Binnaz Abla

Tamam kızlar şimdi sakinleşip güzel bir üslup ile bana bu derin neyin nesi söyler misiniz?
Canım ben 3 kez baktırdım Derin'e. İlk falını eski sevgilimle ayrılığımızdan sonraki hafta atmışım beğenmemişim. Çok sonradan fark ettim ki gidişatı acayip bilmiş. Onun dediklerini Sevgi Duman da söylemiş aynı hafta ama ikisi de gidişatı bilmelerine rağmen sonuç patlamış. 6 ay sonra 2. falımı attım Derin'e. 6 aydır hiç iletişim kurmadığım adamla yüzleşme amaçlı iletişim kuracağımı o görüşmede neler olacağını söyledi. Verdiği tarih çok kısa bir tarih değildi ama. 5 hafta ya da 5. ay dedi ama 10 gün sonra dediği şey oldu ve sonradan fark ettim ki, görmüş gibi anlatmış benim ne diyeceğimi ne yapacağımı söylemiş 10 gün evvelden. Son falımda da o hafta olacak 3 şeyi bildi esas konu değildi ama 3 meseleyi bildi. Ancak esas konuda tuhaf bi şekilde pembeleşme oldu. Ya samimiyet kurduk diye oldu ya da iki fal arasında süre azdı ondan oldu. Belki de dediği harbiden olur bilmiyorum daha süresi var. Ama bir daha baktırırken epey süre sonra baktıracağım, sık atmak iyi değil aynı falcıya. Forumla ya da fal dünyası ile alakası olmayan bi arkadaşıma bakacak Derin. Ona bi baksın eğer kız beğendim derse o zaman baktır istersen. Yönlendirmek istemiyorum sorduğun için fikrimi yazıyorum. Ama bence çok yakın tarihi enerji tuttuysa görüyor.

Geçmişe dönük baktığım fallardan Aren yıldırımın 2014 senesinde Kasım Ayında...Yanlış bir ilişki yaşayacak ve 2015 yılın zehir olacak demiş...Öylede oldu....Bilgi vereyim istedim.Falda hiç ummadığımız bir karakter ama bir çok menşuuur falcı bu benim gerçekten 2015'i burnumdan getireni psikopat adamı öve öve bitirememiş mesela...

O adamı bulun bana :=))))))))))

binnazda..ben baktım..ah canım ihmal etmişim bir fal yollayayım diye ama en son falını 11.04.2016 da bakmış.Şu an çevrim dışı..online olunca haber ederim.

Kerem Avşar tarihleri tutturmuş ama adama hayırlı demiş...Bildiğin psikopattı...Yine bilgilerinize,

ebru iyihuylu valla tarih bilmiş...pess...sonraki fallarda tarih vermemiş ama gayet mantıklı...buda bugünlük son istatistik değerim....öpüldünüz....

Kızlar Migros'ta anneler günü dolayısı ile kozmetiklerde %50 indirim var. Bugün son gün sanırım. Epey krem, cilt temizleyici aldım. Bi bakın isterseniz :)

Elifi begenmistim ama bundan sonra hayatta atmam digerini bilmiyorum zaten ama bu ne iclenmektir anacim biraz sakin :) bu zamana kadar cok falci gorduk burda :) fanlarinida allahim ya hahahah birde _Makaron_ a laf gecirip gecirmediginide haber veriyor sagolsun emekmis baslatmayin emeginize bu isi gercekten yapan insanlar var zaten onlara ne kadar olsa veriyoruz ev gecindiriyorlarmis biz ne yapiyoruz acaba ? Birde ustune bunlara guvenip hayatimizi sorup herkese ayni fali attigini goruyoruz,resmen onlara danisan insanlari salak yerine koyduklarini,isini dogru yapana lafimiz yok hatta bazen bende diyorum meshur 'prenses'gibi tipleri gorunce bunlarla nasil ugrasiyor bu falcilar yazik diye o ayri bir mesele.

Elif'i pek beğenmemiştim ben, söylediği tek bir şey hariç şaşırtıcı bir fal değildi.
Asenat'ın bahsi geçmiş, şubatta baktırdığım falı dinledim kart üzerinden ilerlese de başarılı bir fal olmuş. Geleceğe dair spesifik bir şey söylemediği için çıktı, çıkmadı diyemiyorum.

bu konuda sana gerćekten katiliyorum Derin'i bende ilk basta cok begenmemistim cunku elbette 5 aylik bi surede netlesme bekleme kafasi cok karisik sana karsi dengesizlikler olacak tarzinda bir fali kim begenir :)) ama noldu? Aylar gecti ve aynen de öyle oldu :) bu yuzden ben Derini gercekten begenirim cunku en azindan diger falcilar gibi 2 ay icinde olacak vs demedi bos yere beklentiye sokmamis beni. Asil olayin gerceklesmesini bende bekliyorum bu sefee 7 hafta icinde dedi ve bu tarih bu sefer selena, sezgi, kemal, hulya ve huma ile paralel... hadi bakalim hayirlisi :))

Yazili Yorumunuz :

Merhabalar hoşgeldiniz fal sayfama beni ve bir yolun var ailesini seçtiğiniz ve güveniniz için teşekkür ederim. Dilerim memnun kalırsınız tekrar görüşürüz hemen falınıza geçiyorum

Falını inceledigimde beklenmedik bir gerginlik ve ardından ortaya çıkmış olan uzaklaşma görünüyor. Bu erkeğin sana olan duyguları konusunda şüphelerin ortaya çıkmış. Kolaylıkla vazgeçip vazgeçmeyeceği konusu senin kafanı kurcalıyor. Üzgün olduğun çok net bir şekilde yansımış.

Bu erkeğin tarafına baktığımda ise biraz tutarsız biri olduğunu görüyorum. Değişken kararları ve değişken düşünceleri var. Ani çıkışları olabiliyor. Birden parladığında kesip atabiliyor ancak sonrasında pişman oluyor.. Bu nedenle duygularını da senin istediğin netlikte ifade edemiyor. Bir an sevgisinden emin olabilirken, bir an şüpheye düşebiliyorsun. Bu tamamen onun tutarsızlığının bir yansıması olarak ortaya çıkıyor. Ancak baktığımızda, bu adamın seninle güçlü bir bağ kurmuş olduğunu görüyorum. Seni gerçekten seviyor. Tanıdığı tüm kızlardan farklısın onun gözünde. Sana karşı duyguları gösterebildiğinden çok yoğun. Seninle kurmuş olduğu bağı istese de koparamaz. Aklında kalbinde sen varsın

Gelecek olarak baktıgımda, bu erkeğin bir süre sessiz kalabileceğini görüyorum. O sessiz kaldıkça ve adım atmadıkça sen de beklemelisin. Kesinlikle bir adım atmamalısın. Çünkü ondan bir adımın geleceğini görüyorum. Seni kaybetme korkusunu en geç 2 ay içerisinde hissedecek. Ardından sana dair özlemi büyüyecek. Sana bir adım atacak. Yaptığı hatalardan dolayı pişmanlığıni dile getirecek Bu adım ilişkinize bir şans daha vermek için olacak. falında, yaşanmış olan bu dönemin sizin için bir kopuş olmadığını gösteriyor. Sadece yaşanması gereken ve geçici bir süreç. Bu erkek kesinlikle senden vazgeçmeyecek ve yeniden bir adım atarak seni geri kazanacak. Gelecek etkilerinde bir arada görünüyorsunuz . Yeniden bir araya gelişinizi en geç 2-3 ay içerisinde olacak. Onun net ifadelerini duyacak ve net adımlarını göreceksin. Daha önce yaşadıklarınızdan dolayı güven duygusu yaşamaktasınız ve bu kişi ise bu güven duygunuzu toparlayacak ve size iyi gelecek bir yapısı olacak. başlarda sıkıntılı bir durum yer alacak ilişkiye tekrardan adapte olma konusunda da iki tarafta kısa süreli sıkıntı yer alacak ama daha sonra ise siz de mutluluk hakim olacak.İlişkinin başlaması ise birden olacak konuşmaların devam etmesi ve ilişkinin başlama noktaları yer alacak. Ben sizin yolunuzu bir çıkıyor hoşçakalın

Aynen ben de ilk falında olumsuz diye iplememişim ama gayet dürüstmüş. :) hadi inşallah güzel şeyler de çıkar cesicim

en azından anı iyi bilen online falcı var mı önerebileceğiniz? dedikleri de çıkan olursa iyi olur tabi. gerçekten çok memnun kaldığınız birileri?

en azından anı iyi bilen online falcı var mı önerebileceğiniz? dedikleri de çıkan olursa iyi olur tabi. gerçekten çok memnun kaldığınız birileri?
Yönlendirmek istemem ama serkan tek bende anda iyi ve yakalamasi zor olsada sezgi candan birde asenat iyi çıkmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…