serkan tek'e uzun süre önce baktırmıştım. geçen yıl sonbaharda. aslında birçok falcıyla aynı şeyleri söyledi ama nisan ayına kadar olacağını söylediği şeylerin henüz hiçbiri olmadı. sezgi candanın ya da asenatın gelecekle ilgili dedikleri mi çıktı ve büyük şeyler miydi yoksa ufak tefek mi?Yönlendirmek istemem ama serkan tek bende anda iyi ve yakalamasi zor olsada sezgi candan birde asenat iyi çıkmıştı bende
Benim gelecek için olanlar beklemede anda iyilerdi bende ama asenat kılıç gelecek bi kısmı tuttu. Denemediysen nesibe yide önerebilirim onunda yarısı çıktı ufak şeyler yani arama zamanı fln tutturdu nesibe ile asenat ki anda da iyilerdi bendeserkan tek'e uzun süre önce baktırmıştım. geçen yıl sonbaharda. aslında birçok falcıyla aynı şeyleri söyledi ama nisan ayına kadar olacağını söylediği şeylerin henüz hiçbiri olmadı. sezgi candanın ya da asenatın gelecekle ilgili dedikleri mi çıktı ve büyük şeyler miydi yoksa ufak tefek mi?
HOCA HANIM MERAK ETTİM DERS SAAT ÜCRETİNİZ NE KADAR :) EMEKTEN HAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ ÇOĞUDA KOPYALA YAPIŞTIR BAKILAN FALLAR EN UZUN FAL 7 DK YADA ON SATIR KESİNLİKLE ELİF HANZADE VE CEREN EZGİ BUNU HAK ETMİYOR AYRICA SÖYLEDİKLERİNDEN TEK BİR ÇIKAN DAHİ OLMADI BELKİ ANDA İYİDİRLER HEPSİ BUdersteydim şimdi çıktım oo ooo neler yazmışsınız... Sizin savunmak dediğiniz şey bana göre emeğe saygı başkalarını da savunmuşumdur. yada eleştirmişimdir. En az sizin kadar özgürce düşüncemi paylaşıyorum. Bu kadar savunmaya geçmenize gerek yoktu ... Çok güldüm ama ne yalan söyleyim. Herkesle dayanışacağım diye bir şey yok.ben de eleştirdim siz hayırdır??? neden bu kadar gergin oldunuz. Ben sadece herkesin emek harcadığını söyledim. Sizde burada emek harcıyorsunuz şuan. Belki her gün konuştuğum ve beni büyük hatalardan çeviren insana yaptığınız eleştiriyi eleştirdim. Daha açık olmanızı beklerdim.Siz üç kere baktırmışsınız ben 17 kere baktırmışım ve her dediği de çıkmış. Bence ikinciyi baktırmamalıydınız :))) hahaha bu arada çok güldürdünüz beni relaks olmak güzeldir. :) hadi benim işim var gücüm var çocuklarım beni bekler...
şimdi şöyle bir durum oldu 3-4 ay önce (yanlış olmasın tam tarihi hatırlamıyorum) ben de ucuzluğundan dolayı yeşil çingeneye kahve attım. baktı. hatta duzgun baktı saolsun.. hatta oradaki nickim burdakiyle hemen hemen benzerdi. sonra ben bir daha fal baktırmıycam diye üyeliğimi kapattım, site yöneticisine bildirdim..iki hafta fln önce yeni hesap aldım. iki kisiye attım sonra burdaki yorumlar üzerine tarot ucuzdu 10 liraydı tam falı atıcam, 13 oldu fiyatı, elimde 10 lirayla kaldım..hatta söylene söylene 3 lira daha koydum. tarot yerine kahve attım bu sefer. sonuc ENERJİM SANA TUTMADI. ben inanmıyorum buna. yanı ''ben sana guvenemıyorum fake olabilirsin sana bakmam'' demek bu. diger hesabımda en az yirmi küsür fal bakımı yorum ve verdigim yldız vardı.. enerji işi degil bu.. bu başka bisey kimse de kusura bakmasın simdi.
Bu eneri olayı bence farklı bir şey. Benim de bir arkadaşım var oda diyor herzaman herkesin falına bakamiyorum. Bazen hiç bir şey goremiyorum. 10 saat baksam bir düzgün cümle kuramam demişti. Böyle bir şey de olabilir bence ve ben öyle saçma sapan fallar almışım ki bugüne kadar.. harbiden keşke bukadar yalan söyleyeceğine kusura bakma bir şey göremiyorum deselerdi...
Agzımdan aldın capellacım ben de falı okuyunca dırek aha Naıra Suman dedimCesi87 tatlım, V vaselin de en az sen-ben kadar eskidir fal geçmişi olarak özellikle de tellwede. Ve hak veriyorum ona. Yeşilçinggene veya başka falcı madem geleceğimizi-geçmişimizi-karşı tarafın düşüncelerini bilsinler diye fal atıyoruz VE MADEM ONLARDA bu konuda iyi olduklarını söylüyorlar.......Garip ki önce bir fal baktıgı kişinin sonra baska isimle geldiğini HİSSEDEMİYORLAR........Bunlara mı geleceğimizi bilsinler diye umut bağlıyoruz,yazık bize....
Bir de demeden edemeyeceğimkusurabakma 'nın paylaştığı Medyum Tan-Figen ortak falındaki son paragraftaki bazı cümleler AYNEN, Şubatta Naira Şuman'a attığım falda vardı.....Aynı falı Naira da bana gönderdi demiyorum ama birebir 2-3 cümle de bende vardı
Kaçırdın olayları :))
_Makaron_
bebeğim derin nerde kız....
Yesilcingene bana da falı iade etti...
Aynı cümle enerjimiz tutmadı....
Zam yapacakdi obdan zaar....
Veee 13 tl oldu....
Neyse yine atacağım biraz zaman geçsin de...
Canım arkadaşımla Derin'in enerjisi tutmadı.
Derin tellwe'deydi şimdi kişisel facebook'dan bakıyor. Bana enerjisi tuttu, burdan bazı arkadaşlara da tutmuş ama benim arkadaş dün attı tutmadı ona. Yönlendiremem bebişim :)
Günaydın,HOCA HANIM MERAK ETTİM DERS SAAT ÜCRETİNİZ NE KADAR :) EMEKTEN HAKTAN BAHSEDİYORSUNUZ ÇOĞUDA KOPYALA YAPIŞTIR BAKILAN FALLAR EN UZUN FAL 7 DK YADA ON SATIR KESİNLİKLE ELİF HANZADE VE CEREN EZGİ BUNU HAK ETMİYOR AYRICA SÖYLEDİKLERİNDEN TEK BİR ÇIKAN DAHİ OLMADI BELKİ ANDA İYİDİRLER HEPSİ BU
Yok kuzu, facebook'dan bakıyor. Bırakmış tellwe'yi.Tamam canım biliyorum enerji işi birine tutan diğerine tutmayabiliyor....
Şimdi telwede bakmıyor mu?
Heeee, bir ara günah alıyormuyum diye ikide bile kaldım,açtım Nairanın falını,çünkü ben ondan 1 tek fal aldım ve yazılıydı.....Baktım yanılmıyorum sen de böyle dedikten sonra......Farklı isimlerle aynı kişiler cirit atıyor tüm fal sitelerinde.Agzımdan aldın capellacım ben de falı okuyunca dırek aha Naıra Suman dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?