Var bizden farkları biliyorlar birşeyler ama inanır mısın geçmişi okuyorum da...bir iki yaklaşan var bilen hiç olmamış... Ben Ocak ayında hemen haftasonu barışacaktımBu falcılar cidden zihnimizi mi okuyor acaba yahu? Bende de verdiği vade kısa ama yok artık dedim bazı şeylere.. Gerçi bazı şeyleri tahmin etmek de zor olmasa gerek ama..
Ya bilemedim ki...üff bakmasa bakmasın.su yesilcingeneye farklı hesaptan atmak lazım bir ara ne enerjiymiş bu böyle
Sağol canım ya.. Ne güzel oldu bu...tutankamon ozaman...ben telwee de martta tugrulmelih e baktırmıştım 20 gün vermiş patlammış ama birde aynı falda 2 ay vermiş. bilemedim.
gelecektenhaberler ve gaiptensesler cümleleri aynı resmen ve patlamış.
sennurablaya teksoru katina baktırdım sevgili olacaksınız demiş ama zamanda patlamış.
asmara salladığı bişey olmuş onu söyleyince falımı iade etti.
tutankammon durum tespitleri benimle ilgili olanlarda karşı tarafta bilmiş zaman vermemiş ama sabret diyor.soruma cevabında ise ise 1 hafta 10 gün içinde görüşeceksiniz yazmış, görüştük benim isteğim üzerine ama ayrıyız
ARWN hissettiklerimle ilgili tespitleri doğru ve tavsiyelerde bulunmuş ,ben beğendim ama çıkar mı bilmem 3 vade verdi .
falciana ya 1 mayısta baktırdım geleceğiniz var demiş ama o da bekle ama iletişimini kesme diyo karşımdaki insanla ilgili söyledikleri doğru. .
kahinhanim karşımdaki insanın düşündüklerini söylemiş doğru da söylemiş an da doğru , gelecek belirsiz , şuan adım atmayabilir sen adım at demişen sonda cliviaxx a baktırdım işte telwe dekiler bu kadar
Ben attım enerji mız tutmadı dedi yine iade ettisu yesilcingeneye farklı hesaptan atmak lazım bir ara ne enerjiymiş bu böyle
Bence geri çek iyi bir falcı değilTutankammon A attım.. Enerji tutsa bari
Bana bakmıyor işte sorun oradaYesilcingene cliviaxx venceramos anda ge ecmiste iyiler ucununde bildikleri seyler oldu ozellikle cingene favorim cliviaxx ve venceramos da iyidiler.Cingene benimkinin su an birkac kisiyle gorustugunu soyledi soyledigi dogru.Hwr cumlesi dogruydu.
Arttık çok geççç yorumlamış bile... Evet çok yüzeysel çıktı maselef.. Ben binnaza geri dönüyorumBence geri çek iyi bir falcı değil
Aynen bana da bakmak istemiyorlar artık. O kadar batırdı ki. Onlara baktığında kimseye baktirmayin geliyorbende uzun süre gitmem artık o riski tekrar alamam:)) Fama,Elif Hanzade,Kemal Devrim sevdiğim falcılardı hepsini kankaya bağladım elimde falcı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?