Binnaz Abla

Yönlendirmek istemem ama serkan tek bende anda iyi ve yakalamasi zor olsada sezgi candan birde asenat iyi çıkmıştı bende
serkan tek'e uzun süre önce baktırmıştım. geçen yıl sonbaharda. aslında birçok falcıyla aynı şeyleri söyledi ama nisan ayına kadar olacağını söylediği şeylerin henüz hiçbiri olmadı. sezgi candanın ya da asenatın gelecekle ilgili dedikleri mi çıktı ve büyük şeyler miydi yoksa ufak tefek mi?

Kızlar merhaba yine fal krizim geldi önermek istediğiniz biri var mı?

Benim gelecek için olanlar beklemede anda iyilerdi bende ama asenat kılıç gelecek bi kısmı tuttu. Denemediysen nesibe yide önerebilirim onunda yarısı çıktı ufak şeyler yani arama zamanı fln tutturdu nesibe ile asenat ki anda da iyilerdi bende

HOCA HANIM MERAK ETTİM DERS SAAT ÜCRETİNİZ NE KADAR :) EMEKTEN HAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ ÇOĞUDA KOPYALA YAPIŞTIR BAKILAN FALLAR EN UZUN FAL 7 DK YADA ON SATIR KESİNLİKLE ELİF HANZADE VE CEREN EZGİ BUNU HAK ETMİYOR AYRICA SÖYLEDİKLERİNDEN TEK BİR ÇIKAN DAHİ OLMADI BELKİ ANDA İYİDİRLER HEPSİ BU

şimdi şöyle bir durum oldu 3-4 ay önce (yanlış olmasın tam tarihi hatırlamıyorum) ben de ucuzluğundan dolayı yeşil çingeneye kahve attım. baktı. hatta duzgun baktı saolsun.. hatta oradaki nickim burdakiyle hemen hemen benzerdi. sonra ben bir daha fal baktırmıycam diye üyeliğimi kapattım, site yöneticisine bildirdim..iki hafta fln önce yeni hesap aldım. iki kisiye attım sonra burdaki yorumlar üzerine tarot ucuzdu 10 liraydı tam falı atıcam, 13 oldu fiyatı, elimde 10 lirayla kaldım..hatta söylene söylene 3 lira daha koydum. tarot yerine kahve attım bu sefer. sonuc ENERJİM SANA TUTMADI. ben inanmıyorum buna. yanı ''ben sana guvenemıyorum fake olabilirsin sana bakmam'' demek bu. diger hesabımda en az yirmi küsür fal bakımı yorum ve verdigim yldız vardı.. enerji işi degil bu.. bu başka bisey kimse de kusura bakmasın simdi.

ben hala sezgiye denk gelemedim..bi bana bakmadı heralde

Bu eneri olayı bence farklı bir şey. Benim de bir arkadaşım var oda diyor herzaman herkesin falına bakamiyorum. Bazen hiç bir şey goremiyorum. 10 saat baksam bir düzgün cümle kuramam demişti. Böyle bir şey de olabilir bence ve ben öyle saçma sapan fallar almışım ki bugüne kadar.. harbiden keşke bukadar yalan söyleyeceğine kusura bakma bir şey göremiyorum deselerdi...

Ooo siteye 1-2 gün girmedim hayatımın tek action'u Zuhal Topal ile İzdivaç ikenburası orayı bin geçmiş ühüüü.....Ülen _Makaron_ , az değilsin her çalımı süper gol yapmışsın.

@bilhassa da geri kalmamış haniNeler gördü bu topik neler, ben başından beri fark etmiştm o hatunda bir iş oldugunu....

Cesi87 tatlım, V vaselin de en az sen-ben kadar eskidir fal geçmişi olarak özellikle de tellwede. Ve hak veriyorum ona. Yeşilçinggene veya başka falcı madem geleceğimizi-geçmişimizi-karşı tarafın düşüncelerini bilsinler diye fal atıyoruz VE MADEM ONLARDA bu konuda iyi olduklarını söylüyorlar.......Garip ki önce bir fal baktıgı kişinin sonra baska isimle geldiğini HİSSEDEMİYORLAR........Bunlara mı geleceğimizi bilsinler diye umut bağlıyoruz,yazık bize....

Bir de demeden edemeyeceğim kusurabakma 'nın paylaştığı Medyum Tan-Figen ortak falındaki son paragraftaki bazı cümleler AYNEN, Şubatta Naira Şuman'a attığım falda vardı.....Aynı falı Naira da bana gönderdi demiyorum ama birebir 2-3 cümle de bende vardı

Cliviaxx'a fal yolladım kızlar,bakalım nasıl olacak :))
Yeşil çingene'ye yine yolladım yine iade etti, enerjimiz bi tutamadı onunla, dalga mı geçiyor anlamadım :))

Aaiiiyyy kızlar size haberim var çıkan fal gibimsi bişey

Son Serkan'a attığım fal bir kaç saat itibariyle tamamen patladı son kısım kaldı o patlarsa zaten tüm fallar patlar o ayrı.. bence bana baktığında enerjimiz tam tutmadı bu kez diye düşünüyorum yoksa 4sorunun 3ü patladı sağlık olsun..

Serkan'ın patladığı kısımlarda fama çıktı sayıyorum bi kaç karışıklık olsa da ama sonuç beklemede onu da haftaya halletcem hadi bakalım

_Makaron_ bebeğim derin nerde kız....
Yesilcingene bana da falı iade etti...
Aynı cümle enerjimiz tutmadı....
Zam yapacakdi obdan zaar....
Veee 13 tl oldu....
Neyse yine atacağım biraz zaman geçsin de...

Agzımdan aldın capellacım ben de falı okuyunca dırek aha Naıra Suman dedim

Kaçırdın olayları :))

Canım arkadaşımla Derin'in enerjisi tutmadı.

_Makaron_
bebeğim derin nerde kız....
Yesilcingene bana da falı iade etti...
Aynı cümle enerjimiz tutmadı....
Zam yapacakdi obdan zaar....
Veee 13 tl oldu....
Neyse yine atacağım biraz zaman geçsin de...

Derin tellwe'deydi şimdi kişisel facebook'dan bakıyor. Bana enerjisi tuttu, burdan bazı arkadaşlara da tutmuş ama benim arkadaş dün attı tutmadı ona. Yönlendiremem bebişim :)

Tamam canım biliyorum enerji işi birine tutan diğerine tutmayabiliyor....
Şimdi telwede bakmıyor mu?

Günaydın,
Ceren Ezgi'yi bilmiyorum da önümüzdeki günlerde Elif'e fal baktırmayı düşünüyordum. Hatta çevirimiçi olunca bilgi ver olarak da ayar yapmıştım. Dünkü olaydan sonra asla baktırmam da, inanmam da.

Agzımdan aldın capellacım ben de falı okuyunca dırek aha Naıra Suman dedim
Heeee, bir ara günah alıyormuyum diye ikide bile kaldım,açtım Nairanın falını,çünkü ben ondan 1 tek fal aldım ve yazılıydı.....Baktım yanılmıyorum sen de böyle dedikten sonra......Farklı isimlerle aynı kişiler cirit atıyor tüm fal sitelerinde.

Bir de o falı okuyunca şunu fark ettim. O fal,erkek arkadaşından ayrı ama durumu muallak olan HERKESE RAHATLIKLA UYAR....Kimbilir neler yedirildi bugune dek bize de haberimiz olmadı......Mesela kusurabakma ile Estrellax arkadaş olup fallarını birbirlerine göndermeselerdi BU PİSLİK NASIL ORTAYA ÇIKABİLİRDİ Kİ? Çünkü forumda Figen-Medyum Tan aynı kişi mi şüphesi-lafı bile yoktu......Figen'in adı dahi geçmemişti......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…