Yakın tarihmi verdi bari , inşallah yakındır.Yoksa fala devam:)bir yolun var da..
Onu da baya övmüşler, merak işte..
Ama ben bu yesilcingeneyi sevdim.
Yakın tarih verdi ama inan bana kafam o kadar karışık ki yakın tarih bile olsa tutamıyorum kendimi bazen.. Gerçi herşey kader, olmayacaksa ne kadar zorlasan da olmuyor.. Ama bizdeki ayrılık çok daha farklı o nedenle de bir ümit fallara sardım yine, zamanımı da paramı da onlara harcıyorum..Yakın tarihmi verdi bari , inşallah yakındır.Yoksa fala devam:)
Durumumuz aynı :) ben son iki aya kadar falla alakası olmayan bir insandım.Aslında yaptığımız hiç mantıklı değil:)İnsan bu zor zamanların da ufacık bir umut arıyor. Bir söz var bir insana yapılan en büyük kötülük onu bir umudun içine hapsetmektir.Bizde falcılarda umut arıyoruz işte.O umutlarla bizi bir şekilde teselli ediyor.Bir gün sıkılırız heralde.Yakın tarih verdi ama inan bana kafam o kadar karışık ki yakın tarih bile olsa tutamıyorum kendimi bazen.. Gerçi herşey kader, olmayacaksa ne kadar zorlasan da olmuyor.. Ama bizdeki ayrılık çok daha farklı o nedenle de bir ümit fallara sardım yine, zamanımı da paramı da onlara harcıyorum..
Ben de var numarası ama tavsiye etmem artık bakamıyor o adamYiğitin numarası olan varsa bana mesaj ile gönderebilir mi?
Bir de yesilcingeneye fal baktıranlara sorum var; dediği şeyler çıktı mı size? Verdiği vadeler tuttu mu?
Alayım numarasını yine de ama nasıl bakamıyor, hiç bir şey bilmiyor mu? Peki önerebileceğiniz birisi var mı?Ben de var numarası ama tavsiye etmem artık bakamıyor o adam
Size de zaman verdi mi?Canim ben de yedilcingeneye katina attim dun aksam bu adam bos atmiyor buna dun itibariyle emin oldum.Karsimdakinin neler yaptigini aklindan gecirdigini birebir bilmis.Sevdim bu adami.Ne gorurse soyluyor.
Byv nur banu'nun tarotunu beğenmiştim kahvesi de iyidir diye düşündüm ama yanılmışım birebir kopyala yapıştır yapmış bunu kendisine de söyledim hislerimle bakıyorum dedi. Yönetime şikayet ettim onlarda yorum eğer öyleyse paranızi iade ederiz dediler ki oylede oldu. İlkay, Aylin, Emine gayet iyi gerisi boş. Binnaz da Elif Hanzade, Şevval, Hülya, Kemal iyi Asenati pek begenmedim. Sezgiye baktiramadim. Müge kahvede mi iyi yoksa katina mi iyi bakıyor karar veremedim :)[/QUOT
Elektrik işi sanırım.. Kemal acayip emek veriyor belli ama şimdilik hiçbir dediği çıkmadı... Müge kahvede iyiydi ben baktırdım
..
Falınla alakalı yorumu bekliyoruz o zaman :)Kanıma girdiniz gönderdim yeşilçingene ye...Hadi bakalım
Enerjimiz tutmamış iade etmiş...ilk defa başıma geldi...Falınla alakalı yorumu bekliyoruz o zaman :)
Allah Allah.. Ya bu enerji tutmama işini inanın çok merak ediyorum. Neye göre oluyor ki acaba :/Enerjimiz tutmamış iade etmiş...ilk defa başıma geldi...
Allah Allah.. Ya bu enerji tutmama işini inanın çok merak ediyorum. Neye göre oluyor ki acaba :/
Henüz böyle birşey yaşamadım ama forumda başına gelen arkadaşlarımız var.. Belki de düzgün bakamayacağı için iade etmiştir bu da aslında senin açından daha iyi. Olumsuz ya da boşa para harcayacağın bi fal olmasındansa..Sana da oldu mu hiç? Çok kafama takıldı şimdi ya
Enerjimiz tutmamış iade etmiş...ilk defa başıma geldi...
Çok mu kötü bir şey gördü diye işte şeettim üffHenüz böyle birşey yaşamadım ama forumda başına gelen arkadaşlarımız var.. Belki de düzgün bakamayacağı için iade etmiştir bu da aslında senin açından daha iyi. Olumsuz ya da boşa para harcayacağın bi fal olmasındansa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?