- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Evet canım enerjim düşük dedi banaBen bişey öğrenmek için döne döne sezgi derken sezgi alım yapmayacak mı yani
Meraktan öleyim zaten ben o Zaman bizimki keyfi yetecekte anlatacak diye
Kızlar tekrar merhaba :) uzun zamandır yoktum falların tarihini bekledim :) hepsi tırt ama üzülmedim kendimi kaptırmamıştım. Paralarıma yazık oldu, bir daha da baktırmayı düşünmüyorum. Nisan sonu denmişti hiç bir şey olmadı
Evet canım enerjim düşük dedi bana
AA enteresan en yüksek ve en pahalılardan...Denedim canım hayatımın ilk katinasını onda baktırdım ne an ne yakın gelecek bir tane bişeyi tutmadı..
Aslında benim de bu ara Sezgiye baktırmam lazımdı başkası da içimden gelmiyor şu an içinBana denk geldi o da işte sabır sabır
Aslında benim de bu ara Sezgiye baktırmam lazımdı başkası da içimden gelmiyor şu an için
Sezgi hastaymış şuan fal alımı yapmıyormuş canımBen bişey öğrenmek için döne döne sezgi derken sezgi alım yapmayacak mı yani
Meraktan öleyim zaten ben o Zaman bizimki keyfi yetecekte anlatacak diye
Kimlere baktırmıştın canım..bakalım ben de mayıs hazıran aylarını bekleyeceğimKızlar tekrar merhaba :) uzun zamandır yoktum falların tarihini bekledim :) hepsi tırt ama üzülmedim kendimi kaptırmamıştım. Paralarıma yazık oldu, bir daha da baktırmayı düşünmüyorum. Nisan sonu denmişti hiç bir şey olmadı
Teşekkür ederim.Yeşil çingeneye baktırdım.Pembeci değil.Benim eski sevgilimi ve aramızdaki problemleri birebir yorumlamış.Ama en çok şaşırdığım senden hoşlanan biri var dedi yüzünde çiçek izi gibi bir iz var dedi.Ve ciddende öyle biri var .Ben ona eski sevgilimi sormuştum.Sana vade veremem çünkü oda kararsız ama sen onu unut sizin sonunuz yok dedi.Sonuç olarak kişilik analizi çok iyi ve bence olur olmadık sallamıyor.
Rica ederim.Bende son iki aydır devamlı baktırıyorum :) Bu aralar firenledim kendimi.Mesela Fama çok övülüyor ama bana çok pembeci geldi.Benim sorumun üzerinden tarih verdi ve çok baştan savmaydı, şaşıracağım bir nokta yoktu. Fal sepetinde Venüsü yakalamaya çalışıyorum oda girmiyor .Teşekkür ederim.
Ben de buradaki yorumlara dayanarak baktırdım.. Bildi gibi, verdiği vade de tutarsa inanılmaz mutlu olurum favori falcım olur. Bugüne dek binnazablada denemediğim kimse kalmadı, hüma favorimdi ama o da pembeci..
Ben de nurbanu yu merak ettim ama onu yakalamak çok zor sanırım..Rica ederim.Bende son iki aydır devamlı baktırıyorum :) Bu aralar firenledim kendimi.Mesela Fama çok övülüyor ama bana çok pembeci geldi.Benim sorumun üzerinden tarih verdi ve çok baştan savmaydı, şaşıracağım bir nokta yoktu. Fal sepetinde Venüsü yakalamaya çalışıyorum oda girmiyor .
o hangi sitede?Ben de nurbanu yu merak ettim ama onu yakalamak çok zor sanırım..
bir yolun var da..o hangi sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?