Binnaz Abla

Kızlar tekrar merhaba :) uzun zamandır yoktum falların tarihini bekledim :) hepsi tırt ama üzülmedim kendimi kaptırmamıştım. Paralarıma yazık oldu, bir daha da baktırmayı düşünmüyorum. Nisan sonu denmişti hiç bir şey olmadı

Naçizane önerim güvendiğin falcıların en azından tarihlerine takılmaman canım arada bazı şeyler olduğunda sapmalar olabiliyor

Fallarin kralicesine attim anlik durumu Iyi bilmis bir de cliviax mi neydi ona attim o da ortalamaydi ama fallarin kralicesi daha iyiydi hem de daha uygun fiyatli evet mayis ayi falci kotami da doldurdum 2 falci tamamdir .artik cikmalarini beklicem mayis haziran sonu belli olacak hepsi

Kimlere baktırmıştın canım..bakalım ben de mayıs hazıran aylarını bekleyeceğim

Byv nur banu'nun tarotunu beğenmiştim kahvesi de iyidir diye düşündüm ama yanılmışım birebir kopyala yapıştır yapmış bunu kendisine de söyledim hislerimle bakıyorum dedi. Yönetime şikayet ettim onlarda yorum eğer öyleyse paranızi iade ederiz dediler ki oylede oldu. İlkay, Aylin, Emine gayet iyi gerisi boş. Binnaz da Elif Hanzade, Şevval, Hülya, Kemal iyi Asenati pek begenmedim. Sezgiye baktiramadim. Müge kahvede mi iyi yoksa katina mi iyi bakıyor karar veremedim :)

Yiğitin numarası olan varsa bana mesaj ile gönderebilir mi?
Bir de yesilcingeneye fal baktıranlara sorum var; dediği şeyler çıktı mı size? Verdiği vadeler tuttu mu?

Yeşil çingeneye baktırdım.Pembeci değil.Benim eski sevgilimi ve aramızdaki problemleri birebir yorumlamış.Ama en çok şaşırdığım senden hoşlanan biri var dedi yüzünde çiçek izi gibi bir iz var dedi.Ve ciddende öyle biri var .Ben ona eski sevgilimi sormuştum.Sana vade veremem çünkü oda kararsız ama sen onu unut sizin sonunuz yok dedi.Sonuç olarak kişilik analizi çok iyi ve bence olur olmadık sallamıyor.

Teşekkür ederim.
Ben de buradaki yorumlara dayanarak baktırdım.. Bildi gibi, verdiği vade de tutarsa inanılmaz mutlu olurum favori falcım olur. Bugüne dek binnazablada denemediğim kimse kalmadı, hüma favorimdi ama o da pembeci..

Rica ederim.Bende son iki aydır devamlı baktırıyorum :) Bu aralar firenledim kendimi.Mesela Fama çok övülüyor ama bana çok pembeci geldi.Benim sorumun üzerinden tarih verdi ve çok baştan savmaydı, şaşıracağım bir nokta yoktu. Fal sepetinde Venüsü yakalamaya çalışıyorum oda girmiyor .

Ben de nurbanu yu merak ettim ama onu yakalamak çok zor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…