Hele Müge'nin kıvırmasıSitare bana nasıl kıvırdı ama :))))))))))
Hele Müge'nin kıvırması
Sitare bana nasıl kıvırdı ama :))))))))))
MÜGE NASIL KIVIRDI....Deme...ben ona çok güvendim yaw...
Müge iyidir ya son falı aşırı kötüydü :))MÜGE NASIL KIVIRDI....Deme...ben ona çok güvendim yaw...
Kıvırmak da bi sanat :))Şifreyle kıvırmış resmen hala bişey anlamadım
üzülme hemen mügenin falı bana çıkar hatta biraz önce farkettim ki yine çıkıyor söylediği şeylerden biri daha oldu
Müge iyidir ya son falı aşırı kötüydü :))
Son 100 faldaki istatistiğe göre canımBisey sorucam. Binnazabla da yildizlari fal baktiranlarin verdigi yildizlara gore koyuyolar. Peki o yuzdelik neye gore konuluyo? Mesela %90 olan var , ve tek yildizi var vs...
Bisey sorucam. Binnazabla da yildizlari fal baktiranlarin verdigi yildizlara gore koyuyolar. Peki o yuzdelik neye gore konuluyo? Mesela %90 olan var , ve tek yildizi var vs...
O kadının katinasını ben de beğeniyorumKizlar su anki mevcut durumu sema son attigim katinada bilmisti haberiniz ola . Net bilmis hatta
Kıslar falcının verdigi zaman dolmadan 2. Falı atınca zaman aralığınin uzamasi diye bir sey var mi? Baska bir hesaptan attim birine,diger seyler asagi yukari ayni ama tarih 1 ay ileri atmış
Canımcım, süre dolduktan sonra da fal göndersen yine vadeyi uzatıyorlarBööyle uyutuyorlar işte
Kahve de baktirmistim o da cikmisti ama katinasi da baya basariliO kadının katinasını ben de beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?