Binnaz Abla

Fama ıkı falına da ayrı hesap olmasına rağmen aynı tarıhlerı ısaret ettı beklemedeyım. Ve umarım cıkar dedıgım falların basında gelıyor lakın fama ben de soruda patladı bana alakasız bır cevap verdı. Ama işte bekleyıp gormek lazım haziran ayını bır atlatalım bakalım patlayanlar cıkacak ortaya. Bır de baskasının adına falı nasıl yapıyorsunuz içerken ona mı nıyet edılıyor bılgı verırken falan nasıl yapılıor

Yok ben onun içtiği kahveyi yollamıştım, zaten haberi var yolladığımdan arkasından iş çevirmedim=) Soru soralım ne soralım dedim ay yok sorum,merak ettiğim bir şey de yok deyince öyle genel yorum istemiştim ben de. Ama bi ara @secret_garden ex adına fal atma kampanyası başlatmıştı, yani birinin niyetine içip de yollanabilir=)

Fama'nın falı ne kadar isabetli olsa da soruları cevaplama konusundaki ilgisizliği de içimdeki ceylanı öldürmekte.

Son düzenleme:
Bu arada bıraz önce eskı fallarıma baktım. 2012 yılında Binnaz abla da selma aydın ; ata diyar ; ışık şafak ve diyar demir e baktırmışım.... Ne berbat fallarmış. Kı bır de öyle patlamışlar ki onkara gore su an evlı mutlu olurdum... Dort yıl sonra bugunku fallara bakıp aynı seylerı mı soyleeım aceba

Son düzenleme:
Ek olarak gecen yıl tam da bu zamanlar bınnaz da benna küçüker e katına baktırmışım hafiften cıkmış.. Yıne aynı zamanlarda hilal mutlu ya baktırmışım kahve. klasık cok uymayan laf kalabalıgı. Yalnız ılgıncı bunlar da ask hayatına ıkı ay sonra baslayacaksın demişler ıste bu nokta da dogru sayılır lakın baslayan aşk mutlu bıtmedı yıne fallara sarıldım.

Mayıs ayı sonunda ben de çıkan çıkmayan falları yazıcam ama falcıların çoğu, o an hayatlarımızda olan erkekleri kaderimizdeki erkek yapıp önümüze koyuyorlar..
Verdiğim paralara acıyorum ama bağımlılık oldu artık.
Serkan Tek, Hüma Bal, geysu, Elif Hanzade, yesilcingene, cliviaxx..
Hepsi de dönecek dedi,, verdikleri vadeler az çok aynı..
En uzun Haziran sonu.. Ve de sonunda evlilik konuşması olacakmış.
Hep birlikte görücez..

Seninkini daha önce iade etmemişmiydi?eğer öyleyse yine bakmayabilir

Secret'cım sen bilirsin bu mevzu o zaman da olduğunda değişik gelmişti çünkü Fama'nın iade yaptığını çok duymadım, fikrin var mı nasıl neden iade ediyor var mı geçmiş iade hikayeleri=)

(Türkçe meali: canım sen Fama konusunda yetkili bir ablaya benziyorsun )

Bu arada; şu anda değil ama geçen yıl hayatımda olan erkek ile ilgili attığım fallara baktım.
Sadece iki kişi "ııh, bundan olmaz" demiş : Ceren Esemen ve Merve Akın
Sonra bir daha baktırmamışım ben bunlara.
Sezgi Candan da karşıma yeni biri çıkacağını öngörmüş.. O Ekim demiş ama hayatıma Aralık ayında girdi erkek arkadaşım. Gerçi şu anki durum pek de iyi değil ama, 2016 mayısında ilk ciddi adım demiş.. Gerçi mayıs ayı bitmediğine göre henüz falı patladı diyemeyiz dimi :) bir de eylülde bi kız arkadaşınla problem olacak ve onu hayatında çıkaracaksın demiş, aynen öyle de olmuştu..
Neyse.. Beklemeye devam,, ama bu durumda Sezgi' yi bekleyenler arasına giriyorum ben de

canımm takma kafana yazmıstım hatta sana ılk falında bana baska yorum yaptı ıkıncı falında detay verıp sordugumda tersı seyler soyledı o yüzden dedıklerıne cok takılma derım sayfaları okuyunca boyle bır konu gecmıs hatta sorumuza gore yorum yapıyorlar işi sormustum ben stresten girdi başka seylerden cıktı eee hani ilk falında cok guzel olucaktı iş hayatım dıye şaşırmıstım :) detay verınce birde soruyu değiştirince onlarında yorumu değişiyor birde aynı hesaptan atmıştım üstelik.

Binnaz marzuka yavuzun hiç çıkanı olmamış mı? Bana güzel bakmış bu hatun kişi...çıkmamı :)

yok canım bir konu hakkında olumsuzdu, diğer konu hakkında ki bu aşk meşk mevzuları değil çok uzak tarih verdi ve çok canımı sıktı. aşk konuları hakkında uzak tarih olsa aman salla modundayım şuan yani ama konum aşktan başkaydı asıl benim

aynen direk aklıma senin falındaki tutarsızlıklar geldi rahatladım aslında ben de işte ilk falına bakıp değerlendiriyim diyordum hesabı kapatınca fal da gitmiş o falda ne çıkmış ne çıkmamış şimdi hatırlamıyorum bile

Kızlar Binnaz'da Hira Soydan'a baktıralanlar fikirlerini yazabilir mi? Ve genellikle saat kaç sıralarında online oluyor?

Kızlar Binnaz'da Hira Soydan'a baktıralanlar fikirlerini yazabilir mi? Ve genellikle saat kaç sıralarında online oluyor?
Hira'ya da çok baktırdım ama o da zamanında çok pembeci gelmişti bana.. Elbet falı tutanlar da vardır ama.. Beni evlendirdikleri adamdan çok başka biri var hayatımda, gerçi onunla da ayrıyım ama.. Hatta şu anda nişanlı bi bayan olacaktım onların dediğine göre, hiç aldatılmadım.. Aldatıldığım insanları sayamadım, öyle diyeyim..

ben ona çok baktırdım çıkmıştı falları. son falı olumsuzdu bir kaç önce atmıştım ama dediği şekilde gidiyor aslında. pembeci değil bence bana olumsuz yorumları olmuştu. saatlerini bilmiyorum bana öğleden sonra çok denk gelmişti

O zaman yine diğer falcılardaki gibi; enerji meselesi.. Herkese iyi tutturan falcı, bir diğerine hiçbir şey bilemeyebiliyor.. Bende cidden aşırı olumluydu, bitecek demedi hiç. Sonunuz bir dedi de adam benle görüşürken hayatına soktuğu hatunla 6.ayını geçiriyor :)

Offf, Hira Soydan güncelde bende efsaneydi. Katinada bu detaylara nasıl ulaştığını hiçç anlayamamıştım. Vayy ben bu kızı daha önce nasıl keşfetmemişim demiştim... ama vadeler çıkmadı tabii... O yüzden takip etmiyorum. Tekrar deneyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…