Binnaz Abla

fal sepeti dennis ve alexle ilgili yorumlarınızı da alabilir miyim?

Alex çok kötüydü iade aldım ben ondan. Sürekli aynı laflar tekrarlanmış 6 dk boş bir fal vardı bir şey de çıkmadı zaten. Dennis çok iyiydi ama olumsuz konuştu gelecek beklemede çıktı diyemem şuan

Dennis bana cidden sadece olumsuz konuşmak için konuşmuştu, arkadan bir sürü gürültü geliyordu inanılmaz özensizdi

Ay çok yaşa sesli güldüm
Valla zaten olumsuzdu moralimi alt üst etti.Üstüne öksürüp durunca daha da uyuz etti beni.Zaten biri çıkıcak karşına inanamıycaksın çok güzel olcak iyi olcak dedi ne giden geri geldi ne de bahsettiği beyaz atlı prens.Ben yine yanlız Prenses

Cidden olumsuz diye demedim ben sayısız dal baktırdım bu kadar ner olumsuz konuşan tek kişiydi bir de çağan ariman var o da sorular sorup ilişkime yorum yapmıştı resmen zaten. Durumum da hiç parlak değil ama bu abi olumsuza kasıyor artı çok alakasız şeyler de söyledi

Son iki seferdir Serkanla süper anlaşıyoruz ama hayırlısı:))
Yok bende olumsuz diye demiyorum zaten bana da bu kadar falda 3 kişi olumsuz konuştu.Benimde durumum parlak değil ama o artık olumsuzun da olumsuzuydu ve özensiz bi bakımdı.Serkan da ben de çok çok iyi.Adam herşeyi döküyor bana sonuçta onun dediği gibi olursa değme keyfime.Bundan sonra tek adresim olur kendisi :)

Bana bir falcı söyle, en iyisi bile olsa falı çıkmadığını söyleyen en az 10larca kişi bulabilirim=)
Gönlüne göre olur inşallah.

Ya dimi inşallah öyle olur canım ya özenli baksa da acayip moralimi bozdu güvendiğim birkaç falcı da zaten çok olumlu değildi ama ecemin falından acayip negatiflik kaptım. İnş enerjimiz tutmamıştır :/

Yani acaba isimden mi hatırlıyor diyorum ama artı olarak çok spesifik bir şey de söylemiş duruma vakıf olamaz sonuçta. Benim favorim tek adresim kesinlikle Sezgi ama fal bizde hastalık olunca alternatifler de gerekiyor, Serkan iyi bir alternatif:)

İsimden hatırlasa dahi ben onda hep tek soru sordum ayrıntısız ve 3 farklı hesaptan attım her bir falımı.Falın üstüne soru sorduğumda dahil ayrıntı vermedim.Ama Adam bana 2 gün önce yaşadığım şeyi söylemiş inanamadım.Bilmesi imkansız yani.O yüzden dediğin gibi bende Binnaz da Sezgi byv da Serkan dışında kimseye kahve atmayı tercih etmiyorum :)

Yalniz degilsin canim banada olumsuzdu yanliz soyledigi cok ufak bir sey oldu ufak bir yolculugun var dedi oyle bir durum soz konu su ara o cikti,umarim diger dedikleri olmaz Sana baska kimler olumsuzdu ?

Yalniz degilsin canim banada olumsuzdu yanliz soyledigi cok ufak bir sey oldu ufak bir yolculugun var dedi oyle bir durum soz konu su ara o cikti,umarim diger dedikleri olmaz Sana baska kimler olumsuzdu ?

O zaman çok yakın geleceği görüyor canım bu da o zaman herhalde.. Bana elif hanzade, ilkay ve dennis olumsuzdu daha doğrusu ben iki konu hakkında sordum biri için bu 3 ü de ortaklaşa bakmış gibi aynı şeyleri söylediler, diğer konu olumluydu. Ecem güzel bilmiş özenli bakmış hakkını yemiyim ama verdiği tarih çoook uzak canım ya. O çok canımı sıktı en çok. Sanırım genelde çok uzun vade veriyor.. Sana diğer konuştuğu olumsuz şeylerin hiçbiri çıkmadı mı kuzum o zaman bu yol olayı haricinde dedikleri?

Binnaz abla sitesinden fal baktırıcam ama kim iyi bakar bilmiyorum sanki hepsi aynı kişi :) biri bana yardım edebilir mi yaaahu :)

Canim diger dedigi olaya daha var yaz ortasi dedi haziran-temmuz , daha var yani o konuda da su yorumlarim yapti basta olacak olan durum Iyi olacak sonra yine bitis ve olumsuzluk var dedi umarim cikmaz Sana hangi zamani Verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…