Binnaz Abla

Bisey sorucam. Binnazabla da yildizlari fal baktiranlarin verdigi yildizlara gore koyuyolar. Peki o yuzdelik neye gore konuluyo? Mesela %90 olan var , ve tek yildizi var vs...

Bisey sorucam. Binnazabla da yildizlari fal baktiranlarin verdigi yildizlara gore koyuyolar. Peki o yuzdelik neye gore konuluyo? Mesela %90 olan var , ve tek yildizi var vs...

yüzdelikleri yıldızların ortalamasına göre alınıyor %98lerde bile bu kadar kötüler varsa %90lıklardan koşarak uzaklaşmak gerekir demek oluyor genelde

Hemde nesıl...ben yanlışlıkla havuza düşsün işaretlemişim geçenlerde...annam bi fal geldi ki kuşlar börtü böcek kelebek...Bu nasıl fal dedim kiii....başarı yüzdesine bakınca %92 ydi...ki..bunlarıda beğenene vardı...

Ya kızlar selenaya su falı atmıştım.. 10 gün oldu ve hala bekliyorum. Sizce beklemeye devam etsem mi? Eskisi kadar iyi mi Selena yoksa var mı başka öneri? Yeşilçingeneye de baktırdığım için onu da deneyemicem :/

CRYSTALL'E FAL BAKTIRDIM, BAYA OLUMSUZ KONUŞTU. SİZCE NASIL BİR FALCI? DEDİKLERİ ÇIKAN VEYA ÇIKMAYAN VAR MI BAKTIRANLARDAN RİCA ETSEM :)

Kıslar falcının verdigi zaman dolmadan 2. Falı atınca zaman aralığınin uzamasi diye bir sey var mi? Baska bir hesaptan attim birine,diger seyler asagi yukari ayni ama tarih 1 ay ileri atmış

Kıslar falcının verdigi zaman dolmadan 2. Falı atınca zaman aralığınin uzamasi diye bir sey var mi? Baska bir hesaptan attim birine,diger seyler asagi yukari ayni ama tarih 1 ay ileri atmış

Canımcım, süre dolduktan sonra da fal göndersen yine vadeyi uzatıyorlar Bööyle uyutuyorlar işte

Çektim valla falımı selenadan. Hem daha önce baktırıp da tutmayan falı olan çok kişi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…