Bende yeşilçingeneye atmıştım daha çıkan birşey yok ama burada övüldüğü için katina attım bakalım neler diyecek
Benim falimi da enerjisi tutmadigi icin iade etmisti....İnşallah bakar..şimdiki modası enerjim tutmadı şekerimmm :))))
Bekliorum haberleriniYa resmen kanıma girdinizbende atmıştım önceden yeşilçingeneye tarih patladı ama analizleri gerçekten çok iyiydi.Ayrıca soru kısmında çok yardımcı oldu bana.Kimlere ikinci şansı verdik bu Adam da hakediyor dedim ve yolladım.Umarım enerji alabilir ve bakar
Yok bana bakmıştı şimdide baktı durum değerlendirmezi iyiydi pembecide degildi güzeldi umarım çıkar :)İnşallah bakar..şimdiki modası enerjim tutmadı şekerimmm :))))
Canim cizgi fali katina ayri bir fal degil sanirim yani katina atarken sayida veriyorsun ikisine karma bakiyor benim bildigimSema'nin cizgi fali nasil bir sey acaba deneyen oldu mu? Arattim ama gecmiste pek bir sey yazilmamis.
Kahvesi nasıl canım ben kahve attım ama hala bakmadımSema yine indirim yapmış ama Asenata sözüm var yoksa katinası denenirdi be
ben kahve baktırmıştım fena değildi ama çok detaylı da değilmiş bugün baktım daKahvesi nasıl canım ben kahve attım ama hala bakmadım(((
Şu Elif Işık çoğunluğun kötü dediği Elif değil mi? 35 Tl olmuş o da. Vay vay vayyy :)))
Suç bizim ya önümüze gelene 5 puan veriyoruz.Falları değerlendirme, puanlama sahalarını süresiz yapsalar, yani insanlar falları çıktıkça veya patladıkça yorum yazabilseler asıl o zaman görürüm ben ak koyun kara koyunuveya tabii ki asıl u
yok o ben değilim balım :)ay yerı gelmısken bana yıne efso bı fal baktı ve yıne tam 2 gunde cıktı o kadar umutsuzdum ve beklemıyodum kı anlatamam. verdiği tarıh en ıhtımal vermedıgım zamanlarda bıle şaşmıyo nasıl oluyorsa.. yanı benımle enerjısı tuttugu ıcın cok sanslıyım burda zibilyon tane fal baktırdım milyor da para harcadım ama yesılcıngenenin 10 liralık falı kadar etmez %98i . sıteden gıder mıder dıye ödüm kopuyo
Ben kahve attimda. Ama çok mu geç bakıyor. Akşam gönderdim hala bakmadi. Bu kadar bekleten görmemiştim. Serkan . Fama bile en gec sabaha bakardı.ben kahve baktırmıştım fena değildi ama çok detaylı da değilmiş bugün baktım da
Bana hemen bakmıştı aslında ama haftasonuyduBen kahve attimda. Ama çok mu geç bakıyor. Akşam gönderdim hala bakmadi. Bu kadar bekleten görmemiştim. Serkan . Fama bile en gec sabaha bakardı.((
Şu Elif Işık çoğunluğun kötü dediği Elif değil mi? 35 Tl olmuş o da. Vay vay vayyy :)))
Sitare bana nasıl kıvırdı ama :))))))))))Şu binnazdakilerin %90ı aldıkları parayı hiç haketmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?