Binnaz Abla

22 Kasimda bulu$man olacak diyen A$k kahininin fali fos cikti bilginize kizlar :)
Gün bitmedi ama böyle bi durumda yok yani

kızlar bınnaz abla elif ışık a tarot baktıran varmı? 6569 tarot bakmıs ve yuzdesı 98 memnun kalan soyledıklerı cıkan varmı?

Millet Elif isik a bayilmis ama gayet siradan bence. Bana astrolojide verdigi tarih cikmadi. Bir de utanmadan yazin evlendirmis beni. Ne zaman gorsem sirada en az 5 kisi var, ne hikmet cozemedim.

Yeni kesfim Ercin i de tavsiye ederim, tarot ve katinada.

Kahvede Nalan abla demeye devam ediyorum:))))

Son düzenleme:
oyyyy oyyyy napcaz bılmıyorum yarın bırıne fal atıcam haleh cetıneremı atsam acaba??

Haleh tavsiye edilebilir biri.Durumu falan biliyo gelecek için üç ay kadar zamanı var çıkıp çıkmadığını görmem için.

Cherry Nalan ın sana bi dediği çıkmışmıydı yoksa yanlısmı hatırlıyorum.

Cherry Nalan ın sana bi dediği çıkmışmıydı yoksa yanlısmı hatırlıyorum.

Vallahi cikti, hem de gayet beklenmedik bir seydi. Falini tekrar dinlerken soyledigi seyin o oldugunu anladim, devletten gelecek beklenmedik bir paradan bahsediyordu

Kiraze yle ilgili aklima gelen bir seyi soylemek istiyorum: Aylar once baktirdigim falda bana oyle bir an tespiti yapmis ki inanamazsiniz......yani bu hatun benim gonlumu etmek icin boyle soyluyor diye dusunmustum, aylar sonra gercegi ogrenince durumun aynen oyle oldugunu anladim ve hayret ettim.

Son düzenleme:
Sorma ya dakikasi dakikasina söyleseydi iyiymi$
ortada tani$tigim biri bile yok bulu$man olacak demi$ $aka gibi

Bu kadar net tarih çok riskli falcının kendine bu konuda ćok güvenmesi gerek .Yoksa böyle fena patlıyo.

Bu kadar net tarih çok riskli falcının kendine bu konuda ćok güvenmesi gerek .Yoksa böyle fena patlıyo.

Tellwe dekilerin cikmasi gibi bir derdi oldugunu sanmiyorum. Herkese 3 ay sonrasina tarih salliyorlar, cikmayan bir daha baktirmasa da zaten baskalari gelip baktiriyor. Bizim gibi keklikler oldugu surece o tellwe falcilari daha cook is yaparlar.

Kiraze bana öyle bi sallamışki iki falında da,anam banada çoğunlukta atıp tutanlar yada herkesin yere göğe sığdıramadığı ama bana yine bilemeyenler denk geliyo Açelya ve Melek bu yüzden bende diğerlerinden 1-0 öndeler.

Tellwe dekilerin cikmasi gibi bir derdi oldugunu sanmiyorum. Herkese 3 ay sonrasina tarih salliyorlar, cikmayan bir daha baktirmasa da zaten baskalari gelip baktiriyor. Bizim gibi keklikler oldugu surece o tellwe falcilari daha cook is yaparlar.
Vallaha doğru söylüyosun.Bizim gibi alıkların soyu tükenirmi?Tellwe de hakikaten elemeyle kötüleri alıyor herhalde.

ayyyy hülya demir gibi falcı yok yok yani o kadar sallayan görmedim ben:

Canım bende en çok gaz veren falcı sıralaması yapıcam.İlk sıraya Hülya Demir i ikinci sıraya İnci Turan ı koyucam.Hakikaten yapiyim öyle bi liste ya.Herhalde rahat 7-8 kişi çıkar.

Canım bende en çok gaz veren falcı sıralaması yapıcam.İlk sıraya Hülya Demir i ikinci sıraya İnci Turan ı koyucam.Hakikaten yapiyim öyle bi liste ya.Herhalde rahat 7-8 kişi çıkar.

bebeğim binnaz ablada bi kaç kişi hariç hepsi listede: bu arada binnaz abladaki selma aydın kasım 5-6-7 ttarihleri vermişti bana bu tarihlerden dolayı sallamasyon listeme 10 numaradan hızlı bi giriş yaptı bilginize:))))

Umut , Zeynep Aksu , Elif Isik da benim sallamac listemde

Umut u aslinda begenmistim ama nokta atisi yaptigi tarih 2 kasimdi.....yani yazik oldu

Umut , Zeynep Aksu , Elif Isik da benim sallamac listemde

Umut u aslinda begenmistim ama nokta atisi yaptigi tarih 2 kasimdi.....yani yazik oldu
kasımın bitmesii bekliyorum tatlım hak yememk adına bu isimlerin hepsi bendede var :)))))) ayyy birde marzuka yavuz varki her cümlesinin sonu görüyorum sizin buluşacagınızı görüyorum.geleceğini görüyorum.barısacagınızı görüyorum:)))))sanki sihirli küreye bakıyor hatun:))))

Binnaz ında tellweden kalır yanı yok yani.Ya bide yorumlarına bakınca o kadar iyilerki hangisini seçeceğini şaşırıyo insan.Acaba o yorumlarda da varmı bi numara?İyice şizofren oldum.

Belliki gözünde bolca çapak var iyi göremiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…