Binnaz Abla

Biz bugün hadicanimsendee ile ikinci falını da okuduk da ona da biraz haksızlık etmişim bu üçüncüydü ve en iyisiydi adam ciddi hisli bence
Beni de hep bildi tamamen o an ne hissettiysem bildi ama karşı tarafı bana hiç tutturamadı, beni çok iyi bildiği için ne iyi falcı deyip defaten fal attığım ve karşı taraf konusunda defaten patlayan ve çıkmayan nadide falcıdır.

gene

yine enerji tutmadı demiş yesilcingene

kimleri önerirsiniz telwe den Cliviaxx dışında bu yesilcingene nie böyle yapıyo bana ya

Alayım numarasını yine de ama nasıl bakamıyor, hiç bir şey bilmiyor mu? Peki önerebileceğiniz birisi var mı?
Gerçekten 50 liranıza yazık olur, ille de ver derseniz tabii ki veririm ama gerçekten çaptan düşmüş artık. Çok daha iyi bakan online falcılar var

Öyle düşünüp canınızı sıkmayın zira çingenenin olumsuz konuştukları da oluyor. Pembe tablocu değil sanki.
hadicanimsendee canim ben kendi hayatimda test ettim serkanin fallarini zaten yazdim biliyorsun ,bosuna yazmam kimse icin onun disinda baktirmiuorum bu arada hatirladigin icin tesekkrler

Yesilcingene'nin su falı nasıl acaba biri feda etse kendini denese keşke

Ay bu serkana ben de fal yolladım, şu anda şok geçiriorum. Neyse, dediklerinden çıkmayan oldu mu hiç?

Ya yine kendimi kaptırmak istemiyorum da, bildi bazı şeyleri ki sadece şu kadar süre önce erkek arkadaşımla ayrıldık nolucak dedim

Bana da hiçbir bilgi (doğum tarihi isim dışında) detay vermediğim hâlde ne var yoksa dökmüştü. Gönlünüze göre olur umarım=)

Tekrarliyor aslinda ama o bence kendini kaptirip unutuyor

2012 senesinden bugüne baktırdığım bütün falları üşenmedim okudum. Bir tanesi de tutturamamış valla.. Hepsi o anı yorumlamış.. Ben iyice ikna oluyorum.hepsi anı biliyor... Hiç alakasız tipleri sormuşum hepsi olacak demiş..şimdi hatırlamıyorum bile adamları... Maddi olarak rahatlayacaksın kısmı hiiiç tutmadı zaten

Gunaydin kizlar hayirli kandiller hepinize :) insallah ettigimiz dualar gerceklesir hersey gonlumuzce olur insallah :) Bu arada benim isle ilgili bir durumum vardi bunu bilen sadece fama olmus diger fallarimida okuycam vakit bulunca tek tek donus yapicam ama yakin zamanda baktirdiklarimdan bilen isim fama olmus hala daha 50 tl ye degmiycek bir fal oldugunu dusunuyorum bu dusuncem degismedi ama kisa bir cumle icinde gecirsede hakkini yemiyim kadinin,bilmis hatun :) diger fallarida gun icinde okuyup bilen bilmeyeni soylerim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…