- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
fal sepeti dennis ve alexle ilgili yorumlarınızı da alabilir miyim?
kızlar bu arada bu ilkay 10 gündür falıma bakmadı daha yaaa.tamam beklettiğini biliyordum ama 10 gün beklettiği oluyor mu?bilgisi olan var mı?
binnazda ama bana 2 falı da çıkmadıhira hangi sitede acaba?
Aynen öyle canım bana o kadar fal arasından olumsuz konuşan 3 kişi vardı gidişatta tutturan oldu ama sonucu sadece 3 ü tutturup diğer sonuçları patlatıcaklar sanırım :)Hadi ya üzüldüm canım o zaman ya klasik fallar gibi olmuş sana da o zaman
Bana da 2 kelime söyleyip arkasından öksürüp duruyodu fal 6 dk 3 dksı öksürükDennis bana cidden sadece olumsuz konuşmak için konuşmuştu, arkadan bir sürü gürültü geliyordu inanılmaz özensizdi
ecem23ün çıkmayan falı oldu mu? ve çok uzak tarih verip de o kadar uzak tarihte gerçekleşmeyen?
Ay çok yaşa sesli güldümBana da 2 kelime söyleyip arkasından öksürüp duruyodu fal 6 dk 3 dksı öksürük
Valla zaten olumsuzdu moralimi alt üst etti.Üstüne öksürüp durunca daha da uyuz etti beni.Zaten biri çıkıcak karşına inanamıycaksın çok güzel olcak iyi olcak dedi ne giden geri geldi ne de bahsettiği beyaz atlı prens.Ben yine yanlız PrensesAy çok yaşa sesli güldüm
Cidden olumsuz diye demedim ben sayısız dal baktırdım bu kadar ner olumsuz konuşan tek kişiydi bir de çağan ariman var o da sorular sorup ilişkime yorum yapmıştı resmen zaten. Durumum da hiç parlak değil ama bu abi olumsuza kasıyor artı çok alakasız şeyler de söylediValla zaten olumsuzdu moralimi alt üst etti.Üstüne öksürüp durunca daha da uyuz etti beni.Zaten biri çıkıcak karşına inanamıycaksın çok güzel olcak iyi olcak dedi ne giden geri geldi ne de bahsettiği beyaz atlı prens.Ben yine yanlız Prenses
Yok bende olumsuz diye demiyorum zaten bana da bu kadar falda 3 kişi olumsuz konuştu.Benimde durumum parlak değil ama o artık olumsuzun da olumsuzuydu ve özensiz bi bakımdı.Serkan da ben de çok çok iyi.Adam herşeyi döküyor bana sonuçta onun dediği gibi olursa değme keyfime.Bundan sonra tek adresim olur kendisi :)Son iki seferdir Serkanla süper anlaşıyoruz ama hayırlısı:))
Bana bir falcı söyle, en iyisi bile olsa falı çıkmadığını söyleyen en az 10larca kişi bulabilirim=)
Gönlüne göre olur inşallah.
Yani acaba isimden mi hatırlıyor diyorum ama artı olarak çok spesifik bir şey de söylemiş duruma vakıf olamaz sonuçta. Benim favorim tek adresim kesinlikle Sezgi ama fal bizde hastalık olunca alternatifler de gerekiyor, Serkan iyi bir alternatif:)Yok bende olumsuz diye demiyorum zaten bana da bu kadar falda 3 kişi olumsuz konuştu.Benimde durumum parlak değil ama o artık olumsuzun da olumsuzuydu ve özensiz bi bakımdı.Serkan da ben de çok çok iyi.Adam herşeyi döküyor bana sonuçta onun dediği gibi olursa değme keyfime.Bundan sonra tek adresim olur kendisi :)
İsimden hatırlasa dahi ben onda hep tek soru sordum ayrıntısız ve 3 farklı hesaptan attım her bir falımı.Falın üstüne soru sorduğumda dahil ayrıntı vermedim.Ama Adam bana 2 gün önce yaşadığım şeyi söylemiş inanamadım.Bilmesi imkansız yani.O yüzden dediğin gibi bende Binnaz da Sezgi byv da Serkan dışında kimseye kahve atmayı tercih etmiyorum :)Yani acaba isimden mi hatırlıyor diyorum ama artı olarak çok spesifik bir şey de söylemiş duruma vakıf olamaz sonuçta. Benim favorim tek adresim kesinlikle Sezgi ama fal bizde hastalık olunca alternatifler de gerekiyor, Serkan iyi bir alternatif:)
Ya dimiinşallah öyle olur canım ya özenli baksa da acayip moralimi bozdu güvendiğim birkaç falcı da zaten çok olumlu değildi ama ecemin falından acayip negatiflik kaptım. İnş enerjimiz tutmamıştır :/
Yalniz degilsin canim banada olumsuzdu yanliz soyledigi cok ufak bir sey oldu ufak bir yolculugun var dedi oyle bir durum soz konu su ara o cikti,umarim diger dedikleri olmaz Sana baska kimler olumsuzdu ?
O zaman çok yakın geleceği görüyor canım bu da o zaman herhalde.. Bana elif hanzade, ilkay ve dennis olumsuzdu daha doğrusu ben iki konu hakkında sordum biri için bu 3 ü de ortaklaşa bakmış gibi aynı şeyleri söylediler, diğer konu olumluydu. Ecem güzel bilmiş özenli bakmış hakkını yemiyim ama verdiği tarih çoook uzak canım ya. O çok canımı sıktı en çok. Sanırım genelde çok uzun vade veriyor.. Sana diğer konuştuğu olumsuz şeylerin hiçbiri çıkmadı mı kuzum o zaman bu yol olayı haricinde dedikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?