Binnaz Abla

ne falı baktırmıştın yesilcingeneye? tellwede kredim var şöyle çok pahalı olmayan iyi bir falcı tavsiyesi lazım.

katina baktırdım çıktı falı biraz benden fikir aldı gibi. sonradan beğenmediğimi farkettim alakasız şeyler de varmış falda

ecem23ün çıkmayan falı oldu mu? ve çok uzak tarih verip de o kadar uzak tarihte gerçekleşmeyen?

Cingenenin katinasi bende netti benimkinin soyledigini cingene yuzume soyledi cliviax vencaremosta ayni seyleri soyledilet bu ucu ozellikle anda cok iyilerdi biri a diyoda digeri z demiyo b diyor yakin keza sultanfalcida oyle.Fal alem banu gozume takildi ona da baktircam galiba.

Bana çıkmadı mart başı baktırdım verdiği zaman nisan sonuna denk geliyodu patladı

İnş bana da çıkmaz ilk falını başka hesaptan atmıştım unuttum falını çıktı mı çıkmadı mı diye ama çook geç tarih vermiş şimdi beğenmedim ya çok doğru tespitleri var ama içim sıkıldı faldan

Bende de tespitleri yerindeydi ama malesef çıkmadı.İstedğin değilse umarım sana da çıkmaz Ozaman :)

ne falı baktırmıştın yesilcingeneye? tellwede kredim var şöyle çok pahalı olmayan iyi bir falcı tavsiyesi lazım.

Ben katina atmıştım çıktı bir kısmı, ama kızlar kahvesini de çok beğeniyor. Su falını denemedim ama bence herhangi bir falını deneyebilirsiniz 10 TLye birçok 30 TL'lik falcıya taş çıkartır bence. Yine de etkilemek istemem ama memnun kalırsınız umarım=)

Bende de tespitleri yerindeydi ama malesef çıkmadı.İstedğin değilse umarım sana da çıkmaz Ozaman :)

Aynen tespitleri çok doğruydu ama hiç işime gelen bir yorum değildi ve verdiği tarih aşırı geç acayip moralim bozuldu senin falın da olumsuz muydu canım yoksa baya güzel bakıp umutlandırıp da patlayanlardan mıydı?

fal sepeti dennis ve alexle ilgili yorumlarınızı da alabilir miyim?
Alex i begenmiştim. Sesli yorumdu. En mantıklı geln fallardandı. Daha önceki msjlarımdan bırınde bı aydır baktırdıgım falcıları yazmıştım. Alex cok olumlu konusmasa da bu ayın yırmıbesıne tarıh verdı bakalım ne olur. Yazarım o zaman.

fal sepeti dennis ve alexle ilgili yorumlarınızı da alabilir miyim?
Dennis bana olumsuz yorum yapan 3 kişiden biri.Benim attığım gün burdaki kızlardan da atan olmuştu çoğumuza olumsuz bakmıştı giden olumsuz diye dönmüştü.Bazılarımıza tespitleri doğruydu bazılarımıza değildi.Bana gelecekle ilgili yorum yapmış genel de o yüzden kesin bişey söyleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…