Binnaz Abla

Kızlar Sezgi hangi ara girdi de 2 fal aldı ya? Bu kızı yakalamak mümkansız sanırım
Snowwhite06 snowcum sen atabildin mi bari?
şans eseri ben yakaladım ama baktırmaktan vazgeçtim bıraktım:)hep aynı şeyleri duyuyorum ama gelişen bir durum olmadı.o yüzden vazgeçtim.yalnız sezgiyi yakalyıp bırakmakta bir garip oldu heee:):)

Yaaa bana da bana daaaa

şans eseri ben yakaladım ama baktırmaktan vazgeçtim bıraktım:)hep aynı şeyleri duyuyorum ama gelişen bir durum olmadı.o yüzden vazgeçtim.yalnız sezgiyi yakalyıp bırakmakta bir garip oldu heee:):)

Ay o sen miydin ben de diyorum 2'iydi fal alımı da kapalı, bi ara 3e yükseldi yine 2ye düştü n'oluyor diye. Ay ant içtim Sezgi'yi acil denemem lazım da fırsat kalmıyor ki hatunlar havada kapıyorlar koltukları=)

Ay o sen miydin ben de diyorum 2'iydi fal alımı da kapalı, bi ara 3e yükseldi yine 2ye düştü n'oluyor diye. Ay ant içtim Sezgi'yi acil denemem lazım da fırsat kalmıyor ki hatunlar havada kapıyorlar koltukları=)
bendim ben canımm.mail gelince otomatik olarak girdim şansa yakaladım.normalde baktırmak isteyince yakalayamıyorum bugün şansa oltaya geldi ama ben bıraktım:)anda çok iyi sezgi ama gelecek pek olmuyor nedense

bendim ben canımm.mail gelince otomatik olarak girdim şansa yakaladım.normalde baktırmak isteyince yakalayamıyorum bugün şansa oltaya geldi ama ben bıraktım:)anda çok iyi sezgi ama gelecek pek olmuyor nedense

Niye ki olmuyor demek için erken değil mi yoksa daha önce çok kez baktırıp tecrübe mi ettin geleceğin çıkmadığını? @seka_ nın 3 falında da söylediklerini yaşadığını hatırlıyorum sanki.

Çok güzel söyledin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur gerçekten telefondan yazıyorum şekiller çıkmadı ama kalp kalp kalp

Kızlar şu an katina baktırmam lazım lütfen karşı düşünceleri iyi bilen birini önerin lütfeen asenatı felan beklemek zor geliyor

ekrana bakıyordum. sezgi'nin bildirimi geldi. hemen dokunup yakalayabilirdim belki ama, kızlara lazım benim acelesi yok diye sallamadım.
Güzellikler olsun bakalım....

Canım bende 1ay gecikmeli oldu zamanı tam tutturmaları imkansız kimse başaramaz bunu ama gidişat ve an o şekilde ilerliyorsa bence çıkmadı deme ilk falı çıkmamıştı bende ama ikinci tam nokta atışlıydı 3.de 1ay sonra olmaya başladı bi konuda olumlu demişti olumsuzmuş ama olumlu olacak bence sonucu ki bunun karşı tarafın ailesiyle ilgili olduğunu da söylemişti barışma konusu olmuyor bi ama gidişat onun dediği gibi oluyor bakalım şimdi neler gelecek çok heycanlı

KIzlar ben de Bişi sorcam bu Serkan da çok bekletenlerden mi dünden beri sisteme hiç girmedi ben attıktan sonra

Ooooo sezgiiii ooooo
Kızlar inanılmaz güzel bakılmış doğru tutarlı pembe olmayan gerçekçi bir fal aldım. Bakalım ne olacak.
Bu arada arkadaşıma sezgi çıktı hatta yeni kişi var diyen tek oydu ve yeni kişi oldu Zaman olarak uzak vermişti ama yakın Zamanda oldu haberiniz olsun

Yaa merakımı perçinle dur aferin Girecek miymiş bugün canım bir daha haberin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…