Yok Can'ım ben henüz göndermedim iyice bilgi topluyorum Hakkı'nda ayın 15 inden sonra Atıcam ona. :) ama ilk işim ona baktırmak olacak :) ben dün Serkan'a attım ama Ada'm ortalıkta yok beklemelereeyim :)Aa sen de mi gönderdin? Valla kadını Ortadoğu ve Balkan'ların en hızlı falcısı ilan ettim şu anda.
Yok Can'ım ben henüz göndermedim iyice bilgi topluyorum Hakkı'nda ayın 15 inden sonra Atıcam ona. :) ama ilk işim ona baktırmak olacak :) ben dün Serkan'a attım ama Ada'm ortalıkta yok beklemelereeyim :)
Telefonun azizliği. :) Hakkında bilgi topluyorum ve Adam yanı burada Serkan'ı kastediyorum hala girmemiş olacak.Hakkı'yla Ada kim ? Nerde bakıyorlar ??
Telefonun azizliği. :) Hakkında bilgi topluyorum ve Adam yanı burada Serkan'ı kastediyorum hala girmemiş olacak.
Telefonun azizliği. :) Hakkında bilgi topluyorum ve Adam yanı burada Serkan'ı kHakkı'yla Ada kim ? Nerde bakıyorlar ??
Aynen Aylin tamam Fama tamam Serkan yolda, bir Sezgi ve Asenat kaldı çok merak ettiğimyeni birileriyse kaçırmayalım, di mi
yeni birileriyse kaçırmayalım, di mi
Kızlar ecem23 benı şok etti . ayrıca da olumlu konusmus. umutlanayım mı sızce
Ahahhha yani bişi demeyim de çok değişik şeyler söyledi çok güzel baktı gerçektenYarın gircem dedi kuzum inşallah yakalarsın
Yok Can'ım ben henüz göndermedim iyice bilgi topluyorum Hakkı'nda ayın 15 inden sonra Atıcam ona. :) ama ilk işim ona baktırmak olacak :) ben dün Serkan'a attım ama Ada'm ortalıkta yok beklemelereeyim :)
Hakkı'yla Ada kim ? Nerde bakıyorlar ??
Evet Serkan'a olan ilk falım ama giriyo çıkıyor daha 3. Sıradayım canım bugün biraz zor heraldeİlk falın mı Serkan'a? Gelir herhalde bugün falın. Beğenirsin inşallah.
Evet Serkan'a olan ilk falım ama giriyo çıkıyor daha 3. Sıradayım canım bugün biraz zor heralde
Kız bıde oyle boyle bılmedı ha. dırek nokta atısı yanı . cok umutlandım acıkcası :/Canım tabii ki umutlan ama bel bağlamamalı fallara, ancak şunu söylemek isterim bana en detaylı çıkan fallardan biri ecem, bi de kendisinin çok iyi niyetli ve tatlı bi hatun olduğu kanısındayım. Pek naif, kibar ve tokgözlü=) Sevdiğiniz fallar çıksın oh miss.
Kız bıde oyle boyle bılmedı ha. dırek nokta atısı yanı . cok umutlandım acıkcası :/
Yaa ben de dünden beri deliriyorum 24 saattir Bi yollayanadı falı AdamSerkanı beklıyorum gözlerım kapalı..... acil lazım ama adamın gırmeyecegı tuttu ıyı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?