Ben baktırdım.Daha çok benim kişiliğimi tahlil etmiş.Karşı tarafla ilgili hiçbişey söylemedi.Genelde tarih vermem ama sana net söyleyebilirimki haziranda görüşme ve birleşme var dedi.Pek umudum yok adam başkasıyla sevgili.kızlarrr Fal sepeti nesibede tutan var mı?
Ben ilk fali nisan ortasinda yollamistim en gec mayis sonu demisti, gecen farkli bi hesaptan ayni konuyu sordum haziran dedi bu sefer anlamadimBana da yakin bi vade verdi mantikli bir aciklamadan dolayida biraz ertelenebilir dedi ve tarihleri genelde tutuyormus diyor kendisi simdi baya bi heyecanlandim size sormak istedim :)
Pardon canım bunu kaçırmışım ben...eşim olduğu için kullandığını biliyorum tabi ki ora kesinDepresyon ve takıntı ile ilgili ilaç alacak düzeyde diye bir kelime kullandı ikiside
Hülya ve selin imer
peki bu doğru muydu ? Öğrenebildiniz mi?
ay inanmıyom ya bende baktrmstm bari parayı geri iade verseler:) allahtan 2 falci nin da siteden atildigina dair yonetimden mesaj geldi . Umarım başka bir isimde tekrar ortaya çıkmaz lar.
Aynı fal yorumunu sanada gondermislerse yorum İD numarasini vereyim iade ediyorlaray inanmıyom ya bende baktrmstm bari parayı geri iade verseler
cnm saol son kisim ayni yollayablrsen sevnrmAynı fal yorumunu sanada gondermislerse yorum İD numarasini vereyim iade ediyorlar
Kızlar benim falların hepsi patladı.Bu fal işini artık tamamen bırakıyorum resmen kendi kendime fallara inanarak gelin güvey oluyomuşum Ada'm defteri çoktan kapatmış.Hiç kimse anı falan bilemedi.Sadece Serkan son falında hayatında şuan biri olabilir ama kısa sürücek haziranda dönüş alıcaksın dedi.Hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum ama bence var.Geri dönüş olucağına da zerre inanmıyorum.Bana çıkmadı ama Allah sizin gönlünüze göre verir ve Mutlu olursunuz.Bundan sonra sadece forumu takip eder vakitler geldikçe patlayanları yazarım Nasıl olsa hepsi patlıycak.Öyle yani çokta fallara inanıp pembe hayaller kurmayın size tavsiyem.
aaaa çok ilginç ben farklı hesaptan atınca senin enerjını tanıdım demiş ve yıne aynı yorumu yapmıştıBen ilk fali nisan ortasinda yollamistim en gec mayis sonu demisti, gecen farkli bi hesaptan ayni konuyu sordum haziran dedi bu sefer anlamadimbelki ilk falın zamanını beklemeden atınca böyle oldu ama bilemiyorum, tarih disindaki yorum asagi yukari ayni ama.
Bana da ayni seyi tekrarladi ama tarihi 1 ay ileri atti niyeyseaaaa çok ilginç ben farklı hesaptan atınca senin enerjını tanıdım demiş ve yıne aynı yorumu yapmıştı
Ben mart başı ve mart sonu attım 2 kere.İkisinde de nisan sonu dedi patladı.Geçen gün tarot attım mayıs sonu en geç haziran başı dedi bu sefer deBana da ayni seyi tekrarladi ama tarihi 1 ay ileri atti niyeyse
bana en olumsuzu atan oydu umarım bende de patlar.. ama bu enerjını tanıdım olayı bılmıyorum hisli mi yoksa bir sekılde sistemde bilgilerimiz bulunuyor muBen mart başı ve mart sonu attım 2 kere.İkisinde de nisan sonu dedi patladı.Geçen gün tarot attım mayıs sonu en geç haziran başı dedi bu sefer de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?