yazdığınız mesajlara göz attım da Elif ve Ceren'in avukatlığı için gelmişsiniz sanırım foruma. Burada aslolan şey; birbirimize faydalı yorumlar yapıp destek olmaya çalışmamızdır. Dileyen baktırır dilemeyen baktırmaz sizin bu iki falcıyla alakalı yapılan her yoruma cevap vermeniz biraz ironik.
kimse kimsenin ekmeğiyle oynamıyor forumun mantığı zaten insanların fikirlerini özgürce dile getirebilmesi fakat sizde ben sadece defans görüyorumKimseyi aşağılamanın da gereği yok. Diğer insanlar içinde yorum yapan biriyim. Olumsuz yorumlarım da var. Sadece bu insanlardan iyi enerji aldım ve bana insanların ekmeğiyle oynamak saçma geliyor
Bazen emek hırsızlığı yaptığını düşünüyorum canım ya. Uğraşıyorlar ben dayanamam bu kadar insanın derdini sıkıntısını dinlemeye ne sinirler var bu insanlarda. Bu arada ne diyeceğim hani sen beğenmiyordun onun yorumlarını niye üzüldün ki 35 tl olmasına zaten baktırmayacaksın Gerçi baktırıyorsundur sen. Ama sana bir şey söyleyim mi bence ceren ezgi bu lafına da çakacak sayfadan demedi deme :) Sonuçta bu paranın hepsini onlar almıyor ve onlarda ev geçindiriyor. Bence insafsızca davranıyorsun bu konuda. Bak ben öğretmenim ve öğrencilerimi bile 10 dakika dinleyemiyorum. Onlar sesli yorumları dahi 10 dk ya çıkarmış... Haksızlık etmemek lazım... ben merkezli düşünmemek lazım.
yani bunu bir kişisel çatışmaya çevirmek istemiyorum ama gerçekten sürekli Elif ve Ceren savunması göze batıyor. Bir yerde de Cerenin Elif hakkında "Elif benim hocamdır" dediğini duymuştum. Zamanında ben burada Elifi överken en çekimser yaklaşanlardan birikimse emek hırsızlığı yapmıyor gerçekten iyi olanlara bir şekilde veriyoruz paramızı baktırıyoruz ama sizin sürekli bu kişileri savunmanızbi garip.. hele ki bu insanların facebook'ta ne dediği umrumuzda değil zaten Ceren Ezgi bana göre ufacık detay bile bilemeyen falcı ha enerjim tutmamıştır olabilir ama minnacık bir dediği dahi uygun değildi başkasının falını yolladığını düşünmüştüm bunun böyle olduğunu biliyorum deyince ben böyle düşünüyorum dedi ve dediği gibi değil benim dediğim oldu yani bana göre kesinlikle 35 tl etmez.. 10 dk konuşuyorlar demişsin 15 dk konuşanda var Asenat hemde dolu dolu yapıyor bunu. para kazanıyor bi zahmet 10 dk konuşsun yani kafelerdekiler ne yapsınlar.. bazen o iki isimden biri olduğunuzu düşündürüyorsunuz. benim bayıldıklarımı burda beğenmeyende çok onların bayıldığını benim beğenmediğimde ama kimse kimseyi bu şekilde suçlamıyor. meğer siz bu ikisinden memnun kaldınız anlattınız gerisine yorum yapmak zorunda değilsin çünkü herkesin kişisel fikri..
Hanımefendi ben merkezci düşünce ne demek? Siz beni öğrencilerinizle karıştırdınız sanırım. Çocuk mu azarlıyorsunuz? Elif Hanzede'yi beğeniyorum, Ceren Ezgi'yi de beğendiğimi, hisli bulduğumu ama 3 falının da hiç çıkmadığını, sonucu hep pembeye bağladığını daha evvelden bir kaç kez yazdım. Kimsenin emeğinin üstüne yatmam, yatmadım. Beğenmediğim bazı falcılara bile sırf emek verdi diye 5 yıldız verip o ücretlerinin artmasına sebep olacak kadar da hakkaniyetliyim. Ceren'i sevmediğimi felan yazdığımı hatırlamıyorum. Üzüldüğüme dair bi alamet de yok o mesajında. Ceren Ezgi evet hisli birisi fakat 35 TL lık falcı kategorisinde değil. Elif ışık da 35 TL olmuş diye eleştirdim sabah ama siz Ceren hanımı savunma gereği duydunuz. Sen hayırdır??? Diyesim geldi. Neden bu şahısları avukat gibi koruyorsunuz?Bazen emek hırsızlığı yaptığını düşünüyorum canım ya. Uğraşıyorlar ben dayanamam bu kadar insanın derdini sıkıntısını dinlemeye ne sinirler var bu insanlarda. Bu arada ne diyeceğim hani sen beğenmiyordun onun yorumlarını niye üzüldün ki 35 tl olmasına zaten baktırmayacaksın Gerçi baktırıyorsundur sen. Ama sana bir şey söyleyim mi bence ceren ezgi bu lafına da çakacak sayfadan demedi deme :) Sonuçta bu paranın hepsini onlar almıyor ve onlarda ev geçindiriyor. Bence insafsızca davranıyorsun bu konuda. Bak ben öğretmenim ve öğrencilerimi bile 10 dakika dinleyemiyorum. Onlar sesli yorumları dahi 10 dk ya çıkarmış... Haksızlık etmemek lazım... ben merkezli düşünmemek lazım.
yani bunu bir kişisel çatışmaya çevirmek istemiyorum ama gerçekten sürekli Elif ve Ceren savunması göze batıyor. Bir yerde de Cerenin Elif hakkında "Elif benim hocamdır" dediğini duymuştum. Zamanında ben burada Elifi överken en çekimser yaklaşanlardan biriesmerellasevag idi ve eski bir yorumuna bile savunma yapılmış,tuhaf..
işte hepimizin ortak fikri: mesele üslup. Düzgün bir üslupla karşı fikir savunduğumuzda bile ortam gerilmiyor ama üslup sertleştiği zaman böyle oluyor.aynen canım böyle olunca da işkilleniyoruz işte çünkü çok fazla gördük bu şekilde. ha öyle değildir o ayrı ama orda_Makaron_ kişisel fikrini belirtiyor ve hemen savunma yapılıyor facebookta çakacak falan ne yani ben buna kızdım aslında bu forum özgür platform ben sana Asenat derken bile çekinerek söyledim her seferinde hatta en son iptal hakkın varsa dene çok üzülürüm beğenmezsen benim yüzümden olur dedim yani. birine önerceğimiz zaman bile çekiniyoruz. yani herkes birbirinin fikrine saygı duymalı. geçen serkan için burda herkes müthişti yazarken bana bakamadı mesela ama tutup böyle savunmaya geçmedim sizde bana karşı geçmediniz olay bu yani..
Derin hakkında en derin şekildeTamam kızlar şimdi sakinleşip güzel bir üslup ile bana bu derin neyin nesi söyler misiniz?
Sen burda kalkıp " siz hayırdır ? " Gibi sözlerle Görüş bildirirsen kimse senin düşüncelerine saygıda bulunmaz.Kimse burda boş insan değil herkesin işi gücü var vakit ayırıp senin düşüncene iyi yada kötü bi yorumda bulunan insanlara karşı bi öğretmen olarak duruşun yanlış.Bi düşünceni belirtiyorsan karşıdan gelicek olumlu veya olumsuz yorumlara açık olman lazım.Ayrıca 17 kere bi kişiye baktırıp hepsi çıktıysa gerçekten enerji bağınıza hayran kaldım. Relaks olmak güzeldir derken konunun başına dönüp ilk yorumunuzda kı relakslığınızı tekrar gözden geçirmenizi öneririm.dersteydim şimdi çıktım oo ooo neler yazmışsınız... Sizin savunmak dediğiniz şey bana göre emeğe saygı başkalarını da savunmuşumdur. yada eleştirmişimdir. En az sizin kadar özgürce düşüncemi paylaşıyorum. Bu kadar savunmaya geçmenize gerek yoktu ... Çok güldüm ama ne yalan söyleyim. Herkesle dayanışacağım diye bir şey yok.ben de eleştirdim siz hayırdır??? neden bu kadar gergin oldunuz. Ben sadece herkesin emek harcadığını söyledim. Sizde burada emek harcıyorsunuz şuan. Belki her gün konuştuğum ve beni büyük hatalardan çeviren insana yaptığınız eleştiriyi eleştirdim. Daha açık olmanızı beklerdim.Siz üç kere baktırmışsınız ben 17 kere baktırmışım ve her dediği de çıkmış. Bence ikinciyi baktırmamalıydınız :))) hahaha bu arada çok güldürdünüz beni relaks olmak güzeldir. :) hadi benim işim var gücüm var çocuklarım beni bekler...
dersteydim şimdi çıktım oo ooo neler yazmışsınız... Sizin savunmak dediğiniz şey bana göre emeğe saygı başkalarını da savunmuşumdur. yada eleştirmişimdir. En az sizin kadar özgürce düşüncemi paylaşıyorum. Bu kadar savunmaya geçmenize gerek yoktu ... Çok güldüm ama ne yalan söyleyim. Herkesle dayanışacağım diye bir şey yok.ben de eleştirdim siz hayırdır??? neden bu kadar gergin oldunuz. Ben sadece herkesin emek harcadığını söyledim. Sizde burada emek harcıyorsunuz şuan. Belki her gün konuştuğum ve beni büyük hatalardan çeviren insana yaptığınız eleştiriyi eleştirdim. Daha açık olmanızı beklerdim.Siz üç kere baktırmışsınız ben 17 kere baktırmışım ve her dediği de çıkmış. Bence ikinciyi baktırmamalıydınız :))) hahaha bu arada çok güldürdünüz beni relaks olmak güzeldir. :) hadi benim işim var gücüm var çocuklarım beni bekler...
al benden de o kadarAllame olsa Elif Hanzade ve Ceren Ezgi ile bu saatten sonra işim olmaz. Sen 40 kere baktırırsın artıkEkmeksiz kalmasınlar
Allame olsa Elif Hanzade ve Ceren Ezgi ile bu saatten sonra işim olmaz. Sen 40 kere baktırırsın artıkEkmeksiz kalmasınlar
Yahu 2.ye de baktırırım 20.ye de. 21 fal attığım adamı bile eleştirmişim. Söylesin arkadaşlar, 21 kez fal attığım Serkan'ı eleştirdim burada. Kime kaç kez baktırdığımızı mı dövüştüreceğiz? 21 kez baktırdığım adamı da hakkaniyetlice burada eleştirdim 3 kez baktırdığımı da eleştiririm. 2.ye baktırmamalıydınız nedir? Bakın ilk mesajınızda da aynı hadsizliği yaptınız. Bana öğrencinizmişim gibi konuşamazsınız. Ceren misiniz Ceren fanı mısınız bilmem ama şu Ceren avukatlığınla kadına fal baktıracakları da soğuttunuz bence.dersteydim şimdi çıktım oo ooo neler yazmışsınız... Sizin savunmak dediğiniz şey bana göre emeğe saygı başkalarını da savunmuşumdur. yada eleştirmişimdir. En az sizin kadar özgürce düşüncemi paylaşıyorum. Bu kadar savunmaya geçmenize gerek yoktu ... Çok güldüm ama ne yalan söyleyim. Herkesle dayanışacağım diye bir şey yok.ben de eleştirdim siz hayırdır??? neden bu kadar gergin oldunuz. Ben sadece herkesin emek harcadığını söyledim. Sizde burada emek harcıyorsunuz şuan. Belki her gün konuştuğum ve beni büyük hatalardan çeviren insana yaptığınız eleştiriyi eleştirdim. Daha açık olmanızı beklerdim.Siz üç kere baktırmışsınız ben 17 kere baktırmışım ve her dediği de çıkmış. Bence ikinciyi baktırmamalıydınız :))) hahaha bu arada çok güldürdünüz beni relaks olmak güzeldir. :) hadi benim işim var gücüm var çocuklarım beni bekler...
Sabahın 09:00'undan beri yaklaşık 800 bin dolarlık siparişin altına imza atma sorumluluğu karşılığında maaş alan iş güç sahibi biri olarak "Allah'ım yavrularımız kimlere emanet " diyorum....Sen burda kalkıp " siz hayırdır ? " Gibi sözlerle Görüş bildirirsen kimse senin düşüncelerine saygıda bulunmaz.Kimse burda boş insan değil herkesin işi gücü var vakit ayırıp senin düşüncene iyi yada kötü bi yorumda bulunan insanlara karşı bi öğretmen olarak duruşun yanlış.Bi düşünceni belirtiyorsan karşıdan gelicek olumlu veya olumsuz yorumlara açık olman lazım.Ayrıca 17 kere bi kişiye baktırıp hepsi çıktıysa gerçekten enerji bağınıza hayran kaldım. Relaks olmak güzeldir derken konunun başına dönüp ilk yorumunuzda kı relakslığınızı tekrar gözden geçirmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?