- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Evet ya illa şeytan dürtüyor bari bir yerden de kar edelimBende aldım ne olur ne olmaz bulunsun diye
Evet ya illa şeytan dürtüyor bari bir yerden de kar edelim
Valla öyle ya hele en son ki 15 dakika falından sonra dedim kş falcı diyip geçmemek lazım nezaketleri ve özenleri ne kadar da önemli Özellikle Sezgi ve Asenat dışında yeni birini bile deneyesin gelmiyorRaf ömrü uzun, bulunsun iyidirAynen dediğin gibi, illa bi şeytan dürtecek, yok yeni biri gelecek merak edicez hurraa veya Asenat'a helali hoş olsun
ikisi de iyi hoşta hele ki sezginin gelecek için dedikleri bi çıksa daha da iyi olabilirValla öyle ya hele en son ki 15 dakika falından sonra dedim kş falcı diyip geçmemek lazım nezaketleri ve özenleri ne kadar da önemli Özellikle Sezgi ve Asenat dışında yeni birini bile deneyesin gelmiyor
ben de indirimden yararlandım. sezgi gelirse yapıstırcam bi tane fal :) natalie die bir bayan var o nasıl bileniniz var mı?
Ben de aksine daha sonra da baktırabilmek adına kredi de indirim seviyorumGerçi binnazda artık Sezgi ve Asenat var sadece ama olsun lazım olur
Bana bilememisti canim Selin Imer cok once baktirmistim hic bir dedigi olmadi.Selin imer de fena değil gibi
Asenatin bildikleri oldu mu gelecekle ilgili?Güzel bir stokta benden geldi
bu hafta önemli benim için bi katina atıcam Asenata Zamanı geldi 1aya yakın olmuş
Selin imer de fena değil gibi
Ah deli dumrul ah...bittii...bitiii....diye burdan bir gidişin vardıNerde benimcapella79 'm, yavrum ben yine arada bakyiriyorum valla bitmemis bu fal sevdasi..
yok valla bana herkes barışcaksın diyo aramayan sormayan adamı bi bu ayrılık gördü..ondan didim..hayırlısıTipik Binnaz falcısı. Bakar, güncelde fena değildir. Pembiş pembiş vadeler verir, aaa çok hoşuna giderSonra
Nerde benimcapella79 'm, yavrum ben yine arada bakyiriyorum valla bitmemis bu fal sevdasi..
Daha once sesini degistiren falsepetinde melih gunun dedigi cikti. Gecen sene bakmisti o. Sonra nesibe hic cikmadi. Ayisigin cikmadi. Bakiim dur aklima gelince yazarim :)))
Daha neler duyacagız değil mi bu falcıların yaptıklarıyla ilgili.....Sen yenisin bir oku eski sayfaları, hem canın sıkılmaz hem de bak bu tipsizin yaptığı şeyi birebir hissedeceksinsesini değiştirmek ne dmek :)))
sesini bilgisayarda değiştirip farklı bir tonla gönderiyor. bayan da olabilir kendisi fakat erkek sesi kalın ve ironik. dinleyince anlıyorsun aslında gercek ses olmadığını..sesini değiştirmek ne dmek :)))
Ah deli dumrul ah...bittii...bitiii....diye burdan bir gidişin vardıAllahtan Mune seni kaale almadı
Şimdi ben o durumdayım....Bitti...bitiii....diyorum ama içimdenHakikaten içimden gelmiyor, sen de biliyorsun fal jargonunu aralıkta bakarsın mart derler,martta bakarsın mayıs-haziran derler.....Eee mayıs da oldu,geçiyor bile şimdi atsam bu kez de bekle temmuz-ağustos diyecekler....Bunu derken aklıma birşey geldi:
Üniversitedeyken bir arkadaşım açmış annesine telefon söylenmiş de söylenmiş, istemiyorum ben bu okulu,bıktım-sıkıldım minvalinde bir araba dolusu söz....Annesi de "Kızım "pişiyorsun" olgunlaşıyorsun işte,hayat budur" demiş.....Bizimki de: "Ne pişmesi "dibim tuttu" artık benim" diye cevabı yapıştırmış..
Bizdeki de o hesap bekleye bekleye "dibimiz tuttu", fal baktırdığım şahsiyete olan duygular valizlerini toplayıp,yolculuğa çıkmaya karar verdi DEE daha "o" gelecek fallara göre.......Ölme eşeğim ölme....
Bu arada demeden geçemeyeceğim, geçen Horrific'in begenmediğim falında bana uzun boyunlu bir hanımla kavga edeceğimi söylemişti...Kızkardeşimle ertesi gün bir kapıştık....Hala da konuşmuyoruz...Ve bu uzun boyunlu lafı çok spesifik,herkese uyacak bir tanım değil ve kızkardeşim de aynen öyle. Bunun üzerine falımda bana uymayan yerleri belirtmiş ve 1 vermiştm dönüp özür diledim 5 yaptım oyumu..Uzun,doyurucu,nokta atışlı bir fal değildi. Ama öyle olupta çıkmayan falların yanında 6 tl verip de en azından olması muhtemel olmayan bir şeyi bildiği için özür diledim.
Bir de ocak gibi Serüven'e attıgım falda, benim şahsiyeti hakikayla bir karşılaşma olacağını ki bu da çok spesifik bir tanım,çünkü genelde hep iletişim olacak vs. denir fallarda bilmiş. Ha mart demiş Nisanda olmuş o ayrı ama bir de ilk falında ben eger cesaretli,yapıcı yaklasırşam bir ilişki olacağını belirtmiş ki ben öyle davranmadım.....Serüven'e kızdığım nokta 2 falı arasındaki olumlu-olumsuz olma konusundaki tutarsızlıktı....
Ha bu arada bana net bir biçimde ay olarak Nisanda bir bla bla....olacagını diyen de Ester'di,..Ama dediğim gibi devamı gelmedi,ben de beklemekten ve falcılara para saçmaktan sıkıldım.@ncarenot'un da dediği gibi, fal işi parayla umut satın almak gibi geliyor artık ve raf ömrü çok çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?