Binnaz Abla

Bu falcılar cidden zihnimizi mi okuyor acaba yahu? Bende de verdiği vade kısa ama yok artık dedim bazı şeylere.. Gerçi bazı şeyleri tahmin etmek de zor olmasa gerek ama..
Var bizden farkları biliyorlar birşeyler ama inanır mısın geçmişi okuyorum da...bir iki yaklaşan var bilen hiç olmamış... Ben Ocak ayında hemen haftasonu barışacaktım
O Şubat oldu Mart oldu Nisan oldu şimdi Ekim e kadar uzuyor... Bu arada da adam evlenmek üzere falandır herhalde
..

ben telwee de martta tugrulmelih e baktırmıştım 20 gün vermiş patlammış ama birde aynı falda 2 ay vermiş. bilemedim.
gelecektenhaberler ve gaiptensesler cümleleri aynı resmen ve patlamış.
sennurablaya teksoru katina baktırdım sevgili olacaksınız demiş ama zamanda patlamış.

asmara salladığı bişey olmuş onu söyleyince falımı iade etti.

tutankammon durum tespitleri benimle ilgili olanlarda karşı tarafta bilmiş zaman vermemiş ama sabret diyor.soruma cevabında ise ise 1 hafta 10 gün içinde görüşeceksiniz yazmış, görüştük benim isteğim üzerine ama ayrıyız
ARWN hissettiklerimle ilgili tespitleri doğru ve tavsiyelerde bulunmuş ,ben beğendim ama çıkar mı bilmem 3 vade verdi .
falciana ya 1 mayısta baktırdım geleceğiniz var demiş ama o da bekle ama iletişimini kesme diyo karşımdaki insanla ilgili söyledikleri doğru. .

kahinhanim karşımdaki insanın düşündüklerini söylemiş doğru da söylemiş an da doğru , gelecek belirsiz , şuan adım atmayabilir sen adım at demiş en sonda cliviaxx a baktırdım işte telwe dekiler bu kadar

Sağol canım ya.. Ne güzel oldu bu...tutankamon ozaman...

haa birde tutankamon 1 yıllık zaman dilimi içersinde ilişkinizi resmiyete taşıyacaksınız demiş ama bir yıla kim öle kim kala ay bilmiyorum ya fal baktırmakta istemiyorum artık ama engel de olamıyorum :/ sanırım bazı şeyleri kabullenip akışına bırakmak gerekli de keşke yapabilsek

Yesilcingene cliviaxx venceramos anda ge ecmiste iyiler ucununde bildikleri seyler oldu ozellikle cingene favorim cliviaxx ve venceramos da iyidiler.Cingene benimkinin su an birkac kisiyle gorustugunu soyledi soyledigi dogru.Hwr cumlesi dogruydu.

Yesilcingene cliviaxx venceramos anda ge ecmiste iyiler ucununde bildikleri seyler oldu ozellikle cingene favorim cliviaxx ve venceramos da iyidiler.Cingene benimkinin su an birkac kisiyle gorustugunu soyledi soyledigi dogru.Hwr cumlesi dogruydu.
Bana bakmıyor işte sorun orada

bende uzun süre gitmem artık o riski tekrar alamam:)) Fama,Elif Hanzade,Kemal Devrim sevdiğim falcılardı hepsini kankaya bağladım elimde falcı kalmadı
Aynen bana da bakmak istemiyorlar artık. O kadar batırdı ki. Onlara baktığında kimseye baktirmayin geliyor

Arkadaslar yesilcingene nin iade ettiği fallar hakkında bir arkadaşımız soru sormuş ve o da açıklayıcı bir yorum yazmış. Buraya kopyalayıp yapıştırıyorum. Arkadaşımızın da izniyle ##
Yesilcingene

Canım birinin falına bakıp ta yorumlayacak bir şey göremiyorsam enerjimiz tutmuyor demektir keyfi bir seçim değil . Diğer falcilari bilmem ama ben hissettiğimi söylemek isterim , kuşla , böcekle , yürek sıkıntısıyla falı gecistirip haksız kazanç elde etmek istemiyorum , aslında burda yaptığım şey insanlara saygı duymak ama anlaşılmıyor ne yazık ki . Çok iyi baktığım halde sade olumsuzu duymayi hazmedemeyen insanların verdiği düşük yıldızlarla yeterince uğraşıyorum zaten bir de yok madem enerjin uymadı niye baktın sorusuyla mücadele etmek istemiyorum . Yaptığımız is gerçekten çok zor , herkesin harcı değil , bu sitede bulunmamin sebebi bu işi keyifle yapmak , gerginliği sevmiyorum . Madem o sitede konuşuluyor bu durum , genel bir cevap olması adına bu yorumumu ekran görüntüsü olarak oraya koyar misin ? Belki daha düzgün anlaşılırim :) şimdiden teşekkürler :)##### yorumu budur. UmarıM yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…