Binnaz Abla

Binnaz ablada yapılan indirim saçma sapan bir indirim kredi alman lazım buda 50 kredinin üzerinde olacak telefonla alamıyorsun ya kredi kartı yada paypal ile ödeme benim işime yaramadı doğrusu

ben de indirimden yararlandım. sezgi gelirse yapıstırcam bi tane fal :) natalie die bir bayan var o nasıl bileniniz var mı?

Bende alayım dedim ama indirim göremedim

Sabah onda attığım fal hala gelmedi... Geç mi geliyor ilkay hanımın falları bilen var mı?

Bana yaklaşık bır hafta kadar sonra gelmişti

Bana 1.5 ay sonra gelmişti falı. Bir ara hiç fal bakmadı ama fal alımı yapmaya devam etti. Madem bakacak durumda değilsin neden fal alımını açıyorsun. Artık ben de falı yolladığımı bile unutmuştum haftalar sonra falınıza bakıldı diye mail geldi :) Ve bana tutturamamıştı. Çok övenler ve tutturdukları var ama bende ne o anı tam olarak bilebilmişti ne de gelecekle ilgili dedikleri çıktı. Tamamen atmış diyebilirim.

Ben de aksine daha sonra da baktırabilmek adına kredi de indirim seviyorum Gerçi binnazda artık Sezgi ve Asenat var sadece ama olsun lazım olur
Ben de aldım biraz kredi, daha alsam mı diye düşünüyorum. Sezgi Candan kahve de bakıyor muydu? online bakılan kart fallarına tam olarak güvenemiyorum çünkü kartları seçerken tam konsantre olamadığımı hissediyorum online olunca.

Sezgi sadece kahve bakıyo

Kızlar,
Nisan başında ve sonunda BYV'da Falcı Gaye'yi denemiştim, açıkçası beklemediğim isabetlerle karşılaştım. Hatta burdan birkaç arkadaşa da akabinde tavsiye ettim. Beğenen, hiç beğenmeyen oldu, her falcıda olduğu gibi.... Uzun süredir online olmuyordu. Az önce bildirim gelince ve Tarot 10, su 15 TL olunca, yeni birini (umarım öyledir) denemek isteyenler için buraya yazmak istedim.

Tavsiye değil, sadece bilgi için....

Binnaz'ın bu %50 indirim kampanyalarına bayılıyorum

Her falcı için, istediğin zaman kullanabiliyorsun, süre aşımı falan yok Hiç kaçırmam

Zaten sadece kahve bakıyor Sezgi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…