Binnaz Abla

bes dk cikiyorum 3 sayfa ilerliyo yeni biri mi kesfedildi diyorum, kayda deger tek kelime yok hep AYNI !

cherry ozel msj zor geliyo mobilden buradan yazayim buragi aradim teli kapali valla ya...

fal sepetinde hale yildirimi denedim cok begendim.cok naif sesli bir bayan gercekten guzeldi

fal sepetinde hale yildirimi denedim cok begendim.cok naif sesli bir bayan gercekten guzeldi

Falı nasıl canım yani insanı tatmin eden doyurucu şekildemi?Yoksa sadece sorduğun sorunun dışına çıkmamışmı?

Ben bi Hülya demir e bide tumay cennet vardı binnazda ikisininde yorumu çıkmadı yorumladıkları gibi olmadı.Hoş Hülya demir in falıda berbat ya.Bence bu işi bırakmalı.

merhaba
hülya demirin çıkmaması normal okadar güzel pembe tablo çiziyorki şimdiye kadar onun dediğine göre hersey şahane olması gerekiyordu canım

merhaba
hülya demirin çıkmaması normal okadar güzel pembe tablo çiziyorki şimdiye kadar onun dediğine göre hersey şahane olması gerekiyordu canım

Hem pembe tablo hemde öyle tuhaf tarzı varki bana sürekli kafam karıştı yardımcı olurmusun diye yazmıstı falın arasında.Ya niye yardımcı olayım?Sonuçta bana bunu belli bi bedel karşılığında gönderiyo yardımla ite kaka fal bakıcaksa öyle falın...........Tıkır tıkır olmalı hisleri akmalı falcı dediğin insanın.Yoksa apartmanda komşu teyze çok zaten.

Falı nasıl canım yani insanı tatmin eden doyurucu şekildemi?Yoksa sadece sorduğun sorunun dışına çıkmamışmı?

canim baya uzun bakmis ,durum degerlendirmesicok guzeldi.gelecekle ilgili vade vermedi ama yani fali dinleyince evet gercekten guzel dedim samimi yorum yapmis

canim baya uzun bakmis ,durum degerlendirmesicok guzeldi.gelecekle ilgili vade vermedi ama yani fali dinleyince evet gercekten guzel dedim samimi yorum yapmis
Anladım canım deneye deneye bakalım sonumuz ne olacak?Ama zaman vermemesi kötü ya.O zaman değerlendirme yapamıyosun.Bide falın büyük bi parçasîdır zaman.Yani herşeyi anlatması detaylı tabiki çok güzel,anı bilmeside çok iyi.E peki ne zaman gerçek olucak?Üç vakitmi beş vakitmi?Ben fal baktıran olarak bilmek isterim.

kızlar bınnaz abla elif ışık a tarot baktıran varmı? 6569 tarot bakmıs ve yuzdesı 98 memnun kalan soyledıklerı cıkan varmı?

kızlar bınnaz abla elif ışık a tarot baktıran varmı? 6569 tarot bakmıs ve yuzdesı 98 memnun kalan soyledıklerı cıkan varmı?

Ben baktırdım tamamen abartı tüm yorumları.Hiç öyle insanı şaşırtacak bi falı yok.Sorduğum sorunun dışında yek bi kelime fazla bişey söylememiş.Geçmişi bende bilemedi üstelik.Gelecek çıkarsa çok şaşarım ama sanmam.O kadar falıda nasıl almış bende anlamadım.Kısaca tam bi cafe falcısı tadında.

oyyyy oyyyy napcaz bılmıyorum yarın bırıne fal atıcam haleh cetıneremı atsam acaba??

oyyyy oyyyy napcaz bılmıyorum yarın bırıne fal atıcam haleh cetıneremı atsam acaba??

Haleh Hanim iyidir , Arnisa da iyidir.

Kesira nin tarotunu begenmemistim ben.

En iyi tarotu Guven Cihan Coban bakiyor derim, adamin hissiyati gercekten kuvvetli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…