Binnaz Abla

Raf ömrü uzun, bulunsun iyidir Aynen dediğin gibi, illa bi şeytan dürtecek, yok yeni biri gelecek merak edicez hurraa veya Asenat'a helali hoş olsun
Valla öyle ya hele en son ki 15 dakika falından sonra dedim kş falcı diyip geçmemek lazım nezaketleri ve özenleri ne kadar da önemli Özellikle Sezgi ve Asenat dışında yeni birini bile deneyesin gelmiyor

Valla öyle ya hele en son ki 15 dakika falından sonra dedim kş falcı diyip geçmemek lazım nezaketleri ve özenleri ne kadar da önemli Özellikle Sezgi ve Asenat dışında yeni birini bile deneyesin gelmiyor
ikisi de iyi hoşta hele ki sezginin gelecek için dedikleri bi çıksa daha da iyi olabilir

ben de indirimden yararlandım. sezgi gelirse yapıstırcam bi tane fal :) natalie die bir bayan var o nasıl bileniniz var mı?

Ay hayır sakın hep pempiş pempiş yorum yapar sonra başka hesaptan atarsın kaderin dediği adamı o adamdan iş olmaz diye geçiştirir çıkmaz aile seni çok seviyoken zaten seni hiç sevmemişler olur falan

Kızlar falalemde de %25 indirim var. Banu doğru'yu denedim ve beğendim. İçinde bulunduğum durumu baya doğru bir şekilde anlatmış. Nokta atışları vardı.

Kizlar herkese merhabalar.

Cokca yazanlar olmus. Annemi sormussunuz sagolun. O donem kimseye geri donemedim. Simdi de hastaliktan konusmak istemiyorum. Ama annem iyi cok sukur. Umarim bir daha yasanmaz. Soran yazan herkese de cok tesekkur ederim :)

Gelmisken sezgi candan i sorayim. Kac gibi online oluyor bu hatun kizlar.

Ayrica bana geysunun bildigi seyler oldu. Onu da ekleyeyim. Ozlemisim forumu :)

Selin imer bana da hicbirseyi cikmamisti. Asenat harika bakti gecenlerde ayrica kadin parasini kurusu kurusuna hak ediyor. Bildi de harika. Cikar die umit ediyorum ama biliosunuz fallarda en yuksek olasilik soylenir gidisati degistirirsen bu sefer olayin sonucu baska bir ihtimale cikar..neyse yani selin imer ben out asenat IN

Nerde benim capella79 'm, yavrum ben yine arada bakyiriyorum valla bitmemis bu fal sevdasi..
Daha once sesini degistiren falsepetinde melih gunun dedigi cikti. Gecen sene bakmisti o. Sonra nesibe hic cikmadi. Ayisigin cikmadi. Bakiim dur aklima gelince yazarim :)))

Nerde benim capella79 'm, yavrum ben yine arada bakyiriyorum valla bitmemis bu fal sevdasi..
Ah deli dumrul ah...bittii...bitiii....diye burdan bir gidişin vardıAllahtan Mune seni kaale almadı

Şimdi ben o durumdayım....Bitti...bitiii....diyorum ama içimden Hakikaten içimden gelmiyor, sen de biliyorsun fal jargonunu aralıkta bakarsın mart derler,martta bakarsın mayıs-haziran derler.....Eee mayıs da oldu,geçiyor bile şimdi atsam bu kez de bekle temmuz-ağustos diyecekler....Bunu derken aklıma birşey geldi:

Üniversitedeyken bir arkadaşım açmış annesine telefon söylenmiş de söylenmiş, istemiyorum ben bu okulu,bıktım-sıkıldım minvalinde bir araba dolusu söz....Annesi de "Kızım "pişiyorsun" olgunlaşıyorsun işte,hayat budur" demiş.....Bizimki de: "Ne pişmesi "dibim tuttu" artık benim" diye cevabı yapıştırmış..

Bizdeki de o hesap bekleye bekleye "dibimiz tuttu", fal baktırdığım şahsiyete olan duygular valizlerini toplayıp,yolculuğa çıkmaya karar verdi DEE daha "o" gelecek fallara göre.......Ölme eşeğim ölme....

Bu arada demeden geçemeyeceğim, geçen Horrific'in begenmediğim falında bana uzun boyunlu bir hanımla kavga edeceğimi söylemişti...Kızkardeşimle ertesi gün bir kapıştık....Hala da konuşmuyoruz...Ve bu uzun boyunlu lafı çok spesifik,herkese uyacak bir tanım değil ve kızkardeşim de aynen öyle. Bunun üzerine falımda bana uymayan yerleri belirtmiş ve 1 vermiştm dönüp özür diledim 5 yaptım oyumu..Uzun,doyurucu,nokta atışlı bir fal değildi. Ama öyle olupta çıkmayan falların yanında 6 tl verip de en azından olması muhtemel olmayan bir şeyi bildiği için özür diledim.

Bir de ocak gibi Serüven'e attıgım falda, benim şahsiyeti hakikayla bir karşılaşma olacağını ki bu da çok spesifik bir tanım,çünkü genelde hep iletişim olacak vs. denir fallarda bilmiş. Ha mart demiş Nisanda olmuş o ayrı ama bir de ilk falında ben eger cesaretli,yapıcı yaklasırşam bir ilişki olacağını belirtmiş ki ben öyle davranmadım.....Serüven'e kızdığım nokta 2 falı arasındaki olumlu-olumsuz olma konusundaki tutarsızlıktı....

Ha bu arada bana net bir biçimde ay olarak Nisanda bir bla bla....olacagını diyen de Ester'di,..Ama dediğim gibi devamı gelmedi,ben de beklemekten ve falcılara para saçmaktan sıkıldım.@ncarenot'un da dediği gibi, fal işi parayla umut satın almak gibi geliyor artık ve raf ömrü çok çok kısa

sesini değiştirmek ne dmek :)))

sesini değiştirmek ne dmek :)))
Daha neler duyacagız değil mi bu falcıların yaptıklarıyla ilgili.....Sen yenisin bir oku eski sayfaları, hem canın sıkılmaz hem de bak bu tipsizin yaptığı şeyi birebir hissedeceksin Ki en sonuncusu olan Ceren Ezgi miydi neydi birkaç sayfa öncesinde olan Makaron,Seka ve Bilhassa'nın gömdüğü...sen de buralardaydın:) Duydukça şaşırıyoruz ne yapalım:)

haklısın evet bitti diye gidip gidip geldim. amaan sağlık olsun.. gerci bak ben hep diyorum bi tane full tutturan bulsam komple ona baktırıp yeni denemiycem.okuyup burdan deniyoruz işte..hakkını yiyemem seruven, ilkay, fama ve selena bana hep çıktı..çıktı ama yuzde yuz degil elbette. bunda da sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…