Bana iskambilde öyleee güzel şeyler dedi ki... Çıksın ya nolur beZaten bir falcıya 3ten sonra gitmicen sapıtıyorlarbenim asenatın iskambili de katinası da tek kelimesi çıkmamış sürekli de akıl vermiş zaten
Asenat bende de ilk falda kötüydü sürekli adamın hayatından bahsetmiş ama bir baktım dedikleri oluyor. bir katina bir iskambil daha attım nokta atışı yapıyor,dedikleri çıkıyor fakat bunlar genellikle can alıcı bilgiler değilSerkan bana da çıkmıyordu biliyorsun üstelik _Makaron_ un falını gördüm de bana hep kısa kısa bakmış ama dün ikinci falına baktık aslında kötü değilmiş bir daha deneyeyim dedim bu arada şansıma enerjiye göre mi bakıyor artık dün 4. sıradaydım ilk benimkine baktı
bende uzun süre gitmem artık o riski tekrar alamam:)) Fama,Elif Hanzade,Kemal Devrim sevdiğim falcılardı hepsini kankaya bağladım elimde falcı kalmadıBende 3tüm 2.baktı ama olmadı demek ki uyuşmadı bişey oldu yoksa geçen falında daha iyiydi bi süre atmayım da belki düzelir sonra ama ilişki konusunda bu sefer daha olumlu gelişmeler görmüş olursa dans renk yani
Asenat bende de ilk falda kötüydü sürekli adamın hayatından bahsetmiş ama bir baktım dedikleri oluyor. bir katina bir iskambil daha attım nokta atışı yapıyor,dedikleri çıkıyor fakat bunlar genellikle can alıcı bilgiler değilSerkan bana da çıkmıyordu biliyorsun üstelik _Makaron_ un falını gördüm de bana hep kısa kısa bakmış ama dün ikinci falına baktık aslında kötü değilmiş bir daha deneyeyim dedim bu arada şansıma enerjiye göre mi bakıyor artık dün 4. sıradaydım ilk benimkine baktı
Bana iskambilde öyleee güzel şeyler dedi ki... Çıksın ya nolur be(( iskambildekilerin vaktine var daha... Ama katinalar hep patlaksssss
bizim falcılar genelde tutar aslında bu sefer ilginç oldu:)İşte enerji meselesi burda devreye giriyorasenatın iskambili daha ilk geldiğinde atmıştım saçmaydı baya sonra bir şans veriyim dedim katina attım o an falın gazıyla beğendim sandım ama şimdi olay kapandığı için tekrar dinlediğimde hiç bir şey tutmamış sürekli de akıl vermiş. Serkanı çok beğenmiştim ilk gönderdiğim anda ama adamın falı 2.gün patladı ona tekrar şans vermek istemiyorum çünkü ortalık karışmıştı onun falından sonra baya enerjimiz tutmadı herhalde selenayla çook benzer yorum yapmıştı bana ama selena da hiç çıkmadı zaten
bende uzun süre gitmem artık o riski tekrar alamam:)) Fama,Elif Hanzade,Kemal Devrim sevdiğim falcılardı hepsini kankaya bağladım elimde falcı kalmadı
benim Hümayla olduğum kadar kimse yakın olmamıştır kızla site dışında muhatap oldum bir şekilde ama ondan da iki kez iade aldım sonuçta sen bu inceliği düşünüyorsan onun da düşünmesi gerekir ki Hüma bana bu ara gelme fal baktırma falan derdiYa bende Hülya Demir'le öyle oldum geçen fal attım nasihatlar falan azcık fal iptal de edemiyorum kaldım öyle bi daha atmicam
bizim falcılar genelde tutar aslında bu sefer ilginç oldu:)
benim Hümayla olduğum kadar kimse yakın olmamıştır kızla site dışında muhatap oldum bir şekilde ama ondan da iki kez iade aldım sonuçta sen bu inceliği düşünüyorsan onun da düşünmesi gerekir ki Hüma bana bu ara gelme fal baktırma falan derdi
aslında ben de falcılardan zaman zaman yönlendirme beklerim ama hem beklemek hem de onların yapması çok yanlış. İnsan tamamen kendi iradesiyle karar veremeyince sonuç kötü olursa mutlaka pişmanlık duyuyorAynen aslında sende gördükten sonra serkanı denemeyi düşündüm tekrardan ama o zaman bana şunu şunu yap mutlaka demişti yapmıştım ben de ama sonuç çok kötü olmuştu sonra da fama ve nesibeden fırçayı yemiştim
Valla heÇıksın tabi be yakışır sanabizim senle falcılar ya tam uyumlu ya feci alakası zaten ortası yok
bakmıştı ve o da dandikti tekrar da gitmedim çünkü cidden çok özensiz ve arkadaş akıl verir gibiydi resmenHüma iade aldıktan sonra tekrar bakmış mıydı ya ben iade aldığım falcıya bir daha gidemiyorum nasılsa iade eder diye
Serkan'ı bi denesene, merak ettim cidden tutturacak mı birşey karışık döneminde :=)Aynen aslında sende gördükten sonra serkanı denemeyi düşündüm tekrardan ama o zaman bana şunu şunu yap mutlaka demişti yapmıştım ben de ama sonuç çok kötü olmuştu sonra da fama ve nesibeden fırçayı yemiştim
aslında ben de falcılardan zaman zaman yönlendirme beklerim ama hem beklemek hem de onların yapması çok yanlış. İnsan tamamen kendi iradesiyle karar veremeyince sonuç kötü olursa mutlaka pişmanlık duyuyor
Serkan'ı bi denesene, merak ettim cidden tutturacak mı birşey karışık döneminde :=)
Merak ettim eheheKanıma gircen dimi illa şimdi gidemem çulsuzum biliyon
bakmıştı ve o da dandikti tekrar da gitmedim çünkü cidden çok özensiz ve arkadaş akıl verir gibiydi resmen
Merak ettim ehehe
hangisi ya o ne ilacı olduğunu bilen? Yok artıkın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?