Evet byv daki Serkan :) Atarsan sonuç gelince buraya da yaz :) Famaya ben şubat sonu attım tarihsel saptamayla en geç mart dedi sonuç için ama tarih baya baya saptı bugünlere geldi hala tık yok ama dediğin gibi enerji işi devreye giriyor :)
İlkayda ikinci gündeyim..bekliyeyim mi çekeyim mi ne yapayım yaw..değiyor mu günlerce beklemeye?
Ben valla Serkanı tavsiye ederimkahve falında bvy de kımı tavsıye edersınız aylın dısında? bı de fama ya soru sorarsam cok net sormasam mı
Ne mutlu sana nur banu bu ay ıcınde baktırdıgım en berbat ve en alakasız olanıydı. İade ımkanı olsa ıade alırdım o derece. Fama ve serkan konusunda kesınlıkle bence de bı bıt yenıgı var. Bakalım zaman ne gösterırmerhaba,
bi aydır sürekli online fal baktırıyorum. buradan çokça faydalandığım için ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum;
fal alem
rezzan abla: 2 yılı aşkın süredir baktırırım, ilk falları hep iyidir sonra arkadaşa bağlarım, tavsiyeye döner. biraz yuvarlak konuşur çoğu zaman ama severim, hem özenir işine hem geçmiş an yorumu genelde doğru çıkıyor bende, ama yanlış çıktığı da olmadı değil
haleh çetiner: beğenmemiştim. baştan sona tavsiye verdi. olumsuz konuştu galiba ama inanın hatırlamıyorum. benimle alakası olmayan abla tavsiyeleriyle dolu bi faldı
gizem hatunrta şeker ama işini ciddiye alıyo. baştan savılmış hissetmedim
naira şuman: aslında diğerlerinden farklı konuşmadı ama gidişatta önemli ayrıntılara değinmedi, hatta birinde yanıldı bence
binnaz abla:
şevval erdal: 2 sene önce dadanmıştım, şimdi geçmişe döndüm, gidişatı biraz bilmiş, önemli ayrıntıları o anda atlamış, o an yok dediği şeyin var olduğunu biliyorum artık. o yüzden anda da pek güvenilir bulmadım. sonuç çıkmamış
selin imer: gidişat onun dediği gibi şimdilik. onun ve rezzan ablanın bahsettiği bi olayı yaşıyorumm şu an. sadece ikisi söylemişti bunu
hüma bal: pembeci denmiş burda ama bana pek de pembe değildi falı.olumsuz da konuşmamış ama makul bi yorum gibi geldi. bekleyip görücez
asenat kılıç: benle hiç tutmadı enerjiler. burda çok övüldü diye baktırdım ama, ne an ne geçmiş. kendimden bi parça bulamadım falında
sezgi candan: sevdim, tutarlı, özenli. bi iki hafta sonra yine denemek isterim
hülya demir: olumlu yorum yapmış ama çok sanmyorum o kadar olumlu bi geleceğim olsun. an ve geçmiş iyi ama.
iki kişi daha var binnazda, kayıtlarını dinleyip eklicem.
falsepeti:
yağmur: kahve baktırdım. olumlu konuştu ama nokta atışı yoktu pek. çok beğenmedim. tarotta daha iyiymiş ama deniceğimi sanmıyorum
nesibe: anda ve geçmişte karşıyla alakalı bazı şeyleri bilmiş, ben bilmiyoken söylemiş. ama çok içime sinmedi yorumu. işte bu dediğim bi nokta atışı yok ama inşallah çıkar
tellwe:
yeşilçingene: çok sıradan bi faldı. emek verilmiş ama bi daha denemem. enerji meselesi sanırım.
biryolunvar
bu siteyle alakalı kafam biraz karışık. fama ve serkan tekin yazım hataları, hitap şekillerindeki göz tırmalayıcı bozukluk beni biraz işkillendirdi. olmuş olacak, olmuştur, yapmışındır gibi garip kalıpları çok yanlış yerlerde kullanmış ikisi de. iki kötü türkçe aynı siteye mi denk geldi, yoksa bi bit yeniği var mı çözemedim. falları orta şekerdi, tutarlı konuşmuşlar, yanlış dediğim bi saptama yokt, hak yiyemem. ama biraz işkillendim.
nur banu: ilk falı bende şok yaşattı. anı, geçmiş tespitler, en noktaa atışı olan, en beğendiğim faldı. ikinciye gidince biraz olmadı gibi. tutarsız konuşmadı. ama ilkindeki şoku yaşamadım. gerçi
Canim byvde kahve degil ama tarotta nurbanu atmistim nokta atisiydi cok begenmistim.Famayi hic deneme bence turkcesi bozuk ben tatot atmistim bir nokta atisi vardi o kafar gerisi fos.Nurbanu karakter analizi gecmisi karsindakinin dusuncelerini iyi okuyot.Bir de tellwede kahvr yesilcingene ayrica katinasini da deneyebilirsin
Özenilmiş uzun uzun bir fal. Ancak bu ay bır suru kısıye de baktırdım dedıgı seyler asagı yukarı aynıydı aşk konusunda sadece zamn farklıydı. Bır de ask harıc meslek hayatımla ılgılı yorumları vardı bır an aceba faceden mı buldu adımı da ondan mı ayrıntı bıldı dıye şüphelenmedım değil. Ancak şu anda dedıklerını yasamam ıcın en erken agustosu beklemem lazım. Fakat yıne de cekme falını keyıflı bı fal aynı fıncanı baska falcılara da gondermeme ragmen aşk harıc farklı konulara değinen ilkay gür olmuş.Aaa çok şaşırdım... Bekleyelim bakalım.. Merak ettim. Sana nasıl çıkmıştı? Değiyor mu bir hafta beklemeye arkadaşım?
Ahahshahsfgsf çok komik ya, bana da geçen falında dik kafalılığınız var anlık sinirlenip yapmayın dedi döndüğünde adamKızlarr yaa benim Serkan'la ilişkim çok garipleşti . Artık fallarda birbirimize laf çarpıtıyoruzz yaa:)
Serkan resmen benimkini tutuyor bana sende baskıcı bir karaktersin sevgilinede böyle yapma diyor . Valla kafam attı şimdi papucumun falcısı yazıcam :))
Bana en son falında hanımefendi beyefendiye çok yükleniyosunuz bi tek Hatayı beyefendide aramayın sizinde düzeltmeniz gereken hareketler var demişti.Adam döndü de benim düzeltmem gereken hareketlerim kaldı sanki.Tabi bunu böyle diyemedim SerkanaKızlarr yaa benim Serkan'la ilişkim çok garipleşti . Artık fallarda birbirimize laf çarpıtıyoruzz yaa:)
Serkan resmen benimkini tutuyor bana sende baskıcı bir karaktersin sevgilinede böyle yapma diyor . Valla kafam attı şimdi papucumun falcısı yazıcam :))
Bana "Sizde biraz huysuzluk var" demisti ve birkac igneleyici sey dahaKızlarr yaa benim Serkan'la ilişkim çok garipleşti . Artık fallarda birbirimize laf çarpıtıyoruzz yaa:)
Valla ben dayanamıcam şimdiden sokucam lafları:) benimkine olan hıncımı Serkan'dan çıkartıcam .bir tane başımda angut var birde Serkan çıktı. Galiba bu erkeklerin hepsi aynı bizimkiler dönene kadar Serkan'a saldıralım benceBana en son falında hanımefendi beyefendiye çok yükleniyosunuz bi tek Hatayı beyefendide aramayın sizinde düzeltmeniz gereken hareketler var demişti.Adam döndü de benim düzeltmem gereken hareketlerim kaldı sanki.Tabi bunu böyle diyemedim SerkanaAda'm güzel bakıyo çıksın falları da sonra toplu cevap vericem ben ona
Hahahaha valla Serkan bizimkiler dönene kadar lazım bizee.En azından banaa.Şuana kadar gelişmeleri tam anlamıyla herşeyiyle bildi dediğim o kadar kişiden sonra tek kişi kaldı elimde o da Serkan.Hele bi dönsünler de köprüyü geçene kadar ayıya dayı der geçince ayıyı alır dayının üzerine atar çeker giderizValla ben dayanamıcam şimdiden sokucam lafları:) benimkine olan hıncımı Serkan'dan çıkartıcam .bir tane başımda angut var birde Serkan çıktı. Galiba bu erkeklerin hepsi aynı bizimkiler dönene kadar Serkan'a saldıralım bence
TÜYO GELİYOR TÜYO
Bugün saat 17:15 ve yarın sabah 7:10 arası Merkür cazimi olacak yani Güneş'in kalbinde
Hani Güneş tutulması izleriz ya, bu kez Dünya ile Güneş arasına Merkür giriyor. Merkür, bizim zihin faaliyetlerimizden, düşünme biçimimizden ve iletişim biçimimizden sorumlu gezegenimiz. Yani nasıl iletişim kuruyoruz? Sözlü - yazılı, oturduğumuz yerden veya komşu gezmeleri, müşteri ziyaretleri, turistik yakın çevre gezmeleri gibi kültürel faaliyetlerimizden kaynaklı tüm iletişim faaliyetlerimizi bu gezegen etkiliyor. Bugünkü fenomenin hayatımıza yansıması tabii ki hepimizin orijinal, kimseninkine benzemeyen doğum haritalarına göre olucak, o yüzden genel yorumlara itibar etmeyiniz, tutarsa tesadüftür
Zamanın kalitesi açısından çok önemli bir olay, bu sebeple yazmak istedim. Bahsettiğim zaman aralığında lütfen düşüncelerinize ve iletişiminize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan, kafanızdan geçirdikleriniz gerçekleşerek karşınıza çıkabilir
Bundan güzel tüyo mu olur ?Aman diyimmmm, dilinize, düşüncelerinize hakim olun . Dileklerinizi yazmak isterseniz de süper olur. İsteklerinizi düşünün, yazın, söyleyin, heppp pozitif dilleee, pozitif kelimelerlee Allah hepinizin gönlüne göre hayırlısından versin
Hahahaha valla Serkan bizimkiler dönene kadar lazım bizee.En azından banaa.Şuana kadar gelişmeleri tam anlamıyla herşeyiyle bildi dediğim o kadar kişiden sonra tek kişi kaldı elimde o da Serkan.Hele bi dönsünler de köprüyü geçene kadar ayıya dayı der geçince ayıyı alır dayının üzerine atar çeker gideriz
Ne için öyle söyledi, yani ne olacak ki öyle olacskmışsınSerkan banada çok ciddi bir rahatsızlık geçireceksin çok zor bir süreç olacak psikolojik hasarları derin olacak dedi.....çok asabım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?