Binnaz Abla

Asenat,yesilcingene ve fallarkralicesi ayni seyi solediler ,fama da dahil tarihler hep ayni cikarsa buyuk supriz valla

Geysu bana da baktırdığım fallarda çok tutarlı gelmişti ama fazla iyimser sanki patladı bende

kızlar günaydın, bişi sormak istiyorum siz sezgi ye nasıl fal atabiliyorsunuz kaç gündür gireceği saatleri bilgisayar başında bekliyorum ama online olduğunu göremeden meşgul olduğunu görüyorum. sizdeki internetse bendeki ne? var mı bir ipucunuz? bir de falcının sayfasından fal baktır a tıklayınca yorumcu listesine atıyor. o niye anlamıyorum..

Kızlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum. Ben de sizinle deneyimlerimi paylaşmak istedim. Benim bir faldan memnun kalmam için okurken beni şaşırtması ve gerçekten işi önemsediğini bana hissettirmesi gerekir. Tabi bu durum biraz da enerji işi bende böyle düşünüyorum.
En beğendiklerim:
Fal Sepeti Ayışığın>>Kendisi sanki son 1 yıldır beni tanıyormuşcasına hissettiklerimi ve yaşadıklarımı anlattı sanki olanlar onun yanında olmuş gibi. Beni çok etkiledi halende aklıma geldikçe dinliyorum. Özenli baktığı çok belli aldığı ücreti hakedenlerden olduğunu düşünüyorum.
Falalem Gizem Hatun>>Anı çok iyi bildi. Önemseyerek baktığı çok belli. Verdiği süre haziran başında doluyor çıkarmı bilemiyorum. Bakalım neler olacak.
Falalem Naira Şuman>>Falını çok beğendim. Yorumları da tutarlıydı. Yine verdiği süre haziran başında doluyor. Ama memnun kaldığımı söyleyebilirim. Birçok falcıya göre gayet başarılı.
Bir yolun var Aylin>>Beni şok etti gerçekten anı da çok iyi bildi, çok samimi bir sesi var. İnsanpozitif enerji alıyor. Özellikle verdiği harfler beni çok şaşırtmıştı. Aylin'in verdiği süre de haziran başında doluyor. Çıkarmı bilemiyorum.
Binnaz abla Özge Gezici>>Açıkcası orda sayılı iyiler var. Ben kredim olduğu için tesadüf kendisine baktırdım. Çok memnun kaldım bir de sorduğum soruya yakın bir tarih verince memnun kaldım açıkcası. Biçoğuna göre gayet iyi.
Binnaz abla Asenat>>Yine işini ciddiyetle yapan bir insan olduğunu düşünüyorum. Söylediği bir şeyi o hafta içinde yaşadım. Bakımından da memnun kaldım. Bu enerji işi ama binnaz ablada kime atıyım diye düşünürseniz bence Asenat'ı değerlendirin.
Fama>> Sorduğum soruya olumlu bir yanıt vermiş ve çok yakın bir tarih vermiş. Beğendiğimi söyleyebilirim.
Falalem Banu Doğru>>Yeni baktırdım kendisine ve ne kadar doğru bir karar verip fal attığımı düşündürdü bana. Anı bildiğini geçtim sorumda yazmadığım konulara da değinmiş. Fal ve hissiyatının güçlü olduğunu düşünüyorum. Çok hemde çok beğendim. Beni fazlaca şaşırttı.
Binnaz abla Defne Tanrıkulu>>Kendisini beğendim. Tutarlı bir faldı.
Fal sepeti Rezzan Abla>>Beğeneni de var beğenmeyenide. Ama ben beğendim. Çok geniş açılı bir fal bakıyo. Şöyle olcak böyle olcak deyip kestirip atmıyor.
Genel olarak verilen tarihler aynı. Patlarsa hepsi patlayacak ya da hepsi tutacak bakıp göreceğiz.
BEĞENMEDİKLERİM: Serkan(Sakız falı), Yağmur, Alex,Umut Işık, Emine Krtlş daha aklıma gelirse onları da yazarım.

Al benden de o kadar kızı tam yakaladım sistem attı delirttiler beni kızlar bi gidin allasen ya ihtiyacı olanlar baktırsın bi delirtmeyin insanı

o anda listesi dolduğu için öyle yapıyor. Gireceğini söylediği saatten 1-2 dakika önce sayfayı yenilemeye başla:)

canım inan ben de o konuda çok başarısızım ama bir öneri vermek istedim yoksa ben de günlerce çabalayıp anca baktırabiliyorum

Bu hafta baktırmazsam çıldırırım acilen ihtiyacım var ona
Dün mügeye attım yeni biri var bence şans ver ona dedi sezgi ne diyecek merak içindeyim ama bu kızlar yok mu bu kızlar kapıyolar hemen

Al benden de o kadar kızı tam yakaladım sistem attı delirttiler beni kızlar bi gidin allasen ya ihtiyacı olanlar baktırsın bi delirtmeyin insanı

Geçen gün bana da aynısı oldu cildirmamak işten değil

o anda listesi dolduğu için öyle yapıyor. Gireceğini söylediği saatten 1-2 dakika önce sayfayı yenilemeye başla:)

Vallahi yeniliyorum sayfayi son 10 dk yi oyle gecirdim ama goremedim bile online oldugunu. F5 tuşum bozulcak artik yakalicam diye.

Geçen gün bana da aynısı oldu cildirmamak işten değil

Vallahi yeniliyorum sayfayi son 10 dk yi oyle gecirdim ama goremedim bile online oldugunu. F5 tuşum bozulcak artik yakalicam diye.
aslında keşke hiçbirimiz sormasak akışa bıraksak Sezgiye fal atmayı herkes hakkına razı olur herhalde

Ya burçlara göre benim acayip tatliş bir döneme girmem lazım venüscüğüm sağolsun tam benim üstümde aşk desen para desen şans desen oohhh mis ama gel gör ki iki gündür bende bir mutsuzluk bir gerginlik bir stres arkadaş yükselenime göre de şanslı dönemdeyim normale göre de ama bende niye böyle bişey var anlamadım ki

aslında keşke hiçbirimiz sormasak akışa bıraksak Sezgiye fal atmayı herkes hakkına razı olur herhalde

Burada cok beğenildiği için taktım bu kadar :) bir kere de olsa denemek istiyorum açıkçası. Daha önce de yesilcingeneye takmistim ama enerjimiz tutmadi diyip geri yolladi. Bu da icimde patlamasin allahim nolur.

Her sene (yaşa göre) aktif, sahnedeki gezegenimiz farklı oluyor. Yıllar geçtikçe siz çok sıkı bir mesela Boğa burcu iken, zamanla kendinizi daha İkizler hissedebilirsiniz... O kadar çok etken var ki... Mesela o Venüs, haritanızda aslında kardeşlerinizi temsil ediyorsa kardeşleriniz çok şanslı bir yıl geçirebilir, paranızı temsil ediyorsa paranız bereketlenir, gizli düşmanlarınızı temsil ediyorsa aman diyim maazallah...

2 gündür gerginlik varsa Merkür'ün tetiklenmiştir. Merkür sinir sistemimizi de yönetir. Bugün-yarın geçer. Ben de pazar pazartesiyi çok zor geçirdim. Çünkü dünkü olaydan altmışlık sıkı açı aldı. Başağrısından, gerginlikten öldümmmmm....

Ay canım çok sağol ya güzel bilgilerin için.. Merkür yönetici gezegenim zaten .. Haftasonu benim de çok baş ağrılı geçti durduk yere başım ağrıyordu iki gündür de ağlamaklı gergin dolaşıyorum umarım düzelir..

Bu hafta baktırmazsam çıldırırım acilen ihtiyacım var ona
Dün mügeye attım yeni biri var bence şans ver ona dedi sezgi ne diyecek merak içindeyim ama bu kızlar yok mu bu kızlar kapıyolar hemen
Canım sezginin face hesabından msj at.online olmadan önce bilgi versin.

kızlar bu arada bu ilkay 10 gündür falıma bakmadı daha yaaa.tamam beklettiğini biliyordum ama 10 gün beklettiği oluyor mu?bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…