şans eseri ben yakaladım ama baktırmaktan vazgeçtim bıraktım:)hep aynı şeyleri duyuyorum ama gelişen bir durum olmadı.o yüzden vazgeçtim.yalnız sezgiyi yakalyıp bırakmakta bir garip oldu heee:):)Kızlar Sezgi hangi ara girdi de 2 fal aldı ya? Bu kızı yakalamak mümkansız sanırım
Snowwhite06 snowcum sen atabildin mi bari?
Evet evet evet evet evet
Sağolsun ya bu kız inanılmaz tatlı millet çıksın çıkmasın anda mükemmel olduğunu biliyorum geçen falı da 1ay arayla oldu aslında ama şu incelikleriyle helali hoş olsun aldığı paralar bütün öpücüklerimi ona yolluyorum
Yaaa bana da bana daaaa
şans eseri ben yakaladım ama baktırmaktan vazgeçtim bıraktım:)hep aynı şeyleri duyuyorum ama gelişen bir durum olmadı.o yüzden vazgeçtim.yalnız sezgiyi yakalyıp bırakmakta bir garip oldu heee:):)
bendim ben canımm.mail gelince otomatik olarak girdim şansa yakaladım.normalde baktırmak isteyince yakalayamıyorum bugün şansa oltaya geldi ama ben bıraktım:)anda çok iyi sezgi ama gelecek pek olmuyor nedenseAy o sen miydin ben de diyorum 2'iydi fal alımı da kapalı, bi ara 3e yükseldi yine 2ye düştü n'oluyor diye. Ay ant içtim Sezgi'yi acil denemem lazım da fırsat kalmıyor ki hatunlar havada kapıyorlar koltukları=)
bendim ben canımm.mail gelince otomatik olarak girdim şansa yakaladım.normalde baktırmak isteyince yakalayamıyorum bugün şansa oltaya geldi ama ben bıraktım:)anda çok iyi sezgi ama gelecek pek olmuyor nedense
Haklısın şeker bence de olumsuza odaklanıp çekme. Hem kendin diyorsun güvendiğim falcılardan ters şeyler söyledi diye, yani daha önce tecrübe ettiğin güvendiğin insanları dinle en iyisi sen. Ecem bence çok iyi niyetli bi kadın, tellwedeki onca falcı arasında ne maddi ne puan kaygısı olmayan samimiyetine inandığım isimlerden ama sen iyi enerji de almadığını söylüyorsun o yüzden hiç takılma derim. Sonuçta fallar biraz da enerji işi, enerjin almamış belli ki. Dilerim bahsettiğin konu en kısa zamanda en güzel şekilde sonuçlanır.
bendim ben canımm.mail gelince otomatik olarak girdim şansa yakaladım.normalde baktırmak isteyince yakalayamıyorum bugün şansa oltaya geldi ama ben bıraktım:)anda çok iyi sezgi ama gelecek pek olmuyor nedense
KIzlar ben de Bişi sorcam bu Serkan da çok bekletenlerden mi dünden beri sisteme hiç girmedi ben attıktan sonra
Hadi ya, teşekkür ederim. O zaman gerçekten meşgul falan demek ki.Bana genelde birkaç saat içerisinde gelmiştir falı, hatta kesin yarına kalır dediğime bile ummadığım anda bakmıştı.
Helal olsun ya, Bi de Oray'a beklentinizi çok tutmayın kahin değilim sonuçta tarzı Bişi yazmış ya tamam ben de göndereyim dedim. :)Bu Sezgi jet hızıyla bakıyor herhalde, 3 falı da silmiş süpürmüş bizi de alsa ya=)
Helal olsun ya, Bi de Oray'a beklentinizi çok tutmayın kahin değilim sonuçta tarzı Bişi yazmış ya tamam ben de göndereyim dedim. :)
Ooooo sezgiiii ooooo
Kızlar inanılmaz güzel bakılmış doğru tutarlı pembe olmayan gerçekçi bir fal aldım. Bakalım ne olacak.
Bu arada arkadaşıma sezgi çıktı hatta yeni kişi var diyen tek oydu ve yeni kişi oldu Zaman olarak uzak vermişti ama yakın Zamanda oldu haberiniz olsun
Yaa merakımı perçinle dur aferinGirecek miymiş bugün canım bir daha haberin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?