam primi aldığım ay nasıl finansal zorluk olacak peh demiştim. Al işte iş kuruyorum şimdiden dağıldım, elime geçecek para dağıldı bile. Çıkmış oldu bu kısım yani. Bir de sana iş ya da ev değişikliği çıkıyor. Ev değilse iştir, işten ayrılacaksın ama gideceğin yer temiz bir yer dedi. İşten ayrılmıyorum, normal işime devam edeceğim ama dükkan kiraladım. Dekorasyon felan yapılıyor şu an. Bilmişten saysam mı? Derin2013 bana 2 falda da olumsuz birşeyi tutturdu, Fama da finansal durum berbat olacak dedi. İyi birşey çıkmaz zaten
eveeeet arkadaşlar 1 aylık fal geçmişimi müsadenizle sizlerle paylaşayım uzun olacak affınıza sığınıyorum
öncelikle Türkçeleri berbat kasten mi böyleler bilmiyorum.
anlık durumlara gelince ise öncelikle hepsinde klasik psıkolojik tahliller var. 'sen onu özlemişsin hayatında biri oldugunu düşünüyorsun aranızda aşamadığınız bir sorun olmuş vs' yani sorduğum soruyla alakalı olarak klişe laflar. ama yine de bizi mutlu ediyor mu ediyor ay sonu ekstre gelince de mutlu olur muyum bilmem :)
şimdi tek tek inceleyecek olursak ;
iki farklı fıncanı gönderdim böylelikle aynı fala farklı yorumlar aldım. bilgi olarak 7 ay önce ayrıldığımı söyledim geri döner mi dedim
binnaz abla da ebru iyihuylu.............. özenilmiş klasik duygu durumu tahlilleri yapılmış o da hep beni düşünüyormuş geri gelecekmiş.yani pembiş bir fal
bir yolun var fama ...... 1.falda sapma olmazsa hazırana gelecek ve cok romantık konuşma yapacak dedi.hayatında birinin olmasından korkuyormuşum ki sanırım her bayan aynı korkuyu duyar kimse yokmuş hayatında 'u' harfi dedi ki alakası yok. yıne onla alakalı saçmaladı................ 2.falda ise( ki ben üye olmadan attım falları ama ödeme üzernden aynı kişi olduğumuzu biliyorsa bilemem.) tarih yönünden birinciyle eşti bu seferde 2 ay demiş.bu kez verdiği harfler uyumluydu gerci bizim adamın adı da uzun çoğu harf mevcut :) ancaaaaaak sordugum soruda patladı.. velhasılı aşırı pembeci ama umarım çıkarrrrr
bir yolun var vanga.............. beni melekler koruyormuş nazar falan varmış. o ise aldatmış şimdi de biriyle görüşüyormuş ama değmez kalitesiz biriymiş. 2 ay içnde gelecekmiş bana verdi harfin biri tuttu biri tutmadı. adamdan soğuttu resmen :)
bir yolun var emine kurtuluş................... büyü varmış.. büyü yapan kişiyi tarif etmiş ama çok alakasız bir tarif. sevgilim büyüden dolayı gitmiş büyüden kurtulsam oda dönermiş bana..ama bu büyü yüzünden tüm erkekler düşmanmış bana.. sanıyorum bu kadında baktı yaşım otuz klasik büyü var olayına girdi :) ha birde zayıflamışım bu sıkıntılardan dolayı oysaki tombik tombik dolanıyorum.bu da 1 aylık zaman dilimi vermiş. başıyla sonu birbirine uymayan çelişkili bir fal.
bir yolun var serkan tek.................. 'bey efendi hanım efendi ' hitaplarından fal okunmaz durumda. benle ilgili söyledikleri saçma. bir harf tahmin etmiş ona da demiş ki olmayabilirde.... tek bir tane ilginç bir şey söyledi ilerisi için üzüleceğim bir haber.onun haricinde kayda değer hiç bir şey yok. ha bir de 5 vakit falan demi ama fal o kadar karışık ki neye demiş anlamadım bile.
tellwe gönülçelen promosyon................. sakız fallarından hallice
tellwe bekri promosyon............ pro olmasına ragmen özenli.bakalım ayın 18 ini bekleyelim :)
tellwe yağmur promosyon...... klişe genel laflar
tellwe falların kraliçesi.............. tarot attım uzun uzun bir şeyler yazmış çok öenmsenecek şeyler değil..aşk hayatına ise 1 ay sonra biri girecek onla olmayacak 3 ay sonra biri girecek onla olacak demiş.ben soru sorunca da eskisi 3 hafta ya da 3 ay içinde gelecek demiş. karışık ama ucuz baktırılabilir
fal sepeti gizem hatun ...............(du sanırım adını tam hatırlayamıyorum üye olmadan attığım için adı da yazmıyr) 3 harften ikisi doğru. o da 3 vakit vermiş ama yine de hayatına gelse de kalıcı olmayacak demiş. iyi gibi
fal sepeti alex sesli yorum...... bu ayın 25 ine tarih verdi ama yine de bıraz ıyı olup sonra ayrılacaksınız dedı bu sene de evlılık yok kimseyle dedi. ama diğer baktırdığım kişilere göre daha ınandırıcı geldı bu fal nedendir bilmem .
eveveeet en olumsuz konuşan kişi ise.....................
yeşilçingene tellwe ................... dönmeyecek dedi onun da senın de hayatına başkası girecek dedi.. senle ilgili olmayacağına kanaat getirmiş dedi..... şimdi aslında acı da olsa bana en doğrucu fal bu gelmişti.bu sebeple bi hesap daha açıp farklı bır maılle yıne fıncan gönderdim... ve gelen cevap şuydu.sizin enerjınızı tanıyorum..baska bır hesaptan yıne atmıştınız ama ben üzülerek yine aynı şeyleri gördüğümü söyleyeceğim demiş ve aynı yorumları yapmış. böyle olunca demek ki dedim telefon numarasından kredi alıyoruz ya aceba onun aynı olmasından mı aynı kişi olduğumu söyledi ... bu da güvenimi sarstı.. ve umarım falı da cıkmaz
SÖZÜN ÖZÜ KIZLAR ŞİMDİ SAYDIM DA BAYA PARA DÖKMÜŞÜM HİÇ BİRİ AMAN AMAN DEĞİL ÇÜNKÜ NE AN DA NE GEÇMİŞTE İYİ DEĞİLLERDİ. UMARIM GELECEKTE İYİ OLURLAR DA PARA VE UMUDUMUZ BOŞA GİTMEZ. BU PARAYA BİR AYAKKABI ALSAK DAHA MUTLU OLURDUK HERHALDE :)
SÖZÜ ÇOK UZATTIM SEVGİYLE KALIN
Senin enerjin o kadinla uyusmuyor canim normalde takir takir konusuyor bende bir daha bosuna gitme amao iki cumlesini takip et off benimde falim geldi ama kime gitsem ki ben adam olmamÖyle yaptım ben de, herkes bir şansı daha hakeder. Bakalım bakalım=)
aaaaaaaaaa o zaman bu yeşilçingene nasıl ve nerden bildi ki yoksa gerçekten enerjimi mi tanıdı ne yaptı :) amaaaa çıkmasın falııııııı fama nın dedikleri çıksın :)Uzun olsun daha güzel:) Sen yaz biz okuruz,asla üşenmeyiz-hiç de yorulmak nedir bilmeyiz konu fal olunca:) Dağları bile aşarız alimallah
Bu arada eski bir tellwe kullanıcısı olarak biliyorum ki oradaki falcılar tel no,kart no vs. göremyorlar. Falcılar yönetmden bağmsız. Ha tellwe yönetminden biri falcılık yapmaya kalkarsa onu bilemem......
Yeşilçingeneye gelnce tellweye ilk geldgnnde fal baktrmştm ona yıllar önce,anda iyiydi-olumluydu-ÇIKMADI....Ne yapalım kısmet değilmiş:)
Ah canım değil değil :) bilgi sağlam yerden. Elif Hanzade Ankarada çok tanınan bir kadınmış. Az araştırdım ilk kez bir internet sitesine girmiş. Devamlı müşterilerinden biriyle konuştum bana elif şöyle dedi, böyle dedi ;derdi geçen gün bana gönderdi kaydı dinlettim kız ayy eliff diye bir çığlık attı. Haberi yokmuş siteye girdiğinden. Düşünsene 15 yıldır o nerde bizim kız ordaymış. Bir öve öve anlatışı vardı. Bir aydır arıyormuş Hayra girdim bari :)) neyse ki söylediklerinin nerdeyse hepsini yaşamış. Bundan sonra her gün fal yollarım diyor başka birşey demiyor. Elden bak buluşalım dedi. Olmaz artık buraya bağlıyım dedi.bu binnazdaki elif hanzade,byv daki saraylı hanım olabilirmi diye düşünmedim değil,
ben saraylı hanımdan çok önce yazılı yorum almıştım,ama sesini tanımıyorum,hani birda benzerlikler üzerinden gidiliyorya,neredeyse adını hanım zada yazacakmış gibi geldi,zadede saraylı demek anlamında değilmi,bilmiyorum ama çok benzerlik buldum,birden bire burada onu öne çıkaranlarda oldu gibi yeni bir yorumcuda bu kkadar ileri gidemez,her şey bilinçlii yapılldıı kanısındayım,ayrıcda elif hanzade övülgüğü kadar iyi değil fos bir yorumcu diye düşünüyorum.
Jane austenHmmm ilk kez gidilecekse programda Madame Tussaud ve London Of Eye'da büyük ihtimalle vardır. Bunların biletleri biraz pahalı. İkisi bir arada opsiyonlara bak. Madame Tussaud'da bu ikili opsiyonlar satılıyordu, böylece hem London of Eye'ın uçsuzzz kuyruğunu beklemiyorsun hem de nerdeyse ikisine 1 fiyat ödüyorsun. Ayrıca civarındaki büfelerde bilet promosyonlu içecekler olabiliyor (şaka gibi) bir kola fiyatına bedava bilet sahibi olabiliyorsun. (ben çıkışta görmüştüm )
Son gidişimin üzerinden çok zaman geçti, çok farklı opsiyonları internetten de bulabilirsin. Yakın zamanda gidenlere danışmakta fayda var. Gayet ekonomik imkanlar bulabilirsin. Hatta River Thames turları için de toplu biletler var galiba.
Keyifli yolculuklar şekercim
Ahhh alex de geldi... Yaktı beni... Alex ve mine aynı fincanı inanılmaz değişik yorumlamış... Alex hayatında biri var nerdeyse başı bağlı demiş mine pişman olup dönmek üzere.... Oyyyy...mine sen bil be!Alex daha bakmadı....Ama mügenin falı geldi.An muhteşem... Kişilik analizleri vs çok iyi...Ama bir iki aylık söyledikleri var hayırlısı... Ben eski eşimin niyetine asenata göndermişim yeni farkettim ve tekrar dinledim. Resmen eşime bakıyor gibi olduğu için beni anlatmış tabi ve o anki ruh halimi beklentilerimi vs birebir tasvir etmiş.resmen eşime benim o anki röntgenimi çekmiş vermiş...bravo... Deneyin bence...
Senin enerjin o kadinla uyusmuyor canim normalde takir takir konusuyor bende bir daha bosuna gitme amao iki cumlesini takip et off benimde falim geldi ama kime gitsem ki ben adam olmam
O zaman bu adam gayet ıyı fal bakıyor. Ikı ayrı fıncan iki ayrı hesap için aynı şeyleri söyledi..iktibas Benim de bildiğim kadarıyla falcılar telefon numarası ya da hesap bilgilerine erişemiyor. Adamın enerjiniz tanıdık demesi çok enteresan. Benim sevdiğim falcılardan kendisi bana çıkan şeyleri olmuştu ama enerji meselesi biraz da, birine çıkan ötekine çıkmayabiliyor. Gönlünüze göre olur umarım=)
O zaman bu adam gayet ıyı fal bakıyor. Ikı ayrı fıncan iki ayrı hesap için aynı şeyleri söyledi..
Hmmm ilk kez gidilecekse programda Madame Tussaud ve London Of Eye'da büyük ihtimalle vardır. Bunların biletleri biraz pahalı. İkisi bir arada opsiyonlara bak. Madame Tussaud'da bu ikili opsiyonlar satılıyordu, böylece hem London of Eye'ın uçsuzzz kuyruğunu beklemiyorsun hem de nerdeyse ikisine 1 fiyat ödüyorsun. Ayrıca civarındaki büfelerde bilet promosyonlu içecekler olabiliyor (şaka gibi) bir kola fiyatına bedava bilet sahibi olabiliyorsun. (ben çıkışta görmüştüm )
Son gidişimin üzerinden çok zaman geçti, çok farklı opsiyonları internetten de bulabilirsin. Yakın zamanda gidenlere danışmakta fayda var. Gayet ekonomik imkanlar bulabilirsin. Hatta River Thames turları için de toplu biletler var galiba.
Keyifli yolculuklar şekercim
Arkadaşlar bu enerji tanıdık geldi olayına hiç inanmıyorum. Belki mail adresi vs. Göremiyorlar bu doğrudur ama 2nci hesap ile gelenleri biliyorlar yüzde yüz. Hani falcı olduğunu bilmiyorum günah almayım ama 2 falcının yorumlarında "aklınca farklı hesap ile gelip tekrar fal atanlara kendinizi zeki sanıyorsunuz ama..." gibi bir şey okumuştum. Yani dediģim gibi belki bilgileri görmüyorlar ama site yönetimi belki otomatik bi denkleştirmr yapıyor ve aynı bilgiler cıkınca o bilgilere ait tüm rumuzlar falcılarda cıkıyor olabilir. Tahminim bu..
Eğer farkli hesap uzere atmak istiyorsanız gerçektrn bence tamamen tüm ama tüm her şey farklı olsun. Cep numaradan başlayıp IP ve email adresine kadar. Yoksa paranız boşa gidebilir bence..
Sorduğun soru aynı olabilir mesela o tanıdık gelmiştir?
Bende bir şekilde farkettiklerini düşünüyorum canım da...Ne şekilde :))günde kaç kişi aynı soruyu soruyordur bazıları sadece ne olacak diye soruyorlar buna çok ihtimal vermiyorum açıkcası. Tabi herkes kendi bilir sadece paraniz boşa gitmesin diye düşüncemi söylemek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?