Fama ıkı falına da ayrı hesap olmasına rağmen aynı tarıhlerı ısaret ettı beklemedeyım. Ve umarım cıkar dedıgım falların basında gelıyor lakın fama ben de soruda patladı bana alakasız bır cevap verdı. Ama işte bekleyıp gormek lazım haziran ayını bır atlatalım bakalım patlayanlar cıkacak ortaya. Bır de baskasının adına falı nasıl yapıyorsunuz içerken ona mı nıyet edılıyor bılgı verırken falan nasıl yapılıorYani bilmiyorum Fama ya da Serkan Tek'e baktırdınız mı ancak bir arkadaşım Serkan'dan ve Fama'dan genel yorum almıştı, ben de sırf merakımdan Fama'ya abim için fal atmıştım ve soru sormadan aşk iş genel yorum istemiştim, tutarlı gibiydi. En azından yönlendirmeden de yorumlayabiliyorlar sanıyorum. Ha bunları beğenirsiniz beğenmezsiniz belli olmaz, seveni olduğu gibi beğenmeyeni de var, örneklemek için verdim. Ama haklısınız genelde net soru istiyorlar.
Fama ıkı falına da ayrı hesap olmasına rağmen aynı tarıhlerı ısaret ettı beklemedeyım. Ve umarım cıkar dedıgım falların basında gelıyor lakın fama ben de soruda patladı bana alakasız bır cevap verdı. Ama işte bekleyıp gormek lazım haziran ayını bır atlatalım bakalım patlayanlar cıkacak ortaya. Bır de baskasının adına falı nasıl yapıyorsunuz içerken ona mı nıyet edılıyor bılgı verırken falan nasıl yapılıor
Seninkini daha önce iade etmemişmiydi?eğer öyleyse yine bakmayabilir
Kızlar byv deki asiye nasıl
O zaman çok yakın geleceği görüyor canım bu da o zaman herhalde.. Bana elif hanzade, ilkay ve dennis olumsuzdu daha doğrusu ben iki konu hakkında sordum biri için bu 3 ü de ortaklaşa bakmış gibi aynı şeyleri söylediler, diğer konu olumluydu. Ecem güzel bilmiş özenli bakmış hakkını yemiyim ama verdiği tarih çoook uzak canım ya. O çok canımı sıktı en çok. Sanırım genelde çok uzun vade veriyor.. Sana diğer konuştuğu olumsuz şeylerin hiçbiri çıkmadı mı kuzum o zaman bu yol olayı haricinde dedikleri?
ilkay gür ün şu an elinde en az 20 fal var. ama hala niye alım yapıyor bakmak yerine
Gece bekleyen sayısı 10'du. Sabah 5.... Azcık daha sabırAynen ...4. günüm bekliyorum hala...
E canım olumsuzdu dedin verdiği tarih çok uzak ondan canım sıkıldı diyorsun. Bence olumsuz değilse tarihin uzak olması çok sıkmasın canını, kısa zamanda istediğin olmuş gibi yapıp elinden kayıp gitmesindense geç olacaksa da gönlüne göre olsun. Ya da boşa umutla perçinleyip kısa zaman verip patlamasındansa...Ama yine de tabii ki gönül senin, en doğrusunu sen bilirsin.♥
canımm takma kafana yazmıstım hatta sana ılk falında bana baska yorum yaptı ıkıncı falında detay verıp sordugumda tersı seyler soyledı o yüzden dedıklerıne cok takılma derım sayfaları okuyunca boyle bır konu gecmıs hatta sorumuza gore yorum yapıyorlar işi sormustum ben stresten girdi başka seylerden cıktı eee hani ilk falında cok guzel olucaktı iş hayatım dıye şaşırmıstım :) detay verınce birde soruyu değiştirince onlarında yorumu değişiyor birde aynı hesaptan atmıştım üstelik.
Zamanında baktırmışım ben ama biraz fazla pembeciymiş yavBinnaz marzuka yavuzun hiç çıkanı olmamış mı? Bana güzel bakmış bu hatun kişi...çıkmamı :)
Hira'ya da çok baktırdım ama o da zamanında çok pembeci gelmişti bana.. Elbet falı tutanlar da vardır ama.. Beni evlendirdikleri adamdan çok başka biri var hayatımda, gerçi onunla da ayrıyım ama.. Hatta şu anda nişanlı bi bayan olacaktım onların dediğine göre, hiç aldatılmadım.. Aldatıldığım insanları sayamadım, öyle diyeyim..Kızlar Binnaz'da Hira Soydan'a baktıralanlar fikirlerini yazabilir mi? Ve genellikle saat kaç sıralarında online oluyor?
Kızlar Binnaz'da Hira Soydan'a baktıralanlar fikirlerini yazabilir mi? Ve genellikle saat kaç sıralarında online oluyor?
O zaman yine diğer falcılardaki gibi; enerji meselesi.. Herkese iyi tutturan falcı, bir diğerine hiçbir şey bilemeyebiliyor.. Bende cidden aşırı olumluydu, bitecek demedi hiç. Sonunuz bir dedi de adam benle görüşürken hayatına soktuğu hatunla 6.ayını geçiriyor :)ben ona çok baktırdım çıkmıştı falları. son falı olumsuzdu bir kaç önce atmıştım ama dediği şekilde gidiyor aslında. pembeci değil bence bana olumsuz yorumları olmuştu. saatlerini bilmiyorum bana öğleden sonra çok denk gelmişti
Kızlar Binnaz'da Hira Soydan'a baktıralanlar fikirlerini yazabilir mi? Ve genellikle saat kaç sıralarında online oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?