- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
O zaman yine diğer falcılardaki gibi; enerji meselesi.. Herkese iyi tutturan falcı, bir diğerine hiçbir şey bilemeyebiliyor.. Bende cidden aşırı olumluydu, bitecek demedi hiç. Sonunuz bir dedi de adam benle görüşürken hayatına soktuğu hatunla 6.ayını geçiriyor :)
O dönem beni bütün falcılar ümitlendirdi ki :)tam sana yazacaktım aklımdan geçeni söyledin :) enerji meselesinin alakasızlığına bak çok acayip ya ne kadar pembe konuşmuş sende ne kadar da umutlandırmıştır o zaman bir debana son 2 falı olumsuzdu tarz mı değiştirdi naptıysa, o zaman çok ümitli olduğum biri vardı kesin olur diyordum hira'ya baktırdım bir şey olmayacak konuştuğunla kalacak ya da adam eski sevgilisine geri dönecek dedi. geri dönmedi neyseki ama cidden konuştuğumuzla kaldık biz de bir gelişme olmadı
O dönem beni bütün falcılar ümitlendirdi ki :)
O nedenle şu anda hani acaba yine mi tozpembe yorumlar diyorum..
Hira Soydan tamam anlık analizde, kişilik analizinde inanılmaz. Ama vadeleri nedense tutmuyor, tutturduklarına da seviniorum aslında.
Ya da kader denen şey gerçekten doğru. O anlık yolunda gidecek gibi görünse de, gitmiyor.
Aynen öyle! :)vade konusunda katılıyorum, hiranın bazı falları bana söylediği tarihten çok önce bazısı sonrasında çıktı. hatta başka olaylar için attığım diğer falcılardan da tarih tutturan bir elimin parmağını geçmez. tarih konusunu da geçtim de olumlu yorum yapıp, bu senin kaderin diyip sonra kötü patlaması koyuyor aslında..
fallar da anlık mesele aslında, senin ya da karşı tarafın yapacağı en küçük bir şey bütün gidişatı değiştirebiliyor. olumluyken olumsuz, olumsuzken olumlu da olabiliyor. bazen niye bunu bile bile bu kadar fal baktırdım diyorum kendimebazı şeyleri oluruna bırakınca canını da bu kadar sıkmıyorsun. ben öyle bir adamı sırf sürekli fal baktırdığım için unutamadığımı fark ettim. sonra onun için fal baktırmayı bıraktım resmen 1 ay sonra aydınlandım "ben bunu artık sevmiyormuşum ki" diye
Aynen öyle! :)
Ben de şu anda salmış durumdayım, e zaten param da bitti. Her biri geri dönecek diyor, tamam ama ne zaman? Bir de benim adam biraz fazla gaddar bir adam o nedenle kestiremiyorum ne olacağını. Eskiden olduğu kadar da pembe fallar etkilemiyor beni, baktırıp rahatlamaktan çok; iyi falcı-kötü falcı ayrımı yapmaya başladım.
Ve gerçekten, para kazanmayı önemsemeyen falcıların da dediği gibi: üstüste fal baktırmak olayların akışını gerçekten etkiliyor.
Aylar önce baktırdığım fallar hiç aklımda kalmamış ama dönüp baktığımda zamanlar gecikse de çıktıklarını görüyorum ya da haklılıklarını. Ama olayın içindeyken kabul etmek ya da görmek aşırı zor oluyor, bilemedim ki ben bu işin sebebini
yok canım bir konu hakkında olumsuzdu, diğer konu hakkında ki bu aşk meşk mevzuları değil çok uzak tarih verdi ve çok canımı sıktı. aşk konuları hakkında uzak tarih olsa aman salla modundayım şuan yani ama konum aşktan başkaydı asıl benim
Görmezler Canım ya mümkün mü öyle Bişi :)Kızlar bana şimdi şunu söyleyin bu binnazda eski onlara yolladıklarımızı görüyorlar ok ama diğerlerine yolladıklarımızı görmüyorlar değil mi acil cevap çok acil
Görmezler Canım ya mümkün mü öyle Bişi :)
Secret'cım sen bilirsin bu mevzu o zaman da olduğunda değişik gelmişti çünkü Fama'nın iade yaptığını çok duymadım, fikrin var mı nasıl neden iade ediyor var mı geçmiş iade hikayeleri=)
(Türkçe meali: canım sen Fama konusunda yetkili bir ablaya benziyorsun)
Hadi yaa neler oldu tavsiye edersin bu durumda :)
E canım aşk dışında bir konu olsa da, sonuç istediğin gibi olacaksa gerçekleşmesinin uzak zaman olması hiç olmamasından iyi değil midir? Kaldı ki yine diyorum takılma, hiçbir falcının söylediği olumsuz bir şey seni bu kadar demoralize etmesin. Kimse kahin değil, herkese her falcı çıksa ohoo=)
Yok canım verdiği tarih te 2017 sonu ve o zamana kadar kim öle kim kala ve bu olayla alakalı kısır döngüde olmaktan da bıktım açıkcası. Bir de en güvendiğim falcılardan çok ters şeyler söyledi bununla alakalı. Aynen aslında defalarca olumsuz yorum da dinledim ama sanırım enerjisini sevmedim ya hani olumlu da baksa belki beğenmiycektim garip bir negatiflik aldım kadından ne kadar iyi niyetli ve tellwede hatrı sayılı gerçekten bakanlardan biri de olsa :)) en iyisi olumsuzu düşünüp de çekmemek kendine
Kızlar Sezgi hangi ara girdi de 2 fal aldı ya? Bu kızı yakalamak mümkansız sanırım
Snowwhite06 snowcum sen atabildin mi bari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?