Binnaz Abla

Canim Elif Hanzade den mi bahsediyorsun?

Yesilcingene herkesi mi mayıs sonu diyor? Retro falan mı var ki acaba, eskiler mayıs sonunda dönecek.. Çok kafam karıştı

Herkezzz okusunnn bunuuu!! Bikac gün önce kusurabakma medyun tan ve falci figenin copy paste yaptiklarini söylemistik ! Yeni biiii arastiirmadan sonraaa falci sule ve falci sultan daaa ayni kisiler oldugu ortaya cikti . COPY PASTE'!!!!! Yazili yorumlara saaaakin inanmayinnn, buarada olumsuzdu bunlar. Guzel bi operasyon soonucuuu hepsinin pisligi ortaya cikiyo yavas yavas. Ki dgmez de ztn yeni üyelikle dönüs yapiyorlar. Ugrasamam da test etmeye. Dememm o kiiii yazili yorum baktirmayin artikkk.
Mantikli düsünürsekkk ilkay nesibe venus aylin gec bakiyorlar az giriyorlar.. Niye?? Cünkü isilerine emek veriyorlsr.. Heee cikar cikmazz o ayri ama enazindan milleti enayi yerine koymuyolar...

Bu arada kimseyi yönlendirmek istemem ama burda konusu baya gecti diye ve ben bile süphelendigim icin bunu da yazicam buraya.. Serkan tek gercekten bakiyoo ciddiyetle yapiyor isini bunu net tespit ettiik icimiz güzel bi sekilde rahat etti. Yazili aticaksaniz iciniz en azindan rahat olsun. Cikar cikmaz onu da bilemem banada henüz cikmadi ama gercekten bakip yorumluyor. Fama sema yazili olsrak henüz bisey diyemicem belki onlarida deniyebiliriz.

Falcı dedektörü gibi olduk sahte falcilar copy paste ciler tespit edilirler hanımmmmm tespitci geldi :)

Falcı dedektörü gibi olduk sahte falcilar copy paste ciler tespit edilirler hanımmmmm tespitci geldi :)
Hahayy eeee adam gibi yapsinlar islerini bizde ugrasmak zorunda kalmiyalim... Bu gidisle falci kalmicak piyasada haberleri yok, neyse en azindan belki simdi biraz ciddiye alirlar

Tam bırakıcam bu işleri dediğim anda ilkaya tarot atmış bulunuyorum.yanıt gelince paylaşırım hadi hayırlısı...

hadi ya falcı sulede gecmis an konusunda iyi bakıyodu acaba bi yere kdr bakıp bi yerden sonra kalıplasmıs cumleleri var herkese uyan onları mı kopyalayıp yapıstırıyolar

Şikayet ettiniz mi falcı sultan şuan online hatta bekleyen falı var

ben sultanfalcı ya geçen hafta baktırmıştım bi olayın iki kademesi için tarihler vermişti. ertesi gün de hülya demir e fal attım ona aynı tarihleri verdi. ben tabi dumur oldum heyecanlandım falan.
sizce tesadüf müdür yoksa işkillenmeli miyim? burda yazılanları okuyunca her şeyden süphe eder oldum. gerçi biri yazılı diğeri sesli fal ama. ne dersiniz?

Sultanfalci tellwedeki mi? Ben falci sultan byv bahsediyorum canim

hadi ya falcı sulede gecmis an konusunda iyi bakıyodu acaba bi yere kdr bakıp bi yerden sonra kalıplasmıs cumleleri var herkese uyan onları mı kopyalayıp yapıstırıyolar
Vallah banada gecmis an iyidi. Galiba gexmis anda ikiside farkli srsler yazdi ve iyidi ama gelecekle ilgili noktasina virgülüneee kadar ayni yani bu durumda nekadar inandirici olurkiY demeki ayni kisi farkli hesap iki yoldj kazansin diye.. Ya bu ikisinde bisey döndündn emindim ztn

hımm tamam ben tellwe deki sandım. ama içimi ferah tutsam mı bilemedim :)
Iki kisi haric bidah yazilii baktirmamm ) cnm sen bilirsun ama ôyle iyi bakiyolar kii ve demeki herkese uyan seyler yaziolar ve gönül rahatligla gonderiyolae vallah son iiki günde 4 kisi ortaya cikinca harcadigim onca paraya acidimm

uff ya bi sure sonra heralde otomatige baglayıp bu durum hepsine uyar diye yapıstırıyolar aynı falı bu sahtekarlık ve hırsızlık resmen

uff ya bi sure sonra heralde otomatige baglayıp bu durum hepsine uyar diye yapıstırıyolar aynı falı bu sahtekarlık ve hırsızlık resmen
Cok düzgün is yapiyolar sanki bide sahtekarlik yapiyolar. En azindan biraz olsun hakkinla yap.. Zrn 24 h online olanlardan baska ne beklenirki hic mi ozel hayatin yok tek fal
Mi bakiyosun bide nasil bi enerjin varki senin. Demeki kopyaliyolarmis iste kendilerini yormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…