Binnaz Abla

Kizlar burda Yeşilcingene çok ovuluyordu ben de cok begenirim ama fali cikanlara sorum olacakti :)
verdigi tarihte cikti mi sizde, tarih konusunda ne kadar basarili?

kızlarrr Fal sepeti nesibede tutan var mı?
Ben baktırdım.Daha çok benim kişiliğimi tahlil etmiş.Karşı tarafla ilgili hiçbişey söylemedi.Genelde tarih vermem ama sana net söyleyebilirimki haziranda görüşme ve birleşme var dedi.Pek umudum yok adam başkasıyla sevgili.

Canim yesilcingene vadeyi tuturanlar fali dahs once okumustum forumda be.de katina tarot baktirdim cidden cok iyiydi.Anda ve karsitarafta best of .Ba.a mayis sonuns kadar dedi uzun sure konudmama gorusmeme durumunux olmasi muhtemel dedi.Bosa atmiyor arkadasimda du. Gondrtdi ina katina ki falla hic ilgisi yok o bile sasirdi.

ya bu yesıl cıngene hepmı olumsuz konusuyor ya anlamadım ve ılk falı ıyı ama sonrakıler hep tekrar sankı

Bana da yakin bi vade verdi mantikli bir aciklamadan dolayida biraz ertelenebilir dedi ve tarihleri genelde tutuyormus diyor kendisi simdi baya bi heyecanlandim size sormak istedim :)

Bana da yakin bi vade verdi mantikli bir aciklamadan dolayida biraz ertelenebilir dedi ve tarihleri genelde tutuyormus diyor kendisi simdi baya bi heyecanlandim size sormak istedim :)
Ben ilk fali nisan ortasinda yollamistim en gec mayis sonu demisti, gecen farkli bi hesaptan ayni konuyu sordum haziran dedi bu sefer anlamadim belki ilk falın zamanını beklemeden atınca böyle oldu ama bilemiyorum, tarih disindaki yorum asagi yukari ayni ama.

Acaba buraya tarihi falan yaziyoruz anlatiyoruz diye cikmama ihtimali var midir işin buyusunu bozuyor olma ihtimalimiz var mi acâba?

Depresyon ve takıntı ile ilgili ilaç alacak düzeyde diye bir kelime kullandı ikiside

Hülya ve selin imer

peki bu doğru muydu ? Öğrenebildiniz mi?
Pardon canım bunu kaçırmışım ben...eşim olduğu için kullandığını biliyorum tabi ki ora kesin

Hadi o zaman insallah verilen ilk tarihler de tüm olumlu olaylar çıkar :)))

Kızlar benim falların hepsi patladı.Bu fal işini artık tamamen bırakıyorum resmen kendi kendime fallara inanarak gelin güvey oluyomuşum Ada'm defteri çoktan kapatmış.Hiç kimse anı falan bilemedi.Sadece Serkan son falında hayatında şuan biri olabilir ama kısa sürücek haziranda dönüş alıcaksın dedi.Hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum ama bence var.Geri dönüş olucağına da zerre inanmıyorum.Bana çıkmadı ama Allah sizin gönlünüze göre verir ve Mutlu olursunuz.Bundan sonra sadece forumu takip eder vakitler geldikçe patlayanları yazarım Nasıl olsa hepsi patlıycak.Öyle yani çokta fallara inanıp pembe hayaller kurmayın size tavsiyem.

Canim daisym

aaaa çok ilginç ben farklı hesaptan atınca senin enerjını tanıdım demiş ve yıne aynı yorumu yapmıştı

son baktırdığım kişilerle ilgili de yorum yapayım
ilkay gür fazlaca şey bilmiş kaliteli bir fal lakin geleceğe yönelik şeyler çoğunlukta çıkar cıkmaz bilmiyorum.bır de verilen iş bilgileriyle alakalı olarak yorumlarını tahminlerini yapmış olabilir
bir yolun var nur banu çok alakasız şeylerdi baktırdığım en alakasız faldı
telwe medyum binnaz tarot geleceğe yönelik bir şeyler söylemiş ama çok da içe sinen br fal değil.
sanırım artık fal defterini kapatmak gerek

Ben mart başı ve mart sonu attım 2 kere.İkisinde de nisan sonu dedi patladı.Geçen gün tarot attım mayıs sonu en geç haziran başı dedi bu sefer de
bana en olumsuzu atan oydu umarım bende de patlar.. ama bu enerjını tanıdım olayı bılmıyorum hisli mi yoksa bir sekılde sistemde bilgilerimiz bulunuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…