Binnaz Abla

Şubattan nisana kadar sürekli fal baktırdım anı bilen iyi hatta çok iyi dediklerim oldu.Ama bu süreçte kimin dediklerini yaşadınız derseniz sadece Serkan Tek.Hatta hala yaşamaya devam ediyorum.Verdiği Zaman'larda sapma oldu ama ben Zaman'lara takılmıyorum.Hani bildiği şeyler öyle küçük şeyler değil yeni Gelişmelerden sonra 2 defa attım Adam ne yaşadıysam döktü önüme.İyiyi de kötüyü de söyledi.3 fal attım hepsi de farklı hesaptandı.Sonucu bekliyorum artık.Sonuç için verdiği Zaman gelmedi daha.Herşey sonuçla birlikte dediği gibi olursa Bundan sonra online da fal atıcağım tek kişidir kendisi.

Bu arada 2 arkadaşım da attı Serkana.İkisininde hiç bir sitede hesabı yok.Adam aynı hislerle onlara da baktı.Hatta birine söylediği şey 3-4 gün sonra oldu.

ben çok nadir hiçbir bilgi vermeden fal baktırma topuna girmişimdir biri de Serkandı işte ve beni inanılmaz şaşırttı. Fal çıkma,çıkmama durumu neye göre değişiyor bilemiyorum ama Sezginin söylediklerini harfiyen yaşadım ve yaşıyorum Asenat çok gerekli detaylar vermese de onun dediklerini de yaşıyorum. Bir ara fal baktırmayı düzene bindirdiğim içindir belki de ama dün delirmiş gibi fama,serkan,yeşilçingene ve asenata saldırdığım için bu durum nasıl değişiklik gösterir bilemem

Sezginin bende sonuçtan sonra yaşanacak dediği bir dediğini vadesinden önce sonuç gelmeden yaşadım.İhtimal vermiyodum ama yaşadım keşke yaşamasaydım tabi o ayrı Yeşilçingene bende iyiydi bildiği şeylerde oldu ama sonuç patladı verdiği tarih patladı.Asenata 2 kere katina attım.Katina da beni en çok şaşırtanlardan olmuştur kendisi. 1. Falda verdiği vade dolmamıştı 2. Sini attım ve tabi ki süre uzadı.Bakalım yaşayıp görücez.Serkana bütün fallarımı ayrıntı vermeden sordum.Hepsinde şok oldum.Yine bu hafta sonu gelişmeler oldu bugün tekrar atmayı düşünüyorum bakalım artık

artık lütfen hepimiz için iyi şeyler olsun:)

binnaz bilgeyle ilgili görüşler nelerrr :))) ona tarot atmayı düşünüyorum ama 2012 de baktırdığım patlamış...

Serkan'a dün bende attım ama ııı ıııhh olmadı bu kez ne sorduysam sır kutusu gibi göremedim o belirsiz o olmaz gibi cümleler geldi kısa ve az sorularımın cvplarını hiç vermedi sadece ilişki açısından bişey söylemiş gerisini göremedim demiş bitirmiş çok kötüydü bu seferki üzüldüm son faldı da enerjisi mi bitti acaba

ben çingeneyi genel olarak beğenirim, çok kez de fal baktırdım ama _Makaron_ un da falını gördükten sonra acaba sürekli herkese "alttan al" mesajı mı veriyor diye düşünmeye başladım
Bende baktırdım Yeşil Çingeneye 2 defa ve bana sizin geleceğiniz yok.Birbirinizi dengeleyemiyorsunuz bir araya gelsenizde o değişmeyecek dedi.Yani söylemek istediğim pembeci değil .

Cliviaxx'da iyiydi bende ama 30 TL çok yüksek yaaa...

Benim kahve arşivim aşağıdaki gibi..tarot ve katinayıda paylaşacağım sonrasında...

ELANİ SOYLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURM %50 DOĞRU VERDİĞİ TARİHİ HALA BEKLİYORUM PEMBECİ BİRAZ

BENNA KÜÇÜKER ÇOK DETAYLI ANLIK BENİM DURUMUMU İYİ BİLEMEDİ AMA KARŞI TARAFI ACAYİP BİLDİ VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

ZEYNEP ASİL ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİHLER TUTMADI PEMBECİ

DESTAN ADA DETAYLI ANLIK BENİM DURUMUMU İYİ BİLEMEDİ AMA KARŞI TARAFI ACAYİP BİLDİ TARİH VERMEDİ GENEL KONUŞTU PEMBECİ

MİNE ERDEM DETAYLI ANLIK DURUM M UHTEŞEM ÇOK AYRINTI BİLDİ VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

TUANA AKIN DETAYLI ANLIK DURUM KARŞI TARAF ANALİZİ GAYET İYİ VERDİĞİ TARİHE YENİ GELDİM BAKALIM KISMET GERÇEKÇİ

RABİA BARİKA ÇOK DETAYLI DEĞİL İLK FALINDA ANLIK DURUM KİŞİ ANALİZİ MUHTEŞEM İKİNCİ FALI ALAKASIZ TARİH VERMEDİ GENEL KONUŞTU İLK FALI ÇOK GERÇEKÇİ İKİNCİSİ PEMBECİ

DAMLA SU DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ

UMAY BİLGİN DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ

BADE EVREN DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ

HÜLYA DEMİR ÇOK DETAYLI ANLIK DURUM M UHTEŞEM ÇOK AYRINTI BİLDİ//İKİNCİ ÜÇÜNCÜ FALLARI BİRAZ DESTEK NİTELİĞİNDEYDİ VERDİĞİ TARİHE YENİ GELDİM BAKALIM KISMET ÇOOK GERÇEKÇİ

EBRU İYİHUYLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM GERÇEKÇİ ÇOK UZUJN BİR TARİH VERMİŞ KISA NET GERÇEKÇİ

KEMAL DEVRİM DETAYLI ANLIK DURUM MANTIKLI VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU GENELDE YAŞAM KOÇU GİBİ YAZMIŞ

HİLAL MUTLU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM PATLADI TARİH VERMEMİŞ GEÇİNİZ

DALYA BOZOK ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM MANTIKLI VERDİĞİ TARİHE YENİ GELDİM BAKALIM KISMET GERÇEKÇİ

ALEV TANSEL ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM MANTIKLI VERDİĞİ TARİH TUTMADI OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

NEHİR ATEŞOĞLU DETAYLI YANİ ÇOK KLASİK BİR FAL..DEVE GÖRDÜM KUŞ VAR NEVİİİ TARİH VERMEMİŞ GERÇEKÇİ SANIRIM PEK ANLAMADIM

DEFNE TANRIKULU ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH TARİH VERMEMİŞ GERÇEKÇİ SANIRIM PEK ANLAMADIM

MÜGE AYDIN DETAYLI ANLIK DURUM GERÇEKÇİ,MANTIKLI DOĞRU İKİ KERE BAKTIRMIŞIM İLK VERDİĞİ TARİH TUTMAMIŞ İKİNCİSİNİ BEKLİYORUM OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

SELİN İMER DETAYLI ANLIK DURUM ÇOK İYİ/SÖYLEMEDİĞİM BİRŞEYİ BİLMİŞ VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ ÇOK GERÇEKÇİ GÜVENİLİR

ÖYKÜ GEZGİN ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI PEMBECİ

NİL GÜNEŞ ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH TUTMADI PEMBECİ

SAHRA BUHARİ DETAYLI AY FİLM GİBİ ANLATIYOR ONU YAŞAMAK İÇİN BİLE DİNLENİR NOKTA ATIŞI BİR KERE OLDU ANLIK DURUM GÜZEL VERDİĞİ TARİH TUTMADI GERÇEKÇİ

RÜYA YILDIZ ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ PEMBECİ

HÜMEYRA TAŞPINAR ÇOK DETAYLI DEĞİL ANLIK DURUM KİŞİ ANALİZLERİ GÜZEL VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ OLUMLU AMA PEMBECİDE DİYEMEYİZ

KARACA DURAN ÇOK DETAYLI DEĞİL FİGÜRLERE GÖRE TAVİR ETMİŞ EHH TARİH VERMEMİŞ PEMBECİ

EKİN SARPEN DETAYLI ANLIK DURUM EHH VERDİĞİ TARİH DAHA GELMEDİ PEMBECİ

YAĞMUR TEKİN DETAYLI ANLIK DURUM EHH TARİH VERMEMİŞ PEMBECİ

Bazılarında karşı tarafı çok iyi bildiğini yazmışsın bildikleri şeyler spesifik şeylermiydi ? Bildi dediğin için teyit etmişsin karşı taraftan demek ki.O yüzden soruyorum elinde sağlam donelerle falı teyit edebilme şansın var olmuş olduğu için :)

Bildi derken..atıyorum adam dengesiz ilaç kullanıyor,çocuğu var yada benim geçmişte yaşadığım çok özel bir durum var...öyle nokta atışını kastediyorum..Adamın ne tür ilacı kullandığı,kaç çocuğu olduğu...
ya da birşey yazıyor bir iki gün sonra haberini alıyorum öyle birşeymiş... gibi.. diyebiliriz :))

Bu asenat ve serkan bi bende çok kötüydü herhalde, yeşilçingene de bir tek benim soularıma cevap vermedi

hangisi ya o ne ilacı olduğunu bilen? Yok artıkın :))

olabilir çünkü çok sayıda falı vardı dün yine adamın işi belli olmuyor

Bende baktırdım Yeşil Çingeneye 2 defa ve bana sizin geleceğiniz yok.Birbirinizi dengeleyemiyorsunuz bir araya gelsenizde o değişmeyecek dedi.Yani söylemek istediğim pembeci değil .
aslında bana da yorumları çok pembe değil de acaba sürekli erkek tarafı mı onu anlamadım:)

Asenat bende ilk fallar iyiydi ya, sonradan 3. faldan sonra manyadı Bi de hiç çıkan falı olmadı

Zaten bir falcıya 3ten sonra gitmicen sapıtıyorlar benim asenatın iskambili de katinası da tek kelimesi çıkmamış sürekli de akıl vermiş zaten

Bu asenat ve serkan bi bende çok kötüydü herhalde, yeşilçingene de bir tek benim soularıma cevap vermedi
Asenat bende de ilk falda kötüydü sürekli adamın hayatından bahsetmiş ama bir baktım dedikleri oluyor. bir katina bir iskambil daha attım nokta atışı yapıyor,dedikleri çıkıyor fakat bunlar genellikle can alıcı bilgiler değil Serkan bana da çıkmıyordu biliyorsun üstelik _Makaron_ un falını gördüm de bana hep kısa kısa bakmış ama dün ikinci falına baktık aslında kötü değilmiş bir daha deneyeyim dedim bu arada şansıma enerjiye göre mi bakıyor artık dün 4. sıradaydım ilk benimkine baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…