Binnaz Abla

Ben de dayanamayıp Elif Hanzadeye fal yolladım. Kendini tutamamak böyle birşey sanırım

Ya aynı şeyleri düşünmek müthiş iyiki zorlamışım Asenat diye gerçekten bence para kaygısı olmayan iyi niyetli bi kadın ve gördüğünü söylüyor ben çok seviyorum zaten biliyosun ve kesinlikle baktırma canım bekle kahve baktır çok kötü olursan ama kart atma bozulmasın enerjin..güzel gelişmelerini bekliyorum

Evet ben de baktırır baktırmaz aklıma ilk sen geldin

Ay durumumuza bak...kendimi çoluğun çocuğun nafakasını at yarışına yatıran hayırsız adamlar gibi hissediyorum ya...bağımlılık bu ya...kaç senedir aklıma senede bir iki gelen şey iki aydır hergün hergün yaaa...

Canım maalesef bazen bazı şeyler yüzünden böyle oluyoruz keşke olmasa ama zor anında fala bi kere bulaştın mı resmen uyuşturucu etkisi yapıyor baktırıp duruyosun

Canım maalesef bazen bazı şeyler yüzünden böyle oluyoruz keşke olmasa ama zor anında fala bi kere bulaştın mı resmen uyuşturucu etkisi yapıyor baktırıp duruyosun

İnşallah bu sıkıntılı zamanları Atlatırız da biz de normal insanlar gibi meraktan arada baktırırız. Ne diyeyim...

Yeşilçingene ye gönderdim meselaa biraz önce yüzsüz yüzsüz... Kesin gene bakmayacak....

.

evet yüksek bi daha baktırmam diye düşünüyorum yesilcingene de sansımı deneyeyim diye kredi yükledim o yine enerjimiz tutmadı deyince burdaki yorumlardan yola çıkarak Cliviaxx baktırdım niyetim ya yesilcingene ya serkan tek e baktırmaktı ama Cliviaxx kısmetmiş =) anlık durumu benim içinde bulunduğum durumu bildi hatta baktırdığım kişi içinde birşeyler söyledi onunda doğru olduğunu düşünüyorum tespitleri doğru tarih yok ama tekrar birliktelik olacak dedi bugunde yakalayabilirsem asenat a baktırayım diyorum

Cliviaxx'da iyiydi bende ama 30 TL çok yüksek yaaa...

Peki çok ayrıntılı bilgi verdiniz mi? Yoksa yalnızca neler olacak diye mi sordunuz?
Neredeyse bi yıldır fal baktırıyorum, şu falcılara fazla bilgi vermeme olayını bi öğrenemedim

Ya serkan bana tam hayal kırıklığı oldu ya...

Peki çok ayrıntılı bilgi verdiniz mi? Yoksa yalnızca neler olacak diye mi sordunuz?
Neredeyse bi yıldır fal baktırıyorum, şu falcılara fazla bilgi vermeme olayını bi öğrenemedim
sadece baktırdığım kişinin ismini veriyorum tekrar sevgili olacak mıyız diye.ve benim hakkımda ne düşünüyor diyorum baktırdığım fallarda soru hep bu şekilde.

Yeşilçingene ye gönderdim meselaa biraz önce yüzsüz yüzsüz... Kesin gene bakmayacak....

.
merak ettim ben de bakıp bakmayacağını :) ben nisanın ortalaında fal göndermiştim yesilcingeneye sonra beklemiim die iptal etmiştim o geldi aklıma benimde gıcık olmuştur belki bana

Elif hanzadeye fal baktırıp da dediklerini yaşayan oldu mu? Ya da hiç ayrıntı vermemesine rağmen bildiği şeyler?

merak ettim ben de bakıp bakmayacağını :) ben nisanın ortalaında fal göndermiştim yesilcingeneye sonra beklemiim die iptal etmiştim o geldi aklıma benimde gıcık olmuştur belki bana
Dur bakalım sırada gözüküyor henüz

Bende çok bildi..dediği tarihe daha var canım ondan birşey diyemiyorum çıktı çıkmadı diye
Bu falcılar cidden zihnimizi mi okuyor acaba yahu? Bende de verdiği vade kısa ama yok artık dedim bazı şeylere.. Gerçi bazı şeyleri tahmin etmek de zor olmasa gerek ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…