- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
yok o ben değilim balım :)
Sema yine indirim yapmış ama Asenata sözüm var yoksa katinası denenirdi be
Efso dediğin kim nerededir...Yeni başlayanlar var ayrıntı lütfenyok o ben değilim balım :)ay yerı gelmısken bana yıne efso bı fal baktı ve yıne tam 2 gunde cıktı o kadar umutsuzdum ve beklemıyodum kı anlatamam. verdiği tarıh en ıhtımal vermedıgım zamanlarda bıle şaşmıyo nasıl oluyorsa.. yanı benımle enerjısı tuttugu ıcın cok sanslıyım burda zibilyon tane fal baktırdım milyor da para harcadım ama yesılcıngenenin 10 liralık falı kadar etmez %98i . sıteden gıder mıder dıye ödüm kopuyo
Sema gördüğüm en iyi falcı değil ama asla boş da değil 15 liraya denenebilir:))Böyle haberler vermeyin....bak şimdi...
maalesef yeşilçingene canım:)Efso dediğin kim nerededir...Yeni başlayanlar var ayrıntı lütfen
maalesef yeşilçingene canım:)
maalesef yeşilçingene canım:)
Canım ben ona baktırdığım her faldan memnun kalmıştım çünkü kesinlikle ne karta ne fincana bağlı kalıyor. Mesela en son falımda baktım 13 kredi almayı beceremiyorum tarot 10 tl diye tarot attım kartlarla alakasız ama gayet tutarlı bir yorum aldım.Yeşilçingene'nin hangi falını tavsiye ediyorsun şeker?
Bende soyledigi bazi benim icin cok onemli olaylar oldu. Ikinci attigimda birinci faldaki verdigim bazi bilgilerden kopya cektigni fark ettim :)) ama genel olarak hislerinin kuvvetli oldugunu dusunuyorum. Bir de kimsenin bilmedigi bir iki nokta atisi vardi...Elif hanzadeye fal baktırıp da dediklerini yaşayan oldu mu? Ya da hiç ayrıntı vermemesine rağmen bildiği şeyler?
Elif inanılmaz hisli bulduğum bir falcıdır ama ben yaklaşık 10 kez gittiğim için 3 ayda artık "ablacığım" modunda geçiyor tavsiyeden ileri gidemiyor ki son falda da ben de bunun bilincinde gayet fikir almaya gitmiştim artık:))Bende soyledigi bazi benim icin cok onemli olaylar oldu. Ikinci attigimda birinci faldaki verdigim bazi bilgilerden kopya cektigni fark ettim :)) ama genel olarak hislerinin kuvvetli oldugunu dusunuyorum. Bir de kimsenin bilmedigi bir iki nokta atisi vardi...
Ben bir kere binnazabla daki dert ortagini da mesaj atmistim. Ismini hatirlamiyorim. Fal dan cok daha ucuzdu :) aklim bayagi bir karman cormandi. Cok ise yaradigni soyleyemem...Elif inanılmaz hisli bulduğum bir falcıdır ama ben yaklaşık 10 kez gittiğim için 3 ayda artık "ablacığım" modunda geçiyor tavsiyeden ileri gidemiyor ki son falda da ben de bunun bilincinde gayet fikir almaya gitmiştim artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?