Binnaz Abla

İlkayda ikinci gündeyim..bekliyeyim mi çekeyim mi ne yapayım yaw..değiyor mu günlerce beklemeye?

Ya ben nedenini bilmiyorum ama Sezgiye güvenesim var :) sanki gercekten sadece gorduklerini soyluyor elbette yuzde yuz her gelecegi bilemez tutturamaz bunu hep soyluyoruz ama gercekten Allah disinda kinse bilemez sadece o an ki olasiliklar soyluyor ama bence hisleri cok kuvvetli anda guvenilebilir nadir insanlardan sanki :)

Ben sezgiyi anda güvenmekten ziyade iyi yada kötü gerçekten baktığı için seviyorum.Hatun uzun uzun yorumluyo ilk falında ağzım açık okumuştum resmen.Asenatta ilk falında beni şaşırtmıştı.Ben bide Serkan'ı seviyorum.Muhtemelen de artık yeni heyecanlar yerine atarsam bu 3 üne atarım.
Mesela şuan artık sezgi girse de kredi mi kullansam modundayım

Kızlar,

TÜYO GELİYOR TÜYO
Bugün saat 17:15 ve yarın sabah 7:10 arası Merkür cazimi olacak yani Güneş'in kalbinde

Hani Güneş tutulması izleriz ya, bu kez Dünya ile Güneş arasına Merkür giriyor. Merkür, bizim zihin faaliyetlerimizden, düşünme biçimimizden ve iletişim biçimimizden sorumlu gezegenimiz. Yani nasıl iletişim kuruyoruz? Sözlü - yazılı, oturduğumuz yerden veya komşu gezmeleri, müşteri ziyaretleri, turistik yakın çevre gezmeleri gibi kültürel faaliyetlerimizden kaynaklı tüm iletişim faaliyetlerimizi bu gezegen etkiliyor. Bugünkü fenomenin hayatımıza yansıması tabii ki hepimizin orijinal, kimseninkine benzemeyen doğum haritalarına göre olucak, o yüzden genel yorumlara itibar etmeyiniz, tutarsa tesadüftür

Zamanın kalitesi açısından çok önemli bir olay, bu sebeple yazmak istedim. Bahsettiğim zaman aralığında lütfen düşüncelerinize ve iletişiminize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan, kafanızdan geçirdikleriniz gerçekleşerek karşınıza çıkabilir
Bundan güzel tüyo mu olur ?Aman diyimmmm, dilinize, düşüncelerinize hakim olun . Dileklerinizi yazmak isterseniz de süper olur. İsteklerinizi düşünün, yazın, söyleyin, heppp pozitif dilleee, pozitif kelimelerlee Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısından versin

teşekkür ederiz bu değerli bilgi için yani astrolojiye ciddi inandığımdan benim için oldukça değerli:)

Evet sezgi görmediği şeyi söylemiyor, ilk falında bir soru sormuştum ama böyle birşey göremedim boş yere ümitlendirmiyim demişti istese sallayabilirdi de. Bende bütün falları gelecekte patladı ama anlık durumda cidden en iyilerden biridir bence. O zamanlardaki kart fallarımda konuşanlar da aynı sonucu söylemişti hepsi patladı. Falı çıkmasa bile kötü yorumcu demem hisleri, emek vererek işini yapması ortada. Ha ama hiçbir kahve falına da 32.5 vermem o ayrı :)

bende bişey ekliyim ki birde ülkemizde 17:15 te başaldığı için jupiter gezegeni saatinde başlamış oluyor ki bu da erkekleri aşk konusunda etkilemek için yapılan her türlü işlemde ve manevi bazda her türlü güzel işlemde %100 etki artırımı demek oluyor:)))........

cANIM SAĞOL YA..HAKİKATEN DEĞERLİ BİR BİLGİ...

Jüpiter, evrensel zenginlik göstergesi, bu kavuşum Boğa burcunda olacak ve yöneticisi Venüs'te Boğa burcunda, en yüksek asalette Venüs, aşkkkk

İş, aşk, para hepsini isteyin arkadaşlar. Jüpiter büyütür, neyin artmasını istiyorsanız bol bol aklınızdan geçirin, yazın, samimi arkadaşlarınıza veya kendi kendinize söyleyin...

Normalde hergün takır takır online Mail'i gelir bugün Sezgiye baktırmak istiyorum ya hatun dünden beri girmiyo deli olucam
Sözde 837492. Kez falı bıraktığımı söylemiştim

merhaba,
bi aydır sürekli online fal baktırıyorum. buradan çokça faydalandığım için ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum;
fal alem
rezzan abla: 2 yılı aşkın süredir baktırırım, ilk falları hep iyidir sonra arkadaşa bağlarım, tavsiyeye döner. biraz yuvarlak konuşur çoğu zaman ama severim, hem özenir işine hem geçmiş an yorumu genelde doğru çıkıyor bende, ama yanlış çıktığı da olmadı değil
haleh çetiner: beğenmemiştim. baştan sona tavsiye verdi. olumsuz konuştu galiba ama inanın hatırlamıyorum. benimle alakası olmayan abla tavsiyeleriyle dolu bi faldı
gizem hatunrta şeker ama işini ciddiye alıyo. baştan savılmış hissetmedim
naira şuman: aslında diğerlerinden farklı konuşmadı ama gidişatta önemli ayrıntılara değinmedi, hatta birinde yanıldı bence
binnaz abla:
şevval erdal:
2 sene önce dadanmıştım, şimdi geçmişe döndüm, gidişatı biraz bilmiş, önemli ayrıntıları o anda atlamış, o an yok dediği şeyin var olduğunu biliyorum artık. o yüzden anda da pek güvenilir bulmadım. sonuç çıkmamış
selin imer: gidişat onun dediği gibi şimdilik. onun ve rezzan ablanın bahsettiği bi olayı yaşıyorumm şu an. sadece ikisi söylemişti bunu
hüma bal: pembeci denmiş burda ama bana pek de pembe değildi falı.olumsuz da konuşmamış ama makul bi yorum gibi geldi. bekleyip görücez
asenat kılıç: benle hiç tutmadı enerjiler. burda çok övüldü diye baktırdım ama, ne an ne geçmiş. kendimden bi parça bulamadım falında
sezgi candan: sevdim, tutarlı, özenli. bi iki hafta sonra yine denemek isterim
hülya demir: olumlu yorum yapmış ama çok sanmyorum o kadar olumlu bi geleceğim olsun. an ve geçmiş iyi ama.
iki kişi daha var binnazda, kayıtlarını dinleyip eklicem.
falsepeti:
yağmur:
kahve baktırdım. olumlu konuştu ama nokta atışı yoktu pek. çok beğenmedim. tarotta daha iyiymiş ama deniceğimi sanmıyorum
nesibe: anda ve geçmişte karşıyla alakalı bazı şeyleri bilmiş, ben bilmiyoken söylemiş. ama çok içime sinmedi yorumu. işte bu dediğim bi nokta atışı yok ama inşallah çıkar
tellwe:
yeşilçingene:
çok sıradan bi faldı. emek verilmiş ama bi daha denemem. enerji meselesi sanırım.
biryolunvar
bu siteyle alakalı kafam biraz karışık. fama ve serkan tekin yazım hataları, hitap şekillerindeki göz tırmalayıcı bozukluk beni biraz işkillendirdi. olmuş olacak, olmuştur, yapmışındır gibi garip kalıpları çok yanlış yerlerde kullanmış ikisi de. iki kötü türkçe aynı siteye mi denk geldi, yoksa bi bit yeniği var mı çözemedim. falları orta şekerdi, tutarlı konuşmuşlar, yanlış dediğim bi saptama yokt, hak yiyemem. ama biraz işkillendim.
nur banu: ilk falı bende şok yaşattı. anı, geçmiş tespitler, en noktaa atışı olan, en beğendiğim faldı. ikinciye gidince biraz olmadı gibi. tutarsız konuşmadı. ama ilkindeki şoku yaşamadım. gerçi

elim çarptı devam ediyorum
nur banu: ilk falı bende şok yaşattı. anı, geçmiş tespitler, en noktaa atışı olan, en beğendiğim faldı. ikinciye gidince biraz olmadı gibi. tutarsız konuşmadı. ama ilkindeki şoku yaşamadım. gerçi üst üste ne kadar şok edici detay olabilir bi insann hayatında o da ayrı bi şey. sık baktırmak biraz yanlış sanırım. ilk falı 10 numaraydı kesinlikle.

benden şimdilik bu kadar. iki kişi eksik kaldı onları da dinleyip yorumlarıma eklicem

TÜYO GELİYOR TÜYO
Bugün saat 17:15 ve yarın sabah 7:10 arası Merkür cazimi olacak yani Güneş'in kalbinde

Hani Güneş tutulması izleriz ya, bu kez Dünya ile Güneş arasına Merkür giriyor. Merkür, bizim zihin faaliyetlerimizden, düşünme biçimimizden ve iletişim biçimimizden sorumlu gezegenimiz. Yani nasıl iletişim kuruyoruz? Sözlü - yazılı, oturduğumuz yerden veya komşu gezmeleri, müşteri ziyaretleri, turistik yakın çevre gezmeleri gibi kültürel faaliyetlerimizden kaynaklı tüm iletişim faaliyetlerimizi bu gezegen etkiliyor. Bugünkü fenomenin hayatımıza yansıması tabii ki hepimizin orijinal, kimseninkine benzemeyen doğum haritalarına göre olucak, o yüzden genel yorumlara itibar etmeyiniz, tutarsa tesadüftür

Zamanın kalitesi açısından çok önemli bir olay, bu sebeple yazmak istedim. Bahsettiğim zaman aralığında lütfen düşüncelerinize ve iletişiminize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan, kafanızdan geçirdikleriniz gerçekleşerek karşınıza çıkabilir
Bundan güzel tüyo mu olur ?Aman diyimmmm, dilinize, düşüncelerinize hakim olun . Dileklerinizi yazmak isterseniz de süper olur. İsteklerinizi düşünün, yazın, söyleyin, heppp pozitif dilleee, pozitif kelimelerlee Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısından versin [/QUOTE]

Canım yaa çok sağol bu bilgi için. 7 kere şahmran duası mı okusak ne yapsak...

Canım yaa,bu serkan byv'daki Serkan Tek mi acaba methini duydum online olmasını kovalıyorum bugün atayım ben de ona. :) Asenat'ı da çok merak ediyorum bi 15 güne de ona atarım artık. :)
Bu arada Fama indirim yaptığı zaman yolladım ben ona ama çok ilgili işini yapan biri o kadar belli ki, belki de dediğiniz gibi enerji meselesidir bende durum yorumu falan pek tutmadı. Yok yani öyle şeyler. Ceren esemen e atıyordum o da 2 dir aynı şeyi söylüyor 1 aya şöyle şöyle biriyle tanışacaksın da aşk olacak bilmem ne ben inanmıyordum harfe ve özelliklerine bakınca gerçekten öyle biriyle tanıştım ama etkilenemem ya da karşı tarafın etkilenmesi söz konusu olmadı.

Benim de enerjimin tutmadığı tek kişi fama sanırım. bir soru sordum. 3 paragraf soruyla ilgili kelimeleri döndüre döndüre aynı şeyleri yazmış. Ben beğenmedim... Oy da vermedim...

Evet byv daki Serkan :) Atarsan sonuç gelince buraya da yaz :) Famaya ben şubat sonu attım tarihsel saptamayla en geç mart dedi sonuç için ama tarih baya baya saptı bugünlere geldi hala tık yok ama dediğin gibi enerji işi devreye giriyor :)

Kızlar çok can alıcı sorularım var; "Sezgi Candan gelecekte net olarak patladı" diyen var mı? Bir de hiç olumsuz konuştuğu oldu mu? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim

ben söylemiştim herşey okdar benim duurumuma uygundu kii yani yanımdaymış gibi anlatmıştı.. benim aklımdan geçtiği gibi anlatmış olayları o yuzden çok gerçekçiydi. ama gel gör kii adam beni unutmuş aklının ucundan bile geçmiyormuşum :)) halbuki sezgiye göre pişman bana koşarak gelecek hep beni düşünüyor falan :) hiç hiç doğru değilmiş bahsettiği düşünceleri..

Kızlar çok can alıcı sorularım var; "Sezgi Candan gelecekte net olarak patladı" diyen var mı? Bir de hiç olumsuz konuştuğu oldu mu? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim
Net olarak bana patladı. Eylülde baktırdım. Ekimde olacak dediği şeyler hala olmadı. Tek cümlesi dahi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…