Binnaz Abla

Aa sen de mi gönderdin? Valla kadını Ortadoğu ve Balkan'ların en hızlı falcısı ilan ettim şu anda.
Yok Can'ım ben henüz göndermedim iyice bilgi topluyorum Hakkı'nda ayın 15 inden sonra Atıcam ona. :) ama ilk işim ona baktırmak olacak :) ben dün Serkan'a attım ama Ada'm ortalıkta yok beklemelereeyim :)

Kızlar ecem23 benı şok etti . ayrıca da olumlu konusmus. umutlanayım mı sızce

Canım tabii ki umutlan ama bel bağlamamalı fallara, ancak şunu söylemek isterim bana en detaylı çıkan fallardan biri ecem, bi de kendisinin çok iyi niyetli ve tatlı bi hatun olduğu kanısındayım. Pek naif, kibar ve tokgözlü=) Sevdiğiniz fallar çıksın oh miss.

Ahahhha yani bişi demeyim de çok değişik şeyler söyledi çok güzel baktı gerçekten Yarın gircem dedi kuzum inşallah yakalarsın

Çok değişik şeyler söyledi derken? Ayy ben de baktırcam bu yola baş koydum=) Her ne kadar artık eskisi kadar fal baktırmıyor ve yeni insanlar hiç ilgimi cezbetmiyor olsa da @seka_ yapımın da katkılarıyla Sezgi'ye baktırmak boynumun borcu.

Yok Can'ım ben henüz göndermedim iyice bilgi topluyorum Hakkı'nda ayın 15 inden sonra Atıcam ona. :) ama ilk işim ona baktırmak olacak :) ben dün Serkan'a attım ama Ada'm ortalıkta yok beklemelereeyim :)

İlk falın mı Serkan'a? Gelir herhalde bugün falın. Beğenirsin inşallah.

Selam kizlar simdi tellwede eski fallarimi okuyordum.Kime baktirmamisim ki kocaaalem acikkahvem sulyanfalci fallarkralicesi gelecektenhaberler vencaremos cliviaxx tugrulmelih .Iki kisi var ki monaspeckle ve yesilcingene bir dr venceramos .Monaspeckle bana bu kisinin ani ruhi degisimlerine ve u donuslerine hazirlikli olun.Size tavsiyem ic dunyanizdan fazlaca bahsetmeyin cunku ilerde ne yazik ki yuzunuze vurabilecek bir karakter.Tam da boyle oldu.Digeri venceramos bu hoslandigin adam ev mekan degisimi yasayacak bu da aenin gozunu korkutacak dedi bu da oldu.Bwnimki baska yere tasindi.En son da yesilcingene benimkinin birkac kizla gorustugunu soyledi ve gorusmeye devam edecegini.Monaspeckle ozel fal yesilcingene ve vencaremosta katina atmistim.Benimde cikan fallarim bunlar kizlar.Digerlerini yazmaya devam edicem.

Kız bıde oyle boyle bılmedı ha. dırek nokta atısı yanı . cok umutlandım acıkcası :/

Serkanı beklıyorum gözlerım kapalı..... acil lazım ama adamın gırmeyecegı tuttu ıyı mı

Kız bıde oyle boyle bılmedı ha. dırek nokta atısı yanı . cok umutlandım acıkcası :/

Valla açıkcası ben Ecemi çok sevmiştim ilk falında da bilmiyorum kadının enerjisi çekti bi beni, ama mesela Serkan ya da Fama kadar şoke etmemişti falı yine de beğenmiştim.(Onlardan önce baktırdım Ecem'e) Ama onca falın içinde bir bir çıkan Ecem oldu. Hani yeşilçingene de çıkmıştır bana ama Ecem'in söylediği detayları bir bir yaşadım cidden değişik bi kadın o. Samimiyetini de seviyorum.

Hatta acaba yakında ona mı gitsem diyorum ben de ama hazır fal alemini uzaktan izliyorken ancak bu esnada binnazın kredi tuzağına düşmüşken Sezgi'yi deneyeyim diyorum. Bildikleri detaylar açısından diğerleri daha nokta atışlı olsa da gidişatı adım adım bilen Ecem olmuştu.

Ne attın canım bu arada aşk sonuç mu?

Byv nurbanu: Tarot atmistim hakkini yemiyim gecmiste ve anda efsaneydi.Gelecekte zamani tutturamadi ama dengesizligine devam edecegini ve guvenilir olmadigini soyledi oyle de oldu.
Byv aylin: Katina atmistim seveni cok ama benle enwrjisi tutmadi galiba siradandi dort ay verdi sure olarak.
Fal alem naira:Bu kadinda bos degil karsi tarafin dusuncelerini ve gecmisini net ortaya koyanlardan biri sure olarak uc hafta verdi patladi kendisi kuantumla ilgileniyor sanirim sonunun pembeye baglamisti.
Fal sepeti derinhisler:Bu hatunda benimkinin butun ruhi degisimlerini bir psikolog edasiyla net ortaya koyanlardan gelecek tutmadi.
Byv fama: tarot atmistim ama iyi degildi bende begenmedim.
Binnaz abla karaca duran:kaet yorumcusu pembe ote pembe bombos bir fal.
Binnaz abla sedef celik:katina attim.Gelecege yonelik seyler soyledi hep ortaydi vegendim sayilir.Haziran basina kadar vade verdi
Tellwe sultanfalci:bu da fallarkralicesiyle ayni kisi galiba.Ama kotu degildi begendim sayilur.Benimkinin baska kisiyle gorustugunu ne istedigini gorenlerden biri.
Tellwe cliviaxx: katina attim.Bu kizda benim ona nasil dacrandigini onun niye boyle yaptigina degindi ozellikle dogruydu degindivi seyler.

Sezgi eskiden daha çık online oluyodu yaa.Yine gece 2 de giriceğini bilsem yemin ederim bekliycem artık hırs yaptım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…