Bu yazınızdan sonra monaspeckle a fal baktırayım diye girdim tellwe ye.. Son girişi 2 ay önceymişSelam kizlar simdi tellwede eski fallarimi okuyordum.Kime baktirmamisim ki kocaaalem acikkahvem sulyanfalci fallarkralicesi gelecektenhaberler vencaremos cliviaxx tugrulmelih .Iki kisi var ki monaspeckle ve yesilcingene bir dr venceramos .Monaspeckle bana bu kisinin ani ruhi degisimlerine ve u donuslerine hazirlikli olun.Size tavsiyem ic dunyanizdan fazlaca bahsetmeyin cunku ilerde ne yazik ki yuzunuze vurabilecek bir karakter.Tam da boyle oldu.Digeri venceramos bu hoslandigin adam ev mekan degisimi yasayacak bu da aenin gozunu korkutacak dedi bu da oldu.Bwnimki baska yere tasindi.En son da yesilcingene benimkinin birkac kizla gorustugunu soyledi ve gorusmeye devam edecegini.Monaspeckle ozel fal yesilcingene ve vencaremosta katina atmistim.Benimde cikan fallarim bunlar kizlar.Digerlerini yazmaya devam edicem.
Çok değişik şeyler söyledi derken? Ayy ben de baktırcam bu yola baş koydum=) Her ne kadar artık eskisi kadar fal baktırmıyor ve yeni insanlar hiç ilgimi cezbetmiyor olsa da @seka_ yapımın da katkılarıyla Sezgi'ye baktırmak boynumun borcu.
Ya pespembe bir yorum gelmedi bi kere oldukça gerçekçi bir fal geldi canım çok beğendim gerçekten bakalım onun dediği gibi mi olacak. Ama bugün beni diğer şaşırtan ağzımı açık bırakan kesinlikle nehirdi öyle nokta atışı ve detayları vardı ki böyle dinlerken sürekli oha dedim
Bu nehir hangisi?Ya pespembe bir yorum gelmedi bi kere oldukça gerçekçi bir fal geldi canım çok beğendim gerçekten bakalım onun dediği gibi mi olacak. Ama bugün beni diğer şaşırtan ağzımı açık bırakan kesinlikle nehirdi öyle nokta atışı ve detayları vardı ki böyle dinlerken sürekli oha dedim
Bu nehir hangisi?
Ay sen insanı dinden imandan çıkarırsın, neyse hazır binnazda kredim varken bi "en"ler listesi yapayım hepsine koşayım kucağımda sorularlaNehir ne zaman giriyor, sen hangi ara keşfettin onu, detaylı mıydı fal, babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Tellwe de 20 tl ye önereceğiniz biri var mı? Nokta atışları olan, bir şekilde anlık durumu güzel özetleyen, yakın geleceği tutturan? Çok şey istedim gerçi ama :)
Baktırdım yesilcingeneye, vadesini bekliyorum :) bu arada yolladım birine fal, kimliğim açığa çıkmasın şu anda bekleyeni olarak ilk sıradayım diye falı gelince yazayım benYeşil çingeneyi deneyebilirsiniz bence. Ama yorumları aratın isterseniz bi atar da beğenmezseniz ben sebep olmak istemem=)
Ahahahaha kahkaha attım sen çok yaşa emi
Ya öyle detaylıydı ki diyorum ya oha diyerek dinledim 10dk fal bakmış ben ona mart ayında bi baktırmıştım o zamanda fena değildi çıktı bir iki bişey arkadaşım attı üstüne ona hiç çıkmamış hastaymış nehir o gün sanırım özür falan dilemiş iptal etti arkadaşım falı alakasız dedi bende enerjimiz tutuyo sanırım bugün sezgi'yi beklerken atayım nasılsa kredim var beğenmezsem iptal ederim dedim ama bi fal geldi oha dedim mesela şunu söyleyim biz benimkiyle düğüne gidicez siz birlikte senin yakın arkadaşının düğününe gideceksiniz demiş bunun gibi bir çok şey yani hala oha diyorum
Baktırdım yesilcingeneye, vadesini bekliyorum :) bu arada yolladım birine fal, kimliğim açığa çıkmasın şu anda bekleyeni olarak ilk sıradayım diye falı gelince yazayım ben
Beğendim yesilcingeneyi, hatta bu işi para için yapmadığını düşünüyorum.Hadi bakalım biz bekleme salonunda bekliyoruz. Çingeneyi beğenmiş miydin? O adam da sevdiklerimden benim, bana çıkmıştı büyük bir kısmı bi de çok tatlı bi tip bence, ilgili, samimi. Komşum olsa da kahveye gitsem sohbet etsek
Beğendim yesilcingeneyi, hatta bu işi para için yapmadığını düşünüyorum.
Ben dayanamayıp bekleyemiyorum tabi verdiği süreyi ama ısrarla iade ediyor, kısa sürede olmaz diye
O nedenle bugün son falımı attım, uzun bir süre de beklemede olucam. Bekleye bekleye meyve vericek gerçi, az kaldı
Erken olup kopuk olmasındansa biraz daha bekleyip sağlam olması daha iyidir zannımca. Ama bana tutmuştu çingenenin zamanı, hatta daha önce oldu diyebilirim. Cidden fal atınca ve beğenince herkese saldırmamak gerekiyor, sık fal baktırmayınca olaylar çok daha akışta ilerliyor ve zaman ötelenmiyor.
Çingene kesinlikle maddiyatçı biri değil zaten her gün onlarca fala sadece 10 TL almasından belli ki 10 TL'nin sadece 3 TL'sini kazanıyor falcılar, zor iş aslında düşününce. O kadar fal bak, fal başına 3 TL. Bana hep sorularıma da ilgili dönüş yapmıştır, seviyorum samimi tavrını.
Serkan'in 2 vadesi neye tekabül ediyor acaba? 2 haftasi gecti nerdeyse, 2 ay diye mi dusunsem yoksa zamana takilmasam mi
Bende 2 saate tekabül etmişti. Ama gerisi gelmedi. Gelmeyiş sebebi biraz da benden kaynaklı...Serkan'in 2 vadesi neye tekabül ediyor acaba? 2 haftasi gecti nerdeyse, 2 ay diye mi dusunsem yoksa zamana takilmasam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?