Binnaz Abla

Ben bi de 1.5ay sonra attım bana yine Hülya o şekilde akıl verme olayına giriyo oysa çok acayip şekiller vardı ya vermeli tabi akıl falan ama bak şöyle bişey görünüyo böyle yapmalısın demeli.. Asenat bunu yapıyor bana bak bu görünüyor böyle yapma ya da şöyle bir olay var şu şekilde yap diyor keza Müge de öyle falı yorumlayıp ona göre yapıyor bi daha atacağımı sanmıyorum Hülya'ya ama işte iade de alamadım bunca zaman yardımcı oldu diye

Hülyayı severdim hatta fal konusunda en başta onun dediği tarihlerde dediği olayı yaşamamla da bu kadar çok gaza geldim ama tabi kim olursa olsun sık gidince sonuç kaçınılmaz:)

Ay hakikaten Serkan Bey ne kadar hanımefendi ve beyefendi kullanıyor.Bu kelimelerin arasında falımı cımbızladım resmen :)) çok enteresan ya...

Düne kadar fal konusunda iyi gidiyordum gerçekten de sadece gelişme oldukça baktırıyordum yaşadığım birtakım şeylerden solayı dün saldırdım resmen daha önce de söyledim fama,serkan,yeşilçingene ve bugün asenat.
Hep söylerim çok fal baktırınca karşındaki falcının iyi niyeti de önemli hale geliyor. Bugün Asenat sık fal baktırma enerjin düşmesin diye sana geniş açılım yapıcam dedi ve 15 dakika fal bakmış inanılmaz özenli ve detaylı. Gerçekten gönlümü fethetti ve sözünü dinleyip en azından 10 gün tamamen uzak kalacağım. Başta enerjimizin tutmadığını düşünmüştüm ama benim gözümde Asenat ciddi iyi bir yorumcu sonunu bağlayamadım ama anladınız siz:)

Kizlar ben cingeneye fal attim katina hic te oyle alttan al demedi.Eve gidince falini yazarim benimkide su an iki kisiyle gorusuyor bunu cingene bildi.Beklwyin kizlar.Yazicam aksama fali.

Bana da baktı. Ben de çok memnun kaldım. Onun söylediği zamana gelinceye kadar bende fal baktırmayı düşünmüyorum açıkçası...

o hanımı bende beğendim geçmiş ve an ile oo iyiymiş dedirtiyor ama bir tarihide tutsun ya... inşallah seninki tutar canım...

serkan için bir yolun var a girdim ya... girmez olaydım orada medyum cem diye bir profil var.pahalıca da...herks öve öve bitirememiş.çok aklımı çeldi..baktıran var mı? merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…