Heeee, bir ara günah alıyormuyum diye ikide bile kaldım,açtım Nairanın falını,çünkü ben ondan 1 tek fal aldım ve yazılıydı.....Baktım yanılmıyorum sen de böyle dedikten sonra......Farklı isimlerle aynı kişiler cirit atıyor tüm fal sitelerinde.
Bir de o falı okuyunca şunu fark ettim. O fal,erkek arkadaşından ayrı ama durumu muallak olan HERKESE RAHATLIKLA UYAR....Kimbilir neler yedirildi bugune dek bize de haberimiz olmadı......Meselakusurabakma ile Estrellax arkadaş olup fallarını birbirlerine göndermeselerdi BU PİSLİK NASIL ORTAYA ÇIKABİLİRDİ Kİ? Çünkü forumda Figen-Medyum Tan aynı kişi mi şüphesi-lafı bile yoktu......Figen'in adı dahi geçmemişti......
Heeee, bir ara günah alıyormuyum diye ikide bile kaldım,açtım Nairanın falını,çünkü ben ondan 1 tek fal aldım ve yazılıydı.....Baktım yanılmıyorum sen de böyle dedikten sonra......Farklı isimlerle aynı kişiler cirit atıyor tüm fal sitelerinde.
Bir de o falı okuyunca şunu fark ettim. O fal,erkek arkadaşından ayrı ama durumu muallak olan HERKESE RAHATLIKLA UYAR....Kimbilir neler yedirildi bugune dek bize de haberimiz olmadı......Meselakusurabakma ile Estrellax arkadaş olup fallarını birbirlerine göndermeselerdi BU PİSLİK NASIL ORTAYA ÇIKABİLİRDİ Kİ? Çünkü forumda Figen-Medyum Tan aynı kişi mi şüphesi-lafı bile yoktu......Figen'in adı dahi geçmemişti......
Ayrıca telwede aylardır duran son 7 kredim ile Horrific diye bir falcıya kahve falı attım. Tam falcıyı değiştirecektim ki falınız inceleniyor yazısı çıktı...Derdim artık fal baktırmak değil,gerçekten bitti bende o merak,buraya da sevdiğim arkadaşlarım için geliyorum. Ama 7 kredi de biterse iyi bakılırsa karıma,kötü bakılırsa bahtıma dedim.....VEE BEEGENMEDİM. Falcıbot gibiydi ve tabi bana uymadı
istersen yorum ID yı gonderebılırım en azından ıade alabılırsın fal bıre bır aynıysaIyi aksamlar,kusurabakma nin paylastigi fali hemen hemen figen bana gönderdi...yani buna kopyala yapistir mi denir ...üuuuuuf ben de baya baya begenmistim ve tutarliydi fali
adları hem yok idi hemde medyum tan yüksek fiyattan gırıs yaptıgı zaman konusulmustu. nasıl kımdır dıyeNaira da mı ?Beğenmiştim ben onu, evet fena patladı ama güncelde beğenmiştim.
Gerçi fallardaki yuvarlaklık hep dikkatimi çekiyordu ama kendi durumum belirsiz herhalde diye yoruyordum
Sonra da çıkarlar burda "ekmek parası, ekmeğiyle oynamayın" diye ajitasyon yaparlar.....
Bu arada ipliklerini pazara çıkarmada emeği geçen tüm kızlar, size büyük alkış
Bunu hep dıyoruz aslında yazılı fallarla ılgılı ama bır cozumu yok ya tamamen baktırmayı kesmemız hepsının seslı fala donmesını saglamamız lazım ya da napıcaz bılemedım :S
Nairayı seslı falda begenmıstım ama gercekten herseyı beklerım artık ve dedıgın cok dogru.
1. ayrılma arıfesınde olanlar
2.evlılık hazırlıgında olanlar
3.aılesıyle sıkıntısı olanlar vs.vs.vs.dıye sıralamıslar heralde.
Bu 1.grupta hoop yollayalım uygun olanı dıyorlar galıba :) aglanıcak halımıze guluyoruz.(yeni emojilerde beni benden aldı :)
Sesli falda çözüm değil ki...açar metni okur orda da..üç kağıt yapacaksa illaki..
çok dogrusun işte bu bır elın parmagını gecmıyor dedıgın falcılarda tutsun tutmasın cıksın cıkmasın nesıbe ılkay gur venus amber sanırım en ufak bı ıhtımal vermıyorum üçkağıt yapıcaklarına tabı tamamen kendı fıkrım..Evet oda var bırde seslı falda bır ara ses degıstıren tpler vardı kımdı hatırlamıyorum ama oyle yapan bırısı vardı konusuluyordu bır ara.
Seslı falda en azından kım oldugunu bılebılırız o var bırtek yoksa ürüyorlar durmadan hem seslı hem baska sıtelerde yazılı bakıp aynı kısıye durmadan fal atıyoruz farkında olmadan.
Birde bu devamlı hanfendı beyfendı demeler yada gelmesı gıtmesı var gıbı cümleler kurup kamufle oluyorlar akıllarınca bence. Daha oncede demıstım famaya attıgım falda mesela yazısını hepımız bılıyoruz artık ama cevabı gayet duzgundu bunun gıbı seyler.
Sonucta bu onların serefsızlıgı bızımde salaklıgımız valla kızlar hala daha atmaya devam edıyoruz ısını duzgun yapanlar bır elın parmagını gecmıyor
çok dogrusun işte bu bır elın parmagını gecmıyor dedıgın falcılarda tutsun tutmasın cıksın cıkmasın nesıbe ılkay gur venus amber sanırım en ufak bı ıhtımal vermıyorum üçkağıt yapıcaklarına tabı tamamen kendı fıkrım..
Bende oyle dusunuyorum Selena ve Saraylıda dahıl bence bunlara.Birde son zamanlarda Asenatı sevdim ılgili,düzgün işini yapan birine benziyor ama oda insan psikolojisinden anlıyor bence ordan giriyor bazi yerlerde söyle davranmak lazım böyle davranmak lazım diye.Elif Hanzadeyide begenmiştim bi insanı baya tarif etti tipine kadar hisli kadınmış dedim ama dünkü olaydan içime kürt düştü.Yok o onun hocasıymıs bilmemneymiş.
İlkay mesela enerjım hıc tutmaz kadınla ama bellı boyle ufak hesaplar pesınde kosucak bır kadın değil .
Bu baktırdıklarımız ve bızı kazıkladıklarını dusunenler zaten falcı bıle degıl bır ınsan o kadar enerjı harcayıp heryerde fal bakamaz binnazdaki gibi 4 fal bitti hoop bir daha 4 fal diye diye bütün gün fal alımıda olamaz olmamalıda zaten ,benım yakın bı arkadaşım bakıyordu kız bas agrısından ölüyordu bunlar günde kaç kişiye bakıyorlar sözde :)
Dedıgımız ısımlerde yavas yavas zor bakan yakalamasıda zor olan ınsanlar zaten diğerleride anca boyle belli taslaklar üzerinden birazda insan psikolojisi bilip yürüyorlar işte .
Ya çok haklısın gerçekten bakanlar günde 3-4 ten fazla bakamaz ya...uyuyamayanlar vardı benim bildiğim...
Aylin in ben gormedım hatta aksam tarot gonderdım baya da ıyı bakmıs geçmiş konusunda cok ıyıdı bende hatta ılk falının yarısı da cıkmıs sayılır hıc ıhtımal vermedım bır konuyduKızlar Aylin'in bir falsosunu gördünüz mü peki? O beni bana en iyi anlatan kişi ama bilemedim simdi...
Aylin bende de genelde iyiydi. Hisli birisi benceKızlar Aylin'in bir falsosunu gördünüz mü peki? O beni bana en iyi anlatan kişi ama bilemedim simdi...
Sen sorunca nisan başı attığım katinasını dinledim.Ozamanlar ciddiye pek almamıştım ama ayrılık nedenimizi süreci iyi bilmiş herkes kısa Zaman verirken o daha genel ve uzun bi tarih vermiş.Sonuç beklemede.Ama geçen sene başka bi olay için attığım falı dediği gibi olmuştu.Kızlar Aylin'in bir falsosunu gördünüz mü peki? O beni bana en iyi anlatan kişi ama bilemedim simdi...
Nisan'ın son haftası fallarınız çıktı mı acaba ?Kızlar son zamanlarda da serüvene fal atıp memnun olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?