Binnaz Abla

Bende yeşilçingeneye atmıştım daha çıkan birşey yok ama burada övüldüğü için katina attım bakalım neler diyecek

Ya resmen kanıma girdiniz bende atmıştım önceden yeşilçingeneye tarih patladı ama analizleri gerçekten çok iyiydi.Ayrıca soru kısmında çok yardımcı oldu bana.Kimlere ikinci şansı verdik bu Adam da hakediyor dedim ve yolladım.Umarım enerji alabilir ve bakar

Bekliorum haberlerini

Sema'nin cizgi fali nasil bir sey acaba deneyen oldu mu? Arattim ama gecmiste pek bir sey yazilmamis.

Şu Elif Işık çoğunluğun kötü dediği Elif değil mi? 35 Tl olmuş o da. Vay vay vayyy :)))

Falları değerlendirme, puanlama sahalarını süresiz yapsalar, yani insanlar falları çıktıkça veya patladıkça yorum yazabilseler asıl o zaman görürüm ben ak koyun kara koyunu veya tabii ki asıl u

Kesinlikle çok haklısın canım. Ben de çok seviyorum kendisini ve cidden 30 35 TL'lik bir sürü falcıdan çok daha iyi ve ilgili. Ben de bi ara kahvesini deneyeyim ya=) Kendi adıma ben de memnunum enerjimin uyduğunu düşündüğüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…