Binnaz Abla

Tamam canım akşama yazarım artık. :) Fama da bana sapmalı haziran tarihi verdi bekleyip o zamanı görelim ama dediğim gibi durumlar pek uymuyor. :)

Kızlar selam,
Yeşil çingene mart demiş barışma çıkmadı, tarihe takılmam diyorsanız son bilgi bu şekilde. An ile ilgili bir yorum yapamıyorum ben çünkü karşıda ki insanın düşüncesi tahmin ettiğimiz gibi olmayabiliyor ; biz öyle sanabiliyoruz

Canim byvde kahve degil ama tarotta nurbanu atmistim nokta atisiydi cok begenmistim.Famayi hic deneme bence turkcesi bozuk ben tatot atmistim bir nokta atisi vardi o kafar gerisi fos.Nurbanu karakter analizi gecmisi karsindakinin dusuncelerini iyi okuyot.Bir de tellwede kahvr yesilcingene ayrica katinasini da deneyebilirsin

Kızlar ben birinde hoşlanmaya başladım ama benimle hiç ilgilenmiyor
Bana karşıdakinin duygularını, düşüncelerini bilen biri lazım öneriler neler?

kızlar elif hanzadeye attım memnun kalır mym dunde kredi alamamıstım denedim olmadı hep paypala yonlendirdi..kazıklandım yani :) inş iyi bişey gelir

Ne mutlu sana nur banu bu ay ıcınde baktırdıgım en berbat ve en alakasız olanıydı. İade ımkanı olsa ıade alırdım o derece. Fama ve serkan konusunda kesınlıkle bence de bı bıt yenıgı var. Bakalım zaman ne gösterır

Aaa çok şaşırdım... Bekleyelim bakalım.. Merak ettim. Sana nasıl çıkmıştı? Değiyor mu bir hafta beklemeye arkadaşım?
Özenilmiş uzun uzun bir fal. Ancak bu ay bır suru kısıye de baktırdım dedıgı seyler asagı yukarı aynıydı aşk konusunda sadece zamn farklıydı. Bır de ask harıc meslek hayatımla ılgılı yorumları vardı bır an aceba faceden mı buldu adımı da ondan mı ayrıntı bıldı dıye şüphelenmedım değil. Ancak şu anda dedıklerını yasamam ıcın en erken agustosu beklemem lazım. Fakat yıne de cekme falını keyıflı bı fal aynı fıncanı baska falcılara da gondermeme ragmen aşk harıc farklı konulara değinen ilkay gür olmuş.

Kızlarr yaa benim Serkan'la ilişkim çok garipleşti . Artık fallarda birbirimize laf çarpıtıyoruzz yaa:)
Serkan resmen benimkini tutuyor bana sende baskıcı bir karaktersin sevgilinede böyle yapma diyor . Valla kafam attı şimdi papucumun falcısı yazıcam :))

Ahahshahsfgsf çok komik ya, bana da geçen falında dik kafalılığınız var anlık sinirlenip yapmayın dedi döndüğünde adam

Bana en son falında hanımefendi beyefendiye çok yükleniyosunuz bi tek Hatayı beyefendide aramayın sizinde düzeltmeniz gereken hareketler var demişti.Adam döndü de benim düzeltmem gereken hareketlerim kaldı sanki.Tabi bunu böyle diyemedim Serkana Ada'm güzel bakıyo çıksın falları da sonra toplu cevap vericem ben ona

Bana "Sizde biraz huysuzluk var" demisti ve birkac igneleyici sey daha

Valla ben dayanamıcam şimdiden sokucam lafları:) benimkine olan hıncımı Serkan'dan çıkartıcam .bir tane başımda angut var birde Serkan çıktı. Galiba bu erkeklerin hepsi aynı bizimkiler dönene kadar Serkan'a saldıralım bence

Hahahaha valla Serkan bizimkiler dönene kadar lazım bizee.En azından banaa.Şuana kadar gelişmeleri tam anlamıyla herşeyiyle bildi dediğim o kadar kişiden sonra tek kişi kaldı elimde o da Serkan.Hele bi dönsünler de köprüyü geçene kadar ayıya dayı der geçince ayıyı alır dayının üzerine atar çeker gideriz

Canım yaa çok sağol bu bilgi için. 7 kere şahmran duası mı okusak ne yapsak...[/QUOTE]

Bence sadece düşündüklerinize ve sözlerinize dikkat edin. Sadece olması artması halinde mutlu olacaklarınızı düşünün ve konuşun. Hani hep deriz ya "başka bir şey isteseymişim olucakmış" Hah, tam da o zaman işte. Başka birşey değil, istediklerinizi düşünün söyleyin.

Dua size kalmış tabii, Allah kabul etsin diyeyim.

Serkan banada çok ciddi bir rahatsızlık geçireceksin çok zor bir süreç olacak psikolojik hasarları derin olacak dedi.....çok asabım bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…