- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Birşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dediNe için öyle söyledi, yani ne olacak ki öyle olacskmışsın
allah korusun dusunme hic oyle. Insan oyle der miBirşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dedi(
İptal iptal iptal de gökyüzüne doğru. Öyle duymuştumBirşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dedi(
allah korusun dusunme hic oyle. Insan oyle der mi
İptal iptal iptal de gökyüzüne doğru. Öyle duymuştum
Ya gerekirse dr git, ben gidiyorum. RahatlatsınÇok saolun canlarım(inşallah Rabbim korur
Aynen öyle yapıyorum canım okumasam bitmişim zaten...Ayet kürsi oku hergün içindrn geldiği kadar
Bence de kuzum sadece falda öyle gördü diye zaten sıkma canını.. Falları bi nevi eğlence amacıyla kullanıyoruz, canını sıkacak en son şey falda çıkanlar olsun. Allah'ım da bol bol sağlık versin sanaBirşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dedi(
Allah korusun..Tamam fal baktırıyoruz inanıyoruz ama takılıp kalmamak gerek kötü yorumlara.Serkana baktırdın cevap geldi ve bitti.At arkana ve olumlu düşünmeye başla hemeen.Bak bugün iyi düşünme günü.Bence biran önce olmasından Mutlu olucağın şeyleri düşünmeye başla.Hatta yazmak daha çok rahatlatır dersen yaz.Ben öyle yapıyorum ve bana çok iyi geliyo.Düşüncelerimiz yaşamlarımıza yön verir unutma :)Serkan banada çok ciddi bir rahatsızlık geçireceksin çok zor bir süreç olacak psikolojik hasarları derin olacak dedi.....çok asabım bozuk
Tesekkurler canım.. Öyle yapalım o zamanÖzenilmiş uzun uzun bir fal. Ancak bu ay bır suru kısıye de baktırdım dedıgı seyler asagı yukarı aynıydı aşk konusunda sadece zamn farklıydı. Bır de ask harıc meslek hayatımla ılgılı yorumları vardı bır an aceba faceden mı buldu adımı da ondan mı ayrıntı bıldı dıye şüphelenmedım değil. Ancak şu anda dedıklerını yasamam ıcın en erken agustosu beklemem lazım. Fakat yıne de cekme falını keyıflı bı fal aynı fıncanı baska falcılara da gondermeme ragmen aşk harıc farklı konulara değinen ilkay gür olmuş.
Yaaa Banada aynısı demiş bugün . Bence Serkan'ın beyni bugün göç yaşıyor:) Hem laff sokuyor hemde herkesi hasta ediyor yahuu:))Birşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dedi(
Birşeyden dolayı değil sadece rahatsızlığa yakalanacağınızı gördüm dedi(
Bence de kuzum sadece falda öyle gördü diye zaten sıkma canını.. Falları bi nevi eğlence amacıyla kullanıyoruz, canını sıkacak en son şey falda çıkanlar olsun. Allah'ım da bol bol sağlık versin sana
Allah korusun..Tamam fal baktırıyoruz inanıyoruz ama takılıp kalmamak gerek kötü yorumlara.Serkana baktırdın cevap geldi ve bitti.At arkana ve olumlu düşünmeye başla hemeen.Bak bugün iyi düşünme günü.Bence biran önce olmasından Mutlu olucağın şeyleri düşünmeye başla.Hatta yazmak daha çok rahatlatır dersen yaz.Ben öyle yapıyorum ve bana çok iyi geliyo.Düşüncelerimiz yaşamlarımıza yön verir unutma :)
Yaaa Banada aynısı demiş bugün . Bence Serkan'ın beyni bugün göç yaşıyor:) Hem laff sokuyor hemde herkesi hasta ediyor yahuu:))
Canım her dediklerini yaşamıyoruz ki bunu yaşayasın kötü düşünme belki azcık kötü grip olursun bahar mevsim değişikliği falan filan güzel düşün tatlişimm olumlu düşün
Bana da 6-7 saatte gelmiştiBvy dekı yonetıcıler soruları cvplamıyor mu aksamları 6 saattır falım beklıyor ve fama bakmadı normalde bu kadar bekletır mı? bu durumu yasayan oldu mu
Bvy dekı yonetıcıler soruları cvplamıyor mu aksamları 6 saattır falım beklıyor ve fama bakmadı normalde bu kadar bekletır mı? bu durumu yasayan oldu mu
byv nurbanu burada bahsedilenKızlar bi şey sorcam. Övülen Nurbanu byv de kı mı fal sepetindeki mi. Ben bvy dekıne baktırdım begenmedım gördüğüm kadarıyla aynı ısımde fal sepeti nde de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?