Binnaz Abla

bende bugun fal baktırcaktım ama vazgectım o parayla yarın arkadaslarımla sınemaya gıtcem bananekızlar 1 ay once ben bı dua okuması yapmıstım ex bana gerı donsun evlılık yolumuz acılsın dıye galıba benım ıcın hayırlı dıılmıs yemın edıyorum bıcak gıbı kesıldım ya hıcbısey hıssetmıyorum ona karsı nerdeyse ınş donmez dıye dua etcem yacok sukur nefes alabılmeye basladım:) darısı ex lerını bekleyen herkesın basına:)

Son düzenleme:

aynı durumu ben de yaşamıştım 2 sene önce halada şaşarım nasıl birşey hissetmem diye tuhaf geliyor ama benim durum 1 ay içinde kesilmişti çok ilginçti sonrası karşıma başkası çıktı iyice dibe battım off off

kızlar merhaba tekrar
kardeşimde fal baktırmak istiyo ama o netten tarot baktırmak istemiyo kartlara dokunamadan gerçek çıkmaz diyo.
kahvede Rezzan Abla'yı önerenler vardı değil mi?
birde o hep meşgul hiç online olmuyo :26:

Rezzan abla en sık online olanlardan biri face üzerinden takip edin mutlaka yakalarsınız

ahahhahah ayyy deme oyle ya ınş hepımız en kısa zamanda duze cıkarız

Ahahaha versin canım versinn :))) Sen yine bana göre çoook iyisinn.... Benim en iyimser bakışla 2000 liram gitti fala hem de 27 Hazirandan bu yana.. Beni düşün rahatla sen bence :)

gördm ama ne zaman online olacağı yazmıyor

bugunkı falları aldı hatta bakıyo su an yarını beklıyceksınız malesef yarın ya face profılınden yada falalemdekı profılını takıp edersenız mutlaka yakalarsınızbence kahveyı ıcıp fotolarını bılgısayara atıp oyle bekleyın bazen hemen mesgule alabılıyo cunku:)

Son düzenleme:

Rezzan abla bana hiiiç tutturamadı.Bana popüler olanlardan tek Melek iyi geldi.Zaten ben bundan sonra baktırdığımda tersini deneyeceğim.Nerde kıyıda köşede kalmış varsa adı duyulmayan ona baktırıcam.

Kızlar benden de taze taze cıkan fal haberi.. Mert reikinin falından biraz bağımsız ama işinle ilgili böyle böyle bi duurm olacağını görüyorum dediğini yaşadım bugün itibariyle

Rezzan abla bana hiiiç tutturamadı.Bana popüler olanlardan tek Melek iyi geldi.Zaten ben bundan sonra baktırdığımda tersini deneyeceğim.Nerde kıyıda köşede kalmış varsa adı duyulmayan ona baktırıcam.
melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.
Evet ne yazık ki öyle yeni farkettim ki ben bayaa abartmışım fal işini

bir an önce kurtulun bence :26:

melek kahve bakmıyor galiba. kardeşim kahve falına baktırmak istiyor netten tarota inanmıyor.

[

Canım Melek haftasonu kahve profilini açacağını söylemişti.Beklerseniz haftasonu bakat.Ama ben yinede sizi etki altında bırakmış olmayayım.Sonuçta ben Melek'e hep tarot baktırdım ve kahvesi nasıldır bilmiyorum.Rezzan abladan memnun kalanda çok ama bana iyi gelmedi.Sen bilirsin canım ben tecrübelerimi yazdım.Sen içinden kim geçiyosa ona baktır.

Kızlar benden de taze taze cıkan fal haberi.. Mert reikinin falından biraz bağımsız ama işinle ilgili böyle böyle bi duurm olacağını görüyorum dediğini yaşadım bugün itibariyle

yanı mert reıkının soyledıgı cımkış mı oldu cıkmamısmı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…