bende bugun fal baktırcaktım ama vazgectım o parayla yarın arkadaslarımla sınemaya gıtcem bananekızlar 1 ay once ben bı dua okuması yapmıstım ex bana gerı donsun evlılık yolumuz acılsın dıye galıba benım ıcın hayırlı dıılmıs yemın edıyorum bıcak gıbı kesıldım ya hıcbısey hıssetmıyorum ona karsı nerdeyse ınş donmez dıye dua etcem ya
kızlar merhaba tekrar
kardeşimde fal baktırmak istiyo ama o netten tarot baktırmak istemiyo kartlara dokunamadan gerçek çıkmaz diyo.
kahvede Rezzan Abla'yı önerenler vardı değil mi?
birde o hep meşgul hiç online olmuyo :26:
Rezzan abla en sık online olanlardan biri face üzerinden takip edin mutlaka yakalarsınız
aynı durumu ben de yaşamıştım 2 sene önce halada şaşarım nasıl birşey hissetmem diye tuhaf geliyor ama benim durum 1 ay içinde kesilmişti çok ilginçti sonrası karşıma başkası çıktı iyice dibe battım off off
faceteki profili de mi Rezzan abla olarak geçiyor?
rezzan iksir dıye gecıyo
Yok apla yaaa, ne halt yerse yesin, usandim artik. :2:
Ne halt yapiyor beynim dondu artik, yakin, uzak, umursuyor, umursamiyor.....umrumda degil.
Madem benim le ilgileniyor onun icin baktirdigim fallarin parasini versin o zamanToplasam Mayistan beri en az (en iyimser bakisla) 600 kagit yapar.
gördm ama ne zaman online olacağı yazmıyor
Ahahaha versin canım versinn :))) Sen yine bana göre çoook iyisinn.... Benim en iyimser bakışla 2000 liram gitti fala hem de 27 Hazirandan bu yana.. Beni düşün rahatla sen bence :)
kızlar merhaba tekrar
kardeşimde fal baktırmak istiyo ama o netten tarot baktırmak istemiyo kartlara dokunamadan gerçek çıkmaz diyo.
kahvede Rezzan Abla'yı önerenler vardı değil mi?
birde o hep meşgul hiç online olmuyo :26:
damdan düşer gibi olacak ama 2000 lira mııı
melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.Rezzan abla bana hiiiç tutturamadı.Bana popüler olanlardan tek Melek iyi geldi.Zaten ben bundan sonra baktırdığımda tersini deneyeceğim.Nerde kıyıda köşede kalmış varsa adı duyulmayan ona baktırıcam.
Evet ne yazık ki öyleyeni farkettim ki ben bayaa abartmışım fal işini
melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.
bir an önce kurtulun bence :26:
Jumblante bebeğim hani ilk ve sondu?
melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.
[
Jumblante bebeğim hani ilk ve sondu?
Kızlar benden de taze taze cıkan fal haberi.. Mert reikinin falından biraz bağımsız ama işinle ilgili böyle böyle bi duurm olacağını görüyorum dediğini yaşadım bugün itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?