Sabah onda attığım fal hala gelmedi... Geç mi geliyor ilkay hanımın falları bilen var mı?Falınız geldi mi? Kısa bir değerlendirme rica etsem?
Bana yaklaşık bır hafta kadar sonra gelmiştiSabah onda attığım fal hala gelmedi... Geç mi geliyor ilkay hanımın falları bilen var mı?
Aaa çok şaşırdım... Bekleyelim bakalım.. Merak ettim. Sana nasıl çıkmıştı? Değiyor mu bir hafta beklemeye arkadaşım?Bana yaklaşık bır hafta kadar sonra gelmişti
Sabah onda attığım fal hala gelmedi... Geç mi geliyor ilkay hanımın falları bilen var mı?
Kredilerde %50 indirim var :)Binnaz ablada ındırım var mı? ban msj geldi de baktım sıteye indirim yok anlayamadm :)
Bende aldım ne olur ne olmaz bulunsun diyeBen de aksine daha sonra da baktırabilmek adına kredi de indirim seviyorumGerçi binnazda artık Sezgi ve Asenat var sadece ama olsun lazım olur
Sabah onda attığım fal hala gelmedi... Geç mi geliyor ilkay hanımın falları bilen var mı?
Bana yaklaşık bır hafta kadar sonra gelmişti
Ben de aldım biraz kredi, daha alsam mı diye düşünüyorum. Sezgi Candan kahve de bakıyor muydu? online bakılan kart fallarına tam olarak güvenemiyorum çünkü kartları seçerken tam konsantre olamadığımı hissediyorum online olunca.Ben de aksine daha sonra da baktırabilmek adına kredi de indirim seviyorumGerçi binnazda artık Sezgi ve Asenat var sadece ama olsun lazım olur
Sezgi sadece kahve bakıyoBen de aldım biraz kredi, daha alsam mı diye düşünüyorum. Sezgi Candan kahve de bakıyor muydu? online bakılan kart fallarına tam olarak güvenemiyorum çünkü kartları seçerken tam konsantre olamadığımı hissediyorum online olunca.
Zaten sadece kahve bakıyor Sezgi:)Ben de aldım biraz kredi, daha alsam mı diye düşünüyorum. Sezgi Candan kahve de bakıyor muydu? online bakılan kart fallarına tam olarak güvenemiyorum çünkü kartları seçerken tam konsantre olamadığımı hissediyorum online olunca.
Ay görmemişimSezgi sadece kahve bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?