- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Yani bana çok yuvarlak tarihler veriyor genellikle ama ben fala artık tamamen terapi gözüyle bakınca memnun oluyorum:))o hanımı bende beğendim geçmiş ve an ile oo iyiymiş dedirtiyor ama bir tarihide tutsun ya... inşallah seninki tutar canım...
Düne kadar fal konusunda iyi gidiyordum gerçekten de sadece gelişme oldukça baktırıyordum yaşadığım birtakım şeylerden solayı dün saldırdım resmen daha önce de söyledim fama,serkan,yeşilçingene ve bugün asenat.
Hep söylerim çok fal baktırınca karşındaki falcının iyi niyeti de önemli hale geliyor. Bugün Asenat sık fal baktırma enerjin düşmesin diye sana geniş açılım yapıcam dedi ve 15 dakika fal bakmış inanılmaz özenli ve detaylı. Gerçekten gönlümü fethetti ve sözünü dinleyip en azından 10 gün tamamen uzak kalacağım. Başta enerjimizin tutmadığını düşünmüştüm ama benim gözümde Asenat ciddi iyi bir yorumcu sonunu bağlayamadım ama anladınız siz:)
Evet ben de baktırır baktırmaz aklıma ilk sen geldinYa aynı şeyleri düşünmek müthiş iyiki zorlamışım Asenat diye gerçekten bence para kaygısı olmayan iyi niyetli bi kadın ve gördüğünü söylüyor ben çok seviyorum zaten biliyosun ve kesinlikle baktırma canım bekle kahve baktır çok kötü olursan ama kart atma bozulmasın enerjin..güzel gelişmelerini bekliyorum
Ben sordum onu katina tarih vermez dedi.Yani bana çok yuvarlak tarihler veriyor genellikle ama ben fala artık tamamen terapi gözüyle bakınca memnun oluyorum:))
Ya aynı şeyleri düşünmek müthiş iyiki zorlamışım Asenat diye gerçekten bence para kaygısı olmayan iyi niyetli bi kadın ve gördüğünü söylüyor ben çok seviyorum zaten biliyosun ve kesinlikle baktırma canım bekle kahve baktır çok kötü olursan ama kart atma bozulmasın enerjin..güzel gelişmelerini bekliyorum
Ay durumumuza bak...kendimi çoluğun çocuğun nafakasını at yarışına yatıran hayırsız adamlar gibi hissediyorum ya...bağımlılık bu ya...kaç senedir aklıma senede bir iki gelen şey iki aydır hergün hergün yaaa...
Canım maalesef bazen bazı şeyler yüzünden böyle oluyoruz keşke olmasa ama zor anında fala bi kere bulaştın mı resmen uyuşturucu etkisi yapıyor baktırıp duruyosun
İnşallah bu sıkıntılı zamanları Atlatırız da biz de normal insanlar gibi meraktan arada baktırırız. Ne diyeyim...
Cliviaxx'da iyiydi bende ama 30 TL çok yüksek yaaa...
evet yüksek bi daha baktırmam diye düşünüyorum yesilcingene de sansımı deneyeyim diye kredi yükledim o yine enerjimiz tutmadı deyince burdaki yorumlardan yola çıkarak Cliviaxx baktırdım niyetim ya yesilcingene ya serkan tek e baktırmaktı ama Cliviaxx kısmetmiş =) anlık durumu benim içinde bulunduğum durumu bildi hatta baktırdığım kişi içinde birşeyler söyledi onunda doğru olduğunu düşünüyorum tespitleri doğru tarih yok ama tekrar birliktelik olacak dedibugunde yakalayabilirsem asenat a baktırayım diyorum
Peki çok ayrıntılı bilgi verdiniz mi? Yoksa yalnızca neler olacak diye mi sordunuz?evet yüksek bi daha baktırmam diye düşünüyorum yesilcingene de sansımı deneyeyim diye kredi yükledim o yine enerjimiz tutmadı deyince burdaki yorumlardan yola çıkarak Cliviaxx baktırdım niyetim ya yesilcingene ya serkan tek e baktırmaktı ama Cliviaxx kısmetmiş =) anlık durumu benim içinde bulunduğum durumu bildi hatta baktırdığım kişi içinde birşeyler söyledi onunda doğru olduğunu düşünüyorum tespitleri doğru tarih yok ama tekrar birliktelik olacak dedibugunde yakalayabilirsem asenat a baktırayım diyorum
Ya serkan bana tam hayal kırıklığı oldu ya...evet yüksek bi daha baktırmam diye düşünüyorum yesilcingene de sansımı deneyeyim diye kredi yükledim o yine enerjimiz tutmadı deyince burdaki yorumlardan yola çıkarak Cliviaxx baktırdım niyetim ya yesilcingene ya serkan tek e baktırmaktı ama Cliviaxx kısmetmiş =) anlık durumu benim içinde bulunduğum durumu bildi hatta baktırdığım kişi içinde birşeyler söyledi onunda doğru olduğunu düşünüyorum tespitleri doğru tarih yok ama tekrar birliktelik olacak dedibugunde yakalayabilirsem asenat a baktırayım diyorum
sadece baktırdığım kişinin ismini veriyorum tekrar sevgili olacak mıyız diye.ve benim hakkımda ne düşünüyor diyorum baktırdığım fallarda soru hep bu şekilde.Peki çok ayrıntılı bilgi verdiniz mi? Yoksa yalnızca neler olacak diye mi sordunuz?
Neredeyse bi yıldır fal baktırıyorum, şu falcılara fazla bilgi vermeme olayını bi öğrenemedim
merak ettim ben de bakıp bakmayacağını :) ben nisanın ortalaında fal göndermiştim yesilcingeneye sonra beklemiim die iptal etmiştim o geldi aklıma benimde gıcık olmuştur belki banaYeşilçingene ye gönderdim meselaa biraz önce yüzsüz yüzsüz... Kesin gene bakmayacak....
.
Bende çok bildi..dediği tarihe daha var canım ondan birşey diyemiyorum çıktı çıkmadı diyeElif hanzadeye fal baktırıp da dediklerini yaşayan oldu mu? Ya da hiç ayrıntı vermemesine rağmen bildiği şeyler?
Dur bakalım sırada gözüküyor henüzmerak ettim ben de bakıp bakmayacağını :) ben nisanın ortalaında fal göndermiştim yesilcingeneye sonra beklemiim die iptal etmiştim o geldi aklıma benimde gıcık olmuştur belki bana
Bu falcılar cidden zihnimizi mi okuyor acaba yahu? Bende de verdiği vade kısa ama yok artık dedim bazı şeylere.. Gerçi bazı şeyleri tahmin etmek de zor olmasa gerek ama..Bende çok bildi..dediği tarihe daha var canım ondan birşey diyemiyorum çıktı çıkmadı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?