- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Kahve de baktirmistim o da cikmisti ama katinasi da baya basarili
Selenadan benim falim yaklasik 4.5-5 hafta sonra gelmisti. Hayatimdaki olaylar bayagiiii bir deisti...evlenip cocuk yaparsin sonra falin gelir :)))Ya kızlar selenaya su falı atmıştım.. 10 gün oldu ve hala bekliyorum. Sizce beklemeye devam etsem mi? Eskisi kadar iyi mi Selena yoksa var mı başka öneri? Yeşilçingeneye de baktırdığım için onu da deneyemicem :/
Cok tesekkur ederim canim.yüzdelikleri yıldızların ortalamasına göre alınıyor %98lerde bile bu kadar kötüler varsa %90lıklardan koşarak uzaklaşmak gerekir demek oluyor genelde
Valla farkettigini soyleyemem canim bence ayniydi kahve de katina daHangisi daha iyi sence pamukcum? Kadın meşgul zaten de ola ki yakalarsam indirimden faydalanayım bi diyorum.
Ehhheee bende aynı şeyi canımmmmŞu an inanılmaz derecede forum kurallarına aykırı davranıyor olabilirim çok emin değilim fakat paylaşmadan edemezdim sanırım.
Üzüntüden yerlerde süründüğüm günlerde dışarıdan takip ettiğim foruma dahil olmak fikri son yılların parlak fikirlerinden biriyken reiki,çekim yasası konularında bıdı bıdı yapmam da son zamanlardaki en büyük şansım oldu sanırım.
Herkesin şiddetle kimliğini sakladığının bilincinde olmayan ben saf saf fal bakmak için numarasını istedim ve hayatımdaki mihenk taşlarından biriyle buluştum. Çokta iyi oldu, çokta güzel oldu.
Güzeller güzelim, psişiğim, ağlama duvarımhadicanimsendee iyi ki doğdu
Capella'nın dişi ağrıyordu kayboldu. Ağrısı çok sanırımEhhheee bende aynı şeyi canımmmmcapella79 için söylüyorum. Kız seni iyi ki tanıdım. Fallar çıkmazsa çıkmasın. Fal sevdasındaki en büyük kazancım sensin
dün çektirdi dişini. Bugün daha iyi olur ve gelir diye düşünüyorum. Sen nasılsın fıstığımCapella'nın dişi ağrıyordu kayboldu. Ağrısı çok sanırımMerak ediyorum.
Hadi yaa iyidir inşallahdün çektirdi dişini. Bugün daha iyi olur ve gelir diye düşünüyorum. Sen nasılsın fıstığım
günaydın canlar :) milyonuncu kez sezgiyi kaçırmış bulunuyorum.haber maili gelip, tıklayana kadar dolmuş meşgule almış oluyor kendini :/ ne zaman yakalayacağım bu hatunu ben :)
Selam kizlar
Dun fal diyetimi bozup Asenata attim ilk defa online yakalayinca atayim dedim ,yorumlarim valla kadin resmen ne hissettigimi ne dusundugumu filan cok Iyi bilmis gecmisi filanda ,o yuzden anda basarili buldum fakat asiri olumlu konusmus herkese boylemi yoksa olumsuzlari soyledigide oluyormu ?
Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?