Binnaz Abla

Ay kızlar ya, çok alakasız olacak ama rüya tabiri yapan bi üye falan var mı ?
Öyle ilginç bi rüya gördüm ki, delirmek üzereyim

Canim diger dedigi olaya daha var yaz ortasi dedi haziran-temmuz , daha var yani o konuda da su yorumlarim yapti basta olacak olan durum Iyi olacak sonra yine bitis ve olumsuzluk var dedi umarim cikmaz Sana hangi zamani Verdi ?

Bana tee 2017 yılı dedi ya benim için çok önemli bir konu için ya ben ona başka hesaptan aşk sonuç falı atmıştım o da olumsuzdu ama hesabı kapattım sonra fal da gitti ve o fal çıktı mı nasıldı hatırlamıyorum ama sanırım orda da vadeyi uzun tutmuştu ama o kadar uzamamıştı sanki. Sana da olumsuza bağlamış umarım sana da çıkmaz canım ya iyiyken bile durduk yere moral bozuyor aslında olumsuz falları kafaya takmamak lazım. Kendimize olumsuzu çekiyoruz sonra. Zamanında benim olumsuz olan hatta beni ağlatan çok falım neyseki patlamıştı da öyle inş bunlar da öyle olur diyelim

KIzlar ben de kaç gündür Serkan ı kovalıyorum. Az önce online idi fal soğuyamam kadar gitti bile. Bir de kahveyi çok koymuşum fincanım Nasıl karanlık Nasıl ürkünç benim bile içim karardı. Bi de Serkan olumsuz söylüyor diyorsunuz ya iyice tedirgin oldum atmasam mı diye. Hassasız yanı bu konularda Bi de Bi arkadaşın dediği gibi fal parayla umut satın alma gibi Bişi sonuçta. Nasıl içim karardı ya of.

Çok mu olumsuz konuştu? =/ Boşver canım sanki bütün fallar çıkıyor mu, enerjinin tutup tutmadığını en iyi sen tahlil edersin zaten. Sonuç nasıl olursa olsun, gönlüne göre mutlu sonuçlar olsun dinimiz amiin=)

Yok kuzum sürekli değil. Hatta hayatımda ilk defa renk gördüm rüyamda. Bir de her gördüğüm rüyayı hatırlamam ama..
Süreli aynı rüyayı ve figürü görüyor olsaydın bilinçaltına ötelendiğin seni rahatsız eden bir durum var derdim ama bunu bilemiyorum canım

Serkan olumluyu da olumsuzu da söylüyo.Mesela bana olumluydu ama arkadaşıma olumsuzdu

E canım olumsuzdu dedin verdiği tarih çok uzak ondan canım sıkıldı diyorsun. Bence olumsuz değilse tarihin uzak olması çok sıkmasın canını, kısa zamanda istediğin olmuş gibi yapıp elinden kayıp gitmesindense geç olacaksa da gönlüne göre olsun. Ya da boşa umutla perçinleyip kısa zaman verip patlamasındansa...Ama yine de tabii ki gönül senin, en doğrusunu sen bilirsin.♥

Kızlar Merhaba. Ben artık bu Fal olayıni anlamıyorum. Defalarca da fal baktirdim Her falci sorumuz üzerinden sallıyor. Bazısı genel bakmıyorum. Net soru sorun falan. Ya adam akıllı klasik bir sekilde fal bakan biri var mi. Genel olup harf falan verip tip tarif eden.

Bence takılmayın hiiç, ben Serkan'ın telveydi şekildi yorumladığını düşünmüyorum. Serkan direkt olumsuz kasmıyor bence, pembe tablocu değil sadece, olumsuz da söylediği oluyor olumlu da ki bu falcılarda aradığımız özelliklerden biri sanki. Takmayın kafanıza, memnun kalırsınız umarım.

Çok teşekkür ederim ya, yalan yanlış şeyler söylemesin de dediğiniz gibi olsun aynen

Kesınlıkle katılıyorum. Sorum üzerinden hep su kadar sure sonra gelecek. Ama aynı zamanda esmer boylu poslu bırı daha gelecek. An konusunda ıse hep onu özlüyorsun ıcın sıkılmış o da dusunuyor seni.. Bız de dıyoruz aaa ânı nasıl bildi.. Oysa kı hep klasık psıkolojık laf cevırmeler. Ustune bır ıkı harf salla bır de tarıh at bu. Ama ne acıdır kı dayanamayıp yıne baktırıyoruz hep bır umut bu ayrı bır seyler anlatır mı kı dıye.. Ama sunu da soyleyım ılkay serkan tek ve asıye bırer cumlelık gelecege yonelık sorumla alakası olmayan hıc dusunmedıgım seylerde tahmınlerde bulundu bakalım cıkar mı

Yok kuzum sürekli değil. Hatta hayatımda ilk defa renk gördüm rüyamda. Bir de her gördüğüm rüyayı hatırlamam ama..

Canım bir ara Hülya için güzel yorum yapıyor diyen olmuştu diye hatırlıyorum binnazda ama kim olduğunu hatırlamıyorum okuduğumu söyleyim dedim ben hiç yorumlatmadım yorum için teyzem ve yengemi kullanıyorum ben

Kızlar kızlar asenata fal attım ayyyy çok seviyorum bu kadını ya bu kez de çıkarsa eğer dedikleri daha da bişi demicem katina da tek adresim o zaten kaldı kahve sezgiyi de yakalarsam tamamdır

Ayrıca Bugün sezgi'yi kaçırınca Bilge'ye attım yanlışlıkla evli diye işaretlenmiş düzeltme yaptırdım 4saat sonra geldi fal (2.ydim) eşiniz eşiniz eşiniz neyse sonra soruda söyledim bu kez de eski sevgiliniz için de yorabilirsiniz dedi ne alaka eşle sevgili bir mi dicem demedim hop iptal sezgi'yi bekliyorum kapmayın kızı bak valla önemli haftadayım azcık bi durun kızçelerim ya

Kızlaar bende Facebook yok o yüzden soramıyorum Sezgi bu gece girer mi acaba hesabından soran oldu mu

Bu arada Asenata iskambil atmak istiyorum ama niye yakalayamıyorum

Yani bilmiyorum Fama ya da Serkan Tek'e baktırdınız mı ancak bir arkadaşım Serkan'dan ve Fama'dan genel yorum almıştı, ben de sırf merakımdan Fama'ya abim için fal atmıştım ve soru sormadan aşk iş genel yorum istemiştim, tutarlı gibiydi. En azından yönlendirmeden de yorumlayabiliyorlar sanıyorum. Ha bunları beğenirsiniz beğenmezsiniz belli olmaz, seveni olduğu gibi beğenmeyeni de var, örneklemek için verdim. Ama haklısınız genelde net soru istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…