Mutlaka bir yolu var.ben zaten çok beğenip ne zaman ikinci bir kere daha aynı kişiye gönderdiğimiz aynı verimi asla alamadım.üç kağıt yapsada yapmasa da..büyü bozuldu ikincide...birtek mine..Bir de şöyle bir durum var byv de falan ben mısafır girisi yapsam da bazı bilgileri değişik versem de ödemeyi paypal üzerinden yapıyorum ve halıyle adım karsı tarafa gıdıyor hep aynı hesap üzerinden. Bunun da gelen falların birbiriyle uyumlu olmasında etkısı oldugunu düşünüyorum.. Telwe de ise aynı numara üzerinden kredi almakla alakalı sanıyorum
Zamanı gelınce buraya dönüş yapalım canım bakalım patlamalar olacak mı bırde aynı hesap mı ayrı mı tam orda nokta gelmiş anlamadımIktibas canim yesilcingeneye ay.i hesaptan once katina sonra tarot attim bir ay vardi iki falim araligi ikisinde de ayni seyleti soyledi.Mayis verdi bakalim patlayacak mi.
Aşırıııı pembeciByv fama bana cok pembeciydi ve asiri olumluydu herkese oyle mi yoksa olumsuz konustugu da oluyor mu?
Ha bu arada ılkay gür hakkında ne düşünüyorsunuz en kapsamlı o baktı. Lakin onda da sanki malum sosyal siteden adımı soyadımı aratıp bazı şeyleri bılmış gıbı geldı. Ama öyle degılse kesınlıkle isabetli konusuyor. Ama tabı hep gelecek üzerıne bakalım cıkacak mı
Ben binnazda müge serkan aslan öykü gezici öneririm canımkahvede iyi birini önerir misiniz kızlar ? :)
Hakkaten çıktı dediğiniz var mı ya...geçmiş ok...an duygular ok... Gerçi verilen tarihler gelmedi ama... Gelip geçen de oldu... Karıştım iyice ya...Ben baktırdım ve çıktı dediğiniz var mı gerçekten....
Müge ve asenat bencede çok başarılı... Elif Hanzade ye baktırdın mı? Denemediyseniz onu da tavsiye ederim..Herkesin enerjisinin tuttuğu falcılar farklı mesela birine herşeyi söyleyeni diğeri asla beğenmiyor alakasız diyor. Ben Asenat Zaman ve olayda ne dediyse yaşadım Müge de olayların Nasıl olacağını anlattığında zamanı gelince gördüm ki öyle oldu. Ama mügeyi herkes beğenmiyor bende enerjisi tutuyor kadının. onun dışında tarih verip çıkan olmadı.
Ben arkadaşın tavsiyesine uyup saat bile kurdum ama hala sezgiye baktıramadım ya feci merak ediyorum. Sen bekle belki olumluya bağlar bir süre sonra...Hiç mi imkan yok?Kızlar bu arada sezgi bana bi konu hakkında kısım kısım seninde haberin olacak demişti ama olumlu bir konu üzerine bağlamıştı o konu olumlu değil ama onun dediği gibi 2hafta Zaman sarkmasıyla benim de haberim oluyor onun bahsettiği kişiler üzerine. bildi demeli miyim bilmiyorum ama olay onun dediği gibi sadece olumlu bir olay değil olumsuz bir olay maalesef
Ben arkadaşın tavsiyesine uyup saat bile kurdum ama hala sezgiye baktıramadım ya feci merak ediyorum. Sen bekle belki olumluya bağlar bir süre sonra...Hiç mi imkan yok?
Canım benlik bir konu değil ama söylediği kişiler o şekilde ama konu olumlu değil baya olumsuz haberdar olacaksın demişti işte ama olumsuz şeyden oldu sonucu bana kötü dokunmaz umarım demekten başka söz yok..
Elif hanzadeye attım hatta beni kart olmasına rağmen bir konuyu bilmesiyle çok şaşırtmıştı ama çıkmadı baya da geçti üstünden ama yok hiç onun dediği gibi bile olmadı
Bence zamana cok takilma. Elif Hanzade bana olacak dedigi iki seyden birinin zamani yaklasik tuttu, ikincisi soylediginden biraz erken oldu... Bir de katina attiysan, bildigim kadariyla katina zaman vermiyor.
Kişisel bilgilerimi ve maıl adresimi degıstırdım. Onun harıcınde gönderdıgım telefon ve kredı aldıgım tel numarası aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?