- 23 Ağustos 2012
- 52.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.845
- 898
kasımın bitmesii bekliyorum tatlım hak yememk adına bu isimlerin hepsi bendede var :)))))) ayyy birde marzuka yavuz varki her cümlesinin sonu görüyorum sizin buluşacagınızı görüyorum.geleceğini görüyorum.barısacagınızı görüyorum:)))))sanki sihirli küreye bakıyor hatun:))))
Ha bi dakika ya bide Serra Güngören vardı oda yalan oldu,foossss.Ona görede herşey "evet olacak"Yarın Monaco prensesi olacakmıyım diye sorsan "evet olacaksın"der.
Ha bi dakika ya bide Serra Güngören vardı oda yalan oldu,foossss.Ona görede herşey "evet olacak"Yarın Monaco prensesi olacakmıyım diye sorsan "evet olacaksın"der.
Binnazabla dakileri daha iyi saniyorsun, site daha eli yuzu duzgun olunca ama.........neyse.
Tellwe'deki Adin durum analiziyle beni soke etmisti. 2 kere baktirdim, once Kasim, sonra yilbasi dedi. Onu da zirtolar listesine eklemek istiyorum ama gonlum elvermiyor
Belliki gözünde bolca çapak var iyi göremiyo.
Selam kızlaarr
burayı okuyunca meraklandım ben de eski fallarıma tek tek baktım.. Ne kadar çok patlayan olmuş meğer, ne kadar çok param gitmiş anladım :) sizinle de paylaşmadan duramadım :)
TELLWE
KAHİN39
HADES
REHBER
FALCIASMİN
KİRAZE ( Yine de hala çok seviyorum, hala da ara ara gitmeye devam ediyorum :) )
UGGA
ADİN
SEVGİ971
SERUVEN
BİNNAZ ABLA
MARZUKAHÜLYA DEMİR
GİZEM SİTARE
PINAR GÖKÇE
DİLAY UYAROĞLU
ECE GÜLEN
ŞEVVAL ERDAL
FAHRİYE IŞIKSAÇAN
SELMA AYDIN
HALEH ÇETİNER
EYLÜL ACAR
GÜVEN CİHAN ÇOBAN
KESİRA SİREL
DENİZ GÖRÜR
AÇELYA TUĞRA
MERAL SAYDAM
Kasım bittiğinde bikaç isim daha eklemekten korkuyorum açıkçası :))
hahhahhahaha şuan ofisteyim şuan bi güldüm herkes bana baktı:)))))
Rica ederim niye kusura bakiyim.Kredinin boşa gitmesine üzüldüm ben.Neyse canım takılma boşver nasıl olsa tarotta baksalar aynı,kahvede,astralde...Alcanzar kusura bakma bakamadim foruma o gece gec geldi fal.tavsiye edemicem malesef.gecmis pek tutarli olmadi.dolayisiyla gelecekte mantikli gelmedi.vasat bir tarotun uzun yazilmis hali gibiydi.zaten kart cektiriyor tarot gibi astralden once.astralle alakali az bucuk bilgim var.isin icine kart sokunca bastan hevesim kacmisti zaten.kart tamamen alakasiz
Adin, Ugga ve Seruven'den hayalkirikligina ugradim acikcasi. Hades'in bana dedigi hiccccccbir sey cikmamis, bastan asagi sallamaymis.
Iyi de bu liste Binnazablanin hepsiiiiiiiiiiii:26::26::26:Taygun, Arnisa ve Ercim haric herkes varrrr bu ne boyle
Adinde ben de hayal kırıklığı yaşadım.. Öyle böyle değildi bana yaşattığı şok.. Ne yazık ki tutmadı verdiği zaman..
Taygun ve Ercime baktırmadım ben, Arnisanın verdiği zaman da daha dolmadı. Verdiği zaman dolmayanlar var daha bir sürü :) falcılar da akıllandı artık birçoğu çok uzun zaman veriyor :))
Haydi tellwe dekiler genelde kotu ama binnazabla'dakilerden gercekten hayalkirikligina ugradim. Ozellikle Guven Cihan Coban dan cok hayalkirikligina ugradim, su anda sinirim bozuldu.
Falalem e yoneldim ben zaten artik.akillanmak yerine dunyanin parasini harcadim, elimde adam yok, hicbir sey yok, ustune ustluk maddi bataktayim. Adami gectim artik, bari maddi durumum gocmeseydi. Az once herifi de gordum zaten, isyerinde koridorda yanima sirita sirita gelip merhaba dedi, seytan kalk gecir bir tane suratina dedi. Yuz vermeyip sirtimi donup gittim, camdan gordum hala arkamdan bakiyordu g.tlek.
Sinir bozukluğunu çok iyi anlıyorum, ben bunlar sayesinde verilen zamana inanmamayı öğrendim.. Belki sana tutar Güven Cihan'ın verdiği zaman, umarım çıksın da...
Ben de falaleme yöneldim :) Bi Rezzan Abla, bi Mert yapıp duruyorum :) Akıllanmak kim biz kimm :))
Seninkine hangi ara böyle öfkelendin kaçırmışım ben :S
Ben de Rezzan abla, Mert, Nalan abla yuvarlaniyorum artik.
Valla ben aslinda bugun adam guzel guzel gelince, guzel guzel davraninca celallendim. Yuz vermeyince, konusmayinca, umursamayinca evde aglayip zirliyorum Insan gibi davraninca, guzel guzel davraninca da sinir oldum bir, kafasina tekme indiresim geldi. Sivri topugu gozune sokmak istedim, bilmiyorum niye. O elbiseme iltifat ederken hiccccccccc tinmadim, tesekkur falan etmeden, gule gule demeden, bir omuz silktim sonra sirtimi dondum yurudum. Baska bir is arkadasimiz kiz daha vardi, ona ayip oldu , ona da bir sey demeden gitmis oldum cunku.Adamdan bana dogru gelen hicbir sey yok, sadece sirita sirita geziyor, ben de sinirden kuduruyorum. Prensesten beter oldum, evlenicek miyiz diye fal baktirdim, adam benimle ilgilenmiyor bile.
Su yazdiklarimi tekrar okuyunca manyadigimi anladim.Aklimi yitirdim ama bari param yerinde olsaydi.
Sen Melek'e baktirdin mi Beyza aplamiz, begendin mi? O ne demisti?
Patlayan fallar arasında çıkan fala hasret kalmışsınızdır diyerekten çıkan bir fal durumunu paylaşıyorum taze tazebugun belli olacak bir durumum vardı ve tam da Meleğin,Rezzan ablanın Nesibenin dediği şekilde oldu aynen o şekilde sonuçlandı ve sonrası yaşadığım hissiyatta aynen dedikleri gibi asıl bombama ise maalesef daha var aslında kasım ayı mühim bir aydı bu durum için ama geçip gitmek üzere neyse zamana fazla takılmamak gerek:44:
:)) Şu anlattıklarından sonra adamın seninle ilgilenmediği sonucunu çıkaramadım ben Cherrycim :)) Hakkında hayırlısı ne ise o olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?