Binnaz Abla

Ayrıca telwede aylardır duran son 7 kredim ile Horrific diye bir falcıya kahve falı attım. Tam falcıyı değiştirecektim ki falınız inceleniyor yazısı çıktı...Derdim artık fal baktırmak değil,gerçekten bitti bende o merak,buraya da sevdiğim arkadaşlarım için geliyorum. Ama 7 kredi de biterse iyi bakılırsa karıma,kötü bakılırsa bahtıma dedim.....VEE BEEGENMEDİM. Falcıbot gibiydi ve tabi bana uymadı

Bunu hep dıyoruz aslında yazılı fallarla ılgılı ama bır cozumu yok ya tamamen baktırmayı kesmemız hepsının seslı fala donmesını saglamamız lazım ya da napıcaz bılemedım :S

Nairayı seslı falda begenmıstım ama gercekten herseyı beklerım artık ve dedıgın cok dogru.
1. ayrılma arıfesınde olanlar
2.evlılık hazırlıgında olanlar
3.aılesıyle sıkıntısı olanlar vs.vs.vs.dıye sıralamıslar heralde.

Bu 1.grupta hoop yollayalım uygun olanı dıyorlar galıba :) aglanıcak halımıze guluyoruz. (yeni emojilerde beni benden aldı :)

Naira da mı ? Beğenmiştim ben onu, evet fena patladı ama güncelde beğenmiştim.
Gerçi fallardaki yuvarlaklık hep dikkatimi çekiyordu ama kendi durumum belirsiz herhalde diye yoruyordum
Sonra da çıkarlar burda "ekmek parası, ekmeğiyle oynamayın" diye ajitasyon yaparlar.....

Bu arada ipliklerini pazara çıkarmada emeği geçen tüm kızlar, size büyük alkış

Hakikaten bende de Horrific'ti (korkunç'tu) ve anında iade aldım. Sakız falı, bot gibi...

adları hem yok idi hemde medyum tan yüksek fiyattan gırıs yaptıgı zaman konusulmustu. nasıl kımdır dıye

Sesli falda çözüm değil ki...açar metni okur orda da..üç kağıt yapacaksa illaki..

Sesli falda çözüm değil ki...açar metni okur orda da..üç kağıt yapacaksa illaki..

Evet oda var bırde seslı falda bır ara ses degıstıren tpler vardı kımdı hatırlamıyorum ama oyle yapan bırısı vardı konusuluyordu bır ara.
Seslı falda en azından kım oldugunu bılebılırız o var bırtek yoksa ürüyorlar durmadan hem seslı hem baska sıtelerde yazılı bakıp aynı kısıye durmadan fal atıyoruz farkında olmadan.
Birde bu devamlı hanfendı beyfendı demeler yada gelmesı gıtmesı var gıbı cümleler kurup kamufle oluyorlar akıllarınca bence. Daha oncede demıstım famaya attıgım falda mesela yazısını hepımız bılıyoruz artık ama cevabı gayet duzgundu bunun gıbı seyler.

Sonucta bu onların serefsızlıgı bızımde salaklıgımız valla kızlar hala daha atmaya devam edıyoruz ısını duzgun yapanlar bır elın parmagını gecmıyor

çok dogrusun işte bu bır elın parmagını gecmıyor dedıgın falcılarda tutsun tutmasın cıksın cıkmasın nesıbe ılkay gur venus amber sanırım en ufak bı ıhtımal vermıyorum üçkağıt yapıcaklarına tabı tamamen kendı fıkrım..

Bende oyle dusunuyorum Selena ve Saraylıda dahıl bence bunlara.Birde son zamanlarda Asenatı sevdim ılgili,düzgün işini yapan birine benziyor ama oda insan psikolojisinden anlıyor bence ordan giriyor bazi yerlerde söyle davranmak lazım böyle davranmak lazım diye.Elif Hanzadeyide begenmiştim bi insanı baya tarif etti tipine kadar hisli kadınmış dedim ama dünkü olaydan içime kürt düştü.Yok o onun hocasıymıs bilmemneymiş.

İlkay mesela enerjım hıc tutmaz kadınla ama bellı boyle ufak hesaplar pesınde kosucak bır kadın değil .

Bu baktırdıklarımız ve bızı kazıkladıklarını dusunenler zaten falcı bıle degıl bır ınsan o kadar enerjı harcayıp heryerde fal bakamaz binnazdaki gibi 4 fal bitti hoop bir daha 4 fal diye diye bütün gün fal alımıda olamaz olmamalıda zaten ,benım yakın bı arkadaşım bakıyordu kız bas agrısından ölüyordu bunlar günde kaç kişiye bakıyorlar sözde :)

Dedıgımız ısımlerde yavas yavas zor bakan yakalamasıda zor olan ınsanlar zaten diğerleride anca boyle belli taslaklar üzerinden birazda insan psikolojisi bilip yürüyorlar işte .

Kopyala yapıştır fal konusunda da o kadar iyiler ki herkesin durumuna uyabilecek şeyler oluyor genelde biz de ne güzel bildi diyoruz. Şehrazata aylar önce attığım fal ağzımı açık bırakmıştı o kadar iyiydi hatta ednur da okumuştu o falı çok beğenip o da göndermişti, benim falım aynı gün onun falı 3-4 gün sonra geldi neymiş yorumcu rahatsızmış gelen fal benimkinin sadece isim değiştirilmiş haliydi onun foyası da öyle çıktı. bunlar ve bunun gibi yalancılar hala bir yerlerde farklı isimlerle dolanıyorlar. Tellwede yıldızablanın falı resmen hayatımın özetiydi o fal da kopyala yapıştır çıktı. Byvde falcı sultanın bir falını okudum ilk tepkim "bu şehrazat " oldu. Yok değildir, güzel baktı bana uyuyor demeye hiç gerek yok bizi nasıl aptal yerine koyacaklarını çok iyi biliyorlar. Hele bir de detay veriyorsan o fala herkes güzel bir şeyler sallar. Tellwedekilerin forumda olmasa da kendi aralarında konuştuklarını düşünüyorum çünkü burda birinizle de konuşmuştuk geysu "referansı yok" diye falı iade etmişti. İş başvurusu mu ne referansı? Belli ki birilerinden senin durumun hakkında bilgi alıp üstünden gidecek. Byvde famanın çıkan falları olmasına rağmen o sitede ilkay dışında kimseye güvenmiyorum. A audrey_24 in dediği gibi hanfendi beyefendi, şekerim, lakin tarihte saptama gibi cıvık veya bozuk türkçelerin arasına sığınmış belli kişiler sadece. _Makaron_ un semaya attığı katina falı bariz sema-fama ortak yapımıydı. Kendi adıma şunu da farkettim, famanın en beğendiğim ve çıkan falları zamanında benim hep birilerine baktırdığım fallardan bahsedilmiş kişiler. Ama benim orda hiç baktırmadığım, hakkında yorum almadığım biri var neden kimse onu bilmedi? Neden hep zamanında baktırdığım fallardan yürüdüler? Aylar önce bir tek ilkay bahsetmişti bu durumdan sadece ki o da kimine çıkar kimine çıkmaz enerji meselesidir ama falcının baktığı faldan daha önemli bir şey varsa dürüstlüğüdür o da benim için. Gerçekten dürüst olan 3-5 kişi dışında kimsenin savunulacak bir tarafı yok falları çıksa bile. Madem o kadar iyiler kendilerine güveniyorlar sesli baksınlar o zaman

Ya çok haklısın gerçekten bakanlar günde 3-4 ten fazla bakamaz ya...uyuyamayanlar vardı benim bildiğim...

Ya çok haklısın gerçekten bakanlar günde 3-4 ten fazla bakamaz ya...uyuyamayanlar vardı benim bildiğim...

O yüzden de farklı hesaplar açıyorlar ya. Baktığında her hesap, atıyorum, günde 10 fal almış ama aynı kişinin 4 hesabı varsa bu 40 fal yapar.... şablon kullan, kopyala yapıştırla ben günde 100 fal çıkartırım arkadaşlar

Kızlar Aylin'in bir falsosunu gördünüz mü peki? O beni bana en iyi anlatan kişi ama bilemedim simdi...

kizlar bi falci iki ay önce olumlu birlikte bi gelecek görüüp sora iki ay dan sora.. baya olumsuz konusup.. soru soruncada.. canimm bu kisinin düsünceleri degismis malesef olmicak. demeleri inandirici mi sizce.. ?

Kızlar Aylin'in bir falsosunu gördünüz mü peki? O beni bana en iyi anlatan kişi ama bilemedim simdi...
Aylin in ben gormedım hatta aksam tarot gonderdım baya da ıyı bakmıs geçmiş konusunda cok ıyıdı bende hatta ılk falının yarısı da cıkmıs sayılır hıc ıhtımal vermedım bır konuydu
valla ınsan su ıyıdır bu ıyıdır demeyede korkuyor

Sen sorunca nisan başı attığım katinasını dinledim.Ozamanlar ciddiye pek almamıştım ama ayrılık nedenimizi süreci iyi bilmiş herkes kısa Zaman verirken o daha genel ve uzun bi tarih vermiş.Sonuç beklemede.Ama geçen sene başka bi olay için attığım falı dediği gibi olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…