Sağolasın canım benimHayırlı, uğurlu, bol bereketli olsun şekercimmm
Fake hesaptan deniycem hahahaYa çok enteresan geldi cidden bilemedim ben de. Mesela benim Serkan Tek'e misafir hesaptan attığım fal da çok isabetliydi ama bu çingenenin olay apayrı. Sadece fincandan nasıl enerjiniz tanıdık diyor ki Allah Allah, ki adam günde kaç fal bakıyordur kim bilir. Nereden anlıyormuş tanıdık enerjiyi acaba meraklandım(tanıdık enerji ne demekse) Canınızı sıkmayın siz yine de, bu forum nice patlayan fallar gördü geçirdi=)
Çok teşekkür ederim denizkızı. İnşallah başarabilirim.
Hayırlı olsun. Kadınların girişimci olması çok iyi
Kişisel bilgilerimi ve maıl adresimi degıstırdım. Onun harıcınde gönderdıgım telefon ve kredı aldıgım tel numarası aynıAyni bilgisayardan atiyorsan ip nosundan taniyolardir ya da ayni telefondan atiyorsan yine numara cikiyordur ,farkli bilgisayar ya da telefonlardan mi denedin ?
Öncelikle teşekkürler uzun uzun yazdığın için. Yeşilçingeneye ben kendi hesabımdan fal gönderdim erkek arkadaşımın bana temmuz ayında evlenme teklif edeceğini, önümüzün çok açık olduğunu falan söyledi de güleceğim organı şaşırdım. Yine benim numaramla erkek arkadaşım adına fal gönderdik başka bir hesapla. Ona da bu kızdan bir cacık olmaz arkadaşım dedi :) Demek istediğim aynı numaradan kredi aldım ama farklı fallar geldi.eveeeet arkadaşlar 1 aylık fal geçmişimi müsadenizle sizlerle paylaşayım uzun olacak affınıza sığınıyorum
öncelikle Türkçeleri berbat kasten mi böyleler bilmiyorum.
anlık durumlara gelince ise öncelikle hepsinde klasik psıkolojik tahliller var. 'sen onu özlemişsin hayatında biri oldugunu düşünüyorsun aranızda aşamadığınız bir sorun olmuş vs' yani sorduğum soruyla alakalı olarak klişe laflar. ama yine de bizi mutlu ediyor mu ediyor ay sonu ekstre gelince de mutlu olur muyum bilmem :)
şimdi tek tek inceleyecek olursak ;
iki farklı fıncanı gönderdim böylelikle aynı fala farklı yorumlar aldım. bilgi olarak 7 ay önce ayrıldığımı söyledim geri döner mi dedim
binnaz abla da ebru iyihuylu.............. özenilmiş klasik duygu durumu tahlilleri yapılmış o da hep beni düşünüyormuş geri gelecekmiş.yani pembiş bir fal
bir yolun var fama ...... 1.falda sapma olmazsa hazırana gelecek ve cok romantık konuşma yapacak dedi.hayatında birinin olmasından korkuyormuşum ki sanırım her bayan aynı korkuyu duyar kimse yokmuş hayatında 'u' harfi dedi ki alakası yok. yıne onla alakalı saçmaladı................ 2.falda ise( ki ben üye olmadan attım falları ama ödeme üzernden aynı kişi olduğumuzu biliyorsa bilemem.) tarih yönünden birinciyle eşti bu seferde 2 ay demiş.bu kez verdiği harfler uyumluydu gerci bizim adamın adı da uzun çoğu harf mevcut :) ancaaaaaak sordugum soruda patladı.. velhasılı aşırı pembeci ama umarım çıkarrrrr
bir yolun var vanga.............. beni melekler koruyormuş nazar falan varmış. o ise aldatmış şimdi de biriyle görüşüyormuş ama değmez kalitesiz biriymiş. 2 ay içnde gelecekmiş bana verdi harfin biri tuttu biri tutmadı. adamdan soğuttu resmen :)
bir yolun var emine kurtuluş................... büyü varmış.. büyü yapan kişiyi tarif etmiş ama çok alakasız bir tarif. sevgilim büyüden dolayı gitmiş büyüden kurtulsam oda dönermiş bana..ama bu büyü yüzünden tüm erkekler düşmanmış bana.. sanıyorum bu kadında baktı yaşım otuz klasik büyü var olayına girdi :) ha birde zayıflamışım bu sıkıntılardan dolayı oysaki tombik tombik dolanıyorum.bu da 1 aylık zaman dilimi vermiş. başıyla sonu birbirine uymayan çelişkili bir fal.
bir yolun var serkan tek.................. 'bey efendi hanım efendi ' hitaplarından fal okunmaz durumda. benle ilgili söyledikleri saçma. bir harf tahmin etmiş ona da demiş ki olmayabilirde.... tek bir tane ilginç bir şey söyledi ilerisi için üzüleceğim bir haber.onun haricinde kayda değer hiç bir şey yok. ha bir de 5 vakit falan demi ama fal o kadar karışık ki neye demiş anlamadım bile.
tellwe gönülçelen promosyon................. sakız fallarından hallice
tellwe bekri promosyon............ pro olmasına ragmen özenli.bakalım ayın 18 ini bekleyelim :)
tellwe yağmur promosyon...... klişe genel laflar
tellwe falların kraliçesi.............. tarot attım uzun uzun bir şeyler yazmış çok öenmsenecek şeyler değil..aşk hayatına ise 1 ay sonra biri girecek onla olmayacak 3 ay sonra biri girecek onla olacak demiş.ben soru sorunca da eskisi 3 hafta ya da 3 ay içinde gelecek demiş. karışık ama ucuz baktırılabilir
fal sepeti gizem hatun ...............(du sanırım adını tam hatırlayamıyorum üye olmadan attığım için adı da yazmıyr) 3 harften ikisi doğru. o da 3 vakit vermiş ama yine de hayatına gelse de kalıcı olmayacak demiş. iyi gibi
fal sepeti alex sesli yorum...... bu ayın 25 ine tarih verdi ama yine de bıraz ıyı olup sonra ayrılacaksınız dedı bu sene de evlılık yok kimseyle dedi. ama diğer baktırdığım kişilere göre daha ınandırıcı geldı bu fal nedendir bilmem .
eveveeet en olumsuz konuşan kişi ise.....................
yeşilçingene tellwe ................... dönmeyecek dedi onun da senın de hayatına başkası girecek dedi.. senle ilgili olmayacağına kanaat getirmiş dedi..... şimdi aslında acı da olsa bana en doğrucu fal bu gelmişti.bu sebeple bi hesap daha açıp farklı bır maılle yıne fıncan gönderdim... ve gelen cevap şuydu.sizin enerjınızı tanıyorum..baska bır hesaptan yıne atmıştınız ama ben üzülerek yine aynı şeyleri gördüğümü söyleyeceğim demiş ve aynı yorumları yapmış. böyle olunca demek ki dedim telefon numarasından kredi alıyoruz ya aceba onun aynı olmasından mı aynı kişi olduğumu söyledi ... bu da güvenimi sarstı.. ve umarım falı da cıkmaz
SÖZÜN ÖZÜ KIZLAR ŞİMDİ SAYDIM DA BAYA PARA DÖKMÜŞÜM HİÇ BİRİ AMAN AMAN DEĞİL ÇÜNKÜ NE AN DA NE GEÇMİŞTE İYİ DEĞİLLERDİ. UMARIM GELECEKTE İYİ OLURLAR DA PARA VE UMUDUMUZ BOŞA GİTMEZ. BU PARAYA BİR AYAKKABI ALSAK DAHA MUTLU OLURDUK HERHALDE :)
SÖZÜ ÇOK UZATTIM SEVGİYLE KALIN
Bende bir şekilde farkettiklerini düşünüyorum canım da...Ne şekilde :))
Aaaaaa bu da numara olayını çürütüyor. Bekleyelım bakalım kimlerınki çıkıp kimlerinki patlayacakÖncelikle teşekkürler uzun uzun yazdığın için. Yeşilçingeneye ben kendi hesabımdan fal gönderdim erkek arkadaşımın bana temmuz ayında evlenme teklif edeceğini, önümüzün çok açık olduğunu falan söyledi de güleceğim organı şaşırdım. Yine benim numaramla erkek arkadaşım adına fal gönderdik başka bir hesapla. Ona da bu kızdan bir cacık olmaz arkadaşım dedi :) Demek istediğim aynı numaradan kredi aldım ama farklı fallar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?