Başarırsın Allahın izniyle.Çok teşekkür ederim denizkızı. İnşallah başarabilirim.
Ayyyy Ahahahha çok güldüm, bu enerjiyi tabıyorum nedir ya , tabi tabi Allah bunların hepsine duru görü vermiş:)Arkadaslar ben Telwede ( ismi lazim degil bak gene sinirlendim) saygisiz kadinin birine bes para etmez fal yorumuna 1 yildiz vermistim. Kadin beni yerden yere vurdu " vay efendim nasil bir verirsin, seni tum telwe falcilarina soyliyceeeemmm. Kimse senin falina bakmaasiiinn ayrica baska hesaptan bile atsan biz senin ip adresini goruyoruz " demisti. Yani demem o ki " ben bu enerjiyi taniyorum " ne demek gızzzz :)) yalaannnnn
Kız Cesi SÜPERSİİN SÜPERSİN, Yeşilçingene'nin bu muhabbetini okumuştum ama nerden,herhalde tellwe forum'daki falcı konuşmalarından diye döne döne aynı sayfalara 4 kez baktım bulup,burada paylaşmak için.....En nihayetinde ya o yazı silindi ya da bende bir acaiplik var dedim ama Yeşilçingene'nin bu muhabbetini OKUMUŞTUM.....Okuduğum da buydu, hay Allah razı olsun bulup da paylaştgn için,demek bende bir anormallik yokmuş:)Sitenin mimlisi kim bilemedim şimdi :) bunu buldum..
Kim o falcı....Ay merakta bırakma....Söyle söyle söyle....Söyle de asıl o rezil olsun buradaArkadaslar ben Telwede ( ismi lazim degil bak gene sinirlendim) saygisiz kadinin birine bes para etmez fal yorumuna 1 yildiz vermistim. Kadin beni yerden yere vurdu " vay efendim nasil bir verirsin, seni tum telwe falcilarina soyliyceeeemmm. Kimse senin falina bakmaasiiinn ayrica baska hesaptan bile atsan biz senin ip adresini goruyoruz " demisti. Yani demem o ki " ben bu enerjiyi taniyorum " ne demek gızzzz :)) yalaannnnn
Kız Cesi SÜPERSİİN SÜPERSİN, Yeşilçingene'nin bu muhabbetini okumuştum ama nerden,herhalde tellwe forum'daki falcı konuşmalarından diye döne döne aynı sayfalara 4 kez baktım bulup,burada paylaşmak için.....En nihayetinde ya o yazı silindi ya da bende bir acaiplik var dedim ama Yeşilçingene'nin bu muhabbetini OKUMUŞTUM.....Okuduğum da buydu, hay Allah razı olsun bulup da paylaştgn için,demek bende bir anormallik yokmuş:)
konuştukları bir forum varsa acaba sık baktıran kişilerin bilgilerini birbirleriyle paylaşıyorlarmıdır sence?Tellwede zaten başka falcılara kaç yıldız verdiğinizi görüyor falcılar IP olayı tamamen uydurma fakat falcıların konuşabildikleri bir forumları var.
Bunu hiç düşünmedim ve buna dair bir şey görmedim de ama tellwe her şekilde benim en az güvenilir bulduğum site zatenkonuştukları bir forum varsa acaba sık baktıran kişilerin bilgilerini birbirleriyle paylaşıyorlarmıdır sence?
ağız birliği olsun ve siteye talep olsun diye yapıyorlarmıdır?
ayyy acayip kıllandım yaaa
bunlardan hangilerine kahve gönderiyorsun canım?Bu arada ben buraya başka bir şey söylemeye gelmiştim
Hiç fal baktırmıyor değilim ama eskisi gibi de her gün fal atmıyorum, her duyduğumu denemiyorum artık. Hüma derdi ki; falı okuduktan sonra açıp açıp bakma bir kere oku rafa kaldır. Son zamanlarda öyle yapıyorum ve gelişmeleri karşılamak kolay oluyor yorumları da genel olarak yaşıyorum.
Sezgi Candan, Elif Hanzade, Fama ve artık Asenat Kılıç benim hislerine güvendiğim kişiler. Gelişme oldukça artık fikir alıyor ve önüne bakıyorum. Zor olacaktır ama falı mümkün oldukça azaltma yoluna gidin derim enerji akışı açısından
Sezgi Candan ve Fama. Fakat Sezgi bir süre alım yapmayacakmışbunlardan hangilerine kahve gönderiyorsun canım?
Alım yapmadığı içindir tekrar alınca baktırırsınız siz detesekkur ederim. M Motherofdragon sezgiyi bir haftadır denk getiremedim. mail ile hbr verme seyi de yaptım ama online oldu diye mail atmıyorlar. sanırım denk getiremiycem
konuştukları bir forum varsa acaba sık baktıran kişilerin bilgilerini birbirleriyle paylaşıyorlarmıdır sence?
ağız birliği olsun ve siteye talep olsun diye yapıyorlarmıdır?
ayyy acayip kıllandım yaaa
Sezgi Candan ve Fama. Fakat Sezgi bir süre alım yapmayacakmış
Anlık hissediyorlar bence... Atıyorum benim adam çok dengesiz bir karakter... Eminim bir sürü gelgit yaşıyor.. Yani adam seni mutlaka arayacak dediğinde adam da aramayı istiyor ama sonra vazgeçiyor olabilir..Bu da falcıların suçu değil sonuçta... Birebir hiç tanımadığı adamı evi veya ilişkiyi anlatan birine ben böyle bakıyorum.Canım benlik bir konu değil ama söylediği kişiler o şekilde ama konu olumlu değil baya olumsuz haberdar olacaksın demişti işte ama olumsuz şeyden oldu sonucu bana kötü dokunmaz umarım demekten başka söz yok..
Elif hanzadeye attım hatta beni kart olmasına rağmen bir konuyu bilmesiyle çok şaşırtmıştı ama çıkmadı baya da geçti üstünden ama yok hiç onun dediği gibi bile olmadı
Anlık hissediyorlar bence... Atıyorum benim adam çok dengesiz bir karakter... Eminim bir sürü gelgit yaşıyor.. Yani adam seni mutlaka arayacak dediğinde adam da aramayı istiyor ama sonra vazgeçiyor olabilir..Bu da falcıların suçu değil sonuçta... Birebir hiç tanımadığı adamı evi veya ilişkiyi anlatan birine ben böyle bakıyorum.
Mesela ismi lazım değil bir falcıda boşanmak üzere olduğum adamı hayatına girmesi çok hayırlı diyip yeni biri gibi anlatmıştı. Soruyuda okumamış mübarek...
Onların yanında elif asenat ve müge kahin valla...
Hümayı denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?