Binnaz Abla

Kızlar falımpir dekiler nasıl bır sürü şeyler yapabıldıklerını ıddıa etmişler

Selenadan benim falim yaklasik 4.5-5 hafta sonra gelmisti. Hayatimdaki olaylar bayagiiii bir deisti...evlenip cocuk yaparsin sonra falin gelir :)))
yüzdelikleri yıldızların ortalamasına göre alınıyor %98lerde bile bu kadar kötüler varsa %90lıklardan koşarak uzaklaşmak gerekir demek oluyor genelde
Cok tesekkur ederim canim.
Yani ozellikle selma aydin in nasil bu kadar fazla yildiz ve puani oldugna cok sasiriyorum.
Puanlamayi hemen yaptirmasalar , zaman siniri olmasa, cok cok daha dusuk puanlar cikardi.
Galiba binnazda bir haftadan sonra ne yorum ne puanlama yapamiyosun. Olumlu yaziyosa da 5 yildizi cakiyo insanlar...

meraba kızlar. ben yeniyim forumda. size bir sorum olacak. Falalemde Naira Şuman a fal baktıranınız oldumu. profilinde çok övmüşler ama emin olamadım. o yüzden size sormak istedim. Bilgi verirseniz müteşekkir kalırım. teşekkürler

Şu an inanılmaz derecede forum kurallarına aykırı davranıyor olabilirim çok emin değilim fakat paylaşmadan edemezdim sanırım.
Üzüntüden yerlerde süründüğüm günlerde dışarıdan takip ettiğim foruma dahil olmak fikri son yılların parlak fikirlerinden biriyken reiki,çekim yasası konularında bıdı bıdı yapmam da son zamanlardaki en büyük şansım oldu sanırım.
Herkesin şiddetle kimliğini sakladığının bilincinde olmayan ben saf saf fal bakmak için numarasını istedim ve hayatımdaki mihenk taşlarından biriyle buluştum. Çokta iyi oldu, çokta güzel oldu.
Güzeller güzelim, psişiğim, ağlama duvarım hadicanimsendee iyi ki doğdu

Ehhheee bende aynı şeyi canımmmm capella79 için söylüyorum. Kız seni iyi ki tanıdım. Fallar çıkmazsa çıkmasın. Fal sevdasındaki en büyük kazancım sensin

M Motherofdragon demişti galiba tam hatırlamıyorum ama dengeleri biz değiştiriyoruz bazen diye. Dün bütün falları masaya yatırdım da evet öyle olmuş. Adam bana 1 adım attı evet lakin ben adama söylenmemesi gereken ne varsa söylemişim. Adamı gömmüşüm yani. Haaaaa pisman miyim ? Hayir. Yerden göğe kadar da haklıyım. Bu saatten sonra gelirse zaten ya gömdügüm kadar varmışlık biri ya da beni gerçekten seviyor durumları var. Bilmiyorum yani. Ama 2 fal daha baktırırsam adamdan BUz gibi soğuyacağım garantili.

Günaydın canlar. Bugün harika bir gün. Herşey çok güzel olacak. Bugün çok güzel bi kahvaltı yapalım, giyinip süslenelim. En pozitif halimizle işe gidelim. Çalışmayan arkadaşlarım da kendine bi sinema ısmarlasın, falsız bir Türk kahvesi...! Beklenen sihirli değnek hepimizin hayatına değecek eminim. Hepimize harika bir gün diliyorum

günaydın canlar :) milyonuncu kez sezgiyi kaçırmış bulunuyorum.haber maili gelip, tıklayana kadar dolmuş meşgule almış oluyor kendini :/ ne zaman yakalayacağım bu hatunu ben :)

Evrene pozitif mesaj gönderme olayına artık inanıyorum :)) Sabah pür neşe işe geldim. İş arkadaşıma makyaj yaptım. Kız da mutlu oldu. Şimdi tam çalışırken başka bir iş arkadaşım elinde minik bir paketle geldi. Bana allık almış. Birine makyaj yaptım mutlu ettim başka biri de bana makyaj malzemesi alıp beni mutlu etti. Karma mı bu be :)))

Selam kizlar

Dun fal diyetimi bozup Asenata attim ilk defa online yakalayinca atayim dedim ,yorumlarim valla kadin resmen ne hissettigimi ne dusundugumu filan cok Iyi bilmis gecmisi filanda ,o yuzden anda basarili buldum fakat asiri olumlu konusmus herkese boylemi yoksa olumsuzlari soyledigide oluyormu ?

Tesekkurler.

Banada çok olumlu canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…