Binnaz Abla

Kızlarrr slm. geçen fama ya fal atmıştım çok kötü özensiz bakmıştı bende iadesii almıştım.dün tekrar attım bir tek o online diye o da bana bakmamış daha önce iade aldığım için:):)
falcılarla bile küslük yaşıyorum arkadaş nedir buu:):)
Aylin,fama ,serkan,vanga dışında öneririniz var mı?
kredim var kullanayım bari:)

Ben gizem hatuna en son misafir hesaptan fal atmıştım yeni kişiyle ilgili bişeyler sormak için ama belki adımız doğum tarihimizden verdiğimiz bilgilerden falan bilmiyorum benim eski falımı birebir kopyalamış kısa paragraf da çok anlamsız saçma alakaasız yeni bişeyler yazıp yollamış.. yani biliyorlar ama nasıl..

Fake hesaptan deniycem hahaha

merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben çok beğendim 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben çok beğendim 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz

merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben online baktırıyorum memnun kaldım 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz online fal bakıyor

merhaba kızlar kişisel bazı bilgilerinizi alıp sorularınıza cevap veren tarot vb fallar bakan birisi var ben online baktırıyorum memnun kaldım 20 tl bakıyor mail atabilirsiniz online fal bakıyor

Ayni bilgisayardan atiyorsan ip nosundan taniyolardir ya da ayni telefondan atiyorsan yine numara cikiyordur ,farkli bilgisayar ya da telefonlardan mi denedin ?
Kişisel bilgilerimi ve maıl adresimi degıstırdım. Onun harıcınde gönderdıgım telefon ve kredı aldıgım tel numarası aynı

Öncelikle teşekkürler uzun uzun yazdığın için. Yeşilçingeneye ben kendi hesabımdan fal gönderdim erkek arkadaşımın bana temmuz ayında evlenme teklif edeceğini, önümüzün çok açık olduğunu falan söyledi de güleceğim organı şaşırdım. Yine benim numaramla erkek arkadaşım adına fal gönderdik başka bir hesapla. Ona da bu kızdan bir cacık olmaz arkadaşım dedi :) Demek istediğim aynı numaradan kredi aldım ama farklı fallar geldi.

Bir de şöyle bir durum var byv de falan ben mısafır girisi yapsam da bazı bilgileri değişik versem de ödemeyi paypal üzerinden yapıyorum ve halıyle adım karsı tarafa gıdıyor hep aynı hesap üzerinden. Bunun da gelen falların birbiriyle uyumlu olmasında etkısı oldugunu düşünüyorum.. Telwe de ise aynı numara üzerinden kredi almakla alakalı sanıyorum
Bende bir şekilde farkettiklerini düşünüyorum canım da...Ne şekilde :))

Aaaaaa bu da numara olayını çürütüyor. Bekleyelım bakalım kimlerınki çıkıp kimlerinki patlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…