- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
kızlar bu arada bu ilkay 10 gündür falıma bakmadı daha yaaa.tamam beklettiğini biliyordum ama 10 gün beklettiği oluyor mu?bilgisi olan var mı?
anladım canımm mecbur beklicem:) bu arada sen nasılsın?herşey yolunda mı kuzum?İlkay bu normal hatta falın 4-5 günde gelirse amma çabuk baktı dersin
anladım canımm mecbur beklicem:) bu arada sen nasılsın?herşey yolunda mı kuzum?
Canım sezginin face hesabından msj at.online olmadan önce bilgi versin.
Hadi yaa off.Rahat rahat 3 kere yorum aldım hatundan bu sefer niye yakalayamıyorum yaaaaCanım bilgi verdi de başında beklerken yetişemedim yani sistem attı bu kez sinir oldum bugün tekrar online olamayabilir sanırım suresi kısıtlıymış D Daisyfortune
Tamam Sezgi'den başkaBinnaz'da kredim var. Hiç orada kahve baktırmadım. Kimi öneriyorsunuz ?
Bende de gorusme zamanini ve ertelenme yasanan zamani bilen nadir falcilardan bende sasirdimKızlar hümanin bana bir dediği daha çıktı.. karşı taraf ile ilgili az önce öğrendim. 1.5 ay önce söylemişti.
hüma'yı zaten beğenirdim ama ben de çıkan nadir falcıların arasında yer alıyor gerćekten..
ne falı baktırmıştın yesilcingeneye? tellwede kredim var şöyle çok pahalı olmayan iyi bir falcı tavsiyesi lazım.yesilcingene en geç mart sonu dedi bana, diğerlerinden farklı bir tavsiye verdi dediğini yaptım o akşamında oldu. 10 tlye göre gayet iyi bakıyor bence.ama diğer dediğini ilk defa duydum bilmiyorum
hira hangi sitede acaba?ben hiraya 2015 kasımda attım. en geç 2 ay sonunda barışma var dedi ancak barışma bir kenara adam duygularım bitti de ısrar ediyor.
Yeşilçingene'den bende memnun kaldım... Dedikleri çıkar mı ? Daha zaman var...ne falı baktırmıştın yesilcingeneye? tellwede kredim var şöyle çok pahalı olmayan iyi bir falcı tavsiyesi lazım.
Bana da ihtimal vermediğim karşı tarafla ilgili dediği bişey çıkmıştı.Verdiği Zaman içindeyim sonuç muhtemelen çıkmıycak ama bu durumu bilen tek kişi.Kızlar hümanin bana bir dediği daha çıktı.. karşı taraf ile ilgili az önce öğrendim. 1.5 ay önce söylemişti.
hüma'yı zaten beğenirdim ama ben de çıkan nadir falcıların arasında yer alıyor gerćekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?