Binnaz Abla

Ben hep Binnaz da baktırırım ilk defa buradaki yorumları okuyunca telwe ye girmiştim

Bir iki gün sonra tekrar deneyeceğim.. Takıldım...
Canım takılma bence geçen Banada kahinvanga enerji tutmadı nazar var bakamam demiş fala iade ettiler . Sonra Nasıl olduysa falı yorumlamış sisteme düşmüş hemde ücrette alınmış kredimden. sonra okudum çok baştan savmaydı . Hatta kadın bana çok sinirlenmişsin aldatmayı bile düşünmüşsün dedi. Ohaaa dedim yani.yok kısmetimi kapatmışlar , büyü olabilirmiş.hepsi palavra yaa. Sonra yönetime mail attım bu salak kadının falını silin ve hemen ücret iade edin dedim . Tarzım aynen böyleydi hemen iade etmişler.yani diyeceğim o ki bu falcıların enerji olayına takılmayın. Anları anlarına uymayabiliyor. O kadar fal bakıyorlar ki şamar oğlana dönüyorlar tabi:))

Haklısın... Tarzı da bir tuhaf...Enerjimiz tutmadı şekerim hadi Bye...neyse

.

Evita1907 sırf size yazmak için oturum açtım uzun süredir takip ediyorum bu forumu. yeşilçingene iki gün önce bana da yaptı aynısını ben de takıldım bugun yine denesem mi diyorum

Kendi tezimi çürütüp son zamanda yaşadıklarımdan ötürü bugün falcılara saldırdım adeta. Serkanda şansımı hep bir kez daha denemek istiyordum ve bugün hem Famaya hem Serkana fal attım. Serkana yeni hesaptan hiçbir bilgi vermeden gönderdim ve muazzam bir fal baktı, adam boş değilmiş hakikaten:)

VivianLeigh Serkan dedektörü Vivicim koş

Evita1907 sırf size yazmak için oturum açtım uzun süredir takip ediyorum bu forumu. yeşilçingene iki gün önce bana da yaptı aynısını ben de takıldım bugun yine denesem mi diyorum

Bir üstte yaptığı açıklama bana çok mantıklı geldi arkadaşın...gün içinde dünya kadar fal alıyorlar.Bir kişi kaç fala bakabilir ki kendini vererek... Demekki bir süre sonra patlıyorlar...

Bu serkan hangi sitede?

Aslında bir denesene
..Bu sefer bakarsa en azından o anlık birşey olduğunu anlarız?

ben şimdi şansımı denesem mi yoksa serkan tek e mi göndersem karar veremiyorum :S serkan tek ne kadar zamanda bakıyo çok uzun sürüyo mu

Canımm bugün bende Serkan'a attım ve bende çok beğendim. O kadar baktırdım En beğendiğim falıydı . Öyle açıklamalar yapmış ki cuk diye oturmuş .bugün Serkan gününde galiba :)

telwee de kredi alıp yesilcingene de sansımı ikinci kez denemek istiyorum eger yine bakmazsa bir kaç gün sonra farklı hesaptan baktırcam bana da fal baksın ayy arkadaşlar siizin yorumlarınızı görünce serkan a da göndermek istiyorum ama mobil ödeme ve hattım kontorlü olduğu için çok kararsız kaldım

Al benden de o kadar sekacim lafimi yemis oldum ben de ilk falina burun kivirip ikinci attigimda cok begenmistim yani bence de serkan kesinlikle boş degil

Al benden de o kadar sekacim lafimi yemis oldum ben de ilk falina burun kivirip ikinci attigimda cok begenmistim yani bence de serkan kesinlikle boş degil
Biz bugün hadicanimsendee ile ikinci falını da okuduk da ona da biraz haksızlık etmişim bu üçüncüydü ve en iyisiydi adam ciddi hisli bence

Paypalden de yapabilirsin byvde

yesilcingeneye gönderdim tekrar şansımı deneyeyim diye :=)) serkan tek e de göndereceğim mutlaka bir ara , paypall da kredi kartı gerektiriyor sanırım kredi kartı kullanmıorum bir ara eğer yeşilçingene yine iade ederse Cliviaxx e baktırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…