Binnaz Abla

Asenat bence pembeci değil sürekli aynı şeyleri duymama rağmen tekrar tekrar gitmeme de en büyük sebep bu hatta

Asenat'ın bana falları çıkar genelde düşünceler de o şekilde oluyor ben teyit edebildiğim için karşı taraftan anlıyorum ki iyi yorumcu pembeci değil hatta durumu anlatıp böyle davranırsan biter kapılar tamamen kapanır diye uyarıda bulunmuşluğu var onun dediğini yapınca düzgün ilerleyip sinirime yenik düşünce onun söylediği gibi olayları yaşamışlığım da var maalesef

süper süper...

Asenat bence güzel bakıyor ilgili vs. Her şey tamam ama bir konu da eksikleri var benim açımdan. Mesela diyor ki kalbinde karışıklıklar var. Bitti. Bu nasil bi karışıklık neye bağlı vs hiç detai yok. Hanene gelen bi haber var diyor. Bitti. Ne haberi bu ama? Iyi mi kötü mü?
yani bilgi açısından evet geniş bi bakım yapıyor ama detaillere girmiyor maalesef bu yüzden de baya bi sorular birikiyor kafada. En azından bende öyle :)

Cesiiiii sen nerelerdesinnnn

Canım katina at bence iskambilde anı durumu anlatıyor herşeyi veriyormuş iskambil ama katina soruna net cvp verir

Ben Asenat'ı çok sevdim... Çıkarsa daha da severim

Cesiiiii sen nerelerdesinnnn

Canım katina at bence iskambilde anı durumu anlatıyor herşeyi veriyormuş iskambil ama katina soruna net cvp verir

Burdayim kuzuuuuu
Yaa ilk katina atmistim orda surekli aynisini tekrarlamisti bu yuzden ikincisi iskambil rica ettim o da öyle oldu bakalim birdaha atarsam tekrar Katina atayım barii :)

Elif Hanzede 35 Tl olmuş Ceren Ezgi BİLE 35 TL olmuş. Aferin bize ha :)

Bazen emek hırsızlığı yaptığını düşünüyorum canım ya. Uğraşıyorlar ben dayanamam bu kadar insanın derdini sıkıntısını dinlemeye ne sinirler var bu insanlarda. Bu arada ne diyeceğim hani sen beğenmiyordun onun yorumlarını niye üzüldün ki 35 tl olmasına zaten baktırmayacaksın Gerçi baktırıyorsundur sen. Ama sana bir şey söyleyim mi bence ceren ezgi bu lafına da çakacak sayfadan demedi deme :) Sonuçta bu paranın hepsini onlar almıyor ve onlarda ev geçindiriyor. Bence insafsızca davranıyorsun bu konuda. Bak ben öğretmenim ve öğrencilerimi bile 10 dakika dinleyemiyorum. Onlar sesli yorumları dahi 10 dk ya çıkarmış... Haksızlık etmemek lazım... ben merkezli düşünmemek lazım.

Kimse kimseyi zorla falcı yapmıyor yalnız dayanabilen falcı oluyor zaten.

kimse bize zorla fal da bakmıyor ki :))
tepkinizi çok aşırı buldum objektif yaklaşıyorum inanın. Falcılardan para karşılığı hizmet alıyoruz ki bahsedilen iki ismi de severim bilhassa Elif Hanzade 10 kez yorum aldığım gerçekten sempati duyduğum bir yorumcudur fakat saçımızı kestirdiğimiz kuaför bile aynı işi bir gün 20 liraya yaparken ertesi gün 50 liraya yaparsa yine gideriz ama aradaki farkı da ayıla bayıla vermeyiz doğruya doğru.

Dinliyor derken ?? Çözüm mü buluyor? Patlayan patlayana. Tabii ki çok.

Falcı dediğin dert dinlemez zaten, derde göre kılıf uydurana da falcı denmez ! Falcıya merak ettiğin hususu sorarsın, buna dair durumu ve/veya gelişimini o anlatır. Dinlemez, anlatır !!

İstemeyen baktırmaz ki:) ben seviyorum arkadaş.HErkesin ekmek parası ister dinlesin ister söylesin...

İstemeyen baktırmaz ki:) ben seviyorum arkadaş.HErkesin ekmek parası ister dinlesin ister söylesin...
yazdığınız mesajlara göz attım da Elif ve Ceren'in avukatlığı için gelmişsiniz sanırım foruma. Burada aslolan şey; birbirimize faydalı yorumlar yapıp destek olmaya çalışmamızdır. Dileyen baktırır dilemeyen baktırmaz sizin bu iki falcıyla alakalı yapılan her yoruma cevap vermeniz biraz ironik.

Aynen öyle. İstemeyen baktırmıyor zaten. Ağzı iyi laf yapan şarlatanlar da az değil, zor durumdaki insanların iyi niyetini kendilerine kazanç kapısı yapmayı meziyet sayıyorlar. Allah ekmeği helalinden versin.

Kimseyi aşağılamanın da gereği yok. Diğer insanlar içinde yorum yapan biriyim. Olumsuz yorumlarım da var. Sadece bu insanlardan iyi enerji aldım ve bana insanların ekmeğiyle oynamak saçma geliyor

Kimseyi aşağılamanın da gereği yok. Diğer insanlar içinde yorum yapan biriyim. Olumsuz yorumlarım da var. Sadece bu insanlardan iyi enerji aldım ve bana insanların ekmeğiyle oynamak saçma geliyor

Olumsuz yorum yapınca ekmeğiyle oynamış olmuyor musun ? Senin yorumun yüzünden insanlar fal baktırmaktan vazgeçiyordur ???...

Ayrıca nedir bu ekmek mevzuu... İlle bir kutsala bağlayıp durumu tartışılmaz kabule zorlamak ??? Faldan para kazanmak günah mı sevap mı o konuya hiç girmiycem, bence siz de fal parasını kutsamaktan vazgeçin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…