Binnaz Abla

Yakın tarihmi verdi bari , inşallah yakındır.Yoksa fala devam:)
Yakın tarih verdi ama inan bana kafam o kadar karışık ki yakın tarih bile olsa tutamıyorum kendimi bazen.. Gerçi herşey kader, olmayacaksa ne kadar zorlasan da olmuyor.. Ama bizdeki ayrılık çok daha farklı o nedenle de bir ümit fallara sardım yine, zamanımı da paramı da onlara harcıyorum..

Durumumuz aynı :) ben son iki aya kadar falla alakası olmayan bir insandım.Aslında yaptığımız hiç mantıklı değil:)İnsan bu zor zamanların da ufacık bir umut arıyor. Bir söz var bir insana yapılan en büyük kötülük onu bir umudun içine hapsetmektir.Bizde falcılarda umut arıyoruz işte.O umutlarla bizi bir şekilde teselli ediyor.Bir gün sıkılırız heralde.

Merhaba arkadaşlar ben en son yaklaşık 2,5 yıl önce fal baktırmıştım internette ve o süreden sonra ilk kez bugün bir daha baktırdım. O zaman en son Bilge Özdoğru'ya baktırmıştım ve sonradan dinlediğimde en iyi bilen olmuş diyorum. Ben o zaman olumlu bir şey duymak için çabalamıştım ama Bilge hanım durum neyse onu söyledi ben o zaman üzülmem de ve dediği gibi de olmuş.

Yiğitin numarası olan varsa bana mesaj ile gönderebilir mi?
Bir de yesilcingeneye fal baktıranlara sorum var; dediği şeyler çıktı mı size? Verdiği vadeler tuttu mu?
Ben de var numarası ama tavsiye etmem artık bakamıyor o adam

Canim ben de yedilcingeneye katina attim dun aksam bu adam bos atmiyor buna dun itibariyle emin oldum.Karsimdakinin neler yaptigini aklindan gecirdigini birebir bilmis.Sevdim bu adami.Ne gorurse soyluyor.

Canim ben de yedilcingeneye katina attim dun aksam bu adam bos atmiyor buna dun itibariyle emin oldum.Karsimdakinin neler yaptigini aklindan gecirdigini birebir bilmis.Sevdim bu adami.Ne gorurse soyluyor.
Size de zaman verdi mi?

Evet verdi canim ins olur dun katinasi bayagi iyydi karakter analizi benimkinin aklindan gecenleei bilmis.Daha once yesilcingenenin cikan fallari olmustu birkac kere gordum forumda adam en azindan pembeci degildi.Nairayi nurbanuyu begenmistim ama olumluydu bu cingene iki yonunu de soylemis.Nasil oluyor anlamiyorum bizim aramizda olanlari dusunceleri nasil okuyor hissediyor anlamiyorum.Bilmeyenler zaten cok pembis ve sacmasapan herkese uyan seyler soyluyor.

Arkadaşlar fal sepetinde venüs dışında kimi tavsiye edersiniz.venüsü bekliyorum girip 2 dakika içinde çevrimdışı oluyor.İNsanlar nasıl fallarını yollayıp birde soru sorabiliyorlar ben yapamadım:)

Ben bir de ta geçen hafta selenaya su falı yolladım ama, daha hala çok kişi var.. Bakalım ne zaman gelecek yorumu.

Sana da oldu mu hiç? Çok kafama takıldı şimdi ya
Henüz böyle birşey yaşamadım ama forumda başına gelen arkadaşlarımız var.. Belki de düzgün bakamayacağı için iade etmiştir bu da aslında senin açından daha iyi. Olumsuz ya da boşa para harcayacağın bi fal olmasındansa..

Çok mu kötü bir şey gördü diye işte şeettim üff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…