- 15 Mart 2016
- 304
- 460
- 103
Ya bilmiyorum ki ben farklı hesaptan attım bu ay attığımı.O olay garip bi anlam veremiyorum ben o işebana en olumsuzu atan oydu umarım bende de patlar.. ama bu enerjını tanıdım olayı bılmıyorum hisli mi yoksa bir sekılde sistemde bilgilerimiz bulunuyor mu
Canim Elif Hanzade den mi bahsediyorsun?Günaydın,
Ceren Ezgi'yi bilmiyorum da önümüzdeki günlerde Elif'e fal baktırmayı düşünüyordum. Hatta çevirimiçi olunca bilgi ver olarak da ayar yapmıştım. Dünkü olaydan sonra asla baktırmam da, inanmam da.
Yesilcingene herkesi mi mayıs sonu diyor? Retro falan mı var ki acaba, eskiler mayıs sonunda dönecek.. Çok kafam karıştıBen ilk fali nisan ortasinda yollamistim en gec mayis sonu demisti, gecen farkli bi hesaptan ayni konuyu sordum haziran dedi bu sefer anlamadimbelki ilk falın zamanını beklemeden atınca böyle oldu ama bilemiyorum, tarih disindaki yorum asagi yukari ayni ama.
Falcı dedektörü gibi olduk sahte falcilar copy paste ciler tespit edilirler hanımmmmm tespitci geldi :)Herkezzz okusunnn bunuuu!! Bikac gün öncekusurabakma medyun tan ve falci figenin copy paste yaptiklarini söylemistik ! Yeni biiii arastiirmadan sonraaa falci sule ve falci sultan daaa ayni kisiler oldugu ortaya cikti . COPY PASTE'!!!!! Yazili yorumlara saaaakin inanmayinnn, buarada olumsuzdu bunlar. Guzel bi operasyon soonucuuu hepsinin pisligi ortaya cikiyo yavas yavas. Ki dgmez de ztn yeni üyelikle dönüs yapiyorlar. Ugrasamam da test etmeye. Dememm o kiiii yazili yorum baktirmayin artikkk.
Mantikli düsünürsekkk ilkay nesibe venus aylin gec bakiyorlar az giriyorlar.. Niye?? Cünkü isilerine emek veriyorlsr.. Heee cikar cikmazz o ayri ama enazindan milleti enayi yerine koymuyolar...
Hahayy eeee adam gibi yapsinlar islerini bizde ugrasmak zorunda kalmiyalim... Bu gidisle falci kalmicak piyasada haberleri yok, neyse en azindan belki simdi biraz ciddiye alirlarFalcı dedektörü gibi olduk sahte falcilar copy paste ciler tespit edilirler hanımmmmm tespitci geldi :)
EvetCanim Elif Hanzade den mi bahsediyorsun?
hadi ya falcı sulede gecmis an konusunda iyi bakıyoduHerkezzz okusunnn bunuuu!! Bikac gün öncekusurabakma medyun tan ve falci figenin copy paste yaptiklarini söylemistik ! Yeni biiii arastiirmadan sonraaa falci sule ve falci sultan daaa ayni kisiler oldugu ortaya cikti . COPY PASTE'!!!!! Yazili yorumlara saaaakin inanmayinnn, buarada olumsuzdu bunlar. Guzel bi operasyon soonucuuu hepsinin pisligi ortaya cikiyo yavas yavas. Ki dgmez de ztn yeni üyelikle dönüs yapiyorlar. Ugrasamam da test etmeye. Dememm o kiiii yazili yorum baktirmayin artikkk.
Mantikli düsünürsekkk ilkay nesibe venus aylin gec bakiyorlar az giriyorlar.. Niye?? Cünkü isilerine emek veriyorlsr.. Heee cikar cikmazz o ayri ama enazindan milleti enayi yerine koymuyolar...
Herkezzz okusunnn bunuuu!! Bikac gün öncekusurabakma medyun tan ve falci figenin copy paste yaptiklarini söylemistik ! Yeni biiii arastiirmadan sonraaa falci sule ve falci sultan daaa ayni kisiler oldugu ortaya cikti . COPY PASTE'!!!!! Yazili yorumlara saaaakin inanmayinnn, buarada olumsuzdu bunlar. Guzel bi operasyon soonucuuu hepsinin pisligi ortaya cikiyo yavas yavas. Ki dgmez de ztn yeni üyelikle dönüs yapiyorlar. Ugrasamam da test etmeye. Dememm o kiiii yazili yorum baktirmayin artikkk.
ben sultanfalcı ya geçen hafta baktırmıştım bi olayın iki kademesi için tarihler vermişti. ertesi gün de hülya demir e fal attım ona aynı tarihleri verdi. ben tabi dumur oldum heyecanlandım falan.
sizce tesadüf müdür yoksa işkillenmeli miyim? burda yazılanları okuyunca her şeyden süphe eder oldum. gerçi biri yazılı diğeri sesli fal ama. ne dersiniz?
Vallah banada gecmis an iyidi. Galiba gexmis anda ikiside farkli srsler yazdi ve iyidi ama gelecekle ilgili noktasina virgülüneee kadar ayni yani bu durumda nekadar inandirici olurkiY demeki ayni kisi farkli hesap iki yoldj kazansin diye.. Ya bu ikisinde bisey döndündn emindim ztnhadi ya falcı sulede gecmis an konusunda iyi bakıyoduacaba bi yere kdr bakıp bi yerden sonra kalıplasmıs cumleleri var herkese uyan onları mı kopyalayıp yapıstırıyolar
Şu an merkür retrosu var ama 22 mayista bitiyor, bilmiyorum hic ya olumsuz konustugu da varmis ama cingenenin.Yesilcingene herkesi mi mayıs sonu diyor? Retro falan mı var ki acaba, eskiler mayıs sonunda dönecek.. Çok kafam karıştı
Sultanfalci tellwedeki mi? Ben falci sultan byv bahsediyorum canim
Iki kisi haric bidah yazilii baktirmammhımm tamam ben tellwe deki sandım. ama içimi ferah tutsam mı bilemedim :)
uff yaVallah banada gecmis an iyidi. Galiba gexmis anda ikiside farkli srsler yazdi ve iyidi ama gelecekle ilgili noktasina virgülüneee kadar ayni yani bu durumda nekadar inandirici olurkiY demeki ayni kisi farkli hesap iki yoldj kazansin diye.. Ya bu ikisinde bisey döndündn emindim ztn
Cok düzgün is yapiyolar sanki bide sahtekarlik yapiyolar. En azindan biraz olsun hakkinla yap.. Zrn 24 h online olanlardan baska ne beklenirki hic mi ozel hayatin yok tek faluff yabi sure sonra heralde otomatige baglayıp bu durum hepsine uyar diye yapıstırıyolar aynı falı bu sahtekarlık ve hırsızlık resmen
Falınız geldi mi? Kısa bir değerlendirme rica etsem?Tam bırakıcam bu işleri dediğim anda ilkaya tarot atmış bulunuyorum.yanıt gelince paylaşırım hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?