Canım ben 3 kez baktırdım Derin'e. İlk falını eski sevgilimle ayrılığımızdan sonraki hafta atmışım beğenmemişim. Çok sonradan fark ettim ki gidişatı acayip bilmiş. Onun dediklerini Sevgi Duman da söylemiş aynı hafta ama ikisi de gidişatı bilmelerine rağmen sonuç patlamış. 6 ay sonra 2. falımı attım Derin'e. 6 aydır hiç iletişim kurmadığım adamla yüzleşme amaçlı iletişim kuracağımı o görüşmede neler olacağını söyledi. Verdiği tarih çok kısa bir tarih değildi ama. 5 hafta ya da 5. ay dedi ama 10 gün sonra dediği şey oldu ve sonradan fark ettim ki, görmüş gibi anlatmış benim ne diyeceğimi ne yapacağımı söylemiş 10 gün evvelden. Son falımda da o hafta olacak 3 şeyi bildi esas konu değildi ama 3 meseleyi bildi. Ancak esas konuda tuhaf bi şekilde pembeleşme oldu. Ya samimiyet kurduk diye oldu ya da iki fal arasında süre azdı ondan oldu. Belki de dediği harbiden olur bilmiyorum daha süresi var. Ama bir daha baktırırken epey süre sonra baktıracağım, sık atmak iyi değil aynı falcıya. Forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşıma bakacak Derin. Ona bi baksın eğer kız beğendim derse o zaman baktır istersen. Yönlendirmek istemiyorum sorduğun için fikrimi yazıyorum. Ama bence çok yakın tarihi enerji tuttuysa görüyor.Tamam kızlar şimdi sakinleşip güzel bir üslup ile bana bu derin neyin nesi söyler misiniz?
Canım ben 3 kez baktırdım Derin'e. İlk falını eski sevgilimle ayrılığımızdan sonraki hafta atmışım beğenmemişim. Çok sonradan fark ettim ki gidişatı acayip bilmiş. Onun dediklerini Sevgi Duman da söylemiş aynı hafta ama ikisi de gidişatı bilmelerine rağmen sonuç patlamış. 6 ay sonra 2. falımı attım Derin'e. 6 aydır hiç iletişim kurmadığım adamla yüzleşme amaçlı iletişim kuracağımı o görüşmede neler olacağını söyledi. Verdiği tarih çok kısa bir tarih değildi ama. 5 hafta ya da 5. ay dedi ama 10 gün sonra dediği şey oldu ve sonradan fark ettim ki, görmüş gibi anlatmış benim ne diyeceğimi ne yapacağımı söylemiş 10 gün evvelden. Son falımda da o hafta olacak 3 şeyi bildi esas konu değildi ama 3 meseleyi bildi. Ancak esas konuda tuhaf bi şekilde pembeleşme oldu. Ya samimiyet kurduk diye oldu ya da iki fal arasında süre azdı ondan oldu. Belki de dediği harbiden olur bilmiyorum daha süresi var. Ama bir daha baktırırken epey süre sonra baktıracağım, sık atmak iyi değil aynı falcıya. Forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşıma bakacak Derin. Ona bi baksın eğer kız beğendim derse o zaman baktır istersen. Yönlendirmek istemiyorum sorduğun için fikrimi yazıyorum. Ama bence çok yakın tarihi enerji tuttuysa görüyor.[/QUO
biliyorum canım sağol sen önerirken tedirgin oluyorsun ama enerji işi bu..tutmazsada tutmaz ne olacak... teşekkürler..sen haber verirsin o zaman....
Yok kardeş bulaşmaBende mi fallara başvursam ne
O adamı bulun bana :=))))))))))Geçmişe dönük baktığım fallardan Aren yıldırımın 2014 senesinde Kasım Ayında...Yanlış bir ilişki yaşayacak ve 2015 yılın zehir olacak demiş...Öylede oldu....Bilgi vereyim istedim.Falda hiç ummadığımız bir karakter ama bir çok menşuuur falcı bu benim gerçekten 2015'i burnumdan getireni psikopat adamı öve öve bitirememiş mesela...
Canım ben 3 kez baktırdım Derin'e. İlk falını eski sevgilimle ayrılığımızdan sonraki hafta atmışım beğenmemişim. Çok sonradan fark ettim ki gidişatı acayip bilmiş. Onun dediklerini Sevgi Duman da söylemiş aynı hafta ama ikisi de gidişatı bilmelerine rağmen sonuç patlamış. 6 ay sonra 2. falımı attım Derin'e. 6 aydır hiç iletişim kurmadığım adamla yüzleşme amaçlı iletişim kuracağımı o görüşmede neler olacağını söyledi. Verdiği tarih çok kısa bir tarih değildi ama. 5 hafta ya da 5. ay dedi ama 10 gün sonra dediği şey oldu ve sonradan fark ettim ki, görmüş gibi anlatmış benim ne diyeceğimi ne yapacağımı söylemiş 10 gün evvelden. Son falımda da o hafta olacak 3 şeyi bildi esas konu değildi ama 3 meseleyi bildi. Ancak esas konuda tuhaf bi şekilde pembeleşme oldu. Ya samimiyet kurduk diye oldu ya da iki fal arasında süre azdı ondan oldu. Belki de dediği harbiden olur bilmiyorum daha süresi var. Ama bir daha baktırırken epey süre sonra baktıracağım, sık atmak iyi değil aynı falcıya. Forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşıma bakacak Derin. Ona bi baksın eğer kız beğendim derse o zaman baktır istersen. Yönlendirmek istemiyorum sorduğun için fikrimi yazıyorum. Ama bence çok yakın tarihi enerji tuttuysa görüyor.
Aynen ben de ilk falında olumsuz diye iplememişim ama gayet dürüstmüş. :) hadi inşallah güzel şeyler de çıkar cesicimbu konuda sana gerćekten katiliyorum Derin'i bende ilk basta cok begenmemistim cunku elbette 5 aylik bi surede netlesme bekleme kafasi cok karisik sana karsi dengesizlikler olacak tarzinda bir fali kim begenir :)) ama noldu? Aylar gecti ve aynen de öyle oldu :) bu yuzden ben Derini gercekten begenirim cunku en azindan diger falcilar gibi 2 ay icinde olacak vs demedi bos yere beklentiye sokmamis beni. Asil olayin gerceklesmesini bende bekliyorum bu sefee 7 hafta icinde dedi ve bu tarih bu sefer selena, sezgi, kemal, hulya ve huma ile paralel... hadi bakalim hayirlisi :))
Araştırmacı gazetecilik diye buna derim :)Kızlar 2 falci nin daha ipliği pazara çıktı bugün bir yolun var medyum tan a gönderdiğim katına fali ileEstrellax in 3 gün önce yorumcu Figen e gonderdigi kahve fali yorumu birebir aynı bilginize fal yorumunu paylaşıyorum
:) allahtan 2 falci nin da siteden atildigina dair yonetimden mesaj geldi . Umarım başka bir isimde tekrar ortaya çıkmaz lar.Araştırmacı gazetecilik diye buna derim :)
Yönlendirmek istemem ama serkan tek bende anda iyi ve yakalamasi zor olsada sezgi candan birde asenat iyi çıkmıştı bendeen azından anı iyi bilen online falcı var mı önerebileceğiniz? dedikleri de çıkan olursa iyi olur tabi. gerçekten çok memnun kaldığınız birileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?