Binnaz Abla

Birşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dedi(
Bence de kuzum sadece falda öyle gördü diye zaten sıkma canını.. Falları bi nevi eğlence amacıyla kullanıyoruz, canını sıkacak en son şey falda çıkanlar olsun. Allah'ım da bol bol sağlık versin sana

Serkan banada çok ciddi bir rahatsızlık geçireceksin çok zor bir süreç olacak psikolojik hasarları derin olacak dedi.....çok asabım bozuk
Allah korusun..Tamam fal baktırıyoruz inanıyoruz ama takılıp kalmamak gerek kötü yorumlara.Serkana baktırdın cevap geldi ve bitti.At arkana ve olumlu düşünmeye başla hemeen.Bak bugün iyi düşünme günü.Bence biran önce olmasından Mutlu olucağın şeyleri düşünmeye başla.Hatta yazmak daha çok rahatlatır dersen yaz.Ben öyle yapıyorum ve bana çok iyi geliyo.Düşüncelerimiz yaşamlarımıza yön verir unutma :)

Tesekkurler canım.. Öyle yapalım o zaman

Kızlar bi şey sorcam. Övülen Nurbanu byv de kı mı fal sepetindeki mi. Ben bvy dekıne baktırdım begenmedım gördüğüm kadarıyla aynı ısımde fal sepeti nde de var

Yaaa Banada aynısı demiş bugün . Bence Serkan'ın beyni bugün göç yaşıyor:) Hem laff sokuyor hemde herkesi hasta ediyor yahuu:))

Canım her dediklerini yaşamıyoruz ki bunu yaşayasın kötü düşünme belki azcık kötü grip olursun bahar mevsim değişikliği falan filan güzel düşün tatlişimm olumlu düşün

Hepinizz canımsınızzz çok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için...çok duygulandım yaa

Bu arada kızlar ben geysuya fal baktırdım. Fazla bilgi vermedim ama bazı net problemleri bilmiş eski erkek arkadaşımın yaşadığı.. Geysunun falları tutuyor mu? Yoksa baktırdığım tüm falcılar, yesilcingene de dahil olmak üzere umut mu aşılıyorlar?

Bvy dekı yonetıcıler soruları cvplamıyor mu aksamları 6 saattır falım beklıyor ve fama bakmadı normalde bu kadar bekletır mı? bu durumu yasayan oldu mu

Bvy dekı yonetıcıler soruları cvplamıyor mu aksamları 6 saattır falım beklıyor ve fama bakmadı normalde bu kadar bekletır mı? bu durumu yasayan oldu mu

Ben attıktan sonra unutuyorum mail gelmediği için sonra aklıma geliyor bakıyorum bence sabah bak tekrar hala bakılmadıysa iletişime geçersin

Benden oncekı fal atan kısının falına bakmıs ıletısıme gectım cvp yazmadılar benım falıma halen bakmamıs nası bı ıs ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…