Binnaz Abla

Kızlar çok can alıcı sorularım var; "Sezgi Candan gelecekte net olarak patladı" diyen var mı? Bir de hiç olumsuz konuştuğu oldu mu? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim

Kızlar çok can alıcı sorularım var; "Sezgi Candan gelecekte net olarak patladı" diyen var mı? Bir de hiç olumsuz konuştuğu oldu mu? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim

Bişi diyim mi buraya şimdi onu yazacaktım sezgi gelecekte arkadaşıma çıktı.. Bu hafta benim konum için baktırmak istiyorum ama girmedi daha.. Bana verdiği tarihler 1ay sapmayla oluyor gibi konuşmuştuk sanırım seninle bunu ama arkadaşıma dediği gibi oldu dediği zaman yani mayısta ayrıca Asenatta bu ayı vermişti ona o da oldu görüşme için bakalım bana ne olacak çok heycanlıyım haftaya yazarım zaten ya hepsi patlayacak ya hepsi çıkacak

Verdiği tarihler içindeyim ama çıkıcağını sanmıyorum.Ama sonuç sonrası duyucağım şeyi söylemişti sonuç olmadan o dediğini duydum ve çok spesifik bişeydi bana göre ve o kadar ayrıntılı kimse söylememişti.Dün aldığım krediyle bi daha denemek istiyorum kendisini

Snowwhite06 Snowcuğum konuşmuştuk evet biliyorsun ben olaylara kelimesi kelimesine takılan,tarihlere körü körüne bağlanan biri değilim Sezgi şu dönemde en güçlü bulduğum yorumcu ama içime kurt düştü olumsuz da yorum yapıyor mu acaba diye. Gerçi çok iyi niyetli gördüğüm bir insan sanki olumsuz görerek olumlu söylemez gibi ama iyice delirdim işte:))
D Daisyfortune ben daha dün sabah yorum aldım ama bugün yine baktırmak istiyorum Açık olacağım ilk 3 falını harfiyen yaşadım diyebilirim ama dün akşam korkunç şeyler oldu ve sabahki falı da olumluydu açıkçası inanmasam da fal baktırmam özetlersek; ya pembeciyse? hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum

Ay aynen en çokta bundan korkuyorum bende pembe yorum olmasından hoş şöyle de bişey var sezgi bu arkadaşıma bu ay görüşeceğini söyledi barışıcaksın dedi ama şimdi çocuk geldi evet ama arkadaşım istemedi başkasıyla görüşüyor yani şöyle de bişey var biz seçimlerimizle ya da yaptıklarımızla bazı şeyleri kendimiz değiştiriyoruz çocuk barışmak istedi ama o istemedi mesela bunun gibi.. Bu kez olumsuz gördüğün şeyleri lütfen paylaş diye belirticem ben özellikle çünkü benim pek inancım yok ama fama Serkan vs dahil herkes bana olumlu garip şekilde ama bende hiç olumlu şeyler olmuyor yani hiçbişi olmuyo aslında olumsuz da bişi yok nötr şu an işte o da bu haftasonu belli olacak zurnanın zart dediği noktaya geldim çok panik durumdayım aslında içerlerim şişti

Ceren Ezgi ve Elif Hanzade

Bu hafta hepimiz için önemli bir hafta sanırsam.sezginin,serkanın ve famanın verdiği tarih bu hafta bekliyorum bende deli gibi.ama sezginin son falında bana şöyle birşey dedi;benimmkinin arkadaşıyla görüşüceksin ve bu önceden planlamış senin nabzını ölçüldüğünü net hissedeceksin dedi.gerçekten öyle oldu arkadşıyla görüştüm beni konuşturmaya çalıştı ama ben önceden bildiğim için gelmedim tongaya:))bence bu çok önemliydi.şimdi verdiği tarihii bekliyorum.
birde sezginin pempeci olduğunu sanmıyorum.ben 5 kere baktırdım.işimle ilgili ve başka şeylerle ilgili olumsuz konuştuğunu gördüm.
sende sabret biraz daha canımm o kadar beklmişsin inşallah istediğin gibi gelişmler yaşarsınn...

Canımcım, Eylül 2015'te baktırmışım. İlk vade Eylül sonu, neler olacağını detay detay detay yazmış. Falın 2/3'ü gelecek ve detay detay. Zerre tutmadı. Soru sormuşum, bunun vadesi İlkbahar aylarıymış, o da bitti sayılır. zaten ilki olmadan sorduğum konu olabilecek birşey değil.

Çok beğenmiştim.... Güncel de isabetliydi. Ama ıhhh... Bende tutmadı.... Bende pek tutan yok zaten...

İnşallah canım bilmiyorum sekaya da söyledim bir konu Hakkında olumlu konuşmuştu olumsuzmuş diye ama sonucu olumlu olabilir bunun olay benim hiç tahmin bile edemediğim birşeymiş ki ben bunun olumluya döneceğine inanıyorum ama ilişki konusunda hiç umudum yok olursa süpriz olacak o da bu haftasonu olacak sezgi nisan 2.haftası demişti ama söyledikleri mayıs itibariyle olmaya başladı 1 ay attı ama zamana takılan biri değilim bende kimse kahin değil birebir bilemez.. Girerse umarım yakalarım bi baktırmak istiyorum lütfen girsin sezgi asenatta yok deli ettiler beni

Sezgi bende gelecekte hiçbir şeyi çıkmadı canım ama olumsuz değildi

Sezgi bende gelecekte hiçbir şeyi çıkmadı canım ama olumsuz değildi
düşüncelerinizi detaylıca paylaştığınız için çok teşekkür ederim canlar.

Çok net olarak patladı bende :) geçen sene eylülde baktırmıştım, şubat ayında yeni biriyle tanışıp eski sevgilimi geride bırakacağımı söylemişti. Mayısa geldik, kimseyle tanışmadım ve hala eski sevgilimle sürüncemeli ilişkime devam ediyorum.

Asıl konudan bağımsız, Sezgi bana da yeni aşk demiş, onu da tarif etmiş... Gelgelelim bizde de aynı tas aynı hamam hala devam...

Bu zaman aralığında erkek arkadaşım babasını kaybetti, günlerce yoğun bakım kapılarında zor zamanlar geçirdik, hiççç bahseden yok. Sonuçta bu dönemi birlikte geçirdik, aynı zamanda benim annemin omuzu kırılmıştı, vücudunun yarısını sargılarla sabitlemişlerdi. Hakikaten gecemiz gündüzümüze karışıktı. Alleme falcıların hepsine baktırmıştım, tam bir fal doz aşımındaydım, bir tanesi bile bahsetmedi. Hep yeni aşk, yeni fırsatlar yok bilmem ne

Kızlar selamlar,

Konu dışı birşey rica edicektim :))

Kına , baby shower , doğum odası konularında kafanızda konsept varsa özelden bekliyorum bi el atın :)) Hayal gücüm tükendi, desteğe ihtiyacım var :)

Teşekkürrrr

Ay enteresan...fal dünyasında yeni değilim buralarda yeniyim ama fal işi yalan onu anladım.. Vallahi çok iyi niyetliyiz ya...yuh!

Sezgi bana ilk falımda bu nisan ay sonu 8 rakamli bir gunde ani bi konusma yapacaksiniz dedi. Bu konusma gercekten de 28inde olacakti ben cekindigim icin 29a sarkti :)
Simdi bu ay sonu ve haziran icin onemli gelismeler gordu ama bende inşallah dişinda bir sey demekten korkuyorum...umarim buda cıkar...

Bana ilk falımda mayısın 7 li günlerinden ilk 15 gün içinde dedi e bi tek 7 mayıs var.Sonra ikinci falında mayısın ilk 15 günü dedi sonra mayısın ilk haftası dedi.Ayın 7 si geçti mevsimler değişti ben bittim adam gelmedi.Ben hala kredi yüklüyorum hesabıma.Böyle de bi vakayım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…