ay ben de güvendiğimiz dağlara yine kar yağdı sandımYok ses değiştiren falcıdayım ben daha :)
Ben sezgiyi anda güvenmekten ziyade iyi yada kötü gerçekten baktığı için seviyorum.Hatun uzun uzun yorumluyo ilk falında ağzım açık okumuştum resmen.Asenatta ilk falında beni şaşırtmıştı.Ben bide Serkan'ı seviyorum.Muhtemelen de artık yeni heyecanlar yerine atarsam bu 3 üne atarım.Ya ben nedenini bilmiyorum ama Sezgiye güvenesim var :) sanki gercekten sadece gorduklerini soyluyor elbette yuzde yuz her gelecegi bilemez tutturamaz bunu hep soyluyoruz ama gercekten Allah disinda kinse bilemez sadece o an ki olasiliklar soyluyor ama bence hisleri cok kuvvetli anda guvenilebilir nadir insanlardan sanki :)
teşekkür ederiz bu değerli bilgi içinKızlar,
TÜYO GELİYOR TÜYO
Bugün saat 17:15 ve yarın sabah 7:10 arası Merkür cazimi olacak yani Güneş'in kalbinde
Hani Güneş tutulması izleriz ya, bu kez Dünya ile Güneş arasına Merkür giriyor. Merkür, bizim zihin faaliyetlerimizden, düşünme biçimimizden ve iletişim biçimimizden sorumlu gezegenimiz. Yani nasıl iletişim kuruyoruz? Bu sözlü yazılı, oturduğumuz yerden veya komşu gezmeleri, müşteri ziyaretleri, turistik yakın çevre gibi kültürel faaliyetlerimizi bu gezegen etkiliyor. Bugünkü fenomenin hayatımıza yansıması tabii ki hepimizin orijinal, kimseninkine benzemeyen doğum haritalarına göre olucak, o yüzden genel yorumlara itibar etmeyiniz, tutarsa tesadüftür
Zamanın kalitesi açısından çok önemli bir olay, bu sebeple yazmak istedim. Bahsettiğim zaman aralığında lütfen iletişiminize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan, kafanızdan geçirdikleriniz gerçekleşerek karşınıza çıkabilir
Bundan güzel tüyo mu olur ?Aman diyimmmm, dilinize, düşüncelerinize hakim olun . Dileklerinizi yazmak isterseniz de süper olur. İsteklerinizi düşünün, yazın, söyleyin, heppp pozitif dilleee, pozitif kelimelerlee Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısından versin
Ya ben nedenini bilmiyorum ama Sezgiye güvenesim var :) sanki gercekten sadece gorduklerini soyluyor elbette yuzde yuz her gelecegi bilemez tutturamaz bunu hep soyluyoruz ama gercekten Allah disinda kinse bilemez sadece o an ki olasiliklar soyluyor ama bence hisleri cok kuvvetli anda guvenilebilir nadir insanlardan sanki :)
Kızlar,
TÜYO GELİYOR TÜYO
Bugün saat 17:15 ve yarın sabah 7:10 arası Merkür cazimi olacak yani Güneş'in kalbinde
Hani Güneş tutulması izleriz ya, bu kez Dünya ile Güneş arasına Merkür giriyor. Merkür, bizim zihin faaliyetlerimizden, düşünme biçimimizden ve iletişim biçimimizden sorumlu gezegenimiz. Yani nasıl iletişim kuruyoruz? Sözlü - yazılı, oturduğumuz yerden veya komşu gezmeleri, müşteri ziyaretleri, turistik yakın çevre gezmeleri gibi kültürel faaliyetlerimizden kaynaklı tüm iletişim faaliyetlerimizi bu gezegen etkiliyor. Bugünkü fenomenin hayatımıza yansıması tabii ki hepimizin orijinal, kimseninkine benzemeyen doğum haritalarına göre olucak, o yüzden genel yorumlara itibar etmeyiniz, tutarsa tesadüftür
Zamanın kalitesi açısından çok önemli bir olay, bu sebeple yazmak istedim. Bahsettiğim zaman aralığında lütfen düşüncelerinize ve iletişiminize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan, kafanızdan geçirdikleriniz gerçekleşerek karşınıza çıkabilir
Bundan güzel tüyo mu olur ?Aman diyimmmm, dilinize, düşüncelerinize hakim olun . Dileklerinizi yazmak isterseniz de süper olur. İsteklerinizi düşünün, yazın, söyleyin, heppp pozitif dilleee, pozitif kelimelerlee Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısından versin
Kızlar,
TÜYO GELİYOR TÜYO
Hani Güneş tutulması izleriz ya, bu kez Dünya ile Güneş arasına Merkür giriyor. Merkür, bizim zihin faaliyetlerimizden, düşünme biçimimizden ve iletişim biçimimizden sorumlu gezegenimiz. Yani nasıl iletişim kuruyoruz? Sözlü - yazılı, oturduğumuz yerden veya komşu gezmeleri, müşteri ziyaretleri, turistik yakın çevre gezmeleri gibi kültürel faaliyetlerimizden kaynaklı tüm iletişim faaliyetlerimizi bu gezegen etkiliyor. Bugünkü fenomenin hayatımıza yansıması tabii ki hepimizin orijinal, kimseninkine benzemeyen doğum haritalarına göre olucak, o yüzden genel yorumlara itibar etmeyiniz, tutarsa tesadüftür
Zamanın kalitesi açısından çok önemli bir olay, bu sebeple yazmak istedim. Bahsettiğim zaman aralığında lütfen düşüncelerinize ve iletişiminize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan, kafanızdan geçirdikleriniz gerçekleşerek karşınıza çıkabilir
bende bişey ekliyim ki birde ülkemizde 17:15 te başaldığı için jupiter gezegeni saatinde başlamış oluyor ki bu da erkekleri aşk konusunda etkilemek için yapılan her türlü işlemde ve manevi bazda her türlü güzel işlemde %100 etki artırımı demek oluyor:)))........
Ben sezgiyi anda güvenmekten ziyade iyi yada kötü gerçekten baktığı için seviyorum.Hatun uzun uzun yorumluyo ilk falında ağzım açık okumuştum resmen.Asenatta ilk falında beni şaşırtmıştı.Ben bide Serkan'ı seviyorum.Muhtemelen de artık yeni heyecanlar yerine atarsam bu 3 üne atarım.
Mesela şuan artık sezgi girse de kredi mi kullansam modundayım
Benim de enerjimin tutmadığı tek kişi fama sanırım. bir soru sordum. 3 paragraf soruyla ilgili kelimeleri döndüre döndüre aynı şeyleri yazmış. Ben beğenmedim... Oy da vermedim...Canım yaa,bu serkan byv'daki Serkan Tek mi acaba methini duydum online olmasını kovalıyorum bugün atayım ben de ona. :) Asenat'ı da çok merak ediyorum bi 15 güne de ona atarım artık. :)
Bu arada Fama indirim yaptığı zaman yolladım ben ona ama çok ilgili işini yapan biri o kadar belli ki, belki de dediğiniz gibi enerji meselesidir bende durum yorumu falan pek tutmadı. Yok yani öyle şeyler. Ceren esemen e atıyordum o da 2 dir aynı şeyi söylüyor 1 aya şöyle şöyle biriyle tanışacaksın da aşk olacak bilmem ne ben inanmıyordum harfe ve özelliklerine bakınca gerçekten öyle biriyle tanıştım ama etkilenemem ya da karşı tarafın etkilenmesi söz konusu olmadı.
Evet byv daki Serkan :) Atarsan sonuç gelince buraya da yaz :) Famaya ben şubat sonu attım tarihsel saptamayla en geç mart dedi sonuç için ama tarih baya baya saptı bugünlere geldi hala tık yok ama dediğin gibi enerji işi devreye giriyor :)Canım yaa,bu serkan byv'daki Serkan Tek mi acaba methini duydum online olmasını kovalıyorum bugün atayım ben de ona. :) Asenat'ı da çok merak ediyorum bi 15 güne de ona atarım artık. :)
Bu arada Fama indirim yaptığı zaman yolladım ben ona ama çok ilgili işini yapan biri o kadar belli ki, belki de dediğiniz gibi enerji meselesidir bende durum yorumu falan pek tutmadı. Yok yani öyle şeyler. Ceren esemen e atıyordum o da 2 dir aynı şeyi söylüyor 1 aya şöyle şöyle biriyle tanışacaksın da aşk olacak bilmem ne ben inanmıyordum harfe ve özelliklerine bakınca gerçekten öyle biriyle tanıştım ama etkilenemem ya da karşı tarafın etkilenmesi söz konusu olmadı.
Kızlar çok can alıcı sorularım var; "Sezgi Candan gelecekte net olarak patladı" diyen var mı? Bir de hiç olumsuz konuştuğu oldu mu? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim
Net olarak bana patladı. Eylülde baktırdım. Ekimde olacak dediği şeyler hala olmadı. Tek cümlesi dahi çıkmadı.Kızlar çok can alıcı sorularım var; "Sezgi Candan gelecekte net olarak patladı" diyen var mı? Bir de hiç olumsuz konuştuğu oldu mu? Beni bir aydınlatırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?