- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Sezginin bende sonuçtan sonra yaşanacak dediği bir dediğini vadesinden önce sonuç gelmeden yaşadım.İhtimal vermiyodum ama yaşadım keşke yaşamasaydım tabi o ayrıben çok nadir hiçbir bilgi vermeden fal baktırma topuna girmişimdir biri de Serkandı işte ve beni inanılmaz şaşırttı. Fal çıkma,çıkmama durumu neye göre değişiyor bilemiyorum ama Sezginin söylediklerini harfiyen yaşadım ve yaşıyorum Asenat çok gerekli detaylar vermese de onun dediklerini de yaşıyorum. Bir ara fal baktırmayı düzene bindirdiğim içindir belki de ama dün delirmiş gibi fama,serkan,yeşilçingene ve asenata saldırdığım için bu durum nasıl değişiklik gösterir bilemem
artık lütfen hepimiz için iyi şeyler olsun:)Sezginin bende sonuçtan sonra yaşanacak dediği bir dediğini vadesinden önce sonuç gelmeden yaşadım.İhtimal vermiyodum ama yaşadım keşke yaşamasaydım tabi o ayrıYeşilçingene bende iyiydi bildiği şeylerde oldu ama sonuç patladı verdiği tarih patladı.Asenata 2 kere katina attım.Katina da beni en çok şaşırtanlardan olmuştur kendisi. 1. Falda verdiği vade dolmamıştı 2. Sini attım ve tabi ki süre uzadı.Bakalım yaşayıp görücez.Serkana bütün fallarımı ayrıntı vermeden sordum.Hepsinde şok oldum.Yine bu hafta sonu gelişmeler oldu bugün tekrar atmayı düşünüyorum bakalım artık
Kendi tezimi çürütüp son zamanda yaşadıklarımdan ötürü bugün falcılara saldırdım adeta. Serkanda şansımı hep bir kez daha denemek istiyordum ve bugün hem Famaya hem Serkana fal attım. Serkana yeni hesaptan hiçbir bilgi vermeden gönderdim ve muazzam bir fal baktı, adam boş değilmiş hakikaten:)
Bende baktırdım Yeşil Çingeneye 2 defa ve bana sizin geleceğiniz yok.Birbirinizi dengeleyemiyorsunuz bir araya gelsenizde o değişmeyecek dedi.Yani söylemek istediğim pembeci değil .ben çingeneyi genel olarak beğenirim, çok kez de fal baktırdım ama_Makaron_ un da falını gördükten sonra acaba sürekli herkese "alttan al" mesajı mı veriyor diye düşünmeye başladım
Cliviaxx'da iyiydi bende ama 30 TL çok yüksek yaaa...yesilcingeneye gönderdim tekrar şansımı deneyeyim diye :=)) serkan tek e de göndereceğim mutlaka bir ara , paypall da kredi kartı gerektiriyor sanırım kredi kartı kullanmıorum bir ara eğer yeşilçingene yine iade ederse Cliviaxx e baktırmayı düşünüyorum.
Bazılarında karşı tarafı çok iyi bildiğini yazmışsın bildikleri şeyler spesifik şeylermiydi ? Bildi dediğin için teyit etmişsin karşı taraftan demek ki.O yüzden soruyorum elinde sağlam donelerle falı teyit edebilme şansın var olmuş olduğu için :)Benim kahve arşivim aşağıdaki gibi..tarot ve katinayıda paylaşacağım sonrasında...
ELANİ SOYLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURM %50 DOĞRU VERDİĞİ TARİHİ HALA BEKLİYORUM PEMBECİ BİRAZ
BENNA KÜÇÜKER ÇOK DETAYLI ANLIK BENİM DURUMUMU İYİ BİLEMEDİ AMA KARŞI TARAFI ACAYİP BİLDİ VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ
ZEYNEP ASİL ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİHLER TUTMADI PEMBECİ
DESTAN ADA DETAYLI ANLIK BENİM DURUMUMU İYİ BİLEMEDİ AMA KARŞI TARAFI ACAYİP BİLDİ TARİH VERMEDİ GENEL KONUŞTU PEMBECİ
MİNE ERDEM DETAYLI ANLIK DURUM M UHTEŞEM ÇOK AYRINTI BİLDİ VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ
TUANA AKIN DETAYLI ANLIK DURUM KARŞI TARAF ANALİZİ GAYET İYİ VERDİĞİ TARİHE YENİ GELDİM BAKALIM KISMET GERÇEKÇİ
RABİA BARİKA ÇOK DETAYLI DEĞİL İLK FALINDA ANLIK DURUM KİŞİ ANALİZİ MUHTEŞEM İKİNCİ FALI ALAKASIZ TARİH VERMEDİ GENEL KONUŞTU İLK FALI ÇOK GERÇEKÇİ İKİNCİSİ PEMBECİ
DAMLA SU DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ
UMAY BİLGİN DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ
BADE EVREN DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ
HÜLYA DEMİR ÇOK DETAYLI ANLIK DURUM M UHTEŞEM ÇOK AYRINTI BİLDİ//İKİNCİ ÜÇÜNCÜ FALLARI BİRAZ DESTEK NİTELİĞİNDEYDİ VERDİĞİ TARİHE YENİ GELDİM BAKALIM KISMET ÇOOK GERÇEKÇİ
EBRU İYİHUYLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM GERÇEKÇİ ÇOK UZUJN BİR TARİH VERMİŞ KISA NET GERÇEKÇİ
KEMAL DEVRİM DETAYLI ANLIK DURUM MANTIKLI VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ
HİLAL MUTLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM PATLADI TARİH VERMEMİŞ GEÇİNİZ
DALYA BOZOK ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM MANTIKLI VERDİĞİ TARİHE YENİ GELDİM BAKALIM KISMET GERÇEKÇİ
ALEV TANSEL ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM MANTIKLI VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ
NEHİR ATEŞOĞLU DETAYLI YANİ ÇOK KLASİK BİR FAL..DEVE GÖRDÜM KUŞ VAR NEVİİİ TARİH VERMEMİŞ GERÇEKÇİ SANIRIM PEK ANLAMADIM
DEFNE TANRIKULU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH TARİH VERMEMİŞ GERÇEKÇİ SANIRIM PEK ANLAMADIM
MÜGE AYDIN DETAYLI ANLIK DURUM GERÇEKÇİ,MANTIKLI DOĞRU İKİ KERE BAKTIRMIŞIM İLK VERDİĞİ TARİH TUTMAMIŞ İKİNCİSİNİ BEKLİYORUM OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ
SELİN İMER DETAYLI ANLIK DURUM ÇOK İYİ/SÖYLEMEDİĞİM BİRŞEYİ BİLMİŞ VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ ÇOK GERÇEKÇİ GÜVENİLİR
ÖYKÜ GEZGİN ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI PEMBECİ
NİL GÜNEŞ ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI PEMBECİ
SAHRA BUHARİ DETAYLI AY FİLM GİBİ ANLATIYOR ONU YAŞAMAK İÇİN BİLE DİNLENİR NOKTA ATIŞI BİR KERE OLDU ANLIK DURUM GÜZEL VERDİĞİ TARİH TUTMADI GERÇEKÇİ
RÜYA YILDIZ ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ PEMBECİ
HÜMEYRA TAŞPINAR ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM KİŞİ ANALİZLERİ GÜZEL VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ
KARACA DURAN ÇOK DETAYLI DEĞİL FİGÜRLERE GÖRE TAVİR ETMİŞ EHH TARİH VERMEMİŞ PEMBECİ
EKİN SARPEN DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ PEMBECİ
YAĞMUR TEKİN DETAYLI ANLIK DURUM EHH TARİH VERMEMİŞ PEMBECİ
Bazılarında karşı tarafı çok iyi bildiğini yazmışsın bildikleri şeyler spesifik şeylermiydi ? Bildi dediğin için teyit etmişsin karşı taraftan demek ki.O yüzden soruyorum elinde sağlam donelerle falı teyit edebilme şansın var olmuş olduğu için :)
Teşekkür ederim buradaki yorumları okuyunca merak ediyordum :)Iyi canim hatta ben kahve ve tarotunu en cok begeniyorum
hangisi ya o ne ilacı olduğunu bilen? Yok artıkın :))Bildi derken..atıyorum adam dengesiz ilaç kullanıyor,çocuğu var yada benim geçmişte yaşadığım çok özel bir durum var...öyle nokta atışını kastediyorum..Adamın ne tür ilacı kullandığı,kaç çocuğu olduğu...
ya da birşey yazıyor bir iki gün sonra haberini alıyorum öyle birşeymiş... gibi.. diyebiliriz :))
Asenat bende ilk fallar iyiydi ya, sonradan 3. faldan sonra manyadıBu asenat ve serkan bi bende çok kötüydü herhalde, yeşilçingene de bir tek benim soularıma cevap vermedi
olabilir çünkü çok sayıda falı vardı dün yine adamın işi belli olmuyorSerkan'a dün bende attım ama ııı ıııhh olmadı bu kezne sorduysam sır kutusu gibi göremedim o belirsiz o olmaz gibi cümleler geldi kısa ve az sorularımın cvplarını hiç vermedi sadece ilişki açısından bişey söylemiş gerisini göremedim demiş bitirmiş çok kötüydü bu seferki üzüldüm son faldı da enerjisi mi bitti acaba
aslında bana da yorumları çok pembe değil de acaba sürekli erkek tarafı mı onu anlamadım:)Bende baktırdım Yeşil Çingeneye 2 defa ve bana sizin geleceğiniz yok.Birbirinizi dengeleyemiyorsunuz bir araya gelsenizde o değişmeyecek dedi.Yani söylemek istediğim pembeci değil .
Asenat bende ilk fallar iyiydi ya, sonradan 3. faldan sonra manyadıBi de hiç çıkan falı olmadı
Asenat bende de ilk falda kötüydü sürekli adamın hayatından bahsetmiş ama bir baktım dedikleri oluyor. bir katina bir iskambil daha attım nokta atışı yapıyor,dedikleri çıkıyor fakat bunlar genellikle can alıcı bilgiler değilBu asenat ve serkan bi bende çok kötüydü herhalde, yeşilçingene de bir tek benim soularıma cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?