Ben hep Binnaz da baktırırım ilk defa buradaki yorumları okuyunca telwe ye girmiştimGeçenlerde @KucuKelebek'e de aynısı oldu, iade etmiş çingene. Ben çingenenin çok iade ettiğini duymadığım için garip gelmişti. Ama şu olabilir diye düşünüyorum eğer düşük oy verdiyseniz birilerine ondan çekinip bakmak istememiş olabilir.
Çok mu kötü bir şey gördü diye işte şeettim üff
Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.. Takıldım...Öyle düşünüp canınızı sıkmayın zira çingenenin olumsuz konuştukları da oluyor. Pembe tablocu değil sanki.
Canım takılma bence geçen Banada kahinvanga enerji tutmadı nazar var bakamam demiş fala iade ettiler . Sonra Nasıl olduysa falı yorumlamış sisteme düşmüş hemde ücrette alınmış kredimden. sonra okudum çok baştan savmaydı . Hatta kadın bana çok sinirlenmişsin aldatmayı bile düşünmüşsün dedi. Ohaaa dedim yani.yok kısmetimi kapatmışlar , büyü olabilirmiş.hepsi palavra yaa. Sonra yönetime mail attım bu salak kadının falını silin ve hemen ücret iade edin dedim . Tarzım aynen böyleydi hemen iade etmişler.yani diyeceğim o ki bu falcıların enerji olayına takılmayın. Anları anlarına uymayabiliyor. O kadar fal bakıyorlar ki şamar oğlana dönüyorlar tabi:))Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.. Takıldım...
Canım takılma bence geçen Banada kahinvanga enerji tutmadı nazar var bakamam demiş fala iade ettiler . Sonra Nasıl olduysa falı yorumlamış sisteme düşmüş hemde ücrette alınmış kredimden. sonra okudum çok baştan savmaydı . Hatta kadın bana çok sinirlenmişsin aldatmayı bile düşünmüşsün dedi. Ohaaa dedim yani.yok kısmetimi kapatmışlar , büyü olabilirmiş.hepsi palavra yaa. Sonra yönetime mail attım bu salak kadının falını silin ve hemen ücret iade edin dedim . Tarzım aynen böyleydi hemen iade etmişler.yani diyeceğim o ki bu falcıların enerji olayına takılmayın. Anları anlarına uymayabiliyor. O kadar fal bakıyorlar ki şamar oğlana dönüyorlar tabi:))
Kendi tezimi çürütüp son zamanda yaşadıklarımdan ötürü bugün falcılara saldırdım adeta. Serkanda şansımı hep bir kez daha denemek istiyordum ve bugün hem Famaya hem Serkana fal attım. Serkana yeni hesaptan hiçbir bilgi vermeden gönderdim ve muazzam bir fal baktı, adam boş değilmiş hakikaten:)
Evita1907 sırf size yazmak için oturum açtım uzun süredir takip ediyorum bu forumu. yeşilçingene iki gün önce bana da yaptı aynısını ben de takıldım bugun yine denesem mi diyorum
Evita1907 sırf size yazmak için oturum açtım uzun süredir takip ediyorum bu forumu. yeşilçingene iki gün önce bana da yaptı aynısını ben de takıldım bugun yine denesem mi diyorum
BiryolunvardaBu serkan hangi sitede?
Aslında bir denesene
..Bu sefer bakarsa en azından o anlık birşey olduğunu anlarız?
Valla o Serkanın keyfine kalmış belli olmuyor:))ben şimdi şansımı denesem mi yoksa serkan tek e mi göndersem karar veremiyorum :S serkan tek ne kadar zamanda bakıyo çok uzun sürüyo mu
Canımm bugün bende Serkan'a attım ve bende çok beğendim. O kadar baktırdım En beğendiğim falıydı . Öyle açıklamalar yapmış ki cuk diye oturmuş .bugün Serkan gününde galiba :)Kendi tezimi çürütüp son zamanda yaşadıklarımdan ötürü bugün falcılara saldırdım adeta. Serkanda şansımı hep bir kez daha denemek istiyordum ve bugün hem Famaya hem Serkana fal attım. Serkana yeni hesaptan hiçbir bilgi vermeden gönderdim ve muazzam bir fal baktı, adam boş değilmiş hakikaten:)
Al benden de o kadar sekacim lafimi yemis oldum ben de ilk falina burun kivirip ikinci attigimda cok begenmistim yani bence de serkan kesinlikle boş degilKendi tezimi çürütüp son zamanda yaşadıklarımdan ötürü bugün falcılara saldırdım adeta. Serkanda şansımı hep bir kez daha denemek istiyordum ve bugün hem Famaya hem Serkana fal attım. Serkana yeni hesaptan hiçbir bilgi vermeden gönderdim ve muazzam bir fal baktı, adam boş değilmiş hakikaten:)
Benim de öyleydi ruh halimi aynen yazmış:)Canımm bugün bende Serkan'a attım ve bende çok beğendim. O kadar baktırdım En beğendiğim falıydı . Öyle açıklamalar yapmış ki cuk diye oturmuş .bugün Serkan gününde galiba :)
Biz bugünAl benden de o kadar sekacim lafimi yemis oldum ben de ilk falina burun kivirip ikinci attigimda cok begenmistim yani bence de serkan kesinlikle boş degil
Paypalden de yapabilirsin byvdetelwee de kredi alıp yesilcingene de sansımı ikinci kez denemek istiyorumeger yine bakmazsa bir kaç gün sonra farklı hesaptan baktırcam bana da fal baksın ayy arkadaşlar siizin yorumlarınızı görünce serkan a da göndermek istiyorum ama mobil ödeme ve hattım kontorlü olduğu için çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?