Binnaz Abla

kızlar bu arada bu ilkay 10 gündür falıma bakmadı daha yaaa.tamam beklettiğini biliyordum ama 10 gün beklettiği oluyor mu?bilgisi olan var mı?

İlkay bu normal hatta falın 4-5 günde gelirse amma çabuk baktı dersin

Binnaz'da kredim var. Hiç orada kahve baktırmadım. Kimi öneriyorsunuz ?

Aslında Serkana baktırmak istiyorum ama Binnazda hazır kredim varken cebimden para çıksın istemiyorum.E Binnaz da da kahve de tek adresim sezgi olunca ısrarım artıyo tabi.Ama yok yani yakalayamıyorum girmiyor hevesim kaçıyor niye böyle oluyor.Sezgiii duy sesimizi

Kızlar hümanin bana bir dediği daha çıktı.. karşı taraf ile ilgili az önce öğrendim. 1.5 ay önce söylemişti.

hüma'yı zaten beğenirdim ama ben de çıkan nadir falcıların arasında yer alıyor gerćekten..

Bende de gorusme zamanini ve ertelenme yasanan zamani bilen nadir falcilardan bende sasirdim

Merhaba,
Bende eski fal müdavimlerindenim.Uzun zamandır ilgilenmiyordum,son zamanlarda yine aktif bir şekilde başladım.
Binnaz Ceren Esemen;Güzel yorumladı verdiği tarih bu ay bekliyorum.
Binnaz Deniz Çakır;Tam nir fiyaskoydu bana göre sanki başkasına bakmışta yorumları karıştırmış gibiydi.

Zaten ayriyeten bakım yaptırdığım bir tarotçu var,bunlara kahve baktırıyorum.

Şimdi bana son zamanların en iyisi hangisi bir isim verebilirmisiniz,denenmiş olsunki param çar,çur olmasın.
İlginize şimdiden teşekkür ederim kızlar

tellwedeki yeşilçingeneye su falı vs. baktıran oldu mu? sanırım kahve falı baktıranlar olmuştu ama su falına diğer falcılardan farklı bakıyor bir yudum içtiğin suyun fotosunu gönderiyorsun. baktırıp memnun kalan var mı?

yesilcingene en geç mart sonu dedi bana, diğerlerinden farklı bir tavsiye verdi dediğini yaptım o akşamında oldu. 10 tlye göre gayet iyi bakıyor bence.ama diğer dediğini ilk defa duydum bilmiyorum
ne falı baktırmıştın yesilcingeneye? tellwede kredim var şöyle çok pahalı olmayan iyi bir falcı tavsiyesi lazım.

ne falı baktırmıştın yesilcingeneye? tellwede kredim var şöyle çok pahalı olmayan iyi bir falcı tavsiyesi lazım.
Yeşilçingene'den bende memnun kaldım... Dedikleri çıkar mı ? Daha zaman var...

Ncarenot canim sen ne bajtirmistin cingeneye ben katina ve tarot atmistim cikani var cingenenin

Bana da ihtimal vermediğim karşı tarafla ilgili dediği bişey çıkmıştı.Verdiği Zaman içindeyim sonuç muhtemelen çıkmıycak ama bu durumu bilen tek kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…